10 Bit Asu Paling Ndhuwur, Paling Paling Paling Paling Sithik Kanthi Breed

Coklat karo kirik Boxer putih lan kirik putih karo Cocker Spaniel kirik lagi lungguh ing teras bata. Kirik Cocker Spaniel nggoleki ing sisih kiwa ing kirik Boxer.

Kaloro dhaptar kasebut didhasarake ing Dog Info Breed Info Center (R) survey cokotan segawon sing diwiwiti tanggal 23 Mei 2013 nganti 19 Januari 2016, ngitung asu tumrap cokotan manungsa. Kita narik trah sing luwih populer saka dhaptar sing dawa banget lan faktor rasio popularitas. Ing ngisor iki ana 10 jinis sing paling sithik lan 10 jinis sing paling sithik.

10 Keturunan Asu sing Paling Digigit

Sisih kiwa samak kanthi Shepherd Jerman ireng sing lagi sumeleh ing kursi kanthi ana ireng lan coklat Rottweiler coklat sing ana ing ngarepe.

Adhedhasar survey, iki kalebu jinis asu sing paling bisa dianggep minangka rasio popularitas. Iki mung asu ing cokotan manungsa. Dheweke ora kalebu segawon ing segawon.

asu ternak collie australia wates

Kemungkinan segawon dadi biter luwih akeh digandhengake karo jinis pamilik lan kepiye cara ngrawat asu kasebut. Keturunan tartamtu narik kawigatene wong amarga macem-macem sebab. Contone, pamilik Lhasa Apso luwih seneng dadi jinis pamilik sing cenderung bayi asu , dene mayoritas pamilik Gembala Jerman K9 milih jinis kasebut ngarepake supaya njaga lan nglindhungi . Ana uga faktor kayata pamilik Asu Sapi sing asring ora kepenak asu supaya bisa kerja kanthi apik, pungkasane asu sing golek gaweyane dhewe-dhewe.





10 Keturunan Asu kanthi nyokot paling sithik

Coklat kanthi petinju putih lan ireng lungguh ing buri A Bulldog Inggris sing putih lan putih. Dheweke lagi lungguh ing parang gedhe. Boxer nggoleki ing sisih tengen.

Miturut survey, iki kalebu jinis asu sing paling ora nimbang rasio popularitas. Iki mung asu ing cokotan manungsa. Dheweke ora kalebu segawon ing segawon.

campuran bulldog amerika karo petinju
  • Asil Survei cokotan segawon
  • 50 Keturunan Anjing Paling Ndhuwur ing 2015
  • Asil Survei Popularitas Anjing
  • Keturunan Anjing Paling Populer Miturut Kategori Klasifikasi