Informasi lan Gambar Jenis Anjing Yorktese

Dogs Campuran Yorkshire Terrier / Maltese

Informasi lan Gambar

Sisih tengen dilapisi wavy dicukur, ireng kanthi warna York tan sing tegak ing suket lan ana godhong ing suket. Buntuté nggulung munggah ing pérangan mburi lan kupingé glepung ing sisihé.

Junior the Yorktese (campuran Yorkshire Terrier / Maltese) umur 1 taun

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Maltiyork
  • Malkie
  • Cilik
  • Morkie
  • Yorkiemalt
  • Yortese
Katrangan

Hibrida iki asline diarani wong York, nanging saiki umume diarani Morkie. Morkie dudu asu murni. Iki salib antarane Yorkie lan ing Wong Malta . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • AMTC = American Morkshire Terrier Club
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
  • DBR = Desainer Keturunan Desainer
Jeneng sing Dikenal
  • Klub Hybrid Amerika Canine = Morkie
  • American Morkshire Terrier Club = Morkshire Terrier
  • Desainer Dogs Kennel Club = Morkie
  • Registri Canine Desainer Internasional®= Morkie
  • Registri Breed Desainer = Cilik
Kirik alus alus katon alus lan ireng lagi lungguh ing ember samak sing diwaca

Lilith the Morkie minangka kirik nalika umur 5 wulan— 'Lill minangka putri sejati kanthi ati singa lan sikap a Dane Gedhe . '





Sisih kiwa ngarep segawon Yorktese sing katon alus, rambut dawa, ngadeg ing trampolin lan katon ing sisih tengen.

Anjing campuran campuran Bella the Maltese / Yorkie - sing duwe jeneng hibrida Morkie.

tikus ireng lan coklat
Sisih kiwa ireng nganggo Yorktese putih sing dipasang ing permukaan bata lan katon ngarep. Kuping sing peteng ndhelik ing sisih lan dipasang ing rambut dawa.

Ladybug wong York ing umur 5 taun, bobote udakara 12 kilogram



Sisih kiwa coklat kanthi kulit putih York lungguh ing karpet burgundy. Wis katon lan sirahe miring ing sisih tengen. Rambute dicukur cekak lan katon alus. Nduwe mata coklat emas bunder sing amba lan irung ireng.

Petie the Yorktese (asu campuran campuran Yorkie / Maltese) umur setaun, dikembangke dening Sunrise Kennel

Sisih kiwa kirik ireng lan kirik Yorktese putih lan ngadeg ing karpet lan katon ngarep-arep. Sikile dawa lan sikile cekak. Kuping sing cilik lan cilik banjur ngadeg. Wulu sing kenthel ing pasuryan nggawe sirahe katon persegi. Irunge irung ireng, mripat bunder peteng lan buntute dock.

Puppy Yorktese (jinis campuran Yorkie / Maltese) dikembangake dening Sunrise Kennel

Ana kranjang anyaman karo telung anak kirik ing York. Kirik sing kapisan ireng lan coklat kanthi kuping sing dipasang ing sisih, kirik ing tengah kasebut kabur lan ora katon kuping ing mripat sing peteng, lan kirik ing sisih tengen ireng lan putih kanthi kuping sing dipasang ing sisih.

Kranjang anak kirik ing York, foto kanthi MiniPuppyPaws



Sisih tengen asu York sing ireng ireng dhuwur, ngadeg ing sadhuwure karpet ijo sing karpet. Wulu ireng dawa, buntut sing nggulung ing mburi lan kuping sing dipasang ing sisih pinggir kanthi rambut dawa.

Bentley the Yorkshire Terrier / Maltese (Yorktese) nalika umur 2 taun

Tutup sisih ngarep - Katon katon alus lan alus kanthi kirik Yorktese putih dibungkus andhuk, katon maju lan sirahe rada miring ing sisih tengen. Ana wong sing nyekel konco kasebut. Kirik katon kaya dolanan boneka.

Charlie aka Nooni, wong ing York minangka kirik enom sawise adus

Kewan alus, ditutupi pelapik, empuk kanthi kirik Yorktese putih lagi lungguh ing permadani lan ing mburi dolanan asu mewah. Asu kasebut duwe sikile putih, dodo putih lan awake samak irunge ireng lan mripat sing bunder peteng. Katon kaya dolanan boneka.

Charlie aka Nooni, wong York nalika kirik enom

Sisih kiwa samak kanthi asu York putih sing ndhelik ing kasur sing nyawang pinggir amben. Anjing kasebut duwe jas mengkilap alus sing alus.

Charlie aka Nooni, wong York umur 3 taun

Deleng conto liyane saka wong York

  • Gambar Yorktese 1
  • Gambar Yorktese 2