Informasi lan Gambar Jenis Anjing Weimaraner

Shorthaired lan Longhaired

Informasi lan Gambar

Sisih kiwa ngarep Weimaraner abu-abu peteng sing ngadeg ing lumahing rereget lan katon ing sisih kiwa. Anjing kasebut ngagem kerah prong ijo lan kuping alus sing alus banjur dipasang ing sisih.

Udo the Weimaraner umur 2 1/2 taun

Jeneng liya
  • Anjing pandhuan Weimaraner
  • Hantu Abu-abu
  • Hantu Abu-abu
  • Weim
  • Weimer Pointer
Pangucapan

vy-muh-RAH-nuhr Sisih kiwa ngarep kirik Weimaraner cilik sing ngadeg ing sadhuwure beton lan lagi nyakot tongkat. Anjing kasebut duwe buntut dawa sing dijaga mripat sing alami lan biru kanthi kuping gulung.

Browser sampeyan ora ndhukung label audio.
Katrangan

Weimaraner minangka asu sing cukup gedhe, atletik, bisa digunakake. Endhas ukuran medium duwe titik moderat kanthi garis tengah mudhun ing dahi. Irung iku wernane abu-abu lan untune kepethuk ing gunting. Mripat sing rada jembar kasebut ana ing ambar warna kuning, abu-abu utawa abu-abu biru. Kuping sing dawa kasebut dawa lan liontin, dilipat maju lan digantung ing sisih endhas. Sikil ngarep lurus nganggo sikil web, sikil kompak. Kuku iku wernane abu-abu utawa kuning. Buntut biasane dock nganti 1 ½ inci (4 cm) nalika asu umure wis rong dina. Cathetan: buntut docking ilegal ing sebagian besar wilayah Eropa. Dewclaws biasane dicopot. Topline slope alon-alon mudhun saka pundhak menyang gumpalan. Jas sing cekak lan alus sing pas karo awake kabeh lan werno abu-abu abu-abu nganti perak, dicampur karo warna sing luwih peteng ing awak lan mbandingake sing luwih alus ing sirah lan kuping. Uga ana macem-macem gaya rambut dawa (FCI Group 7). Kabeh warna abu-abu ditampa. Kadhangkala ana tandha putih cilik ing dada.





Temperamen

Weimaraner seneng, maha, cerdas, ceria lan tresna. Enak karo bocah-bocah. Tanpa olahraga sing tepat, bakal dadi rambute lan angel kanggo ngontrol. Jenis iki sinau kanthi cepet nanging bakal bosen yen latihan kasebut terus-terusan. Jenis iki butuh pelatihan sing kuat, pengalaman wiwit bocah cilik, karo pemilik sing ngerti kepiye pimpinan segawon , utawa bisa dadi wangkal lan sengaja. Tanpa kepemimpinan sing tepat, bisa dadi pertempuran karo segawon liyane. Anjing mburu iki duwe naluri mangsa sing kuwat lan ora kudu dipercaya karo sing cilik kewan non-canine kayata hamster , terwelu lan marmut . Sosialisasi kanthi apik karo wong, papan, barang lan kewan liyane. Wani, nglindhungi lan manut, Weimaraner nggawe pengawal lan pengawas sing apik. Weimaraners pancen kepenginan kepemimpinan. Dheweke pengin ngerti apa sing diarepake lan suwene suwene. Yen ora jelas kanthi jelas, dheweke ora bakal stabil, bisa uga stres, bisa uga tuwuh kuatir pamisahan, dadi rusak lan ora tenang. Pamilik ora kudu kasar, nanging kalem kanthi hawa panguwasa sing alami tumindake. Prekara kasebut prekara penting kanggo seneng, tumindak , asu imbang. Wenehake Weim olahraga sing akeh, utawa dheweke bakal gelisah lan seneng banget. Amarga jinis iki kebak energi, sing pertama kudu sinau yaiku lenggah . Iki bakal mbantu nyegah mlumpat , amarga iki minangka asu sing kuwat lan bakal nyerang wong tuwa utawa bocah kanthi ora sengaja. Jenis iki utamane ora kena disiplin, amarga gampang waspada. Sawise duwe rasa wedi karo wong / wong, dheweke bakal ngindhari lan latihan angel. Dheweke kepengin banget nyenengake lan motivasi dening hadiah (panganan utawa muji) saengga yen trik dipelajari, segawon bakal mlumpat kanggo mbaleni pangalembana. Sanajan, dheweke asring disalahake dadi bisu, amarga dheweke duwe fokus kaya ngono, yen trik utawa panjaluk pamilik ora dadi fokus nalika semana, mula ora bakal kedadeyan! Nglampahi akeh wektu karo mlaku cendhak , sebelahmu. Yen ditinggal supaya bisa maju, Weimaraner bakal narik kaya sepur lan wiwit yakin iku alpha, amarga pimpinan paket dadi luwih dhisik. Jenis iki senenge kulit kayu, lan kudu dikoreksi yen dadi gedhe banget. Hardy banget, kanthi rasane mambu sing apik, lan tenaga kerja sing semangat, Weimaraner bisa digunakake kanggo kabeh moro.

Dhuwur, Bobot

Dhuwur: Pria 24 - 27 inci (61 - 69 cm) Wanita 22 - 25 inci (56 - 63 cm)
Bobot: Lanang 55 - 70 pon (25 - 32 kg) Wanita 50 - 65 pon (23 - 29 kg)



Masalah Kesehatan

Rawan kembung luwih becik dipangan wong loro utawa telu panganan sedina luwih becik tinimbang siji panganan gedhe. Uga rawan displasia pinggul lan osteodistrofi hipertropik (tuwuh kanthi cepet). Uga rawan kanggo tumors sel mast .

Kahanan Urip

Weimaraners ora apa-apa ing apartemen yen cukup olahraga. Dheweke cukup ora aktif ing njero ruangan lan bakal paling apik paling ora sithik kebone wiyar. Dheweke ora cocog karo urip kennel ruangan.

Olahraga

Iki minangka segawon kerja kuat kanthi stamina sing hebat. Dheweke kudu dijupuk kanggo saben dina, mlaku dawa utawa jogging. Kajaba iku, dheweke butuh akeh kesempatan kanggo mbukak bebas. Aja olahraga sawise mangan. Luwih becik dipakani asu sawise mlaku-mlaku, yen adhem.



Pangarep-arep Urip

Udakara 10-14 taun

Ukuran uwuh

Udakara 6 nganti 8 anak kirik

Ngresiki

Mantel sing alus lan cekak gampang dienggo ing puncak. Sikat nganggo sikat rambut sing kuwat, lan sampo garing sok-sok. Mandi sabun sing sithik mung yen perlu. Gosok karo chamois bakal nggawe klambi kasebut cemlorot. Priksa sikil lan cangkem kanggo kerusakan sawise kerja utawa olahraga. Tancepake kuku terus. Jenis iki minangka gudang rata-rata.

Asal Usul

Jenis iki umure wis pirang-pirang abad, asale saka stok selektif sing padha karo trah mburu Jerman liyane lan turune Bloodhound . Weimaraner minangka asu mburu kabeh lan uga dadi petunjuk. Originally digunakake minangka pamburu game amba kanggo bear, rusa lan srigala, nanging saiki digunakake minangka birddog lan uga retriever banyu. A Weimaraner tampil ing lukisan Van Dyck wiwit wiwitan taun 1600an. Howard Knight, sing ngedegake klub jenis Weimaraner Amerika pertama, ngimpor segawon kasebut menyang Amerika Serikat ing taun 1929. Acara TV bocah populer Sesame Street wis dikenal main skit karo jenis iki sing nganggo klambi manungsa. Weimaraner pisanan diakoni dening AKC ing taun 1943. Sawetara talenta kalebu: mburu, nglacak, njupuk, nunjuk, ngawasi, njaga, kerja polisi, layanan kanggo para cacat, nggoleki lan nylametake lan prigel.

Klompok

Dog Gun, Sporting AKC

Pangenalan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amerika
  • AKC = Klub Kennel Amerika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Continental
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • KCGB = Klub Kennel Inggris Raya
  • NAPR = Registri Purebred Amerika Utara, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Klub Kennel Selandia Baru
  • UKC = Klub Kennel Bersatu
Sisih tengen segawon Weimaraner abu-abu sing ditutupi dawa ngadeg ing sawah kanthi suket ukuran medium. Cangkeme mbukak lan ilate metu. Wis rambute luwih dawa ing buntute, mburi sikil lan kuping. Irunge abu-abu lan segawon katon santai lan seneng.

Gianni the Weimaraner minangka kirik nalika umure 3 wulan ngunyah tongkat

Kirik Weimaraner salaka cahya lagi lenggah ing pucuk ndhuwur, sirahe rada miring ing sisih tengen lan katon ngarep-arep. Asu iku

'Panu zum Laubwald minangka Weimaraner sing duwe rambut dawa sing dikembangake dening Dr. Hans Schmidt saka Jerman. Aku ngarani Piezl amarga inisiale, PZL. '

Sisih tengen ngarep segawon Weimaraner abu-abu sing ngadeg ing sawah. Sikap manut kanthi endhas lan endhas ora dikepengini. Nduwe kuping alus sing amba lan amba sing dipasang ing sisih lan buntut sing docked.

Peyton Mei Weimaraner minangka kirik

Cedhak - Pasuryan segawon Weimaraner sing ngadeg ing karpet lan mripate salaka mbukak sudhut karo kuping abu-abu sing dawa lan alus katon ing sisih.

Bodie the Weimaraner umur 3 1/2 taun— 'Bodie minangka Weimaraner umur 3½ taun. Dheweke pancen manis banget, nanging nglindhungi banget. Dheweke bocah sing aktif lan seneng mlayu lan main bal. Dheweke minangka segawon prigel. Dheweke pancen pinter. Dheweke tau tangi ing konter lan mbukak kothak Pop Tarts lan mbukak bungkus kasebut kaya manungsa. Aku ora ngomong sing apik, nanging iku cerdas. Dheweke uga seneng turu ing amben karo aku. Nalika dheweke ora turu, dheweke ana ing njaba. Dheweke seneng uga mangan. Mangkuk dakkirim lan dheweke mangan kabeh kanthi cepet. Dheweke minangka bug katresnan lan kanca sing hebat. '

Anak kirik Weimaraner lagi glethak ing ndhuwur kemul lan nyelehake ing sisih mburi kursi. Nduwe mata perak sing bunder lan kuping gulung alus.

Bodie the Weimaraner umur 3 1/2 taun

Cedhak - Kirik Weimaraner dicekel ing tangane wong sing nganggo klambi putih. Anjing kasebut duwe kuping sing katon alus lan irung coklat ati kanthi mripat biru perak.

Bodie the Weimaraner minangka kirik

Sisih tengen ngarep kirik Weimaraner sing lagi nyebur jubin jubin. Anjing kasebut duwe mripat perak sing bunder lan kupinge amba.

Shelby the Weimaraner

Sisih kiwa ngarep kirik Weimaraner sing ngadeg ing sebrang pekarangan suketan lan katon ing sisih kiwa. Anjing kasebut duwe buntut cendhak sing landhesan lan kupinge sing amba. Nganggo kerah rantai keselak.

Shelby the Weimaraner

Sisih tengen ngarep Weimaraner sing mlaku liwat lapangan lan katon ngarep-arep. Anjing kasebut duwe kuping gulung lan mata perak sing amba.

Otto the Weimaraner minangka kirik ing 6 wulan

Silver Weimaraner minangka kirik nalika umur 7 wulan

Jack Russell tiyang ingkang remen lan chihuahua mix

Waca conto liyane saka Weimaraner