Informasi lan Gambar Jenis Anjing Cina

Anjing Jenis Campuran Pekingese / Shih Tzu

Informasi lan Gambar

Coklat rambut panjang kanthi asu Cina ireng lan putih lagi nglumpukake karpet, duwe karet karet biru ing endhas, katon lan maju. Awak awake semu abang lan pasuryane ireng. Wis pucuk ireng ing kuping coklat lan band biru ing simpul ndhuwur.

Daisy May, anjing keturunan campuran Cina (Peking / Shih Tzu) umure 7 wulan.

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Peke-A-Tzu
  • Peke-Tzu
  • Tampilan-tesis
Katrangan

Wong Cina dudu asu murni. Iki salib antarane Pekingese lan ing Shih Tzu . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DBR = Desainer Keturunan Desainer
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
Jeneng sing Dikenal
  • Klub Hybrid Amerika Canine = Chinese
  • Desainer Keturunan Desainer = Cina
  • Desainer Dogs Kennel Club = Cina
  • Registri Canine Desainer Internasional®= Peke-A-Tzu (Cina)
Tampilan ngarep - Segawon Cina sing ditutupi dawa, coklat lan ireng putih lagi ndhelik ing karpet lan ngarep-arep banget. Ana sofa ing mburine.

Shiko the Chinese (jenis campuran Peke / Shih Tzu) kabeh umure wis umur 1 taun





Coklat alus katon alus lan alus karo kirik Cina putih lan ireng lagi ndhelik ing kain ireng lan katon ngarep-arep.

Anak kirik Shiko the Chinese (Peke / Shih Tzu campuran) ing 12 minggu

Kirik yorkie umur 4 wulan
Sisih sisih tengen sing alus, nglukis, ditutupi dawa, coklat nganggo warna kulit ireng lan putih sing lungguh ing bantal abang, katon ngarep lan duwe pita jambon ing rambut simpul ndhuwur.

Daisy Mei wong Tionghoa (campuran Peking / Shih Tzu) umur 7 wulan



Sisih tengen kirik cina coklat ireng lan ireng sing dilapisi kandel sing rambuté pita abang, katon ngarep, sirahe rada miring ing sisih kiwa lan ana boneka teddy mewah ing ngarepe.

Daisy May the Chinese (Pekingese / Shih Tzu campuran jinis) minangka kirik enom

Close up - Gambar ireng putih sing dadi tampilan Topdown saka wong Cina sing lagi lungguh ing karpet, katon nduwur lan nengen. Asu kasebut duwe jas sing kandel nanging endhas luwih cendhek.

Asu anjing campuran Cina (Pekingese / Shih Tzu campuran) umur 8 wulan - sing duwe ujar, 'Dheweke campuran Pekinese / Shih Tzu, utawa dikenal minangka wong Cina. Bobote 10 pon 7 ons lan dipercaya umure wis diwasa. Dheweke pancen bocah sing cerdas, santai lan ramah banget sing seneng mlaku dawa, dolanan klambi lan plancongan ing kanthongku. Kaya sing sampeyan ngerteni, dheweke uga seneng foto kanggo kamera! Dheweke luwih praupan Peking kanthi rambut Shih Tzu (sanajan tetep cekak, alus banget). '

Sisih kiwa kirik Cina ireng lan putih sing lagi lungguh ing bantal ijo lan ngarep-arep.

Sally kirik umur 4 wulan



Cedhak - Sisih kiwa kulit alus karo kirik Cina putih lan putih sing lagi sumeleh ing lantai kayu lan lagi ngunyah chip chew rawhide sing tipis.

Harley kirik ing China umur 11 minggu

Ditembak sirah - Siji cemeng kanthi kirik Cina putih lan putih katon ing sisih kiwa lan lagi lungguh ing kursi.

Harley kirik ing China umur 11 minggu

Cedhak - Kethok samar kanthi kirik Shino coklat lan ireng lagi glethak ing lumahing ireng, katon ngarep lan gandhewo sing apik.

Puppy Chinese (Pekingese / Shih Tzu campuran)

Waca conto liyane saka Cina

  • Gambar Cina 1