Kawicaksanan PRIVASI

KANDUNGAN

  1. Kebijakan Privasi (Ing njaba UE)
  2. Kebijakan Cookie (Ing njaba UE)
  3. Kabar Privasi kanggo Pendhudhuk California
  4. Kebijakan Privasi kanggo Pangguna UE
  5. Kebijakan Cookie kanggo Pangguna UE
KEBIJAKAN PRIVASI (LUAR UE)

Tanggal Efektif: 25 Mei 2018

PURWAKA

Hundeshagen Digital Media, LLC d / b / a Hundeshagen Industries, afiliasi lan anak perusahaan (ing 'Hundeshagen' , 'we' utawa 'us' ) ngurmati privasi pangguna lan pelanggan. Kita usaha supaya transparan babagan cara nglumpukake lan nggunakake informasi sampeyan, supaya informasi sampeyan tetep aman lan menehi pilihan sing migunani. Kebijakan Privasi Iki ( 'Kebijakan' ) nerangake praktik privasi kanggo www.ligseruveni.com situs web (ing 'Situs' ), sing diduweni lan dioperasikake dening Hundeshagen. Kebijakan iki kanggo mbantu sampeyan ngerti informasi sing dikumpulake dening Hundeshagen, kenapa kita nglumpukake lan apa sing ditindakake.

Kebijakan iki ditrapake kanggo praktik informasi online kanggo Situs babagan kabeh pangguna, kajaba pangguna ing Uni Eropa. Kebijakan iki ora ditrapake kanggo data pribadi sing dikumpulake liwat situs web utawa aplikasi pihak katelu, kalebu situs web sing bisa diakses liwat Situs kasebut. Situs web lan aplikasi kasebut bisa uga duwe kabijakan privasi dhewe, mula disaranake sampeyan maca sadurunge menehi informasi pribadi babagan utawa liwat. Penawaran tartamtu ing Situs, bisa uga ana bewara tambahan babagan praktik informasi lan pilihan. Waca pambocoran privasi tambahan kasebut kanggo ngerti kepiye cara ditrapake kanggo sampeyan.





Waca Kebijakan iki kanthi tliti kanggo ngerti kabijakan lan praktik kita babagan informasi sampeyan lan kepiye cara ngrampungake. Yen sampeyan ora setuju karo kabijakan lan praktik kita, aja nggunakake Situs kasebut. Kanthi nggunakake Situs, sampeyan setuju karo Kebijakan iki. Kebijakan iki bisa diganti saka wektu liyane. Sampeyan terus nggunakake Situs sawise nggawe pangowahan dianggep bisa ditampa, mula priksa Kebijakan kasebut kanthi berkala kanggo nganyari.

Bocah-bocah sak umur 13

Situs iki ora ditrapake kanggo bocah-bocah ing umur 13 taun, lan kita ora sengaja nglumpukake informasi pribadi saka bocah-bocah ing ngisor umur 13. Yen ngerti yen kita wis nglumpukake utawa nampa informasi pribadi saka bocah ing umur 13 taun tanpa verifikasi idin saka wong tuwa, kita bakal mbusak informasi sing. Yen sampeyan yakin manawa duwe informasi babagan utawa bocah ing umur 13 taun, hubungi kita ing privacy@ligseruveni.com .



INFORMASI KAMU Kumpulake lan Kepiye Cara Ngumpulake

Kita bisa nglumpukake informasi babagan lan babagan sampeyan nalika sampeyan sesambungan lan nggunakake situs iki. Informasi kasebut bisa uga kalebu informasi pribadi (kayata jeneng, alamat email, alamat pos, nomer telpon lan rincian kontak liyane), informasi teknis (kayata alamat IP, jinis browser, identifier piranti) lan informasi panggunaan (kayata kaca web sing sampeyan kunjungi, pariwara sing sampeyan klik ing). Kita bisa nggabungake macem-macem jinis informasi kasebut, lan kanthi bebarengan ngrujuk kabeh informasi kasebut ing Kebijakan Privasi iki minangka 'Informasi' . Informasi bisa diklumpukake kaya sing diterangake ing ngisor iki lan liwat panggunaan cookie, beacon web, piksel, lan teknologi liyane sing padha karo kita utawa dening perusahaan liyane atas jenenge. Ing ngisor iki minangka jinis Informasi sing bisa dikumpulake:

Informasi sing Sampeyan Nyedhiyakake Kanggo Kita.
  • nalika ndhaptar utawa nggunakake Situs iki, utawa langganan layanan apa wae ing Situs iki, kita bisa uga menehi informasi pribadi supaya bisa dingerteni, kayata jeneng, alamat pos, alamat email, nomer telpon, utawa rincian kontak liyane.
  • nalika sampeyan nggunakake Situs kanggo komunikasi karo wong liya utawa ngirim, ngunggah, nampilake utawa nyimpen konten kayata komentar, foto, video, email, lampiran, input swara, lan konten liyane sing digawe sampeyan (bebarengan, 'Kontribusi Panganggo') ing umum wilayah saka Situs. Kontribusi Panganggo bisa ditularake menyang wong liya lan kita ora bisa ngontrol tumindak pihak katelu sing sampeyan pilih kanggo nuduhake Kontribusi Panganggo. Kita uga ora bisa nyegah panggunaan luwih lengkap saka Informasi iki yen wis digawe publik.
  • kita bisa njaluk sampeyan menehi Informasi nalika sampeyan melu kontes utawa undian sing disponsori dening kita utawa nanggapi survey sing bisa dikirim lan njaluk dirampungake ing Situs.
  • nalika sampeyan komunikasi karo kita kanggo nglaporake masalah karo Situs, utawa pitakon umum liyane. Kita bisa uga nyimpen cathetan lan salinan korespondensi (kalebu alamat e-mail, nomer telpon, lan informasi pribadi liyane sing wis diwenehake).
  • nalika sampeyan ndhaptar layanan sing mbayar utawa nggawe pesenan ing situs iki, kita bisa uga menehi rincian transaksi sing sampeyan lakoni liwat Situs lan kepenuhan pesen apa wae (elinga yen sampeyan kudu menehi informasi finansial sadurunge nggawe pesenan liwat Situs).
  • yen sampeyan nggunakake Situs kasebut, kayata kanggo pitakon telusuran, riwayat tontonan, tampilan kaca, ndeleng konten sing kasedhiya, utawa nginstal plug-in apa wae.
Informasi teknis, panggunaan, lan analitis.

Kita bisa nglumpukake informasi teknis lan panggunaan tartamtu nalika sampeyan nggunakake Situs, kayata jinis piranti, browser, lan sistem operasi sing digunakake, pengenal piranti unik, alamat IP, setelan piranti lan browser, kaca web sing sampeyan kunjungi, kalebu informasi babagan cara sampeyan sesambungan karo Situs lan mitra lan informasi pihak katelu sing ngidini supaya bisa ngakoni lan nggandhengake kegiatan sampeyan ing kabeh piranti lan Situs. Kita bisa uga ngerti piranti sampeyan kanggo menehi pengalaman pribadi lan pariwara ing piranti sing digunakake. Waca kita Kebijakan Cookie bagean kanggo informasi luwih lengkap babagan cara nggunakake teknologi kasebut kanggo nglumpukake informasi iki.

Sampeyan bisa ngakses fitur Situs liwat komunitas, forum, lan situs media sosial, layanan, plug-in, lan aplikasi pihak katelu ('Situs Media Sosial'). Setelan privasi sampeyan ing Situs Media Sosial kasebut, uga kabijakan privasi masing-masing, bakal nemtokake informasi pribadi lan liyane sing bisa dituduhake karo kita, utawa ditampa dening kita liwat teknologi pelacakan media sosial, nalika sampeyan ngakses Situs, lan bisa uga diklumpukake lan digunakake dening Situs Media Sosial kasebut. Yen dileksanakake miturut ukum, kanthi menehi Informasi iki utawa komunikasi karo Situs liwat Situs Media Sosial, sampeyan setuju nggunakake Informasi saka Situs Media Sosial miturut Kebijakan Privasi iki.



Informasi Lokasi. Kita nglumpukake informasi wektu nyata babagan lokasi sampeyan, kayata negara sampeyan, nalika sampeyan nyedhiyakake utawa liwat informasi piranti (kayata alamat IP), utawa lokasi piranti sampeyan nalika ngakses Situs nganggo piranti seluler.

CARA NGgunakake INFORMASI

Kita nggunakake Informasi sing dikumpulake babagan sampeyan utawa sing diwenehake kanggo tujuan sing dijlentrehake ing kabijakan iki utawa dicethakaké nalika dikoleksi utawa kanthi idin, kalebu kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • Nyedhiyakake utawa analisa panggunaan Situs lan isine, produk, program, lan layanan.
  • Tindakake panjaluk sampeyan lan tujuan liya sing diwenehake, kalebu komunikasi karo sampeyan babagan tuku utawa transaksi.
  • Menehi kabar babagan akun utawa langganan sampeyan.
  • Kirim informasi babagan promosi, penawaran, lan fitur Situs.
  • Menehi kabar yen sampeyan menang salah siji saka kontes utawa undhang-undhang kita.
  • Menawa ngandhani nalika nganyari Situs kasedhiya, lan pangowahan produk utawa layanan sing ditawakake utawa diwenehake.
  • Nyedhiyakake, ngembangake, njaga, nggawe pribadi, nglindhungi, lan ngapikake pengalaman lan penawaran ing Situs.
  • Kira-kira pola pamirsa lan pola panggunaan kita.
  • Simpen informasi babagan pilihan sampeyan, saengga bisa nggawe situs miturut kabutuhan pribadi.
  • Nyepetake telusuran
  • Nglindhungi saka, ngenali, lan nyegah penipuan lan kegiatan liyane sing ora sah
  • Kenali sampeyan nalika nggunakake Situs.
  • Nawakake, pasar, lan iklanake produk, program, lan layanan saka kita lan afiliasi, mitra bisnis, lan pilih pihak katelu sing bisa dadi minat sampeyan. Kita uga bisa nggunakake informasi sing dikoleksi kanggo nampilake pariwara menyang target pamirsa.
  • Nindakake kewajiban lan nglakokake hak-hak sing timbul saka kontrak sing ana ing antarane sampeyan lan kita, kalebu tagihan lan koleksi.
  • Ndeteksi, neliti, lan nyegah kegiyatan ing Situs sing bisa nglanggar syarat, bisa uga apus-apus, nglanggar hak cipta, utawa aturan liyane utawa sing uga ilegal, kanggo netepi persyaratan hukum, lan kanggo nglindhungi hak-hak lan hak-hak lan keamanan pangguna lan liya-liyane.
CARA Nuduhake lan Nuduhake INFORMASI Sampeyan

Kita bisa nuduhake lan nyampekno Informasi gabungan lan de-identifikasi babagan pangguna tanpa watesan. Kajaba iku, kita bisa nuduhake lan nyampekano Informasi sing dikoleksi, utawa sampeyan nyedhiyakake kanthi cara ing ngisor iki utawa kanggo maksud liya sing dicethakaké nalika dikoleksi:

Kanthi idin sampeyan. Kita bisa nyampekano Informasi nalika sampeyan menehi idin kanggo nindakake.

Panyedhiya Layanan. Kontraktor, panyedhiya layanan, panyedhiya konten, lan pihak katelu liyane sing digunakake kanggo ndhukung bisnis bisa duwe akses menyang Informasi kanggo mbantu nindakake layanan sing ditindakake kanggo kita, kayata, kalebu: nggawe, njaga, hosting, lan ngirim Situs, produk, lan layanan; nganakake pemasaran, nangani pembayaran, email lan pemenuhan order; ngatur kontes; nganakake riset lan analitik; lan layanan pelanggan.

Kepemilikan Anyar. Kanggo panuku utawa panerus liyane yen ana penggabungan, penyimpangan, penyusunan ulang, reorganisasi, pembubaran utawa penjualan utawa transfer liyane sawetara utawa kabeh aset, kayata masalah utawa minangka bagean saka bangkrut, likuidasi utawa proses sing padha, ing informasi sing dianakake babagan Situs lan pangguna kalebu aset sing ditransfer.

nuduhake gambar frich bichon

Situs sing Disambung. Situs kasebut bisa uga ngemot link menyang situs liyane, kalebu Situs Media Sosial. Kita bisa nggabungake antarmuka program aplikasi media sosial utawa plug-in ('Plug-in') saka jaringan sosial, kalebu Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest lan liya-liyane, menyang Situs. Plug-in bisa ngirim informasi babagan sampeyan menyang platform Plug-in tanpa sampeyan tindakake. Informasi iki bisa uga kalebu nomer identifikasi pangguna platform sampeyan, situs web sampeyan, lan liya-liyane. Berinteraksi karo Plug-in bakal ngirim informasi langsung menyang jaringan sosial Plug-in kasebut lan informasi kasebut bisa dideleng wong liya ing platform kasebut. Plugin dikontrol dening kabijakan privasi platform masing-masing, lan dudu dening Kebijakan kita.

Mitra lan Afiliasi. Kita bisa nyampekano Informasi menyang afiliasi, mitra bisnis, lan pihak katelu (kayata, pengecer, pengiklan, agensi iklan, jaringan pariwara lan platform, organisasi riset, lan perusahaan liyane) sing praktike ora katut dening Kebijakan Privasi iki, lan bisa uga diwenehake, nawakake, ngapikake, pasar, lan komunikasi karo sampeyan babagan produk lan layanane dhewe. Kanggo sinau luwih lengkap babagan pilihan sampeyan, waca Pilihan sampeyan ing ngisor iki. Kita uga bisa nuduhake Informasi tartamtu karo pihak katelu kanggo nyedhiyakake pariwara miturut kapentingan sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, waca Pilihan Iklan ing ngisor iki.

Sponsor lan promosi bareng. Kadhangkala kita nawakake konten utawa program (kayata, kontes, undhang-undhang, promosi, utawa integrasi Situs Media Sosial) sing disponsori utawa nganggo merek pihak katelu. Miturut hubungan kasebut, pihak katelu nglumpukake utawa entuk Informasi saka sampeyan nalika sampeyan melu kegiatan kasebut. Kita ora bisa ngontrol panggunaan Informasi iki saka pihak katelu. Disaranake sampeyan ndeleng pambocoran privasi pihak katelu kaya ngono kanggo sinau babagan praktik data sadurunge sampeyan melu kegiatan.

Tujuan Penegakan Hukum lan Hukum. Kita bisa nyampekano Informasi kanggo nanggepi proses hukum, kayata kanggo nanggepi perintah pengadilan utawa subpoena, utawa kanggo nanggepi panjaluk agensi penegak ukum. Kita uga bisa nyampekano Informasi kasebut menyang pihak katelu: (i) kanggo tujuan nglindhungi penipuan lan nyuda risiko kredit, (ii) ing endi kita yakin perlu kanggo investigasi, nyegah, utawa njupuk tindakan babagan kegiatan ilegal, (iii) kanggo ngetrapake hak-hak sing timbul saka kontrak sing ana ing antarane sampeyan lan kita, kalebu Katemtuan Panggunaan, Kebijakan iki, lan kanggo tagihan lan koleksi, (iv) yen kita yakin pambocoran perlu utawa cocog kanggo nglindhungi hak, properti, utawa keamanan kita utawa saka pelanggan, pangguna, kontraktor utawa liya-liyane, (v) kaya sing diwajibake miturut ukum.

PILIHAN Sampeyan

Komunikasi Pemasaran lan Nuduhake Pihak katelu. Sampeyan bisa nganyari pilihan babagan nampa komunikasi pemasaran tartamtu saka kita, lan nuduhake informasi pribadi karo pihak katelu. Sampeyan bisa uga ngubungi kita ing privacy@ligseruveni.com . Sampeyan uga bisa milih ora nampa komunikasi pemasaran email, kanthi ngetutake pandhuan 'batal langganan' sing diwenehake ing saben email sing sampeyan tampa saka kita. Sampeyan uga bisa ngatur notifikasi push ing piranti seluler liwat setelan piranti utawa app.

Pilihan Iklan. Kita bisa kerja bareng pihak katelu kanggo nampilake pariwara, lan melu nglumpukake data, nglaporake, analitik situs, pangiriman iklan lan pangukuran respons ing Situs lan situs web lan aplikasi pihak katelu kanthi suwene wektu. Pihak katelu kasebut bisa uga nggunakake cookie, beacon web, piksel, lan teknologi liyane sing padha kanggo nindakake kegiatan iki. Dheweke uga bisa entuk informasi babagan situs web sing sampeyan kunjungi, aplikasi sing sampeyan gunakake, lan informasi liyane saka browser lan piranti sampeyan kanggo nampilake pariwara sing bisa disesuaikan karo kapentingan sampeyan ing lan ing situs iki lan ing platform liyane. Jinis pariwara iki dikenal minangka pariwara adhedhasar minat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan pariwara adhedhasar minat ing desktop utawa browser seluler, lan kemampuan sampeyan milih metu saka jinis pariwara iki dening pihak katelu, bukak Inisiatif Pariwara Jaringan lan / utawa DAA Program Regulasi Diri kanggo Pariwara Prilaku Online . Kanggo sinau luwih lengkap babagan pariwara adhedhasar minat ing aplikasi seluler lan cara milih jinis pariwara iki dening pihak katelu, sampeyan bisa ngunjungi AppChoices . Elinga manawa ana pilihan pilihan sing sampeyan pilih liwat program kasebut mung bakal ditrapake kanggo pariwara adhedhasar minat dening pihak katelu sing sampeyan pilih nanging isih ngidini nglumpukake data kanggo tujuan liyane, kayata analitis, riset, lan operasi. Sampeyan uga bisa terus nampa pariwara, nanging pariwara kasebut bisa uga kurang relevan karo kapentingan sampeyan.

Hak Privasi California. Kode Sipil California Bagian 1798.83 ngidini pangguna Situs sing warga California njaluk informasi tartamtu babagan pambocoran informasi pribadi menyang pihak katelu kanggo tujuan pemasaran langsung. Kanggo njaluk panjaluk kasebut, hubungi kami ing privacy@ligseruveni.com .

Cookie lan Teknologi Liyane. Kita, lan afiliasi, panyedhiya layanan pihak katelu, lan mitra bisnis bisa ngirim 'cookie' menyang komputer utawa nggunakake teknologi sing padha kanggo nambah pengalaman online ing Situs lan liwat pariwara lan media ing aplikasi Internet lan seluler.

Cookie minangka file teks cilik sing ngemot informasi sing didownload menyang piranti sampeyan nalika mbukak situs web, kalebu Situs. Cookie banjur dikirim maneh menyang domain web sing asale ing kunjungan sabanjure menyang domain kasebut. Umume kaca web ngemot elemen saka macem-macem domain web dadi nalika sampeyan mbukak situs web, browser sampeyan bisa uga nampa cookie saka sawetara sumber. Cookie migunani amarga ngidini situs web bisa ngenali piranti pangguna. Cookie ngidini sampeyan navigasi situs web kanthi efisien, ngelingi pilihan lan umume nambah pengalaman pangguna. Iki uga bisa digunakake kanggo ngatur pariwara kanthi kapentingan liwat nelusuri browsing ing situs web. Cookie sesi bakal dibusak kanthi otomatis nalika nutup browser lan cookie sing tetep ana ing piranti sawise browser ditutup (kayata ngelingi pilihan pangguna nalika bali menyang Situs).

Kita uga bisa nggunakake piksel utawa 'beacon web' sing ngawasi panggunaan Situs. Web beacon minangka file elektronik cilik sing dilebokake ing Situs utawa komunikasi (kayata email) sing ngidini kita ngetung pangguna sing wis ngunjungi kaca kasebut utawa mbukak email utawa kanggo statistik sing gegandhengan. Kita uga bisa nggabungake 'Software Development Kit' ('SDKs') menyang aplikasi kanggo nindakake fungsi sing padha karo cookie lan beacon web. Contone, SDK bisa uga nglumpukake informasi teknis lan panggunaan kayata pengenal piranti seluler lan interaksi karo Situs lan aplikasi seluler liyane.

Kita bisa nggunakake cookie lan teknologi liyane kanggo mbantu ngenali browser utawa piranti sampeyan, njaga pilihan sampeyan, nyedhiyakake fitur Situs tartamtu, lan nglumpukake Informasi babagan interaksi karo Situs, konten, lan komunikasi.

Kita uga bisa nggunakake cookie lan teknologi liyane (i) kanggo nyedhiyakake, ngembangake, njaga, nggawe pribadi, nglindhungi, lan ngapikake Situs, produk, program, lan layanan kanggo mbukak bisnis, (ii) kanggo nganakake analisis, kalebu kanggo nganalisa lan laporan panggunaan lan kinerja Situs lan bahan pemasaran, (iii) kanggo nglindhungi, ngenali, lan nyegah penipuan lan kegiatan sing ora sah liyane, (iv) kanggo nggawe data agregat babagan klompok utawa kategori pangguna, (v) kanggo nyinkronake pangguna liwat piranti, afiliasi, mitra bisnis, lan pilih pihak katelu, lan (vi) kanggo kita lan afiliasi, mitra bisnis, lan pilih pihak katelu kanggo target, tawaran, utawa pasar, produk, program, utawa layanan. Cookie lan teknologi liyane uga nggampangake lan ngukur kinerja iklan sing ditampilake ing utawa dikirim dening utawa liwat kita lan / utawa jaringan utawa situs liyane. Kanthi ngunjungi Situs, manawa pangguna pangguna utawa liya, sampeyan ngakoni, lan setuju manawa sampeyan menehi idin kanggo nglacak kegiatan lan panggunaan Situs liwat teknologi sing wis diterangake ing ndhuwur, uga teknologi sing padha sing dikembangake ing mbesuk , lan supaya kita bisa nggunakake teknologi pelacakan kaya ngono ing email sing dikirim menyang sampeyan.

Sampeyan bisa nyetel browser kanggo nolak cookie. Ngontrol cookie liwat kontrol browser ora bisa matesi panggunaan teknologi liyane. Mangga waca setelan browser kanggo informasi lengkap. Nanging, ngalangi cookie utawa teknologi sing padha bisa uga ngalangi sampeyan ngakses sawetara konten utawa fitur ing Situs kasebut. Saiki kita ora nanggapi sinyal Aja Lacak amarga standar teknologi seragam durung dikembangake. Kita terus mriksa teknologi anyar lan bisa nggunakake standar yen digawe.

Ngatur Cookie lan Teknologi Liyane

Kuki sing Kudu Diperlokake
Cookie kasebut penting banget supaya sampeyan bisa ngubengi Situs lan nggunakake fitur. Tanpa cookie kasebut, layanan sing sampeyan takon (kayata navigasi ing antarane kaca) ora bisa diwenehake. Dhaptar ing ngisor iki nuduhake sawetara conto cookie kasebut:

Sumber Cookie: ligseruveni.com

  • Tujuan:
    • Kita nggunakake data sing disimpen ing cookie iki kanggo administrasi sistem, kanggo nambah keamanan, lan menehi akses menyang fungsi sing dibutuhake ing situs kasebut
  • Informasi Lanjut: Cookie sesi (kadaluwarsa nalika browser ditutup)
Cookie Kinerja

Kita nggunakake cookie analitik kanggo nganalisa manawa pengunjung nggunakake Situs lan ngawasi kinerja. Iki ngidini kita nyedhiyakake pengalaman berkualitas tinggi kanthi ngatur penawaran lan kanthi cepet ngenali lan ndandani masalah sing ana. Contone, kita bisa nggunakake cookie kinerja kanggo nglacak kaca sing paling populer, cara ngubungake kaca sing paling efektif, lan kanggo ngerteni sebabe sawetara kaca nampa pesen kesalahan. Kita uga bisa nggunakake cookie kasebut kanggo nyorot artikel utawa layanan Situs sing dianggep bisa narik kawigaten sampeyan adhedhasar panggunaan Situs kasebut. Informasi sing diklumpukake dening cookie kasebut ora ana gandhengane karo informasi pribadi sampeyan utawa kontraktor lan mung digunakake ing formulir agregat lan de-identifikasi. Dhaptar ing ngisor iki nuduhake sawetara conto cookie kasebut:

Sumber Cookie: Google Analytics

  • Tujuan:
    • Cookie iki digunakake kanggo nglumpukake informasi babagan cara pangguna nggunakake situs kita. Kita nggunakake informasi kasebut kanggo nyusun laporan lan ngewangi ningkatake situs iki. Cookie nglumpukake informasi kanthi formulir anonim, kalebu jumlah pengunjung situs, sing pengunjung teka ing situs kasebut lan kaca sing dikunjungi.
  • Informasi Lanjut:
    • Klik ing kene kanggo kabijakan privasi Google babagan Google Analytics: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html
    • Sampeyan bisa milih ora nglacak dening Google Analytics kanthi ngunjungi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=id-GB.
    • Cookie sing terus-terusan.

Sumber Cookie: Mouseflow

  • Tujuan:
    • Kita nggunakake Mouseflow kanggo nangkep informasi pangguna sing anonim kepiye pengunjung situs sesambungan karo elemen kaca. Kita nggunakake data anonim iki kanggo ngirim umpan balik kanggo pengalaman situs sing luwih apik kanggo pangguna.
  • Informasi Lanjut:
    • Klik ing kene kanggo ndeleng Kebijakan Privasi Mouseflow: http://mouseflow.com/privacy/
    • Yen sampeyan pengin milih metu, sampeyan bisa nindakake ing https://mouseflow.com/opt-out.
    • Cookie sing terus-terusan.
Cookie Fungsi

Kita nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake fungsi tartamtu kanggo sampeyan. Contone, ndeleng konten video, streaming langsung, utawa kanggo ngelingi pilihan sing sampeyan pilih lan nyedhiyakake fitur sing luwih apik lan luwih pribadi. Cookie iki ora digunakake kanggo nglacak browsing ing situs liyane. Dhaptar ing ngisor iki nuduhake sawetara conto cookie kasebut:

Sumber Cookie: Google Ajax Search

  • Tujuan:
    • Cookie iki nyedhiyakake fitur tipe kepala sing kasedhiya ing bar ing saindenging Situs. Iki menehi saran tembung kunci lan mbantu nyaring pitakon telusuran.
  • Informasi Lanjut:
    • Cookie sesi (kadaluwarsa nalika browser ditutup)
Cookie Pariwara

Cookie pariwara (utawa cookie target) nglumpukake informasi babagan kebiasaan browsing sing ana gandhengane karo piranti sampeyan lan digunakake kanggo nggawe pariwara luwih relevan karo sampeyan lan minat. Cookie kasebut uga ngukur efektifitas kampanye pariwara lan nglacak apa iklan wis ditampilake kanthi bener. Dhaptar ing ngisor iki nuduhake sawetara conto cookie kasebut:

Sumber Cookie: DoubleClick

  • Tujuan:
    • DoubleClick nggunakake cookie kanggo nambah pariwara. Sawetara aplikasi umum kanggo target pariwara adhedhasar sing relevan karo pangguna, kanggo nambah laporan babagan kinerja kampanye, lan supaya ora nuduhake iklan sing wis katon pangguna.
  • Informasi Lanjut:
    • Klik ing kene kanggo kabijakan privasi Google babagan DoubleClick https://policies.google.com/privacy?hl=id
    • Sampeyan bisa milih ora nglacak kanthi DoubleClick kanthi ngunjungi https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=id
    • Cookie sing terus-terusan.

Sumber Cookie: Facebook Pixel

  • Tujuan:
    • Kita nggunakake piksel Facebook minangka sarana pangerten sing luwih apik kanggo pangguna, kanggo ngatur konten lan pariwara, kanggo nyedhiyakake fitur media sosial lan nganalisa lalu lintas menyang situs kasebut. Data sing diklumpukake tetep anonim. Iki tegese kita ora bisa ndeleng data pribadi pangguna apa wae. Nanging, data sing dikoleksi disimpen lan diproses dening Facebook.
  • Informasi Lanjut:
    • Facebook bisa nyambung data karo akun Facebook lan nggunakake data kanggo tujuan pariwara dhewe, sesuai karo kabijakan privasi sing ditemokake ing: https://www.facebook.com/about/privacy/
    • Yen sampeyan pengin milih metu, sampeyan bisa mbukak ing https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/
    • Cookie sing terus-terusan.

Cookie Pariwara bisa digunakake dening situs media sosial sing ana gandhengane karo Situs, kayata tombol 'Share' utawa pamuter audio / video sing dipasang. Cookie iki uga nyedhiyakake fungsi sing dijaluk. Situs media sosial semono uga ngilangi cookie pariwara nalika sampeyan ngunjungi Situs lan nalika nggunakake layanan lan navigasi adoh saka Situs. Praktik cookie sawetara situs media sosial kasebut kaya ing ngisor iki:

ACCESSING, CORRECTING AND Delete INFORMATION ANDA

Kanggo takon informasi pribadhi sing dikumpulake babagan sampeyan kanthi online saka Situs sing dikirim Kebijakan Privasi iki utawa kanggo mbenerake informasi pribadi kasebut, sampeyan bisa ngirim email menyang privacy@ligseruveni.com . Sampeyan bisa njaluk lan njaluk ngilangi Kontribusi Panganggo kanthi ngirim email privacy@ligseruveni.com karo panjaluk sampeyan lan nemtokake Kontribusi Panganggo tartamtu sing sampeyan coba mbusak. Kita bisa uga ora nampa panjaluk kanggo ngganti utawa mbusak informasi apa wae yen kita yakin tumindak kasebut bakal nglanggar undang-undang utawa sarat ukum utawa nyebabake informasi kasebut salah. Mbusak Kontribusi Panganggo saka Situs ora mesthekake ngilangi Kontribusi Panganggo saka situs kasebut kanthi lengkap utawa lengkap amarga salinan bisa dideleng ing kaca sing di-cache lan diarsipake utawa bisa uga disalin utawa disimpen dening pangguna Situs liyane. Sampeyan bisa langganan buletin utawa macem-macem email promosi kapan wae kanthi ngeklik link 'batal lengganan' sing disedhiyakake ing komunikasi kasebut. Sampeyan bisa uga ora milih komunikasi sing gegandhengan karo Situs, kayata verifikasi akun, konfirmasi tuku lan pesen administratif, yen sampeyan wis ndhaptar Situs.

PROSES INFORMASI Sampeyan

Situs kasebut dadi tuan rumah ing Amerika Serikat. Kita bisa matesi kasedhiyan Situs utawa layanan utawa produk sing diterangake ing Situs kasebut menyang wong utawa wilayah geografis kapan wae. Yen sampeyan milih ngakses Situs kasebut saka njaba Amerika Serikat, sampeyan bakal duwe risiko dhewe.

KEAMANAN DATA

Kita wis ngetrapake langkah-langkah teknis lan organisasi sing cocog kanggo keamanan Situs. Sayange, transmisi informasi liwat Internet lan platform seluler ora aman. Sanajan kita njaga perlindungan sing cukup kanggo nglindhungi informasi pribadi sampeyan, kita ora bisa njamin keamanan informasi pribadhi sampeyan. Sembarang ngirim informasi pribadi liwat Internet sampeyan duwe risiko dhewe. Kita ora tanggung jawab kanggo ngindhari setelan privasi utawa langkah keamanan sing diwenehake. Keamanan lan keamanan informasi sampeyan uga gumantung. Yen wis diwenehi sandhi (utawa ing endi sampeyan milih) sandhi kanggo ngakses bagean tartamtu ing Situs, sampeyan tanggung jawab kanggo njaga rahasia iki. Sampeyan ora kudu nuduhake sandhi karo sapa wae.

Owah-owahan kanggo kawicaksanan

Kita bisa nganyari Kebijakan saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngabari babagan pangowahan materi ing Kebijakan Privasi iki kanthi menehi kabar ing situs kita. Kita disaranake supaya mriksa maneh maneh lan mriksa maneh Kebijakan iki supaya sampeyan ngerti yen ana pangowahan pungkasan.

CARA KONTAK US

Masalah Kepribadian. Yen sampeyan duwe kuatir utawa keluhan babagan privasi ing situs iki, hubungi kami ing Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Legal Legal, Pacific Design Center, Red Building West, 750 N. San Vicente Blvd., Lantai 9, Hollywood Wétan , CA, 90069, USA utawa email menyang privacy@ligseruveni.com . Kita bakal nyoba paling apik kanggo nanggapi sampeyan kanthi tepat wektu lan profesional supaya bisa mangsuli pitakon lan ngrampungake masalah sampeyan. © Hundeshagen Digital Media, LLC. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Purpleclover lan Purpleclover.com minangka merek dagang saka Hundeshagen Digital Media, LLC

PEMBERITAHUAN PRIVASI KANG WONG CALIFORNIA

Paling Keri Dianyari: 1 Januari 2020

PEMBERITAHUAN PRIVASI ING WONG CALIFORNIA nambah informasi sing ana ing Kebijakan Privasi iki lan mung ditrapake kanggo pengunjung, pangguna, lan liya-liyane sing manggon ing Negara Bagian California ('konsumen' utawa 'sampeyan'), lan menehi informasi babagan hak konsumen miturut Undhang-undhang Privasi Pelanggan California ing taun 2018 ('CCPA') lan undang-undang privasi California liyane. Sembarang istilah sing ditemtokake ing CCPA nduweni makna sing padha nalika digunakake ing kabar iki.

INFORMASI PRIBADI KAMU Kumpulake

Kita nglumpukake informasi sing ngenali, gegandhengan, njlentrehake, referensi, sing bisa digandhengake, utawa bisa uga ana gandhengane, langsung utawa ora langsung, karo konsumen utawa piranti tartamtu ('informasi pribadi'). Utamane, kita wis nglumpukake kategori informasi pribadi babagan konsumen sajrone rolas (12) wulan pungkasan:

  • Internet utawa kegiatan jaringan liyane sing padha (kayata riwayat browsing)
  • Data geolokasi (kayata lokasi sing tepat ing piranti sampeyan)

Informasi pribadi ora kalebu:

  • Informasi sing kasedhiya kanggo publik saka cathetan pamrentah.
  • Informasi konsumen sing wis diidentifikasi utawa gabungan.
  • Informasi sing dikecualekake saka ruang lingkup CCPA, kayata:
    • informasi kesehatan utawa medis sing dilindhungi undhang-undhang Portabilitas lan Akuntabilitas Asuransi Kesehatan taun 1996 (HIPAA) lan Informasi Rahasia Informasi Medis (CMIA) California utawa data uji coba klinis;
    • informasi pribadhi sing dilindhungi undhang-undhang privasi khusus sektor, kalebu Undhang-undhang Pelaporan Kredit Adil (FRCA), Undhang-undhang Gramm-Leach-Bliley (GLBA) utawa Undhang-undhang Privasi Informasi Keuangan California (FIPA), lan Undhang-undhang Perlindhungan Privasi Driver ing taun 1994.

Kita bisa kanthi otomatis nglumpukake informasi teknis lan panggunaan tartamtu nalika sampeyan nggunakake Situs utawa sesambungan karo iklan lan konten online, kayata jinis piranti, browser, lan sistem operasi sing digunakake, pengenal piranti unik, alamat IP, setelan piranti lan browser , kaca web sing sampeyan kunjungi, informasi babagan cara sampeyan sesambungan karo Situs lan mitra pihak katelu (kayata kaca sing sampeyan kunjungi), lan informasi sing ngidini kita ngenali lan nggandhengake kegiatan sampeyan ing kabeh piranti lan situs web. Kita bisa uga ngerti piranti sampeyan kanggo menehi pengalaman pribadi lan pariwara ing piranti sing digunakake.

Elinga manawa ana perusahaan tartamtu sing nyelehake teknologi pelacakan kaya cookie ing Situs sing ngidini perusahaan kasebut nampa informasi babagan kegiatan sampeyan ing Situs sing ana gandhengane karo browser utawa piranti sampeyan. Waca kita Kebijakan Cookie (Ing njaba UE) ing ndhuwur kanggo informasi luwih lengkap babagan nelusuri ing Situs lan cara nggunakake teknologi kasebut kanggo nglumpukake informasi iki. Perusahaan-perusahaan kasebut bisa nggunakake data kasebut kanggo ngatur konten kanggo sampeyan lan kanggo nyedhiyakake iklan sing luwih relevan ing Situs utawa wong liya, atas jenenge lan kanggo pengiklan liyane. Yen sampeyan njaluk panjaluk milih, lan sampeyan pengin ora milih nelusuri adhedhasar cookie kanggo tujuan pariwara, elinga yen sampeyan kudu nyetel setelan browser kanthi kapisah lan nyetel pilihan kaya sing dijelasake ing Kebijakan Cookie (Ing njaba UE) ing ndhuwur.

Sampeyan bisa ngakses fitur Situs liwat komunitas, forum, lan situs media sosial, layanan, plug-in, lan aplikasi sing digawe dening panyedhiya media sosial ('Situs Media Sosial'). Setelan privasi sampeyan ing Situs Media Sosial kasebut, uga kabijakan privasi masing-masing, bakal nemtokake informasi pribadi lan liyane sing bisa dituduhake karo kita, utawa ditampa dening kita, liwat teknologi pelacakan media sosial nalika sampeyan ngakses Situs, lan bisa uga diklumpukake lan digunakake dening Situs Media Sosial kasebut. Yen dileksanakake miturut ukum, kanthi menehi Informasi iki utawa komunikasi karo Situs liwat Situs Media Sosial, sampeyan setuju nggunakake Informasi saka Situs Media Sosial miturut Kebijakan Privasi iki.

Informasi Lokasi. Kita nglumpukake informasi babagan lokasi umum sampeyan, kayata negara sampeyan utawa alamat IP sampeyan. Kita nglumpukake lokasi sing pas karo piranti sampeyan nalika ngakses Situs nganggo piranti seluler. Ora kabeh informasi iki disimpen, lan ora kabeh informasi iki bisa nyambung karo sampeyan.

CARA NGgunakake INFORMASI PRIBADI

Kita nggunakake informasi pribadi kanggo tujuan sing dijlentrehake ing kabijakan iki utawa sing diwartakake nalika dikoleksi utawa kanthi idin, kalebu kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • Nyedhiyakake utawa analisa panggunaan Situs lan isine, produk, program, lan layanan.
  • Kirim informasi babagan promosi, penawaran, lan fitur Situs.
  • Menehi kabar yen sampeyan menang salah siji saka kontes utawa undhang-undhang kita.
  • Menawa ngandhani nalika nganyari Situs kasedhiya, lan pangowahan produk utawa layanan sing ditawakake utawa diwenehake.
  • Nyedhiyakake, ngembangake, njaga, nggawe pribadi, nglindhungi, lan ngapikake pengalaman lan penawaran ing Situs.
  • Kira-kira pola pamirsa lan pola panggunaan kita.
  • Simpen informasi babagan pilihan sampeyan, saengga bisa nggawe situs miturut kabutuhan pribadi.
  • Nyepetake telusuran
  • Nglindhungi saka, ngenali, lan nyegah penipuan lan kegiatan liyane sing ora sah
  • Kenali sampeyan nalika nggunakake Situs.
  • Nawakake, pasar, lan iklanake produk, program, lan layanan saka kita lan afiliasi, lan mitra bisnis sing bisa dadi minat sampeyan. Kita uga bisa nggunakake informasi sing dikoleksi kanggo nampilake pariwara menyang target pamirsa.
  • Ndeteksi, neliti, lan nyegah kegiyatan ing Situs sing bisa nglanggar syarat, bisa uga apus-apus, nglanggar hak cipta, utawa aturan liyane utawa sing uga ilegal, kanggo netepi persyaratan hukum, lan kanggo nglindhungi hak-hak lan hak-hak lan keamanan pangguna lan liya-liyane.
  • Verifikasi identitas sampeyan babagan panjaluk CCPA sing digawe ing ngisor iki.
SUMBER SING INGKE NGANGGO INFORMASI PRIBADI

Kita nglumpukake informasi pribadi kanthi otomatis saka piranti sampeyan. Kita nggunakake alat pelacak kanggo nglumpukake informasi nalika sampeyan nggunakake utawa sesambungan karo Situs, iklan lan konten online, lan email.

Kita bisa nglumpukake informasi pribadi saka basis data sing kasedhiya ing publik.

Kita entuk informasi pribadhi saka pemasok sing digunakake kanggo makarya kanggo kita. Contone, vendor sing dadi host utawa njaga situs web lan ngirim email promosi kanggo kita bisa menehi informasi.

Kita bisa entuk informasi pribadi saka pihak liya, kayata nalika mitra pemasaran bareng utawa jaringan iklan nuduhake informasi karo kita. Kita uga bisa nampa informasi saka Situs Media Sosial, kaya sing dijelasake ing ndhuwur.

CARA Nuduhake lan Nuduhake INFORMASI PRIBADI

Kita bisa nyampekano informasi pribadi sampeyan menyang pihak liyane kanggo tujuan bisnis. Ing rolas (12) wulan sadurunge, kita wis ngandhani kategori informasi pribadi ing ngisor iki kanggo tujuan bisnis dhewe:

  • Internet utawa kegiatan jaringan liyane sing padha (kayata riwayat browsing)

Kita bisa nyritakake katrangan informasi pribadi ing ndhuwur kanggo tujuan bisnis menyang kategori partai ing ngisor iki:

  • Afiliasi kita
  • Panyedhiya layanan
  • Pihak katelu sing sampeyan utawa agen menehi wewenang kanggo nyampekano informasi pribadi sampeyan babagan produk utawa layanan sing diwenehake.

Ing rolas (12) wulan sadurunge, kita durung adol informasi pribadi miturut pangerten CCPA. Perusahaan ora bakal adol informasi pribadi sampeyan mbesuk, miturut pangerten CCPA, tanpa menehi kabar marang sampeyan lan menehi kesempatan kanggo milih metu ing wektu kasebut.

HAK lan Pilihan Sampeyan

CCPA nyedhiyakake konsumen (warga California) hak tartamtu babagan informasi pribadine. Bagean iki nerangake hak CCPA sampeyan lan nerangake cara ngetrapake hak kasebut.

Akses menyang Informasi Khusus lan Hak Portabilitas Data

Sampeyan duwe hak supaya njaluk informasi lengkap marang sampeyan babagan koleksi lan panggunaan informasi pribadi sampeyan sajrone 12 wulan kepungkur. Sawise nampa lan ngonfirmasi panjaluk konsumen sampeyan, kita bakal nyritakake sawetara utawa kabeh perkara ing ngisor iki, gumantung karo panjaluk sampeyan:

  • Informasi pribadi tartamtu sing dikumpulake babagan sampeyan (uga diarani panjaluk portabilitas data).
  • Kategori informasi pribadi sing dikumpulake babagan sampeyan.
  • Kategori sumber kanggo informasi pribadi sing dikumpulake babagan sampeyan.
  • Tujuan bisnis utawa komersial kanggo nglumpukake utawa adol informasi pribadi kasebut.
  • Kategori pihak liyane sing nuduhake informasi pribadi kasebut.
  • Yen kita adol utawa nyampekano informasi pribadi sampeyan kanggo tujuan bisnis, rong dhaptar kapisah sing nyampekano:
    • adol, ngenali kategori informasi pribadi sing dituku saben kategori panampa; lan
    • pambocoran kanggo tujuan bisnis, ngenali kategori informasi pribadi sing dipikolehi saben kategori panampa.

Hak Panjaluk pambusakan

Sampeyan duwe hak njaluk supaya mbusak informasi pribadhi sing dikoleksi saka sampeyan lan ditahan, miturut pangecualian tartamtu. Sawise nampa lan konfirmasi panjaluk konsumen sampeyan, kita bakal mbusak (lan ngarahake panyedhiya layanan kanggo mbusak) informasi pribadi sampeyan saka cathetan, kajaba ora ditrapake.

Nggunakake Akses, Portabilitas Data, lan Hak pambusakan

asu keturunan apik karo segawon liyane

Kanggo nggunakake hak akses, portabilitas data, lan pambusakan sing dijelasake ing ndhuwur, kirim panjaluk konsumen marang kita:

Mung sampeyan utawa wong sing sampeyan sah kanggo tumindak atas jenenge, sing bisa njaluk panjaluk konsumen sing gegandhengan karo informasi pribadi sampeyan.

Sampeyan mung bisa njaluk panjaluk konsumen kanggo akses utawa portabilitas data kaping pindho sajrone 12 wulan. Panjaluk konsumen kudu:

  • Nyedhiyakake alamat email, nomer telpon, alamat utawa informasi cekap liyane sing bener sing ngidini kita verifikasi kanthi cukup manawa sampeyan minangka wong sing nglumpukake informasi pribadi utawa wakil resmi.
  • Critakake panjaluk sampeyan kanthi rinci sing cukup supaya kita bisa ngerti, ngevaluasi, lan nanggapi kanthi bener.

Kita ora bisa nanggapi panjaluk sampeyan utawa menehi informasi pribadi yen ora bisa verifikasi identitas utawa wewenang wakil sampeyan kanggo njaluk panjaluk lan konfirmasi informasi pribadi sing ana gandhengane karo sampeyan. Nggawe panjaluk konsumen ora mbutuhake sampeyan nggawe akun karo kita. Kita mung bakal nggunakake informasi pribadi sing disedhiyakake ing panjaluk konsumen kanggo verifikasi identitas utawa otoritas sing njaluk supaya panjaluk kasebut.

Wektu lan Format Response

Kita usaha kanggo nanggapi panjaluk konsumen sing bisa diverifikasi sajrone 45 dina wiwit ditampa. Yen mbutuhake luwih akeh wektu (nganti 90 dina), kita bakal ngandhani babagan alasan lan wektu panyuluhan kanthi tinulis. Yen sampeyan duwe akun, kita bakal menehi tanggapan tertulis menyang akun kasebut. Yen sampeyan ora duwe akun karo kita, kita bakal ngirim respons tertulis liwat mail utawa elektronik, miturut pilihan sampeyan. Sembarang pambocoran sing diwenehake mung bakal nutupi periode panjaluk sadurunge panjaluk 12 wulan. Tanggepan sing diwenehake uga bakal nerangake sebabe ora bisa tundhuk karo panjaluk, yen ditrapake. Kanggo panjaluk portabilitas data, kita bakal milih format kanggo nyedhiyakake informasi pribadi sing gampang digunakake lan kudu ngidini sampeyan ngirim informasi saka siji entitas menyang entitas liyane tanpa alangan.

Pangowahan Kabar Privasi Kita

Kita duwe hak kanggo ngowahi kabar privasi iki miturut kabijakan lan kapan wae. Nalika nggawe pangowahan privasi iki, kita bakal ngabari liwat kabar ing homepage situs web.

Informasi Kontak

Yen sampeyan duwe masalah utawa keluhan babagan privasi ing situs iki, cara-cara nglumpukake lan nggunakake informasi pribadi, pilihan lan hak-hak sampeyan babagan panggunaan kasebut, utawa pengin nggunakake hak miturut ukum California, aja ragu-ragu ngubungi kami ing Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Urusan Hukum, Pusat Desain Pasifik, Gedung Abang Kulon, 750 N. San Vicente Blvd., Lantai 9, Hollywood Timur, CA, 90069, AS, kirim email menyang privacy@ligseruveni.com utawa nelpon ing 1-866-522-5025.

KEBIJAKAN PRIVASI kanggo pangguna EU

Tanggal Efektif: 25 Mei 2018

PURWAKA

Hundeshagen Digital Media, LLC d / b / a Hundeshagen Industries, afiliasi lan anak perusahaan ('Hundeshagen', 'we', 'us', utawa 'our') ngurmati privasi pangguna lan pelanggan. Kita usaha supaya transparan babagan cara nglumpukake lan nggunakake Informasi (kaya sing ditegesake ing ngisor iki), kanggo njaga Informasi sampeyan kanthi aman lan menehi pilihan sing migunani. Kebijakan Privasi ('Kebijakan') iki nerangake praktik privasi kanggo www.ligseruveni.com situs web ('Situs'), sing diduweni, lan dioperasikake, kanthi lengkap utawa sebagian, dening Hundeshagen. Kebijakan iki nerangake kepiye Informasi sampeyan diklumpukake, digunakake, lan diwartakake dening Hundeshagen minangka kontrol data.

Kebijakan iki ditrapake kanggo praktik informasi online kanggo Situs babagan pangguna ing Uni Eropa. Kebijakan iki ora ditrapake kanggo data pribadi sing dikumpulake liwat situs web utawa aplikasi pihak katelu, kalebu situs web sing bisa diakses liwat Situs kasebut. Situs web lan aplikasi kasebut bisa uga duwe kabijakan privasi dhewe, mula disaranake sampeyan maca sadurunge menehi informasi pribadi babagan utawa liwat.

Waca Kebijakan iki kanthi tliti kanggo ngerti kabijakan lan praktik kita babagan Informasi lan cara ngrampungake. Yen sampeyan ora setuju karo kabijakan lan praktik kita, aja nggunakake Situs kasebut. Kanthi nggunakake Situs, sampeyan setuju karo Kebijakan iki. Kebijakan iki bisa diganti saka wektu liyane. Sampeyan terus nggunakake Situs sawise nggawe pangowahan dianggep bisa ditampa, mula priksa Kebijakan kasebut kanthi berkala kanggo nganyari.

TRANSFER INTERNASIONAL

Situs kita dadi tuan rumah ing Amerika Serikat. Iki tegese Informasi sing dikumpulake bakal diproses dening kita ing Amerika Serikat, negara kanthi standar pangreksan data pribadi sing luwih murah tinimbang Uni Eropa. Nanging, nalika nawakake Situs lan layanan kanggo warga ing Uni Eropa, mula Hundeshagen uga tundhuk karo hukum perlindungan data Eropa, khususe Peraturan Perlindungan Data Umum UE (GDPR).

Hundeshagen lagi proses milih wakil EU lan bakal ngabari sampeyan liwat versi paling anyar saka Kebijakan iki yen perwakilan UE ditunjuk.

Kita nggunakake instrumen sing padha karo klausa kontrak standar sesuai karo GDPR nalika ngirim<

Informasi sampeyan ing njaba Uni Eropa utawa pihak katelu. Kita uga bisa matesi kasedhiyan Situs utawa layanan utawa produk sing diterangake ing Situs kasebut menyang wong utawa wilayah geografis kapan wae.

lab shar pei campur anak kirik
Bocah-bocah sak umur 16

Situs iki ora ditrapake kanggo bocah-bocah ing umur 16 taun, lan kita ora sengaja nglumpukake informasi pribadi saka bocah-bocah ing umur 16 taun. Yen ngerti yen wis nglumpukake utawa nampa informasi pribadi saka bocah ing umur 16 taun tanpa verifikasi idin saka wong tuwa, kita bakal mbusak informasi sing. Yen sampeyan yakin manawa duwe informasi babagan utawa bocah ing umur 16 taun, hubungi kami ing privacy@ligseruveni.com

INFORMASI KAMU Kumpulake lan Kepiye Cara Ngumpulake

Kita bisa nglumpukake lan nggabungake macem-macem jinis informasi bebarengan, lan kanthi kolektif nuduhake kabeh informasi kasebut ing Kebijakan Privasi iki minangka 'Informasi'. Ing ngisor iki minangka jinis Informasi sing bisa dikumpulake:

Informasi sing Sampeyan Nyedhiyakake Kanggo Kita. Kita bisa nglumpukake Informasi sing diwenehake, kayata:

  • nalika sampeyan ndhaptar utawa nggunakake Situs, utawa langganan layanan apa wae ing Situs iki, kita bisa uga menehi informasi pribadi supaya bisa dingerteni, kayata jeneng, alamat pos, alamat e-mail, nomer telpon, utawa rincian kontak liyane.
  • nalika sampeyan nggunakake Situs kanggo komunikasi karo wong liya utawa ngirim, ngunggah, nampilake utawa nyimpen konten kayata komentar, foto, video, email, lampiran, input swara, lan konten liyane sing digawe sampeyan (bebarengan, 'Kontribusi Panganggo') ing umum wilayah saka Situs. Kontribusi Panganggo bisa ditularake menyang wong liya lan kita ora bisa ngontrol tumindak pihak katelu sing sampeyan pilih kanggo nuduhake Kontribusi Panganggo. Kita uga ora bisa nyegah panggunaan luwih lengkap saka Informasi iki yen wis digawe publik.
  • kita bisa njaluk sampeyan menehi Informasi nalika sampeyan melu kontes utawa undian sing disponsori dening kita utawa nanggapi survey sing bisa dikirim lan njaluk dirampungake ing Situs.
  • nalika sampeyan komunikasi karo kita kanggo nglaporake masalah karo Situs iki, utawa nggawe pitakon umum liyane. Kita bisa uga nyimpen cathetan lan salinan korespondensi (kalebu alamat e-mail, nomer telpon, lan informasi pribadi liyane sing wis diwenehake).
  • nalika sampeyan ndhaptar layanan sing mbayar utawa nggawe pesenan ing situs iki, kita bisa uga menehi rincian transaksi sing sampeyan lakoni liwat Situs lan kepenuhan pesen apa wae (elinga yen sampeyan kudu menehi informasi finansial sadurunge nggawe pesenan liwat Situs).
  • yen sampeyan nggunakake Situs kasebut, kayata kanggo pitakon telusuran, riwayat tontonan, tampilan kaca, ndeleng konten sing kasedhiya, utawa nginstal plug-in apa wae.

Informasi teknis, panggunaan, lan analitis.

Kita bisa nglumpukake informasi teknis lan panggunaan tartamtu nalika sampeyan nggunakake Situs, kayata jinis piranti, browser, lan sistem operasi sing digunakake, pengenal piranti unik, alamat IP, setelan piranti lan browser, kaca web sing sampeyan kunjungi, kalebu informasi babagan cara sampeyan sesambungan karo Situs lan mitra lan informasi pihak katelu sing ngidini supaya bisa ngakoni lan nggandhengake kegiatan sampeyan ing kabeh piranti lan Situs. Kita bisa uga ngerti piranti sampeyan kanggo menehi pengalaman pribadi lan pariwara ing piranti sing digunakake. Yen cocog, kita mung bakal nglumpukake informasi kasebut kanthi idin sadurunge. Mangga deleng Pilihan lan bagean Kebijakan Cookie kanggo informasi lengkap.

Sampeyan bisa ngakses fitur Situs liwat komunitas, forum, lan situs media sosial, layanan, plug-in, lan aplikasi pihak katelu ('Situs Media Sosial'). Setelan privasi sampeyan ing Situs Media Sosial kasebut, uga kabijakan privasi masing-masing, bakal nemtokake informasi pribadi lan informasi liyane sing bisa dikumpulake lan digunakake dening Situs Media Sosial kasebut.

Informasi Lokasi.

Kita duwe akses menyang Informasi babagan lokasi sampeyan, kayata negara sampeyan, nalika sampeyan nyedhiyakake utawa liwat informasi piranti (kayata alamat IP), utawa lokasi piranti sampeyan nalika ngakses Situs nganggo piranti seluler. Yen cocog, kita mung bakal nglumpukake informasi kasebut kanthi idin sadurunge.

CARA NGgunakake INFORMASI

Apa dhasar legal kanggo ngolah data pribadi sampeyan?

Kita mung ngolah data pribadi kanggo tujuan sing sah. Panggunaan data pribadi sampeyan uga bakal dibenerake adhedhasar siji utawa luwih 'papan pamrosesan' legal sing diwenehake ing Peraturan Perlindungan Data Umum UE (GDPR).

Tabel ing ngisor iki ngemot panjelasan babagan ruang lingkup macem-macem alasan pamrosesan legal sing ana ing sangisore GDPR sing dipercaya Hundeshagen nalika nglumpukake Informasi:

Kinerja kontrak: ing ngendi kita mbutuhake data pribadi supaya bisa menehi kontrak karo sampeyan lan nyedhiyakake layanan kanggo sampeyan.

Kepentingan sah: ing ngendi kita nggunakake data pribadi kanggo entuk minat sing sah lan alasane nggunakake luwih gedhe tinimbang prasangka hak perlindungan data sampeyan.

Klaim hukum: ing endi data pribadi sampeyan dibutuhake kanggo mbela, nuntut utawa nggawe klaim tumrap sampeyan, kita utawa pihak katelu.

Kewajiban lan hak hukum kita: ing kono kita kudu ngolah data pribadi kanthi kewajiban kukumipun ing UE.

Idin: ing ngendi sampeyan wis nyetujoni panggunaan data pribadi sampeyan (yen sampeyan bakal diwenehi formulir idin sing ana gandhengane karo panggunaan kasebut lan sampeyan bisa uga mbatalake idin sawayah-wayah kanthi menehi kabar menyang privacy@ligseruveni.com

Nyedhiyakake produk lan layanan:

  • Panggunaan Informasi:
    • Kita nggunakake Informasi sing dikoleksi babagan sampeyan kanggo memenuhi panjaluk produk, aplikasi, layanan, lan konten lan kanggo nyediakake, ngrembakakake, njaga, nggawe pribadi, nglindhungi, lan ningkatake pengalaman lan penawaran sampeyan. Contone, kita nggunakake Informasi sing dikumpulake ing situs kanggo (i) nyedhiyakake konten, produk, layanan, lan nganyari (ii) menehi kabar babagan akun utawa lengganan, (iii) supaya sampeyan bisa maca lan ngirim komentar, utawa (iv) ngaktifake sampeyan ngetik promosi, kontes, lan undian.
  • Lemah Pangolahan Ing GDPR:
    • Ngrampungake kewajiban kontrak lan legal; lan kanthi idin (yen dibutuhake)
  • Minat sing Sah (yen cocog)
    • Ngapikake lan ngembangake produk lan layanan anyar; nambah efisiensi; nglindhungi saka penipuan; nyimpen rincian panggunaan kepungkur babagan produk lan / utawa layanan sing sampeyan bisa tuku utawa kasengsem, supaya menehi saran babagan produk liyane sing bisa narik kawigaten.

Pemasaran

  • Panggunaan Informasi:
    • Kita nggunakake Informasi sing dikoleksi kanggo (i) kanggo ngirim informasi babagan promosi, penawaran, lan fitur kita, (ii) nyedhiyakake pariwara adhedhasar kapentingan lan lokasi sampeyan, (iii) melu fitur interaktif, kegiyatan, lan Situs Media Sosial sing bakal diwenehake sampeyan karo, utawa ngidini Situs Media Sosial menehi pariwara adhedhasar kapentingan sampeyan, (iv) sok-sok uga nggunakake Informasi iki kanggo nawakake, pasar, utawa ngiklanake produk, program, utawa layanan kanggo sampeyan saka kita lan afiliasi, bisnis mitra, lan pihak katelu sing dipilih, utawa (v) kanggo kita lan afiliasi, mitra bisnis, lan pilih pihak katelu kanggo target, nawakake, utawa ngiklanake produk, program, utawa layanan sing bisa narik kawigaten sampeyan.
  • Lemah Pangolahan Ing GDPR:
    • Kepentingan sah lan kanthi idin sampeyan (yen dibutuhake)
  • Minat sing Sah (yen cocog)
    • Promosi produk lan layanan kanggo pangguna, nyedhiyakake tawaran, kesempatan lan layanan sing cocog kanggo sampeyan.

Komunikasi karo sampeyan.

  • Panggunaan Informasi:
    • Kita nggunakake Informasi babagan sampeyan kanggo komunikasi karo sampeyan, kayata (i) kanggo menehi kabar nalika menang salah siji kontes utawa undhang utawa nalika nggawe pangowahan ing kabijakan utawa syarat, (ii) kanggo nanggapi pitakon, utawa (iii ) kanggo ngubungi sampeyan babagan akun sampeyan.
  • Lemah Pangolahan Ing GDPR:
    • Ngrampungake kewajiban kontrak lan legal; lan kanthi idin (yen dibutuhake)
  • Minat sing Sah (yen cocog)
    • Nyedhiyakake lan / utawa komunikasi informasi penting; nambah efisiensi; ngatur, ngapikake, utawa ngembangake layanan lan produk anyar; statistik agregat.

Kanggo tujuan keamanan lan nganalisa lan terus ningkatake Situs lan layanan.

  • Panggunaan Informasi:
    • Kita nggunakake informasi teknis lan panggunaan kanggo nambah desain, fungsionalitas lan konten, lan supaya bisa nggawe pengalaman karo konten lan penawaran. Kita nggunakake Informasi iki (i) kanggo nyedhiyakake, ngembangake, njaga, nggawe pribadi, nglindhungi, lan ningkatake produk, aplikasi, lan layanan, lan kanggo ngoperasikake bisnis, (ii) kanggo nganakake analisis, kalebu kanggo nganalisis lan nglaporake panggunaan lan kinerja , (iii) kanggo nglindhungi, ngenali, lan nyegah penipuan lan kegiatan sing ora sah liyane, (iv) kanggo nggawe data agregat babagan klompok utawa kategori pangguna, lan (iv) kanggo nyegah penipuan.
  • Lemah Pangolahan Ing GDPR:
    • Ngrampungake kewajiban kontrak lan legal, kepentingan sah, lan kanthi idin (yen dibutuhake)
  • Minat sing Sah (yen cocog)
    • Ngevaluasi informasi saka riko lan interaksi karo Situs supaya luwih ngerti panggunaan supaya bisa nggawe pengalaman panganggo sing luwih intuisi.

Pemasaran karo lan jaringan sosial pihak katelu.

  • Panggunaan Informasi:
    • Kita nggunakake Informasi nalika sampeyan sesambungan karo fitur jejaring sosial pihak katelu kanggo nyedhiyakake pariwara lan melu sampeyan ing jaringan sosial pihak katelu. Sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap babagan cara kerja fitur iki, data profil sing dipikolehi babagan sampeyan, lan nemokake cara milih milih kanthi mriksa kabar privasi jaringan sosial pihak katelu sing relevan.
  • Lemah Pangolahan Ing GDPR:
    • Kapentingan sah, lan kanthi idin sampeyan dipikolehi utawa jaringan sosial pihak katelu (yen dibutuhake)
  • Minat sing Sah (yen cocog)
    • Ngevaluasi informasi saka riko lan interaksi karo Situs supaya luwih ngerti panggunaan kasebut supaya bisa nggawe pengalaman panganggo sing luwih intuisi, nyedhiyakake penawaran, kesempatan lan layanan sing disesuaikan karo sing bisa narik minat sampeyan.

Kepatuhan lan kanggo ngganti struktur bisnis.

  • Panggunaan Informasi:
    • Kita nggunakake Informasi sing dikoleksi kanggo ndeteksi, neliti, lan nyegah kegiyatan sing nglanggar syarat panggunaan kita, bisa uga apus-apus, nglanggar hak cipta, utawa undang-undang liyane, kanggo netepi persyaratan hukum, lan kanggo nglindhungi hak-hak lan hak-hak lan keamanan pangguna. lan liya-liyane. Kita uga bisa nyedhiyani data pribadi sampeyan menyang pihak sing bakal entuk utawa investor ing bagean bisnis Hundeshagen kanggo akuisisi utawa investasi kasebut.
  • Lemah Pangolahan Ing GDPR:
    • Ngrampungake kewajiban kontrak lan legal
  • Minat sing Sah (yen cocog)
    • Nglindhungi kepentingan bisnis, properti lan hak-hak liyane, nglindhungi privasi, keamanan lan hak-hak masarakat liyane.
CARA Nuduhake lan Nuduhake INFORMASI Sampeyan

Hundeshagen ngontrol Informasi sampeyan lan dianggep minangka kontrol data kaya sing wis ditemtokake ing GDPR. Kita bisa nuduhake lan nyampekno Informasi gabungan lan de-identifikasi babagan pangguna tanpa watesan.

Nggunakake prosesor data sing ngolah data pribadi ing sanjabane EEA, kita bakal njamin manawa ana level proteksi sing cocog. Kajaba iku, kita bakal ngetrapake perlindungan hukum sing ngatur transfer kasebut, kayata instrumen sing padha karo klausa kontrak model, idin individu, utawa alasan hukum liyane sing diidini kanthi syarat legal sing ditrapake.

Negara-negara tartamtu ing sanjabane EEA wis disetujoni Komisi Eropa amarga menehi perlindungan sing padha karo hukum perlindungan data EEA. Ukum perlindungan data UE ngidini Hundeshagen bebas mindhah data pribadi menyang negara kasebut. Hubungi kita ing privacy@ligseruveni.com yen sampeyan pengin ndeleng salinan safeguards sing ditrapake gegayutan karo ekspor data pribadi.

Panyedhiya Layanan . Kita melu kategori pemroses data ing ngisor iki sing ngolah data pribadi atas jenenge: kontraktor, panyedhiya layanan, panyedhiya konten, lan pihak katelu liyane sing digunakake kanggo ndhukung bisnis bisa duwe akses menyang Informasi kanggo mbantu nindakake layanan sing lagi ditindakake kanggo kita, kalebu: nggawe, njaga, hosting, lan ngirim Situs, produk, lan layanan; nganakake pemasaran (umpamane kanggo nyedhiyakake pariwara sing ditarget kanthi idin sing cocog); nangani pembayaran, email lan pemenuhan pesenan; ngatur kontes; nganakake riset lan analitik; lan layanan pelanggan.

Pemasaran dening afiliasi lan pihak katelu. Kita bisa nyampekano Informasi menyang afiliasi, mitra bisnis, lan pihak katelu (kayata, pengecer, pengiklan, agensi iklan, jaringan pariwara lan platform, organisasi riset, lan perusahaan liyane) sing praktike ora dilindhungi Kebijakan Privasi iki lan bakal dadi kontroler. Pesta kasebut bisa uga nyedhiyakake, nawakake, ngapikake, pasar, lan komunikasi karo sampeyan babagan produk lan layanane dhewe. Kita bakal njaluk idin sadurunge sadurunge dibabarake.

Sponsor lan promosi bareng . Kadhangkala kita nawakake konten utawa program (kayata, kontes, undhang-undhang, promosi, utawa integrasi Situs Media Sosial) sing disponsori utawa nganggo merek pihak katelu. Miturut hubungan kasebut, pihak katelu nglumpukake utawa entuk Informasi saka sampeyan nalika sampeyan melu kegiatan kasebut. Kita ora bisa ngontrol panggunaan Informasi iki saka pihak katelu. Disaranake sampeyan ndeleng pambocoran privasi pihak katelu kaya ngono kanggo sinau babagan praktik data sadurunge sampeyan melu kegiatan.

Situs sing Disambung . Sawetara Situs ngemot link menyang situs liyane, kalebu Situs Media Sosial. Kita bisa nggabungake antarmuka program aplikasi media sosial utawa plug-in ('Plug-in') saka jaringan sosial, kalebu Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest lan liya-liyane, menyang Situs. Plug-in bisa ngirim informasi babagan sampeyan menyang platform Plug-in tanpa sampeyan tindakake. Informasi iki bisa uga kalebu nomer identifikasi pangguna platform sampeyan, situs web sampeyan, lan liya-liyane. Berinteraksi karo Plug-in bakal ngirim informasi langsung menyang jaringan sosial Plug-in kasebut lan informasi kasebut bisa dideleng wong liya ing platform kasebut. Plugin dikontrol dening kabijakan privasi platform masing-masing, lan dudu dening Kebijakan kita.

Tujuan Penegakan Hukum lan Hukum . Kita bisa nyampekano Informasi kanggo nanggepi proses hukum, kayata kanggo nanggepi perintah pengadilan utawa subpoena, utawa kanggo nanggepi panjaluk agensi penegak ukum. Kita uga bisa nyampekano Informasi kasebut menyang pihak katelu: (i) kanggo tujuan nglindhungi penipuan lan nyuda risiko kredit, (ii) ing endi kita yakin perlu kanggo investigasi, nyegah, utawa njupuk tindakan babagan kegiatan ilegal, (iii) kanggo ngetrapake hak-hak sing timbul saka kontrak sing ana ing antarane sampeyan lan kita, kalebu Katemtuan Panggunaan, Kebijakan iki, lan kanggo tagihan lan koleksi, (iv) yen kita yakin pambocoran perlu utawa cocog kanggo nglindhungi hak, properti, utawa keamanan kita utawa saka pelanggan, pangguna, kontraktor utawa liya-liyane, (v) kaya sing diwajibake miturut ukum.

PILIHAN Sampeyan

Komunikasi Pemasaran lan Nuduhake Pihak katelu. Yen sampeyan wis lengganan nampa buletin lan / utawa informasi pemasaran, sampeyan duwe kesempatan kanggo milih pilihan sampeyan babagan komunikasi komunikasi saka kita, lan nuduhake Informasi karo mitra kanggo tujuan pemasaran langsung.

Sampeyan bisa nganyari pilihan babagan nampa komunikasi pemasaran tartamtu saka kita, lan nuduhake informasi pribadi karo pihak katelu. Sampeyan bisa uga ngubungi kita ing privacy@ligseruveni.com . Sampeyan uga bisa milih ora nampa komunikasi pemasaran email, kanthi ngetutake pandhuan 'batal langganan' sing diwenehake ing saben email sing sampeyan tampa saka kita. Sampeyan uga bisa ngatur notifikasi push ing piranti seluler liwat setelan piranti utawa app.

Pilihan Iklan . Kita bisa kerja bareng pihak katelu kanggo nampilake pariwara, lan melu nglumpukake data, nglaporake, analitik situs, pangiriman iklan lan pangukuran respons ing Situs lan situs web lan aplikasi pihak katelu kanthi suwene wektu. Pihak katelu kasebut bisa uga nggunakake cookie, beacon web, piksel, lan teknologi liyane sing padha kanggo nindakake kegiatan iki. Dheweke uga bisa entuk informasi babagan situs web sing sampeyan kunjungi, aplikasi sing sampeyan gunakake, lan informasi liyane saka browser lan piranti sampeyan kanggo nampilake pariwara sing bisa disesuaikan karo kapentingan sampeyan ing lan ing njaba Situs lan platform liyane. Jinis pariwara iki dikenal minangka pariwara adhedhasar minat, lan bisa digunakake kanggo nggandhengake macem-macem browser lan piranti bebarengan kanggo tujuan pariwara lan analitis adhedhasar minat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan pariwara adhedhasar minat ing desktop utawa browser seluler, lan kemampuan sampeyan milih metu saka jinis pariwara iki dening pihak katelu, bukak Pilihan Online Sampeyan lan / utawa EDAA Inisiatif Pengaturan Diri kanggo Pariwara Prilaku Online . Elinga, apa wae pilihan sing sampeyan pilih liwat program kasebut mung bakal ditrapake kanggo pariwara adhedhasar minat dening pihak katelu sing sampeyan pilih. Sampeyan uga bisa terus nampa pariwara, nanging pariwara kasebut bisa uga kurang relevan karo kapentingan sampeyan.

Sampeyan bisa uga duwe opsi liyane gumantung karo sistem operasi utawa piranti seluler. Umume sistem operasi piranti menehi instruksi dhewe babagan cara nyilikake utawa ngalangi pangiriman pariwara ing aplikasi sing disesuaikan. Sampeyan bisa mriksa setelan privasi ing sistem operasi kasebut kanggo sinau babagan matesi pariwara ing aplikasi sing disesuaikan. Sampeyan uga bisa mateni informasi lokasi sing pas saka piranti seluler liwat setelan piranti seluler lan milih matesi koleksi kasebut.

Cookie lan Teknologi Liyane . Kita, lan afiliasi, panyedhiya layanan pihak katelu, lan mitra bisnis bisa ngirim 'cookie' menyang komputer utawa nggunakake teknologi sing padha kanggo nambah pengalaman online ing Situs lan liwat pariwara lan media ing aplikasi Internet lan seluler.

Cookie minangka file teks cilik sing ngemot informasi sing didownload menyang piranti nalika sampeyan ngunjungi situs web, kalebu Situs. Cookie banjur dikirim maneh menyang domain web sing asale ing kunjungan sabanjure menyang domain kasebut. Umume kaca web ngemot elemen saka macem-macem domain web dadi nalika sampeyan mbukak situs web, browser sampeyan bisa uga nampa cookie saka sawetara sumber. Cookie migunani amarga ngidini situs web bisa ngenali piranti pangguna. Cookie ngidini sampeyan navigasi situs web kanthi efisien, ngelingi pilihan lan umume nambah pengalaman pangguna. Iki uga bisa digunakake kanggo ngatur pariwara kanthi kapentingan liwat nelusuri browsing ing situs web. Cookie sesi bakal dibusak kanthi otomatis nalika nutup browser lan cookie sing tetep ana ing piranti sawise browser ditutup (kayata ngelingi pilihan pangguna nalika bali menyang Situs).

Kita uga bisa nggunakake piksel utawa 'beacon web' sing ngawasi panggunaan Situs. Beacon web minangka file elektronik cilik sing digabung menyang Situs utawa komunikasi (kayata email) sing ngidini kita, kayata pangguna kanggo ngitung pangguna sing wis ngunjungi kaca kasebut utawa mbukak email utawa kanggo statistik liyane sing gegandhengan. Kita uga bisa nggabungake 'Software Development Kit' ('SDKs') menyang aplikasi kanggo nindakake fungsi sing padha karo cookie lan beacon web. Contone, SDK bisa uga nglumpukake informasi teknis lan panggunaan kayata pengenal piranti seluler lan interaksi karo Situs lan aplikasi seluler liyane.

Kita uga bisa nggunakake cookie lan teknologi liyane (i) kanggo nyedhiyakake, ngembangake, njaga, nggawe pribadi, nglindhungi, lan ngapikake Situs, produk, program, lan layanan, lan kanggo mbukak bisnis, (ii) kanggo nganakake analisis, kalebu kanggo nganalisa lan laporan panggunaan lan kinerja Situs lan bahan pemasaran, (iii) kanggo nglindhungi, ngenali, lan nyegah penipuan lan kegiatan sing ora sah liyane, (iv) kanggo nggawe data agregat babagan klompok utawa kategori pangguna, (v) kanggo nyinkronake pangguna liwat piranti, afiliasi, mitra bisnis, lan pilih pihak katelu, lan (vi) kanggo kita lan afiliasi, mitra bisnis, lan pilih pihak katelu kanggo target, tawaran, utawa pasar, produk, program, utawa layanan. Cookie lan teknologi liyane uga nggampangake lan ngukur kinerja iklan sing ditampilake ing utawa dikirim dening utawa liwat kita lan / utawa jaringan utawa situs liyane.

Saiki kita ora nanggepi sinyal Aja Lacak amarga standar teknologi seragam durung dikembangake. Kita terus mriksa teknologi anyar lan bisa nggunakake standar yen digawe.

Ngatur Cookie lan Teknologi Liyane.

Kuki sing Kudu Diperlokake

Iki cookie penting supaya sampeyan bisa ngubengi Situs lan nggunakake fitur. Tanpa cookie kasebut, layanan sing sampeyan takon (kayata navigasi ing antarane kaca) ora bisa diwenehake. Tabel ing ngisor iki nerangake sawetara conto cookie kasebut:

Sumber Cookie: ligseruveni.com

  • Tujuan:
    • Kita nggunakake data sing disimpen ing cookie iki kanggo administrasi sistem, kanggo nambah keamanan, lan menehi akses menyang fungsi sing dibutuhake ing situs kasebut
  • Informasi Lanjut:
    • Cookie sesi (kadaluwarsa nalika browser ditutup)

Cookie Kinerja

Kita nggunakake cookie analitik kanggo nganalisis cara para pengunjung nggunakake Situs lan ngawasi kinerja. Iki ngidini kita nyedhiyakake pengalaman berkualitas tinggi kanthi ngatur penawaran lan kanthi cepet ngenali lan ndandani masalah sing ana. Contone, kita bisa nggunakake cookie kinerja kanggo nglacak kaca sing paling populer, cara ngubungake kaca sing paling efektif, lan kanggo ngerteni sebabe sawetara kaca nampa pesen kesalahan. Kita uga bisa nggunakake cookie kasebut kanggo nyorot artikel utawa layanan Situs sing dianggep bisa narik kawigaten sampeyan adhedhasar panggunaan Situs kasebut. Informasi sing diklumpukake dening cookie kasebut ora ana gandhengane karo informasi pribadi sampeyan utawa kontraktor lan mung digunakake ing formulir agregat lan de-identifikasi. Tabel ing ngisor iki nerangake sawetara conto cookie kasebut:

Sumber Cookie: Google Analytics

  • Tujuan:
    • Cookie iki digunakake kanggo nglumpukake informasi babagan cara pangguna nggunakake situs kita. Kita nggunakake informasi kasebut kanggo nyusun laporan lan ngewangi ningkatake situs iki. Cookie nglumpukake informasi kanthi formulir anonim, kalebu jumlah pengunjung situs, sing pengunjung teka ing situs kasebut lan kaca sing dikunjungi.
  • Informasi Lanjut:

Sumber Cookie: Mouseflow

  • Tujuan:
    • Kita nggunakake Mouseflow kanggo nangkep informasi pangguna sing anonim kepiye pengunjung situs sesambungan karo elemen kaca. Kita nggunakake data anonim iki kanggo ngirim umpan balik kanggo pengalaman situs sing luwih apik kanggo pangguna.
  • Informasi Lanjut:
    • Klik ing kene kanggo ndeleng Kebijakan Privasi Mouseflow: http://mouseflow.com/privacy/
    • Yen sampeyan pengin milih metu, sampeyan bisa nindakake ing https://mouseflow.com/opt-out.
    • Cookie sing terus-terusan.

Cookie Fungsi

Kita nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake fungsi tartamtu kanggo sampeyan. Contone, ndeleng konten video, streaming langsung, utawa kanggo ngelingi pilihan sing sampeyan pilih lan nyedhiyakake fitur sing luwih apik lan luwih pribadi. Cookie iki ora digunakake kanggo nglacak browsing ing situs liyane. Tabel ing ngisor iki nerangake sawetara conto cookie kasebut:

Sumber Cookie: Google Ajax Search

  • Tujuan:
    • Cookie iki nyedhiyakake fitur tipe kepala sing kasedhiya ing bar ing saindenging Situs. Iki menehi saran tembung kunci lan mbantu nyaring pitakon telusuran.
  • Informasi Lanjut:
    • Cookie Sesi

Cookie Pariwara

Cookie pariwara (utawa cookie target) nglumpukake informasi babagan kebiasaan browsing sing ana gandhengane karo piranti sampeyan lan digunakake kanggo nggawe pariwara luwih relevan karo sampeyan lan minat. Cookie kasebut uga ngukur efektifitas kampanye pariwara lan nglacak apa iklan wis ditampilake kanthi bener. Sampeyan bisa ngakses Manager idin EU ing sikil ing situs yen pengin ngganti pilihan idin. Dhaptar ing ngisor iki nuduhake sawetara conto cookie kasebut:

Sumber Cookie: DoubleClick:

  • Tujuan:
    • DoubleClick nggunakake cookie kanggo nambah pariwara. Sawetara aplikasi umum kanggo target pariwara adhedhasar sing relevan karo pangguna, kanggo nambah laporan babagan kinerja kampanye, lan supaya ora nuduhake iklan sing wis katon pangguna.
  • Informasi Lanjut:
    • Klik ing kene kanggo kabijakan privasi Google babagan DoubleClick https://policies.google.com/privacy?hl=en
    • Sampeyan bisa milih ora nglacak kanthi DoubleClick kanthi ngunjungi https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=id
    • Cookie sing terus-terusan.

Sumber Cookie: Facebook Pixel

  • Tujuan:
    • Kita nggunakake piksel Facebook minangka sarana pangerten sing luwih apik kanggo pangguna, kanggo ngatur konten lan pariwara, kanggo nyedhiyakake fitur media sosial lan nganalisa lalu lintas menyang situs kasebut. Data sing diklumpukake tetep anonim. Iki tegese kita ora bisa ndeleng data pribadi pangguna apa wae. Nanging, data sing dikoleksi disimpen lan diproses dening Facebook.
  • Informasi Lanjut:
    • Facebook bisa nyambung data karo akun Facebook lan nggunakake data kanggo tujuan pariwara dhewe, sesuai karo kabijakan privasi sing ditemokake ing: https://www.facebook.com/about/privacy/
    • Yen sampeyan pengin milih metu, sampeyan bisa nindakake ing https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/
    • Cookie sing terus-terusan.

Cookie Pariwara ing Situs sing Disambung

Cookie Pariwara bisa digunakake dening situs media sosial sing ana gandhengane karo Situs, kayata tombol 'Share' utawa pamuter audio / video sing dipasang, saliyane nyedhiyakake fungsi sing dijaluk. Situs media sosial nyedhiyakake layanan kasebut kanggo ngakoni manawa sampeyan (utawa luwih akurat piranti sampeyan) wis ngunjungi situs web tartamtu. Situs media sosial semono uga ngilangi cookie pariwara nalika sampeyan ngunjungi Situs lan nalika nggunakake layanan lan navigasi adoh saka Situs. Praktik cookie sawetara situs media sosial kasebut kaya ing ngisor iki:

Kebijakan Cookie Facebook: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Kebijakan Cookie Twitter: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies

Kebijakan Cookie Instagram: https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig

Kebijakan Cookie Pinterest: https://policy.pinterest.com/en/cookies

Kebijakan Cookie YouTube: https://policies.google.com/technologies/cookies

Kebijakan Cookie SoundCloud: https://soundcloud.com/pages/cookies

Kebijakan Cookie Google Plus: https://policies.google.com/technologies/cookies

french bulldog jack russell campuran
Hak-hak sampeyan kanggo nampa, mbenerake lan mbusak informasi sampeyan

Sampeyan duwe hak njaluk salinan Informasi, kanggo mbenerake, mbusak utawa matesi proses, lan kanggo njupuk Informasi sing sampeyan wenehake. Sampeyan uga bisa njaluk supaya ngirim Informasi tartamtu sing wis diwenehake menyang pihak katelu kanthi elektronik.

Sampeyan duwe hak kanggo mbantah pangolahan informasi pribadi adhedhasar kepentingan sah. Yen wis njaluk idin kanggo ngolah Informasi, sampeyan duwe hak narik idin iki kapan wae.

Yen sampeyan ora duwe masalah, sampeyan duwe hak sambat marang panguwasa perlindungan data UE ing papan sampeyan urip, makarya utawa ing endi sampeyan yakin bisa uga ana pelanggaran. Elinga manawa ana sawetara pangecualian kanggo nggunakake hak kasebut lan supaya sampeyan ora bisa nggunakake kabeh hak kasebut ing kabeh kahanan.

Hak kasebut tundhuk marang pambebasan tartamtu kanggo njaga kepentingan umum (kayata pencegahan utawa deteksi tindak pidana) lan kepentingan kita (kayata njaga hak istimewa hukum). Ing sawetara kedadean, iki tegese kita bisa nahan Informasi sanajan sampeyan mbatalake idin. Kita bakal nanggapi panjaluk sing paling akeh sajrone sewulan.

Sampeyan bisa langganan buletin utawa macem-macem email promosi kapan wae kanthi ngeklik link 'batal lengganan' sing disedhiyakake ing komunikasi kasebut. Sampeyan ora bisa milih komunikasi sing gegandhengan karo Situs, kayata verifikasi akun, konfirmasi tuku lan pesen administratif, yen sampeyan wis ndhaptar Situs kasebut.

RETENSI DATA

Periode retensi data pribadi didhasarake karo kebutuhan bisnis lan syarat ukum. Kita nyimpen data pribadi anggere perlu kanggo tujuan pamrosesan data pribadi diklumpukake, lan tujuan liyane sing diidini. Contone, kita njaga rincian lan korespondensi transaksi tartamtu nganti watesan wektu kanggo klaim sing timbul saka transaksi kasebut wis kadaluwarsa, utawa kanggo netepi persyaratan peraturan babagan penylametan data kasebut.

KEAMANAN DATA

Kita wis ngetrapake langkah-langkah teknis lan organisasi sing cocog kanggo ngamanake pangolahan data pribadi. Perlindhungan kasebut bakal beda-beda gumantung saka sensitivitas, format, lokasi, jumlah, distribusi lan panyimpenan data pribadi, lan kalebu langkah-langkah sing dirancang supaya data pribadi dilindhungi saka akses sing ora sah.

Kita matesi akses menyang data pribadi menyang personel lan pihak katelu sing mbutuhake akses menyang informasi kasebut kanggo tujuan bisnis sing sah lan relevan.
Kabeh anggota staf, kontraktor lan pihak katelu sing bakal duwe akses menyang data pribadi ing pandhuane bakal dirahasiakake lan nggunakake kontrol akses kanggo matesi akses menyang wong sing mbutuhake akses kanggo nindakake tanggung jawab lan tugas.
Kita duwe kabijakan keamanan informasi lan kabijakan keamanan lan sistem asring diaudit. Kita nganggep keamanan infrastruktur IT kanthi serius.

Sanajan kita ngati-ati kanggo nglindhungi informasi pribadi sampeyan, kita ora bisa njamin keamanan informasi pribadhi sampeyan. Sembarang ngirim informasi pribadhi liwat platform Internet lan seluler ora aman, mula, apa wae pangiriman informasi pribadi sampeyan dhewe dhewe. Kita ora tanggung jawab kanggo ngindhari setelan privasi utawa langkah keamanan sing diwenehake.

Keamanan lan keamanan informasi sampeyan uga gumantung. Yen wis diwenehi sandhi (utawa ing endi sampeyan milih) sandhi kanggo ngakses bagean tartamtu ing Situs, sampeyan kudu njaga rahasia iki. Sampeyan ora kudu nuduhake sandhi karo sapa wae.

Owah-owahan kanggo kawicaksanan

Kita bisa nganyari Kebijakan saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngabari babagan pangowahan materi ing Kebijakan Privasi iki kanthi menehi kabar ing Situs. Kita disaranake supaya mriksa maneh maneh lan mriksa maneh Kebijakan iki supaya sampeyan ngerti yen ana pangowahan pungkasan.

CARA KONTAK US

Masalah Kepribadian . Yen sampeyan duwe kuatir utawa keluhan babagan privasi ing situs kasebut, hubungi kami ing Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Legal Legal, Pacific Design Center, Red Building West, 750 N. San Vicente Blvd., 9thLantai, Hollywood Wetan, CA, 1312312, A.S. utawa email menyang privacy@ligseruveni.com. Kita bakal nyoba paling apik kanggo nanggapi sampeyan kanthi tepat wektu lan profesional supaya bisa mangsuli pitakon lan ngrampungake masalah sampeyan.

© Hundeshagen Digital Media, LLC. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Hundeshagen lan ligseruveni.com minangka merek dagang terdaftar saka Hundeshagen Digital Media, LLC