Mundhak kirik umur 2 wulan - Spencer the Pit Bull

Sedina sajrone urip karo kirik Spencer Pit Bull Terrier ing Amerika. Minggu kapisan Spencer - umure 10 minggu, 17 pon, 12 inci saka lemah nganti pucuk pundhak paling dhuwur (layu).

Kirik sing ana irung biru Pit Bull Terrier lagi lungguh ing teras watu lan dheweke ngarep-arep. Ana kasur asu lan papan perlindungan kewan igloo ing mburine.

Umure udakara 2 wulan.

Nyiyapake Paketku

Kalorone Great Pyreness lan coklat kanthi petinju ireng lan putih katon ana ing rereget lan dheweke lagi nesu. Boxer lagi ndilat irunge.

Sadurunge aku lunga kanggo njaluk Spencer, aku nyiapake bungkusanku ing omah (Bruno petinju, Tundra lan Tacoma the Great Pyrenees) kanthi nggawa mlaku-mlaku. Mlaku ngilangi energi lan nggawe pikiran tenang.





Milih Spencer

Tanduran kirik Pit Bull Terrier lagi ngadeg lan ana sing mlumpat ing sisih njerone kandhang.

Bocah-bocah lan aku wis ngerti pin-Spencer saka ndelok gambar liwat email, nanging aku uga ngerti yen pengin kirik sing paling manut ing sampah lan peternak gelem milih aku milih. Nalika mlebu lan ndeleng kirik, kabeh padha bungah banget, mlumpat ing sisih njerone kandhang lan ngrengek. Kabeh kajaba siji bocah sing tetep tetep ing sisih mburi, ora peduli meksa liwat sedulure. Buntute ora ana ing antarane sikile. Dheweke katon santai. Dheweke ora katon wedi, uga ora isin. Aku ora pengin milih bocah sing duwe sifat kasebut. Aku takon marang peternak kirik sing dadi bocah sing lagi nonton email lan dheweke ujar yen ing mburi. Aku njupuk bocah kasebut saka peti lan nyelehake dheweke ing lantai kanggo ndeleng apa sing bakal ditindakake. Buntute wiwit goyang lan dheweke miwiti njelajah. Nalika peternak kasebut ujar manawa dheweke pancen kaya ngono, aku ngerti yen dheweke iku siji. SEMPURNA! Ora bakal bisa sukses kanthi luwih apik. Kasunyatan manawa Spencer ora repot-repot njaluk ing ngarepe kanca-kanca liyane, lan tetep tenang kabeh amarga aku seneng yen dheweke milih sampah kanggo aku. Anak kirik sing paling tenang lan manut! Asring wong milih kirik sing paling maju, sing mudhun saka kursi dhisik, sing njelajah dhisik, sing nyurung ing ngarep kanggo ndeleng. Dheweke nganggep asu kasebut dadi pinter lan tresna banget. Ya bocah kasebut bisa uga pinter, nanging uga sing paling dominan. Pimpinane. Anjing pandherek luwih gampang ditangani lan ditindakake kanthi luwih apik karo bocah, kurang nantang manungsa. Anak kirik sing anteng nggantung kanthi buntut santai, yaiku salah sawijining klompok sing luwih manut.

Kaping pisanan mlebu mobil

Punggung kirik sing ana irunge biru Pit Bull Terrier sing nuli dibantu mlebu ing mburi van. Kirik kasebut ndeleng maneh wong sing nulungi dheweke.

Nalika nggawa Spencer mulih, aku ora nggawa dheweke mlebu mobil, aku ngidini dheweke mlaku dhewe nalika wis siyap. Nanging butuh wektu, nanging iki cara paling apik kanggo nggawe asu supaya aman babagan nunggang mobil. Spencer pancen cilik banget yen bisa mlumpat, mula aku nulungi dheweke kanthi nyelehake cakar ngarep ing lawang mobil. Aku banjur nyokong sikile mburi lan ngenteni dheweke mutusake mlebu mobil. Aku bisa nggunakake perawatan, nanging Spencer njupuk langkah menyang mobil dhewe. Aku banjur ngenteni nganti santai sadurunge aku mlebu lan nutup lawang.



Anak kirik irung Pit Bull Terrier sing duwe irung biru lagi lungguh ing ngarepe wong sing lungguh ing kursi penumpang kendharaan. Anak kirik lagi ndeleng wong sing ana ing kursi.

Nalika arep mulih, Spencer kuwatir, nggrundel utawa ora yakin aku ora bakal bisa ngeterake utawa nyekel dheweke. Menehi tresno marang dheweke yen dheweke ora yakin utawa nesu mesthi nambah raosane, amarga rasa tresna kaya ngucapake 'Bocah sing apik amarga ngrasakake kaya ngono.' Nanging, Spencer santai lan tenang lan mulih kanthi apik.

Nalika wayahe metu saka mobil kaping pisanan, kita njupuk kanthi alon. Aku ngewangi Spencer supaya bisa obah metu saka mobil, ati-ati supaya ora ngidini dheweke mlumpat, amarga dheweke isih cilik banget kanggo mlumpat jarak kasebut.

Pertemuan Pertama Spencer lan Bruno

Sisih mburi coklat kanthi petinju ireng lan putih sing katon ana ing kirik cilik Irung Pit Bull Terrier. Dheweke ngadeg ing teras watu.

Bruno kaping pisanan ketemu karo Spencer. Aku cepet ngeculke tali Spencer, amarga segawon asring luwih apik nalika ngenalake yen dheweke bebas muter.



Pit Bull Terrier brindle irung biru ngusap mburi coklat nganggo Petinju ireng lan putih.

Bruno the Boxer ngidini Spencer ngambu mburi, asu ritual digunakake kanggo kenal liyane. Kanthi mambu asu liyane kaya iki kaya maca buku babagan asu liyane. Dheweke bisa ngerti apa sing dipangan, ing endi papane, kepiye utawa apa sing wis ana ing sekitar lan tutul lan yen dheweke lanang utawa wadon, kalebu liyane.

Coklat kanthi petinju ireng lan putih lagi ngambu mburi kirik sing ana irung biru Pit Bull Terrier. Anak kirik lagi nyedhot lumahing ireng.

Banjur Bruno mambu Spencer.

asu campur pei lan pitbull
Anak kirik irung Pit Bull Terrier sing duwe irung biru lagi muter bow ing ngarepe coklat nganggo Petinju ireng lan putih. Dheweke ing dalan gedhe.

Spencer kanthi cepet mutusake manawa dheweke pancen seneng Bruno the Boxer . Bola-bali nalika Spencer wiwit rumangsa ora yakin babagan prekara sing bakal dituju menyang Bruno, ngetutake dheweke lan cepet-cepet ngilangi rasa ora aman.

Spencer lan Kucing

Anak kirik irung biru Irung Pit Bull Terrier lagi ngadeg ing teras watu lan ing ngarepe dheweke ing bangku glider sing ngayunake kayu ana kucing oranye lan putih sing lagi nonton.

Waluh (aka Lumpy) ndeleng bocah anyar iki. Spencer, ing tangan liyane, durung ndeleng kucing.

Kirik sing ana ing irung biru Pit Bull Terrier duwe pasuryan dikepung karo kucing. Ana warna coklat karo petinju ireng lan putih ngadeg ing sandhinge. Dheweke ngadeg ing teras watu.

Spencer lan Lumpy pisanan ketemu rai. Lumpy nyedhiyakake Spencer ing panggonane lan menehi ngerti yen kucing ora ana masalah apa-apa. Spencer entuk swat ing pasuryan. Sawetara kucing liyane nyapu pasuryane lan Spencer mundur.

Anak kirik irung Pit Bull Terrier sing ana irung biru ngadeg ing sandhinge coklat nganggo Petinju ireng lan putih. Ing jejere Boxer ana kucing. Dheweke ngadeg ing teras watu.

'Deleng kanca cilik, saran paling apik sing bisa dakkandhani yaiku ninggalake kucing kasebut dhewe. Dheweke ora dadi masalah apa-apa. Dheweke bisa dadi ala, ya ndeleng. '

Anak kirik irung Pit Bull Terrier sing ana irung biru ngadeg ing sandhinge coklat nganggo petinju ireng lan putih ing kasur karet. Dheweke lagi nyawang teras saka watu menyang kucing caliko sing dawa rambut.

'Deleng kucing iku ing kana, Spence, aku ora nyaranake sampeyan main-main karo dheweke. Dheweke kalebu sing angel. '

Anak kirik irung Pit Bull Terrier sing duwe irung biru lagi ndhelik kanggo ndeleng kucing ireng lan putih sing ana ing sangisore kendharaan.

Spencer ndelok Oreo ing sangisore mobil.

Puteran kirik Pit Bull Terrier sing ana irung biru sing lagi ngusap kucing ing mburi lan ngadeg ing sandhinge yaiku coklat nganggo petinju ireng lan putih ing teras watu. Ana kucing jingga lan putih sing dawa rambut sing lagi nonton ing kadohan.

Spencer ketemu karo Sylvester, salah sawijining kucing sing luwih alus sing luwih sabar karo wong anyar. Sylvester cukup grapyak saéngga ngidini Spencer supaya bisa kenal karo dheweke kanthi ambune mburi.

Punggung kirik sing ana irunge biru Pit Bull Terrier ngadeg ing permukaan ireng sing lagi ndeleng kucing sing lagi mlaku liwat dalan gedhe.

Spencer nemoni pertemuan liyane karo Lumpy…

Kirik sing ana ing irung biru Pit Bull Terrier mlaku-mlaku ing permukaan ireng lan ndeleng dheweke minangka kucing oranye lan putih sing dawa rambut.

… Nanging kanthi cepet mutusake dheweke ora pengin nantang kucing kasebut. Skor kanggo kucing.

Punggung kirik sing ana irunge biru Pit Bull Terrier ngadeg ing suket lan dheweke lagi nyawang sisih tengen. Ing ngarepe ana akeh grumbul lan metu saka grumbul ana kucing.

Spencer nemoni Oreo kucing ing grumbul.

Coklat kanthi petinju ireng lan putih ngadeg ing suket lan ing sebrang grumbul. Boxer lagi ndeleng kucing sing mlaku liwat bolongan ing grumbul. Ana kirik irung Pit Bull Terrier sing ana irung biru sing lagi ngambu suket ing ngarepe grumbul.

Dheweke mutusake ninggalake dheweke dhewe.

Puteran kirik Pit Bull Terrier sing ana irung biru lan coklat nganggo Petinju ireng lan putih sing nyoba golek kucing ing sangisore mobil.

Banjur Spencer nemoni Oreo ing sangisore mobil.

Kucing lagi glethak ing sangisore kendharaan. Ing jejere mobil, kirik irung biru Irung Pit Bull Terrier lagi ndilat pasuryan coklat nganggo petinju ireng lan putih sing ana ing sandhinge.

Sawise maneh, dheweke mutusake ninggalake kucing kasebut, lan fokus marang kanca anyar Bruno the Boxer.

Kirik sing duwe irung biru Pit Bull Terrier ndherekake kucing ing teras watu lan ana kucing liyane sing ndeleng dheweke.

Kucing milih manawa bocah anyar iki minangka kue.

Entuk kapercayan

Sisih mburi coklat kanthi petinju ireng lan putih katon ing kirik cilik Irung Pit Bull Terrier sing nyoba kanggo munggah ing ndhuwur teras watu.

Aku lan Bruno krungu swara lucu. Aku ora ngerti apa sejatine, nanging Bruno maju swara banjur aku ngetutake. Kita nemokake Spencer sing lagi nggrundel, kepengin munggah ing teras. Dheweke nyoba paling angel. Bruno ngadeg ing kana karo nonton dheweke. Aku ngerti yen dheweke nyoba kanthi cukup, dheweke bisa nindakake lan aku uga ngerti yen aku mung mbantu dheweke, bakal ngalangi dheweke supaya ora percaya dhiri. Asu ibu ora nulungi bocah-bocah kasebut kanthi alangan cilik sing diidini dhewe-dhewe, sinau lan njelajah.

Sisih mburi coklat kanthi petinju ireng lan putih ngadeg ing teras watu lan kirik irung biru Pit Bull Terrier lagi munggah ing sisih ndhuwur.

Mesthi wae, Spencer nindakake dhewe!

Cekake - Anjing cilik sing ana irunge biru Pit Bull Terrier lagi ngadeg ing teras watu lan dheweke lagi ngos-ngosan.

Apa kirik Pit sing nggantheng.

kirik eagle cetha for sale
Punggung kirik sing ana irunge biru Pit Bull Terrier lagi ngombe banyu saka bokor banyu ing teras watu.

Spencer nemokake mangkuk banyu ing teras lan wiwit ngombe. Bruno Boxer mundur lan nonton, menehi pakurmatan. Sawise sawise Spencer rampung, Bruno maju supaya bisa ngombe lan Spencer mundur lan nonton. Ngurmati kaloro cara. Iki bakal dadi paket sing apik.

Pertama kali mlebu njero omah

Pit Bull Terrier sing duwe irung biru nyoba munggah ing lawang lawang.

Kita pengin Spencer dadi asu sing aman banget. Mula, kita ngidini dheweke njelajah kanthi alon banget. Kita ora kesusu marang dheweke. Kita ngenteni nganti dheweke apik lan siyap njupuk langkah kasebut ing njero omah.

Punggung kirik sing ana irunge biru Pit Bull Terrier lagi ngusap lantai omah.

Kita nelpon Bruno ing njero omah mula Spencer ndeleng Bruno. Spencer pancen wis nggawa menyang Bruno lan ngawasi arah, ngetutake dheweke. Kita meneng-menengan ngenteni lan sawise sawetara Spencer mutusake mlebu.

Pit Bull Terrier brindle irung biru ngadeg ing keset lan dheweke ndeleng lawang ing ngarepe.

Sawise Spencer ana ing njero ruangan lan katon santai, kita nutup lawang, nanging dheweke banjur mutusake pengin bali ing njaba. Sawise maneh kita meneng ngenteni. Ngenteni dheweke santai dhewe lan ngerti yen ing njero papan sing aman. Spencer enggal bali maneh lan mlaku maneh.

Ngenalake Pethi

Anak kirik irung Pit Bull Terrier sing duwe irung biru ngadeg ing kasur karet lan dheweke ndeleng kandhang ing teras watu. Ana ing mburi mburi ana coklat kanthi petinju ireng lan putih.

Cara ngenalake peti kasebut bakal duwe peran penting ing babagan keamanan Spencer ing kana. Yen dheweke luwih aman, dheweke bakal seneng.

Cedhak - Kirik sing ana irung biru Bull Bull Terrier lagi ngadeg ing jubin kayu atos lan dheweke ngunyah tongkat usil sing dicekel wong kanthi kuku tangan biru.

Spencer durung ngerti manawa ana ing omah kasebut. Kanggo mbantu dheweke, aku njaluk teken bully lan supaya dheweke mamah. Sawise ngrasakake, dheweke mutusake yen dheweke seneng.

Cedhak - Anjing cilik sing ana irung biru Pit Bull Terrier lagi mlaku ing sandhing peti. Ana coklat karo petinju ireng lan putih ngadeg ing sandhinge.

Aku banjur nggunakake tongkat kasebut kanggo narik dheweke ing ngarep peti ...

Punggung kirik sing ana irunge biru Pit Bull Terrier sing lagi digawa menyang peti.

... lan uncalan tongkat kasebut ing njero.

Pit Bull Terrier brindle irung biru lagi lungguh ing njero pethi asu sing lagi ngambu-api teko wong sing premanis.

Spencer mlaku ing peti dhewe. Yen aku mung nyelehake dheweke ing kana, pengalamane sing pertama ora bakal kepenak. Ngidini dheweke njelajah dhewe menehi kapercayan sing dibutuhake kanggo ngrasakake aman ing njero peti.

Pit Bull Terrier sing duwe irung biru lagi lungguh ing njero peti lan nyakot tongkat premanisme. Ana coklat nganggo petinju ireng lan putih sing ana ing jubin kayu atos lan cangkeme bisa surut. Boxer lagi nggoleki kirik kasebut.

Sanalika dheweke santai aku nutup lawang. Anane Bruno mbantu Spencer santai.

Sawetara jam mengko, sawise nggawa Spencer ing njaba dolanan lan njelajah, dheweke mlebu omah lan mlaku langsung menyang peti. Sukses! Dheweke mutusake peti kasebut minangka papan keamanane. Pungkasan, ana tongkat sing nyiksa ing kana mung nunggu dheweke.

Coklat kanthi petinju ireng lan putih ngadeg ing ngarep peti lan dheweke ndeleng bocah kirik Pit Bull Terrier sing ana ing irung biru sing ana ing njero peti. Wong sing nganggo klambi abu-abu ndemek sisih asu Boxer.

Spencer ora yakin arep metu saka peti lan mlaku ing lantai pawon.

Coklat kanthi petinju ireng lan putih ana ing ngarep peti asu lan kirik irung biru Pit Bull Terrier lagi mlaku metu saka peti kasebut.

Cukup yen dheweke ngalah, dheweke ora bakal mbantu nambah kapercayan lan bisa nyebabake dheweke dadi ora aman. Mula kita wenehi wektu marang dheweke. Kita nggunakake Bruno kanggo nulungi dheweke. Sanalika dheweke tuwuh syaraf mula metu.

Sisih mburi coklat kanthi petinju ireng lan putih lan kirik irung biru Pit Bull Terrier. Dheweke ngadeg ing ngarep peti.

Lan dheweke metu.

Bak Mandi Pertama

Anak kirik irung biru Pit Bull Terrier sing duwe irung biru lagi adus ing wastafel putih. Wong nganggo klambi biru lagi umbah-umbah.

Kita menehi adus pertama marang Spencer lan dheweke banjur salaman. Kita ngati-ati supaya ora ngobrol kanthi manis nalika dheweke kesusu utawa bakal nggawe dheweke luwih nesu, kaya-kaya ujar 'Bocah sing apik amarga ngrasakake kaya ngono.' Kita ora bisa nggawe dheweke tenang tanpa ngenteni lan wong mlarat kasebut dadi adhem. Kita cepet-cepet adus lan mbungkus andhuk. Saiki apa sing kudu ditindakake? Kita ora bisa lungguh ing kana lan ngrangkul dheweke nalika lagi nesu. Amie ujar, 'Wenehi marang aku.' Dheweke njupuk dheweke ...

carane amba apa american Langkawi kangal njaluk
Coklat kanthi petinju ireng lan putih lagi turu ing sandhing kirik Pit Bull Terrier sing ana irung biru sing ditutupi andhuk. Kirik lagi turu uga. Dheweke ana ing ndhuwur amben asu samak.

… Plop mudhun karo Bruno. Sanalika Spencer tenang lan santai. Pancen nggumunake yen ana segawon sing seimbang bisa nulungi liyane. Yen kita ora duwe Bruno, kita bakal nyelehake kabeh andhuk lan wayahe tenang.

Kuku Ditutup

Sawijining wong nyekel kirik hidung biru Pit Bull Terrier nalika wong liya nyruput kukune.

Kita priksa manawa Spencer tenang sadurunge motong kuku. Dheweke kerja apik banget.

Wengi Pertama Ngarep-Ngarep

Anak kirik irung Pit Bull Terrier sing duwe irung biru lagi lungguh ing kemul Barney the Ungu Dinosaurus ing sadhuwure pucuk segawon ing peti.

Spencer pooped lan cipruk ing peti lan banjur turu ing njerone. Oh bocah lanang. Aku ora keprungu yen dheweke lunga menyang njaba. Aku ora ngerti dheweke ngerti apa ora. Bruno lagi turu ing amben segawon ing sandhinge peti. Dheweke wis wareg. Pulpen sing digawe peternak duwe ngisor kawat ing endi sampah bakal tiba ing tray ngisor. Spence kemungkinan besar ora biyasa kanggo sampah sing tetep ana ing papan sing dituju, apamaneh aku kudu tangi ngeculake dheweke nalika wengi. Wektu kanggo miwiti nyetel weker. Aku bakal miwiti saben rong jam lan nambah nalika ndeleng pola. Kirik ing umur iki ora bisa nahan kanthi fisik ing wektu tartamtu. Aku nutupi kemul lan sisih ngisor peti kanggo mambu kabeh. Luwih becik aku investasi ing akeh alat panyemprot lan andhuk kertas!

Anak kirik irung Pit Bull Terrier sing duwe irung biru lagi nguyuh ing njaba.

Kirik kudu lunga menyang jedhing sajrone limang menit sawise mangan, mula aku nggawa Spence ing njaba pas mangan saben wayah. Mesthi wae, dheweke mesthi lunga.

Grobogan: Wengi Kaloro

Spencer dina suwene ( deleng video pack walk ) lan kesel nalika pungkasan wengi. Dheweke turu ing amben asu ing sisihku. Aku nggugah dheweke lan nggawa dheweke metu kanggo ngilangke lan digawa bali. Setengah jam mengko aku nggawa dheweke metu maneh lan wektu iki aku lunga menyang peti. Aku yakin dheweke ora prelu mlebu jedhing maneh. Bruno ana ing amben asu ing ruang tamu lan peti Spencer ana ing pawon. Spence wiwit nggawe keributan. Wektu akhir minggu lan wis sore, jam 2:00 aku turu lan ngrungokake Spencer lagi nesu-nesu. Ana teken bully ing peti kasebut, nanging dheweke jebule ora gelem mlebu ing kana. Aku ngenteni lan udakara sepuluh menit kabeh meneng.

Aku ngeset weker jam 5:00 esuk (telung jam nalika dheweke pungkasan) lan turu. Jam 5:00 aku mudhun lan Bruno ana ing amben asu nomer loro sing ana ing sandinge peti Spencer, Spence lagi turu, peti dheweke wis garing. Aku mbukak peti lan ngajak dheweke supaya metu. Dheweke kanthi ati-ati metu saka peti kanthi buntut sing mlaku sak menit lan mlaku saka pawon menyang ruang tamu lan metu ing ngarep lawang! Dheweke ngetutake aku menyang suket, ngetokake lan ngetutake aku maneh menyang teras. WOW!

Aku mung turu telung jam, aku mutusake ora pengin nglampahi wektu kanggo ngajak dheweke bali menyang pawon mula aku nggawa dheweke menyang pawon lan nyetel ing ngarep peti. Dheweke mlaku mlebu. Dheweke seneng peti. Sisih sing angel yaiku mlaku ing njero omah kanggo ngrampungake. Iki bakal digunakake ing wektu. (Nganyari: Sara entuk Spence amarga rasa ora aman ing dina sing padha. Waca Spencer the Pit Bull ngatasi kuwatir jubin hard ing njero ruangan ). Dheweke sukses banget nalika mlaku saka peti menyang lawang ngarep. Aku bali turu nganti jam 8:00, telung jam mengko aku nggawa dheweke metu kanggo nguyuh maneh kanthi cara sing padha. Peti kasebut resik lan garing lan dheweke mlaku saka peti menyang lawang ngarep! Aku bisa uga bisa nyetop wektu iki saben patang jam. Durung yakin. Aku bakal nyoba.

Nganyari babagan pecahan omah: Wengi Kaloro

Amie mung ngandhani aku yen kaping pindho ing tengah wengi dheweke krungu Spencer rame ing peti lan dheweke mbukak peti lan dheweke mlayu kaya omah sing lagi kobongan saka peti menyang lawang ngarep, menyang suket lan ngintip lan nutug. Aku mung butuh monitor bayi. Bocah mau arep metu. Ana wong sing kudu ngrungokake dheweke. Cara kanggo mbukak Amie lan Spencer!

Geser omah: Wengi ketiga

Spencer ngrampungake wengi liyane kanthi peti garing! Ora nyetel alarm aku tuku monitor bayi supaya bisa ngrungokake yen dheweke tangi. Nalika wayah turu, aku mlaku-mlaku Spence metu menyang kamar mandhi. Sawise kirik aku lunga maneh ing omah lan menyang pawon karo ngetutake aku. Aku nggunakake tongkat bully kanggo nggodha dheweke menyang peti. Nalika dheweke mudhun kanggo mamah, aku nutup lawang. Sanalika aku lunga, Spence wiwit rame, lan bocah lanang lagi banter nalika ribut. Aku ngerti dheweke ora usah mlebu kamar mandhi amarga dheweke nembe wae.

Aku ora pengin dheweke mikir keributan nyebabake karep utawa mbukak lawang peti, mula aku menyang ruang tamu ing endi Bruno lagi turu lan matur marang Bruno supaya melu aku ing pawon. Aku njaluk Bruno turu ing peti asu ing cedhak kennel Spence. Spence ndeleng Bruno lan tenang banget, nanging banjur repot maneh lan aku kanthi tegas 'shhhhed'. Spence mandheg rame lan wis kepenak ing peti ing sandhinge Bruno, sanajan aku ngerti dheweke bakal luwih seneng turu ing amben asu sing padha. Yen aku ora duwe Bruno, aku kudu ora nggatekake lan ngenteni.

Jam 4:00 esuk aku ngerti yen durung nate ngintip saka Spencer. Aku mutusake lunga lan ngeculake dheweke uga. Dheweke ngetutake aku saka dapur menyang lawang ngarep ruang tamu lan suket kanggo nguyuh lan bali menyang pawon. Dheweke plop mudhun karo Bruno ing amben asu. Aku kudu nuntun dheweke ing njero peti kanthi nggunakake tongkat premanisme sing ana ing sandhinge Bruno. Aku menehi tongkat bully banjur bali turu.

Jam 7:00 aku krungu dheweke nggrundel lan aku tangi supaya metu. Aku ngerti yen aku mbukak lawang ngarep dheweke ora metu ing njaba kajaba aku metu ing njaba dhisik. Aku wis ndeleng Amie marang dheweke ngenteni nganti dheweke liwat liwat lawang kaping sawetara. Amarga Bruno kanthi otomatis, Spencer kayane wis milih konsep iki.

Titik udan ing karpet coklat.

Kita kecelakaan sithik ing wayah sore dina kaping telu. Spencer marani lawang ngarep lan kita ora nggatekake wektu, mula dheweke kuncung ing ngarepe lawang. Aku ngresiki kanthi apik kanthi semprotan deodorizer kanggo ngilangi ambune mula ora bisa narik dheweke maneh.

Grobogan: Wengi Papat

Pethi Spencer garing maneh. Aku tangi ing tengah wengi lan nggawa dheweke metu menyang pot. Latihan peti lancar.

Mangan

Spencer iku mangan apik. Kita menehi panganan ping telu saben dina, sing bisa dipangan sajrone sepuluh menit. Dheweke mesthi rampung sadurunge sepuluh menit rampung. Spencer lan Bruno mangan macem-macem jinis panganan lan Spencer luwih asring mangan tinimbang Bruno, nanging nalika Spencer mangan Bruno ora nggatekake dheweke. Bocah lanang sing apik, Bruno. Ngurmati kirik.

Bruno Ngewangi Spence

Pancen apik banget yen nonton Bruno mbantu Spence supaya bisa nyetel kabeh kasenengan anyar iki. Contone, salah sawijining kaping pisanan Spencer ing mobil kasebut mula goyang. Dheweke ora yakin arep ana ing kana. Dheweke mandeng Bruno lan ujug-ujug buntute wiwit goyang lan kabeh luwih apik maneh.

wates collie st bernard campuran

Ing dina pisanan omah nalika arep nggawa Spence menyang kamar mandhi dheweke kayane ora yakin yen ngetutake aku menyang halaman. Nanging nalika nggawa Bruno, dheweke ngetutake Bruno kanthi percaya diri, kanthi seneng aku bisa nambah.

Piwulang Nderek

Ndhuwur nduwur mripat biru, mripat biru irung Pit Bull Terrier lungguh ing lumahing ireng katon munggah.

Naluri Spencer kanggo ngetutake kuwat banget, luwih kuwat tinimbang Bruno ing umur iki. Bruno duwe naluri, nanging Spence luwih kuwat. Dheweke ngetutake aku ing endi wae lan dheweke ora nyoba ngliwati aku. Aku mlaku, dheweke teka, aku mandheg, dheweke mandheg. Nalika aku mandheg mlaku, dheweke lungguh ing sandhinge sikilku lan ngenteni. Aku ndeleng dheweke lan dheweke ndeleng mripatku ngenteni pamindhahan sabanjure. Aku mlaku dheweke lan Bruno menyang kolam lan mundur maneh lan Spencer ngetutake. Naluri super kuat sing kudu ditindakake lan keterkaitan karo manungsa minangka sipat Pit Bull. Kita nuduhake kepemimpinan sing kuat lan baline dheweke nggatekake supaya bisa ngerti apa sing dikarepake. Pit Bulls bakal nindakake apa-apa kanggo pamilik yen bisa ngerti apa sing dikarepake pemilik. Pamilik kudu nyalurake kepinginan supaya bisa positif.

Ngenalake Peti Mobil

Aku pengin ngenalake Spencer the Pit Bull menyang peti sing bakal digunakake ing mobil. Dheweke durung nate ana ing peti iki. Aku nembe ngresiki peti lan bocah entuk andhuk kertas sing wis resik. Cukup yen dheweke metu saka cangkeme, ora mung ora mulang bab apa-apa, nanging dheweke bisa uga mikir yen mung game. Aku kudu tumindak lan mikir kanthi cepet, nanging amarga dheweke luwih resik supaya dheweke bisa nyelehake. Sawise ngrampungake masalah andhuk kertas, aku nggunakake tongkat premanisme iki kanggo narik dheweke menyang peti anyar. Gatekna kepiye dheweke fokus ing ambune sing luwih resik lan aku nggunakake tongkat iki kanggo ngarahake bau mau. Banjur aku nggunakake tongkat bully kanggo nggandhengake peti karo sing positif. Cukup ngusir dheweke menyang peti kasebut bisa uga nyebabake dheweke was-was yen ana ing peti kasebut.

Tes

Wayahe tengah wengi lan wektu kanggo Spence menyang peti. Aku nggawa dheweke mlaku-mlaku lan istirahat pot lan bali menyang omah. Kaya rong wengi pungkasan, aku nggawa Spencer menyang peti asu ing pawon. Nalika ndeleng peti kasebut, bugger cilik mandheg ing trek lan kaya-kaya aku weruh rodhane muter ing sirahe, dheweke ora pengin mlebu ing peti kasebut. Dheweke nggawe papan kanggo amben asu ruang tamu, mlayu cepet kaya sing bisa. Dheweke mlebu ing kasur lan turu kanthi cepet, kayane saiki wis aman ing pangkalan omah.

Spence, sampeyan nyedhot bocah cilik. Sampeyan bisa uga bocah sing cerdas, nanging aku luwih cerdas. Aku awak ngalangi dheweke menyang peti lan wektu iki aku wis siyap. Nalika tekan papan sing padha, dheweke nyoba nindakake cara sing padha bali menyang amben asu ing ruang tamu. Nalika dheweke wiwit mlayu, aku nyuduk gulu nganggo driji lan mblokir. Aku nuding lan ngandhani supaya mlebu ing peti. Dheweke ngudhunake sirahe lan mlaku menyang peti. Aku lulus tes kepemimpinan. Aku yakin bakal ana akeh tes liyane sing bakal teka.

Dheweke mung wong cilik, 17 pon lan aku gampang njupuk dheweke lan nyelehake ing peti. Nanging penting yen aku nggawe dheweke mlaku dhewe ing peti dhewe, yen ora dheweke nyerah. Bedane kepemimpinan lan meksa nindakake perkara sing abot yaiku supaya asu nindakake kekarepane dhewe, lan ora meksa asu kanthi kekuatan otot. Sampeyan nggunakake pikiran, rumangsa manteb lan kuwat ing batin. Yen sampeyan rumangsa luwih kuwat tinimbang segawon, lan cocog karo intensitase tanpa kakehan, asu kasebut bisa uga luwih ngrungokake.

Ngunggahake Kirik: Spencer the Bull Bull

  • Sisih kiwa ngarep ireng karo American Bully putih sing lungguh ing kasur empuk biru, sirahe miring ing sisih tengen lan katon ngarep-arep.
  • Sisih tengen ngarep brindle abu-abu kanthi Pit Bull Terrier putih sing katon maju lan lungguh ing teras watuMundhakake Kirik: Dina sajrone urip karo kirik Spencer Bull
  • Ngerti Tumindake Asu
  • Anjing Pit Bull: Patung Vintage sing Bisa Dikoleksi
  • Dogmanship Alamiah
  • Iki Cara Urip
  • Upaya Grup
  • Napa Anjing Kudu Pengikut
  • Apa tegese dadi dominan?
  • Asu Mung Butuh Katresnan
  • Temperamen Anjing sing Beda
  • Basa Awak Asu
  • Mungkasi Pertarungan Antarane Paket Sampeyan
  • Latihan Anjing vs. Prilaku Anjing
  • Hukuman vs. Koreksi ing Asu
  • Apa sampeyan nyetel asu supaya bisa gagal?
  • Kurang Ngerti Prilaku Anjing Alami
  • Anjing Grouchy
  • Nggarap Anjing Sing Wedi
  • Anjing lawas, trik anyar
  • Ngerti Pangertene Anjing
  • Rungokake Asu
  • Anjing Manungsa
  • Otoritas Proyek
  • Anjingku Disiksa
  • Sukses Ngadopsi Anjing Nylametake
  • Penguatan Positif: Apa cukup?
  • Anjing diwasa lan kirik anyar
  • Napa Anjingku Nindakake?
  • Cara sing tepat kanggo Mlaku Asu
  • Lakune: Nglewati Anjing Liyane
  • Ngenalake Dogs
  • Asu lan Emosi Manungsa
  • Apa Anjing Diskriminasi?
  • Intuisi Anjing
  • Asu Ngomong
  • Asu: Wedi Badai lan Kembang Api
  • Nyedhiyakake Anjing Mbantu Pakaryan kanthi Masalah
  • Mulang Anjing Kanggo Ngormati Bocah-bocah
  • Komunikasi Manungsa Kanggo Anjing sing Cocog
  • Pamilik Asu Kasar
  • Naluri Dipakani Canine
  • Ora Ana Asu Manungsa: Asu Sampeyan
  • Ora Ana Asu Manungsa: Anjing Liyane
  • FAQ Babagan Anjing
  • Anjing Cilik vs.
  • Pemisahan kuatir ing Anjing
  • Tumindake dominan ing Asu
  • Anjing sing Manut
  • Nggawa Bayi Bayi Anyar
  • Nyedhaki Anjing
  • Anjing Top
  • Nggawe lan njaga Posisi Alpha
  • Camp Boot Alpha kanggo Asu
  • Perabot Jaga
  • Nolak Anjing Langsung
  • Nggunakake Psikologi Manungsa ing Asu Langsung
  • Anjing Ngoyak Mobil
  • Kerah Latihan. Apa kudu digunakake?
  • Spaying lan Neutering Dog sampeyan
  • Ngundhuh Peeing
  • Anjing Alfa
  • Sapa Sing Luwih gampang gelut, Anjing lanang utawa wadon?
  • Whelping: Penjaga Puting Puppy
  • Bebener konco Pit Bull Terrier
  • Nglindhungi Kirik Sampeyan Saka Serangan Anjing
  • Anjing Rantai
  • Papan perlindungan SPCA Tinggi-Bunuh
  • Pati sing ora duwe arti, segawon sing salah paham
  • Nggumunake Apa sing Bisa Dipimpin Kepemimpinan Little
  • Ngowahi Anjing Nylametake
  • Identifikasi Jenis Kelamin DNA
  • Ngunggahake Kirik
  • Ngunggahake Anjing Alfa
  • Mundhakake Antarane Kirik Dalan
  • Mundhakaken Puter Karo Baris
  • Tahap Pangembangan Kirik
  • Ngenalake Peti Anyar kanggo Anjing utawa Anjing
  • Tes Temperamen Kirik
  • Temperamen Kirik
  • A Fight Dog - Ngerti Paket Sampeyan
  • Ngerti kirik utawa asu sampeyan
  • Asu Mlayu!
  • Sosialisasi Asu Sampeyan
  • Apa Aku Entuk Anjing Liyane?
  • Apa Anjing Sampeyan Ora Kontrol?
  • Kerah Latihan Anjing Ilusi
  • Foto Anjing Top
  • Ngarep omah
  • Latihan Anak kirik utawa Anjing
  • Biting kirik
  • Anjing Pekak
  • Apa Sampeyan siyap kanggo Anjing?
  • Peternak vs. Nylametake
  • Temokake Anjing sing Sempurna
  • Kejiret ing Undhang-undhang kasebut
  • Paket Anjing Ana Ing kene!
  • Buku Dogs lan DVD sing Disaranake