Kirik nalika umur 3 minggu, Kirik lan Ngasuh Pucuk

Sassy Mastiff Inggris

Bocah-bocah cilik ana ing sacedhake mangkuk panganan lan siji kirik ing njero wadhah segawon

Ing umur telung minggu, kirik kasebut bakal kena cacing kanthi cacing ringan (uga bisa diganggu nalika rong minggu).

Anjing asu raksasa wis tangi lan mlaku kanthi umure 3 minggu lan bisa diwiwiti kanthi panganan. Keturunan medium bisa miwiti panganan kanthi umur 3,5 nganti 4,5 minggu. Anjing jinis dolanan ing tangan liyane durung bisa duwe panganan amarga bisa urip. Keturunan dolanan ora bisa miwiti panganan sadurunge umur 4 minggu, disaranake 4,5 nganti 5 minggu.

Telung minggu, padatan PERTAMA. Kibble direndhem paling apik kanggo bocah-bocah ing jaman iki. Ing kasus kasebut, bocah-bocah kasebut ora dirawat dening bendungan kasebut lan diwenehi jamur. Pranyata wis rada awal, nanging luwih becik coba dipikirake kahanan kasebut.





Close Up - Papat Pucuk mangan ing wadhah asu lan siji kirik ing njero mangkuk sing nggawe kekacoan

Panganan ora apik banget, LOL -) Yen lagi dolanan, panganan isih enom banget. Mangkane sup ora perlu lan ora disaranake, kajaba yen sampeyan duwe uwuh, sampeyan kudu nyapih luwih awal, amarga ibu ora ngurus dheweke. Utawa, yen ibu garing luwih dhisik utawa sampeyan golek uwuh, utawa ukuran uwuh iku biasane kanggo ibu supaya sampeyan bisa menehi panganan kanthi nyenengake, nanging yen ora kalebu saran sing disaranake lan dianggep minangka breeding sekolah lawas.

Anak kirik umur telung minggu entuk jamur kaping pisanan

Panganan anak kirik campuran panganan sadurunge wis siyap bakal padha karo iki. Kirik katutupan panganan. Dheweke mlaku ing njero lan nggayuh kabeh pasuryan lan nggawe tanduran rai ing njerone. Ing taun kepungkur aku ngerti babagan loro kirik sing tilar donya umur 3,5 minggu amarga nyedhot jamur lan kena infeksi bakteri ing paru-paru.



Ing 3 nganti 5 minggu, gumantung saka ukuran asu sampeyan, njupuk kibble kirik sing apik lan rendhem 2 bagian banyu lan 1 bagean kibble. Sawetara kibble butuh banyu luwih akeh tinimbang liyane. Kibble bakal ngemot bentuk lan rendhem banyu. Sampeyan pengin nggunakake banyu sabisane lan potongan kibble dadi gedhe lan alus banget. Menehi panganan kanggo anak kirik ing area mangan, ora ing area pot utawa area dolanan . Anak kirik bakal bisa njupuk sepotong kibble sing direndhem lan dipangan. Yen dheweke durung siyap nindakake iki mula ora siyap mangan panganan padhet.

Bendungan asring bakal menehi sampeyan ngerti yen wis wayahe miwiti panganan panganan bocah-bocah nalika sampeyan ndeleng dheweke mbesuk kibble kanggo dheweke. Iki minangka tandha manawa kibble direndhem minangka panganan sing kudu sampeyan panganan. Rungokake naluri bendungan. Aku ngerti yen nyoba ngenteni nganti 5 minggu kanggo nambah panganan padhet kanggo panganan, bendungan kasebut bakal dikalahake sedina utawa rong sadurunge. Iki negesake manawa wektu wis pas.

saint bernard pyrenees gedhe nyampur anak kirik
Kirik golek panganan ing endi-endi

Iku edhan mangan ...



Kirik ing njero mangkok segawon

Aku jelas kudu mangan ganti, bisa uga nggunakake cacah loro.

Kirik terus mlebu ing mangkuk jamur kabeh udan nggawe kekacoan

Dheweke dara lan nglangi dheweke luwih seneng nglangi panganan, lan banjur ndhelik.

Tutup - Kirik menek ing Mush

Tips seneng banget ... kanggo sampah sing gedhe, utawa anak kirik BESAR, LOL.

Close Up - Telung anak kirik lungguh ing sangarepe kandhang Close Up - Kirik nglawan kandhang ing saben wong

Jam 3 minggu utawa nalika bocah-bocah wiwit mlaku-mlaku lan nalika sampeyan nggawe area pot sing cilik ing sanjabane kothak whelp, tambahake mangkuk banyu sing cethek. Pups kudu sinau ngombe banyu dhisik saka mangkuk.

bubuk bubuk krik cina campuran chihuahua

PARNGET: Nalika kirik wiwit mangan panganan asu sing padhet, umume umume Bendungan bakal mandheg kanggo kebutuhan potane. Mula, sampeyan ora pengin miwiti kibble nganti kirik kabeh duwe mastering metu ing area pot 100% wektu. Waca kirik latihan omah kanthi Metode Misty . Umume, yen ditindakake kanthi bener, yaiku 3-4 minggu. Banjur nalika nambah panganan, kirik kadang-kadang entuk potongan cilik utawa gedhe ing pucuke mburi sing macet kaya lem sing ora bakal ucul (diarani karsane utawa dingleberry). Iki uga bisa nyebabake pati, kaya sing dingerteni saben taun. Sampeyan kudu mriksa saben babu saben 12 jam. Ana bocah ing taun kepungkur turu karo bokong sing dipasang lan kaku kabeh wengi, lan nyebul sisih sisih usus. kirik iki tilar donya amarga kena infeksi parah.

Close Up - bruse kanggo bocah

Aja nganti kirik nyedhot dagu, malah ora nganti sepuluh detik.

Kirik lagi dipangan saka botol ing pangkone bocah wadon

Ing telung minggu, bocah-bocah ing Inggris Mastiff bakal entuk botol susu wedhus saben wengi. Bengi iki aku nambah banyu karo Pablum ing botol.

Kirik mangan ing palung panganan mini

Ing telung setengah minggu, panganan luwih apik.

Kabeh Kirik mangan ing palung panganan mini Kirik diklompokaké lan mangan metu saka palung panganan mini Close Up - Papat Pucuk mangan ing palung panganan mini Bocah-bocah wadon mlebu ing tengah kirik mangan ing palung panganan mini Tutup - Kirik mangan

Bocah cilik iki lagi ngrasakake nedha bengi, saben roti pungkasan!

Kantong panganan sing digunakake kanggo Nyapih kirik saka Formula lan Susu Kambing

Ing telung setengah minggu, anak kirik wiwit ngrumus formula susu lan susu wedhus.

Kirik kencing lan tahi ing area sing wis ditemtokake

LAN kabeh padha nguyuh lan nguyuh dhewe, yippee!

Kirik arep ngrampok

Kirik arep ngrampok

Puppy Poop

Kanthi panganan padhet teka tahi sing padhet. Titik kirik sampeyan kudu apik lan padhet, ora rontog lan ora diare. Iki minangka salah sawijining sing pertama kanggo ngresiki kotoran sing kudu diresiki.

Kanthi idin saka MistyTrails Mastiff

  • Sanajan bagean iki adhedhasar whelping saka Inggris Mastiff , uga ngemot informasi umum babagan asu-asu gedhe. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan tautan ing ndhuwur. Link ing ngisor iki nyritakake Sassy, ​​sawijining Mastiff Inggris. Sassy nduweni sipat sing apik banget. Dheweke tresna marang manungsa lan seneng karo bocah. Nanging, Mastiff sing sopan lan santun, Sassy, ​​dudu ibu sing paling apik kanggo anak kirik. Dheweke ora nolak dheweke, dheweke bakal menehi perawatan nalika ana wong menehi panganan, nanging dheweke ora bakal ngresiki bocah-bocah kasebut utawa menehi perhatian marang dheweke. Kayane dudu anake. Sampah iki entuk susu ibu kanthi interaksi utama manungsa, kanthi manual menehi saben bocah apa sing dibutuhake. Minangka baline, kirik bakal disosialisasekake banget lan bakal nggawe kewan ingon sing luar biasa, nanging pakaryan kasebut kagum. Perlu siji peternak khusus kanggo njaga kahanan iki sehat. Matur nuwun sanget sampah iki duwe. Waca link ing ngisor iki kanggo njaluk crita lengkap. Kaca-kaca ing jero kalebu akeh informasi sing bisa dihargai lan entuk manfaat saka kabeh wong.

  • C-Bagéan ing Anjing Anakan Gedhe
  • Kirik Lair ... Sing sampeyan butuhake
  • Ngalahake lan Ngunggahake Anak kirik Akeh: Umur 1 nganti 3 Dina
  • Ora mesthi kedadeyan kaya sing direncanakake (imperforate anus)
  • Litter of Pups Orphaned (ora rencana)
  • Ngunggahake Kirik 10 Dina Ditambah +
  • Mundhakaken Pucuk Kirik 3 Minggu
  • Ngunggahake Kirik 3 Minggu - wektu kanggo miwiti latihan pot
  • Mundhak Kirik umur 4 minggu
  • Mundhak Kirik umur 5 minggu
  • Mundhak Kirik umur 6 minggu
  • Mundhak Kirik umur 7 minggu
  • Sosialisasi Kirik
  • Mastitis ing Asu
  • Nulung lan Ngundhakake Anjing Anjing Gedhe
  • Whelping lan Raising Puppies, minangka rasa hormat sing anyar
  • Sampeyan Pengin Nggawe Anjing Sampeyan
  • Keuntungan lan Kekurangan Anjing sing Muncul
  • Tahap Pangembangan Kirik
  • Nulung lan Ngundhuh Pucuk: Umur
  • Reproduksi: (Siklus Panas): Tandha Panas
  • Dasi Breeds
  • Kalender Kehamilan Anjing
  • Pandhuan Kehamilan Perawatan Prenatal
  • Anjing meteng
  • Gambar Anjing X-Ray Asu
  • Plug Mucus Lengkap ing Anjing
  • Kirik Kirik
  • Ngewangi Kirik Kit
  • Tahap Karyawan Pertama lan Kaloro
  • Tahap Ketelu Buruh Anjing
  • Kadhangkala, prekara-prekara ora bisa direncanakake
  • Ibu Anjing Meh Mati Dina 6
  • Ngatasi Kirik Ngatasi Masalah
  • Malah Ibu sing Apik Nggawe Kesalahan
  • Kirik Ngadhepi: Kethokan Ijo
  • Banyu (Walrus) Kirik
  • C-Bagean ing Asu
  • C-Seksi Amarga Kirik Mati Gedhe
  • Bagean Cesarean Darurat Nylametake Urip Pups
  • Napa anak kirik sing mati ing utero asring mbutuhake bagean c
  • Kirik Whelping: Gambar C-bagean
  • Dina Anjing Kandhutan 62
  • Anjing PostPartum
  • Ngalahake lan Ngunggahake Kirik: Lair 3 minggu
  • Ngunggahake Kirik: Penjaga Puting Puppy
  • Pups 3 Minggu: Wektu kanggo miwiti latihan pot
  • Mundhak Kirik: Pups Minggu 4
  • Mundhak Kirik: Pups Minggu 5
  • Mundhak Kirik: Pups Minggu 6
  • Mundhak Kirik: Pups 6 nganti 7.5 Minggu
  • Mundhak Kirik: Pups 8 Minggu
  • Mundhak Kirik: Pups 8 nganti 12 Minggu
  • Nulung lan Ngundhakake Anjing Anjing Gedhe
  • Mastitis ing Asu
  • Mastitis ing Asu: Kasus Keturunan Dolanan
  • Napa Keturunan dolanan luwih angel dilatih?
  • Latihan Peti
  • Nuduhake, Genetika lan Breeding
  • Nyoba Ngirit Kirik Dachshund Pudar
  • Ngewangi lan Ngunggahake Crita Anak kirik: Telung Anak kirik Lair
  • Whelping lan Raising Puppies: Kabeh kirik ora mesthi slamet
  • Whelping lan Ngunggahake Kirik: Telpon Midwoof
  • Nulung lan Ngunggahake Kirik Preemie Lengkap
  • Nulungi Cilik Kanggo Kirik Umur Gestasional
  • C-Bagéan Kanggo Anjing Amarga Inersia Rahim
  • Eclampsia Asring Ngidrasi Asu
  • Hypocalcemia (kurang kalsium) ing Asu
  • SubQ hydrating Puppy
  • Nulung lan Ngunggahake Pup Singleton
  • Uwuh kirik durung wayahe
  • Kirik durung wayahe
  • Kirik Prematur Liyane
  • Anjing Kandhutan Nyerep Fetus
  • Loro Pups Lair, Fetus Katelu Diserep
  • CPR Kudu Ngirit Siji Kirik
  • Bocah-Bocah Bocah-Bocah cacat
  • Kirik nganggo tali pusat dipasang ing sikil
  • Kirik lair karo usus ing njaba
  • Litter Lair karo Usus ing njaba Badan
  • Kirik lair karo weteng lan dodo growong ing njaba awak
  • Ilang, Vet Nggawe Samsaya Awon
  • Asu Ilang Litter lan Mulai Nresep Kirik
  • Kirik Ngaso: Pangiriman Awal sing Ora Duga
  • Anjing ngaso 5 dina luwih awal amarga ana bocah sing mati
  • Ilang 1 Kirik, Disimpen 3
  • Abses ing Kirik
  • Mbusak Dewclaw rampung salah
  • Nulung lan Ngunggahake Pups: Ati-ati Pad Panas
  • Nulung lan Ngundhakake Loro Anjing
  • Ngewangi lan Ngasuh Anjing Nalika Makarya
  • Ngalahake Litter Pups
  • Kaca-Gambar Gambar Whelping lan Raising Puppies
  • Cara Golek Peternak sing Apik
  • Keuntungan lan Kekurangan Penyusupan
  • Hernias ing Asu
  • Kirik Burung Belah
  • Nylametake Baby E, kirik Palate Celah
  • Nylametake Kirik: Panganan Tabung: Plate Palate
  • Genitalia ambigu ing Asu

Whelping: Kasus Buku Caket

  • Grafik Kemajuan Kirik (.xls spreadsheet)
  • Kirik Mysti Kirik: Plug Mucus Term Lengkap - 1
  • Kirik Mysti Kirik: Crita Buruh 2
  • Kirik Mysti Kuba: Crita Buruh 3
  • Kirik Mysti Kuba: Anak kirik sedina 4
  • Pangiriman Gampang Dina utawa Kalor Tertunda