Informasi lan Gambar Jenis Anjing Tikus Terrier

Informasi lan Gambar

Tampilan ndhuwur mudhun saka telung Tikus Terriers sing lagi lungguh ing karpet samak katon. Anjing pisanan luwih cilik lan siji kupinge dipasang ing sisih liyane, lan siji liyane dipasang ing ngarep, lan loro asu liyane duwe kuping gedhe.

Kirik Toy Rat Terrier karo Maggie, Toy Rat Terrier lan Buffy sing tricolor, Toy Rat Terrier kanthi warna biru kabeh bobote kurang saka 5 kilogram.

Jeneng liya
  • Sikil
  • American Rat Terrier
  • Ratting Terrier
  • Decker Buta
  • RT
  • Tikus
  • Rattie
  • R-pooble
Pangucapan

rat ter-ee-er

Katrangan

Tikus Terrier minangka asu kanthi otot kanthi dhadha sing jero, pundhak sing kuwat, gulu sing kuwat lan sikil sing kuwat. Awak kompak nanging daginge. Kuping bisa mujur utawa miring lan digawa munggah nalika segawon waspada. Bisa lair kanthi buntut sing dawa utawa dawa, saben ditinggalake ing kahanan alami utawa dock nalika umur rong dina. Werna jas kalebu mutiara, sables, coklat, abang lan putih, katon telu, abang padhet, ireng lan samak, biru lan putih lan brindle abang. Peternak sing prihatin karo asu sing digunakake ora rewel karo spesial tampilan.





kangal Scottish lan campuran Dachshund
Temperamen

Tikus Terrier minangka segawon sing cerdas, waspada lan tresna banget. Pancene akeh penasaran lan urip. Anjing asu iki nggawe kanca sing apik banget kanggo wong sing bakal seneng asu sing energik. Dheweke apik karo bocah-bocah, luwih-luwih yen wis diwasa karo bocah cilik. Umume, dheweke grapyak karo wong liya. Tikus Terriers nggawe pengawas sing apik. Anjing-anjing iki cepet banget, dolanan banget lan dudu wong liya. Watake segawon kasebut asale terer murni. Sifat sing meriah, apik lan ora wedi bisa ditemokake ing wilayah sing paling apik. Dheweke seneng banget seneng lan nanggapi lan milih latihan luwih cepet tinimbang segawon. Tikus Terrier minangka segawon sing sopan lan santun. Gampang dilatih, sregep banget sinau lan nyenengake sing duwe. Dheweke seneng melu sampeyan lan nindakake apa sing sampeyan lakoni. Dheweke uga perenang sing apik banget, ora mandheg utawa wedi lan ora duwe masalah banyu. Dheweke nggawe asu tani sing apik uga asu kulawarga sing apik kanggo kewan lan kekancan. Anjing sing kuat iki digunakake kanggo mburu ekspedisi uga gaweyan terer. Asu diwasa bisa gampang nyetel dadi kulawarga sing duwe utawa ora duwe anak. Priksa manawa sampeyan pancen asu iki, yakin, konsisten pimpinan pimpinan kanggo ngindhari Sindrom Anjing Cilik , manungsa mlebu masalah prilaku sing bisa nyakup masalah wilayah. Tansah eling, asu iku anjing, dudu manungsa . Priksa manawa bisa nemokake naluri alami minangka kewan.

Dhuwur, Bobot

Rat Terrier ana telung ukuran sing beda.
Standar: Dhuwur 14 - 23 inci (35½ - 58½ cm)
Standar: Bobot 12 - 35 pon (5½ - 16 kg)
Ukuran tengah: Dhuwur 8 - 14 inci (20 - 35½ cm)
Ukuran tengah: Bobot 6 - 8 pon (3 - 3½ kg)
Dolanan: Dhuwur: 8 inci (20 cm)
Dolanan: Bobot: 4 - 6 pon (2 - 3 kg)



Masalah Kesehatan

-

dhaptar lengkap jenis asu
Kahanan Urip

Tikus Terriers bakal ora apa-apa ing apartemen, yen olahraga paling ora 20-30 menit saben dina. Dheweke cukup aktif ing njero ruangan lan paling ora kudu duwe kebon cilik nganti medium. Tikus Terriers seneng digali, lan dheweke bisa kanthi gampang metu saka pekarangan sing dipageri. Yen duwe perlindungan sing pas, dheweke bisa nglampahi wektu sing suwe ing njobo. Dheweke seneng ning njero omah lan njobo dolanan.

Olahraga

Rat Terrier butuh olahraga sing cukup. Jenis iki kudu dijupuk saben dina mlaku dawa utawa jogging. Sampeyan kudu paling sethithik 20-30 menit saben dina, nanging luwih seneng. Jenis kasebut seneng game sing nantang lan romps ruangan.



Pangarep-arep Urip

Udakara 15-18 taun

Ukuran uwuh

Udakara 5 nganti 7 anak kirik

Ngresiki

Tikus Terrier gampang diopeni. Sekali-sekala nyikat lan nyikat rambut kanggo rambut sing mati kabeh dibutuhake.

Asal Usul

Dijenengi dening panduga Teddy Roosevelt, Rat Terrier dikembangake ing Inggris Raya sing asale saka Fox Terrier Gamelan lan ing Manchester Terrier ing taun 1820. Iki digawa menyang Amerika Serikat ing taun 1890an. Nalika semana kabeh duwe warna asli ireng lan samak. Majalah Life nuduhake Presiden Roosevelt kanthi telung Tikus Terriers ireng lan ireng. Peternak Amerika nyabrang maneh karo Fox Terrier Gamelan uga Beagle lan Whippet . Beagle nambah akeh, kemampuan mburine lan moro, uga warna abang. Whippet nyumbang kacepetan lan kecepetan lan bisa uga warna biru lan brindle. Varietas paling cilik asale saka Fox Terrier Gamelan lan Chihuahua . Tikus Terrier kabukten minangka salah sawijining sing paling apik ing jugangan umpan tikus. Siji Tikus Terrier kacarita mateni luwih saka 2.501 tikus kanthi suwene mung pitung jam ing lumbung sing dikepung tikus. Tikus Terrier minangka peternakan sing kerja keras, bisa ngilangi gudang kewan omo tanpa masalah. Tikus Terrier resmi diakoni dening AKC ing 2013.

Klompok

Terrier

Kirik umur 3 minggu ora mangan
Pangenalan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amerika
  • AKC = Klub Kennel Amerika
  • APRI = Registri Kewan Amerika, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Continental
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • NAPR = Registri Purebred Amerika Utara, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NRTR = Registrasi Tikus Nasional
  • RTBA = Asosiasi Peternak Tikus Terrier
  • RTCI = Rat Terrier Club Internasional
  • UKC = Klub Kennel Bersatu
  • UKCI = Universal Kennel Club Internasional
Paket 4 Rat Terriers lagi lungguh lan ndhelik ing kemul abang. Latar mburi nduwe wit natal. Anjing loro iku luwih cilik tinimbang segawon ing pungkasane.

Bungkus Rat Terriers, Disney, Freddie, Rahasia lan Penny

Tampilan sisih ngarep - Kirik putih karo kirik Ireng lan ireng nganggo klambi abang sing lungguh ing karpet tan lan katon ing sisih tengen lan sisih tengen. Ing wingking ana kranjang anyaman Paskah wungu lan kuning. Anjing kasebut duwe kuping gedhe.

'Moo the Rat Terrier ing umur 6 wulan seneng mlumpat lan nguber bal muter. Jenenge Moo amarga bintik-bintik ireng nggawe dheweke katon kaya sapi. '

Tutup munggah ing ngarep - Pethuk kanthi Rat Tikus ireng sing lagi nyebar suket. Cangkeme mbukak lan ilat ditekuk.

Noel si Rat Terrier ireng lan putih sing seneng lagi glethak ing suket.

Tutup sisih ngarep - A putih lan ireng karo coklat Terrier lagi glethok ing lumahing putih lan lagi katon. Kuping gedhe banget.

Iki minangka Dagwood umur 2 taun. Foto duweni saka Anne Blair

Waca conto liyane saka Rat Terrier

  • Anjing Cilik vs.