Informasi lan Gambar Jenis Anjing Poo-Shi

Anjing Breed Campuran Shiba Inu / Poodle

Informasi lan Gambar

Anjing ireng kanthi rambute luwih dawa ing praupane lan moncong, kuping sing bentuke v banjur lempeng ing ngarep, mripat sing bunder peteng lan irung ireng lagi sujud ing karpet ing njero omah

Campuran Shiba Inu / Toy Poodle (Shibapoo) umur 1 taun

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Shiba-poo
  • Shibapoo
  • Shibadoodle
Katrangan

Poo-Shi dudu asu murni. Iki salib ing antarane Shiba Inu lan ing Poodle . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa nggabungake salah sawijining ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DBR = Desainer Keturunan Desainer
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
Tampilan sisih - Segel ditutupi wavy, putih kanthi asu tan Poo-Shi lagi ndhelik ing kasur tan katon.

Campuran Foxie the Poodle / Shiba Inu (Poo-Shi) umure udakara 11 wulan ing kursi





setengah pug setengah boston tiyang ingkang remen
Deleng saka ndhuwur katon ing segawon bocah sawo kanthi kirik Poo-Shi alus putih ngagem kaos ungu sing ngadeg ing suket coklat katon.

Campuran Foxie the Poodle / Shiba Inu (Poo-Shi) minangka kirik sing nganggo kaos ungu

Ditutup sirah lan ndhuwur awake dijupuk - Bocah enom sing wulu wulu lan werno kirik Poo-Shi putih lagi ndhelik ing suketan sing sisih tengen. Cangkeme mbukak lan ilate metu.

Campuran Foxie the Poodle / Shiba Inu (Poo-Shi) minangka kirik enom ing suket



apa ora ick dipikir kaya ing iwak
Deleng saka ndhuwur ndeleng ngisor ing kulit kanthi kirik Poo-Shi putih sing lagi glethak ing weteng mburi lan sikil ing awang-awang.

Foxie the Poodle / Shiba Inu nyebrang (Poo-Shi) minangka weteng kirik enom

Tutup sirah lan pucuk ngarep - Sawit karo kirik Poo-Shi putih sing glethak ing karpet sing isih katon maju.

Foxie the Poodle / Shiba Inu nyebrang (Poo-Shi) minangka kirik enom