Mundhak kirik: Dina sajrone urip karo kirik Bruno the Boxer

Bruno the Boxer minangka kirik foto ing latar mburi putih Bruno the Boxer minangka foto diwasa ing latar mburi putih

Apa sing ana gandhengane karo kirik? Dheweke apik banget, ora ana sing bisa mbantah, nanging ora kabeh wong bisa uga butuh wektu kanggo nambah. Ing umur 7 minggu, ngrawat Bruno kaya ngrawat bayi sing nembe lahir. Ana macem-macem tanggung jawab, kayata segawon lan manungsa beda banget, nanging makarya padha. Aku duwe anak telu lan perawatan sing dibutuhake kanggo bayi minangka perkara paling cedhak sing bisa dakbandhingake karo perawatan sing dibutuhake kirik umur 7 minggu. Yen aku ngunggahake dheweke kanthi bener, gaweyan bakal saya suwe saya suwe, nanging nganti saiki dheweke bakal tetep saya sibuk.

  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing mlaku ing permukaan blacktop
  • Mundhak kirik: Umur minggu kapisan - 7 minggu
  • Mundhak kirik: Latihan Dhasar Dhasar
  • Ngunggahake Kirik: Mulang Nganggo Prentah
  • Ngunggahake Kirik: Ngunyah Kabeh!
  • Mundhak kirik: Sosialisasi
  • Bruno the Boxer minangka Kirik nganggo Leopard print Jaket lungguh ing permukaan blacktop Mundhak kirik: Minggu kaping pindho - umure 8 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik lagi lungguh ing papan ireng Mundhak kirik: Minggu kaping telu - 9 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Puppy lagi lungguh ing njaba suket Mundhak kirik: Umur papat minggu - 10 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik lagi lungguh ing papan ireng lan ndeleng sisih kiwa Mundhak kirik: Minggu kaping lima — umure 11 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik lagi lungguh ing lumahing watu Mundhakake Kirik: Umur enem minggu - Umur 12 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik lagi lungguh ing njaba kanthi cangkeme mbukak Mundhak kirik: Minggu pitu - umure 13 minggu
  • Bruno the Boxer minangka kirik sing lungguh ing njaba ing blacktop kanthi ilat metu karo lumbung ing mburi Mundhak kirik: Minggu kaping wolu — umure 14 minggu
  • Bruno the Boxer minangka kirik sing lungguh ing njaba ing blacktop kanthi ilat Mundhak kirik: Umur minggu sanga - 15 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing lungguh ing njaba ing blacktop lan ndeleng sisih tengen Mundhak kirik: Minggu kaping sepuluh - 16 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing lungguh ing njaba ing blacktop lan ndeleng sisih tengen kanthi ilate Mundhak kirik: Minggu kaping 11 - umure 17 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing lungguh ing njaba ing blacktop lan ndeleng sisih kiwa Mundhak kirik: Minggu kaping 12 - 18 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing lungguh ing njaba blacktop ditutupi godhong sing kasebar lan nyawang sisih tengen Mundhak kirik: Minggu kaping 13 - 19 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing lungguh ing njaba ing blacktop kanthi trailer ing mburi Mundhak kirik: Minggu kaping 14 - 20 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing lungguh ing njaba ing suket sing ditutupi godhong Mundhak kirik: Minggu kaping 15 - umur 21 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing lungguh ing njaba ing blacktop kanthi dalan dawa ing mburi Mundhak kirik: Minggu kaping 16 - 22 minggu
  • Bruno the Boxer minangka kirik lungguh ing njaba ing lapangan gedhe Mundhak kirik: Minggu kaping 17 - 23 minggu
  • Bruno the Boxer minangka kirik lungguh ing njaba ing kebon godhong Mundhak kirik: Minggu kaping 18 - 24 minggu
  • Bruno the Boxer minangka kirik lungguh ing njaba suket kanthi omah ing mburi Mundhak kirik: Minggu kaping 19 - umure 25 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing lungguh ing njaba suket kanthi sikat wit ing mburi Mundhak kirik: Minggu kaping 20 - 26 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing lungguh ing njaba suket kanthi struktur ing mburi Mundhak kirik - minggu kaping 21 - umure 27 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing lungguh ing njaba salju Mundhak kirik: Minggu kaping 22 - 28 minggu
  • Bruno the Boxer minangka Kirik sing lungguh ing njaba kanthi sikat Mundhak kirik: Minggu kaping 23 - 29 minggu
  • Bruno the Boxer lungguh ing njaba karo wit mati sing ana ing mburine Mundhakake Kirik: Minggu kaping 24 - 30 minggu
  • Bruno Petinju Umur Udakara 7 Wulan Mundhak kirik: Minggu kaping 25 - 31 minggu
  • Bruno the Boxer lungguh ing njaba suket Mundhak kirik: Minggu kaping 26 - 32 minggu
  • Bruno the Boxer lungguh ing ndhuwur watu ing njaba Mundhak kirik: Minggu kaping 27 - 33 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing papan ireng lan salju ing latar mburi salju Mundhak kirik: Minggu kaping 28 - 34 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing suketan karo wit-witan ing mburi Mundhak kirik: Minggu kaping 29 - 35 minggu
  • Bruno Boxer 8 Wulan Mundhak kirik: Minggu kaping 30 - umure 36 minggu
  • Bruno the Boxer umur 8 1/2 wulan Mundhak kirik: Minggu kaping 31 - 37 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing suketan kanthi blacktop ing mburi Mundhak kirik: Minggu kaping 32 - 38 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing salju Mundhak kirik: Minggu kaping 33 - 39 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing njaba lan ana treeline ing mburine Mundhak kirik- minggu kaping 34 - umure 40 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing njaba karo lumbung ing wit-witan Mundhak kirik: Minggu kaping 35 - 41 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing njaba sawah ing omah Mundhak kirik: Minggu kaping 36 - umure 42 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing papan ireng ing ngarep pager Mundhak kirik: Minggu kaping 37 - 43 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing suketan lan ndeleng sisih kiwa Mundhak kirik: Minggu kaping 38 - umure 44 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing papan ireng lan ndeleng sisih kiwa Mundhak kirik: Minggu kaping 39 - umure 45 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing suketan kanthi cangkeme mbukak lan ilate Mundhak kirik: Minggu kaping 40 - 46 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing njaba, ana blacktop ing mburi lan uga lumbung ing mburi Mundhak kirik: Minggu kaping 41 - 47 minggu
  • Bruno the Boxer lungguh ing njaba suket lan ndeleng sisih kiwa kanthi megah Mundhak kirik: Minggu kaping 42 - umure 48 minggu
  • Bruno the Boxer 11 Wulan Mundhak kirik: Minggu kaping 33 - umure 49 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing njaba amben segawon ing ngarep omah Mundhak kirik: Minggu kaping 44 - umure 50 minggu
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing njaba ing titik ireng lan ndeleng sisih kiwa Mundhak kirik: Minggu 45th --51 minggu
  • Bruno the Boxer umur 1 taun Mundhak kirik: Minggu kaping 46 —52 minggu = 1 Taun!
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba kanthi ilat Bruno the Boxer: 13 wulan
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba kanthi ilat Bruno the Boxer: 15 wulan
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba Bruno the Boxer: 16 wulan
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba wayah wengi Bruno the Boxer: 17 wulan
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba karo wit-witan ing mburi Bruno the Boxer: 18 wulan
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba lan srengenge surup Bruno the Boxer: 19 wulan
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba nggawa wedhus ing mburi Bruno the Boxer: 20 wulan
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba kanthi ilat lan pager kawat ing latar mburi Bruno the Boxer: 22 wulan
  • Bruno the Boxer lungguh cedhak tangga sing nganggo topi ulang taun Bruno the Boxer: umur 2 taun
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba madhep nengen Bruno the Boxer: umur 2 taun 1 wulan
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba karo ndeleng wadhah kamera Bruno the Boxer: umur 2 taun 2 wulan
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba ngarep salju Bruno the Boxer: umur 2 taun 6 wulan
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba karo nyawang kadohan Bruno the Boxer: umur 2 taun
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba suket Bruno the Boxer: 3 taun
  • Bruno the Boxer metu ing njaba karo Spencer the Pitbull Terrier ing jejere Patung Lion State University Bruno lan Spencer ngunjungi Universitas Negeri Penn (PSU)
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba, nyawang kadohan karo wulu sing dicukur
  • Ordeal ACL Pisanan ing Bruno: Luture Kiri Tiba - sadurunge Sadurunge Bedah
  • Ordeal ACL Pisanan ing Bruno: Lutut Kiri Ngisor lateral — Sawise Bedah 1
  • Ordeal ACL Pertama ing Bruno: lutut kiwa sisih kiwa — Sawise Bedah 2
  • Ordeal ACL Pisanan ing Bruno: Lutut Kiri Ngiwa lateral — Sawise Bedah 3
  • Ordeal ACL Pertama ing Bruno: lutut kiwa sisih kiwa — Sawise Bedah 4
  • Ordeal ACL Pisanan ing Bruno: Lutut Kiri Ngisor lateral — Sawise Bedah 5
  • Ordeal ACL Pertama ing Bruno: lutut kiwa sisih kiwa — Sawise Bedah saka 8 nganti 12 minggu
  • Ordeal ACL Pertama Bruno: lutut kiwa sisih kiwa — Sawise operasi saka 13 nganti 21 minggu
  • Ordeal ACL Bruno's Bruno: TPLO Knective Kiri Kiri - 0 nganti 4 minggu
  • Ordeal ACL Bruno's Bruno: TPLO Knective Kiri Kiri - 5 nganti 10 minggu
  • Ordeal ACL Bruno Bruno: TPLO Ngiwa Dhengkul — 11 minggu ing ...

Bruno the Boxer lagi lungguh ing njaba trotoar Bruno the Boxer: 4 taun

Bruno the Boxer lungguh ing njaba suket karo wit ing mburi Bruno the Boxer: umur 5 taun





  • Ordeal Tumor Sel ACL lan Mast Bruno: TPLO Tengok Korektif — Sadurunge Bedah
  • Ordeal Tumor Sel ACL lan Mast Bruno: Duduk Kanan TPLO Korektif — minggu kaping 1
  • Ordeal Tumor Sel ACL lan Mast Bruno: Dhengkul TPLO Korektif — 2 nganti 6 minggu
  • Perawatan ACL Bruno's ACL lan Mast Cell: Lutut TPLO Korektif - 7 nganti 21 minggu
  • Ordeal Tumor Sel ACL lan Mast Bruno: Dhengkul TPLO Korektif — 22 nganti 29 minggu
  • Perawatan ACL Bruno's ACL lan Mast Cell: Lutut TPLO Korektif - 30 nganti 58 minggu
  • Ordeal Tumor Sel Mastore Bruno Terus
  • Tumor Sel Mast (Mastocytoma) ing Asu
  • Reaksi Vaksin ing Anjing
  • Rungokake Asu
  • Keracunan Fiberglass ing Asu
  • Kualitas Udara njero ruangan (IAQ)
  • Pira benzene ing awak sampeyan?
  • Langkah-langkah sing wis daklakoni kanggo ngindhari VOC benzene) - Darmabakti kanggo Bruno the Boxer
  • Bruno Boxer lungguh ing njaba kanthi ilat lan cangkeme mbukak Bruno the Boxer: 6 taun
  • Bruno the Boxer lagi lungguh ing njaba lan ndeleng ing sisih tengen kanthi pager ing mburi Bruno the Boxer: 7 taun
  • Bruno the Boxer lungguh ing njaba suket kanthi ilat lan cangkeme mbukak Bruno the Boxer: 8 taun
  • Twitter - ThingsOnBruno
Spencer the Pitbull Terrier lungguh ing njaba suket kanthi cangkeme lan ilate

Ngunggahake Kirik: Spencer the Bull Bull



Bruno Boxer lungguh ing njaba kanthi ilat lan cangkeme mbukak

Petualangan Bruno the Boxer lan Spencer the Pit Bull

Mia the American Bully minangka kirik lan lungguh ing papan ireng ing ngarep salju

Ngunggahake Kirik: Mia the American Bully (Bully Pit)



retriever emas pyrenees gedhe campuran anak kirik
Mia the American Bully, Bruno the Boxer lan Spencer the Pitbull Terrier lagi ngadeg ing njaba kanthi cangkem lan ilat

Mundhak kirik: Pembesaran Mia, Spencer lan Bruno