Informasi lan Gambar Jenis Anjing Presa Canario

Informasi lan Gambar

Tobatacaya de Rey Gladiador the Presa Canario lagi ngadeg ing gundukan pasir kanthi tlatah sandy ing mburine

Tobatacaya de Rey Gladiador, wanita Dogo Canario umur 12 wulan lan Juara Junior saka Polandia, foto saka Rey Gladiador

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Dhaptar Dogs Campuran Presa Canario
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Asu Presa Canario
  • Dogo canario
  • Anjing Kenari
  • Bendungan
Katrangan

Presa Canario nduwe kepala sing kuat lan kothak sing meh padha jembaré kaya dawane. Muncung wiyar. Dodo jero lan amba. Rumpulan rada diangkat. Jenis iki duwe kulit kandel, balung kandhel, otot sing kuat lan endhas gedhe kanthi rahang gedhe. Kuping biasane dipotong. Werna kalebu fawn lan macem-macem brindles tandha putih sing sok katon.

Temperamen

Presa minangka asu sing apik banget. Dheweke minangka pelindung kulawarga sing apik lan bisa dadi kanca kulawarga uga dadi wali. Dheweke ora percaya karo wong liya, nanging kudu nampa wong liya yen sing ditampa dening pemilik. Dheweke kudu waspada banget lan siyap kanggo mbela pemilik utawa properti yen prelu. Umume umume sepi nanging duwe kulit kayu sing medeni banget. Jenis iki mbutuhake pemilik sing ngerti alam alpha saka canine. Ora ana anggota kulawarga sing ora kepenak ing segawon kasebut. Kenari nggawe pinunjul asu penjaga . Mung penampilane dadi pencegah, apamaneh kamampuane kanggo ngadhepi sapa wae penyusup . Karo kabeh asu jinis wali, sosialisasi awal lan pelatihan ketaatan iku kudu. Kadhangkala, sampeyan bakal duwe sawetara nyerang asu ing Presa Canario, nanging kanthi sosialisasi lan latihan sing tepat, iki kalebu lan dudu aturane. Presa Canario saingan lan sukses ing pirang-pirang kesesuaian, manut, asu wesi, prigel, nyilem dermaga, schutzhund lan uji coba liyane. Akeh sing digedhekake karo segawon, kucing, manuk, lan reptil liyane. Pamilik kudu njupuk asu kanggo mlaku-mlaku saben dina kanggo nglegakake naluri migrasi. Anjing kasebut ora kena mlaku ing ngarepe manungsa sing nyekel timbal, amarga pimpinan pimpinan luwih dhisik. Anjing kasebut kudu mlaku ing sandhinge utawa ing mburi manungsa. Tujuane kanggo nglatih asu iki yaiku entuk status pimpinan paket . Minangka naluri alami yen asu duwe pesen ing bungkus . Nalika kita manungsa urip karo segawon , kita dadi bungkusane. Paket kabeh kerja bareng ing pimpinan tunggal. Garis wis ditetepake kanthi jelas lan aturan wis disetel. Amarga segawon ngandhani rasa ora senenge amarga tuwuh lan pungkasane nyakot, kabeh manungsa liya kudu luwih dhuwur tinimbang karo segawon. Manungsa kudu nggawe keputusan, dudu segawon. Iku cara mung hubungan sampeyan karo segawon bisa sukses kanthi lengkap.





Dhuwur, Bobot

Bobot: 80 - 100 pon lan ndhuwur (36 - 45 kg)

Dhuwur: 21 - 25 inci (55 - 65 cm)



Masalah Kesehatan

-

Kahanan Urip

Presa Canario ora apa-apa ing apartemen yen cukup digunakake. Dheweke cukup ora aktif ing njero ruangan lan bakal paling apik paling ora kanthi ukuran rata-rata.

nuduhake gambar segawon pekingese
Olahraga

Jenis iki kudu dijupuk a saben dina, mlaku dawa . Aja nganti asu iki metu ing ngarepe pawang nalika mlaku-mlaku. Pimpinan pimpinan dadi luwih dhisik lan Presa kudu ngerti manawa kabeh manungsa ana ing ndhuwur dheweke kanthi urutan pecking. Presa bakal maju yen diwenehi kerjaan kudu dilakoni.



Pangarep-arep Urip

9-11 taun

anak kirik apa?
Ukuran uwuh

Udakara 7 nganti 9 anak kirik

Ngresiki

Lambang sing cekak lan atos gampang dirawat. Sikat nganggo sikat rambut sing kuwat banjur usap nganggo andhuk utawa chamois kanggo ngrampungake. Siram utawa sampo garing yen prelu. Jenis iki minangka gudang rata-rata.

Asal Usul

Leluhur Presa Canario bisa uga kalebu saiki punah Bardino Majero sing naif lan pribumi nyabrang karo Inggris Mastiff sing diimpor. Iki digawe ing Kepulauan Canary ing taun 1800-an minangka asu utilitas pertanian. Pulo Canary dijenengi asu kasebut. Iki minangka segawon keno sing nyekel sapi lan babi liar sing ora sopan. Iki digunakake kanggo nglindhungi ternak saka predator liar lan manungsa. Mengko digunakake kanggo wektu sing cendhak dadi pejuang asu dening petani sing bosen kanggo hiburan. Pertempuran asu banjur dilarang lan segawon liyane dadi luwih populer. Nanging ana sawetara petani sing terus njaga anakan lan makarya minangka asu tani.

Klompok

Mastiff

Pangenalan
  • ACA = Asosiasi Canine Amerika
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • AKC / FSS = Layanan Simpenan Yayasan Kennel American®Program
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • NAPR = Registri Purebred Amerika Utara, Inc.
  • UKC = Klub Kennel Bersatu
Anjing sing ireng mengkilat, ditutupi nglukis, otot kanthi kulit ekstra, embun-embun gedhe lan kuping sing dipotong nganggo kerah kandel sing lungguh ing trotoar.

Bruno UKC ndhaptar Perro De Presa Canario. Waca liyane Bruno

Ares the Presa Canario lungguh ing ngarep lawang geser lan ana tanduran pot ing dek ing mburine

Ares ing Presa Canario murni ing umur 1 taun

Ares the Presa Canario Puppy lagi numpangake karpet kanthi kursi ing mburine

Wis Presa Canario murni ing umur 5 wulan

Drago De Dona Aurora, Presa Canario lungguh ing njaba lan ndeleng sisih kiwa

Drago de Dona Aurora umur 3 taun, bobote 116 kilogram

Topatacaya de Rey Gladiador kirik Presa Canario lagi lungguh ing suketan kanthi krah gedhe ing awake

Topatacaya de Rey Gladiador the Dogo Canario minangka kirik umur 2 wulan, foto saka Rey Gladiador

gambar kirik terrier kirik
Kirik Presa Canario lungguh ing ngarep lawang sing mbukak lan ndeleng sisih kiwa

Kirik Dogo Canario sing isih umur 3,5 wulan, foto saka Rey Gladiador

Profil Kiri - Tobatacaya de Rey Gladiador the Presa Canario ngadeg ing ngarep wit gedhe kanthi ilat lan cangkeme mbukak

Tobatacaya de Rey Gladiador, wanita Dogo Canario umur 12 wulan lan Juara Junior saka Polandia, foto saka Rey Gladiador

Close Up - Tobatacaya de Rey Gladiador lungguh ing ngarep pager kayu kanthi pager rantai ing mburi lan nganggo kerah lunjakan sing kandel banget

Tobatacaya de Rey Gladiador, wanita Dogo Canario umur 12 wulan lan Juara Junior saka Polandia, foto saka Rey Gladiador

Waca conto liyane saka Presa Canario

  • Gambar Presa Canario 1
  • Gambar Presa Canario 2
  • Ngerti Tumindake Asu
  • Dhaptar Anjing Penjaga