Gambar Chihuahua meteng banget, nglairake lan karo 6 anake pup lan liyane

Gambar lan Crita Kaca 8

Chihuahua meteng banget, nglairake lan karo enem anake

Beludru Chihuahua rambut dawa sing dipasang ing sisihane

Beludru ing Chihuahua sing wis dawa arep duwe enem anak kirik. Gambar duweni saka Nicole.

Beludru Chihuahua sing rambut dawa nuli muter ing karpet menyang sisih

Gambar duweni saka Nicole

Beludru ing Chihuahua rambut dawa sing numpangake ing sisih ngarep

Gambar duweni saka Nicole





Beludru ing rambut Chihuahua sing dawa rambut, dipasang ing sisihane lan dadi pet wong

Gambar duweni saka Nicole

petinju lab jerman angon campuran
Beludru ing Chihuahua rambut dawa sing glethak ing weteng

Gambar duweni saka Nicole



Kirik nomer loro diwiwiti saiki

Nglairake. Gambar duweni saka Nicole.

campuran terry boston karo chihuahua
Anak kirik nomer loro diwenehake

Gambar duweni saka Nicole

Beludru nyusoni enem anak kirik

Beludru duwe enem anak kirik sing nyenengake lan sehat. Gambar duweni saka Nicole.



Close Up - Beludru ngrawat Enam Pucuk

Beludru ing Chihuahua sing wis rambut dawa lagi pakan lan ngresiki bayine. Gambar duweni saka Nicole.

Close Up - Pasuryan kirik Chihuahua sing nembe lahir kanthi tangan ing sangisore dagu

Pasuryan kirik Chihuahua sing nembe lahir. Gambar duweni saka Nicole.

Close Up - Anak kirik sing bayi karo driji manungsa nyekel dagu

Pasuryan kirik Chihuahua sing nembe lahir. Gambar duweni saka Nicole.

Close Up - Loro kirik sing dibungkus

Gambar duweni saka Nicole

kabel rambut dachshund jack russell terrier campuran
Gula asu Chihuahua Mini, sing lagi ngandut, ditahan ing udhara

'Iki Gula, umur setaun Mini Chihuahua . Dheweke nglairake telung anak kirik. Sing nomer siji, wadon ireng sing duwe dodo putih, lair tanggal 29 Desember 2009 jam 11:35. Dheweke macet ing kanal lair luwih saka sak jam lan ora ambegan. Gula wis mecah kanthong sadurunge dheweke metu. Aku kudu mlebu nganggo tangan sing nganggo sarung tangan lan pelembut K-Y lan nulungi dheweke metu. Dheweke napas napas, nanging dheweke ora bakal ngrawat kanthi bener lan sampeyan bisa ngerteni cairan ing paru-parune. Dheweke tilar donya tanggal 31 Desember 2009 udakara jam wolu esuk. Dheweke paling cilik saka telu. '

Gula ing peti asu wiwit nglairake

Gula nglairake.

Kirik nomer loro nyelehake kemul Kirik kaping pindho obah ngubengi kemul

'Sing nomer loro, ana pirang lanang teka jam 1:53 esuk tanggal 30 Desember 2009. Dheweke uga sing paling disenengi Sugar (aku uga).'

Anak kirik pungkasan ditahan ing udhara, ing tangane wong

'Pungkasan, wanita ireng (paling gedhe) kanthi cakar putih, pucuke putih ing buntut lan' T 'putih kuwalik, dilairake jam 5:23 esuk tanggal 30 Desember 2009. Dheweke kepencut lan wong sing mangan terus - dheweke wis lemu! '

Ngasuh kirik

Gula ngrawat kirik.

Loro Pucuk nyelehake ing amben segawon kanthi tangan loro Loro Kirik lagi glethak ing amben segawon

Loro kirik sing nembe lahir.

Kaca-Gambar Gambar Whelping lan Raising Puppies

segawon moro poles didol

Yen sampeyan duwe gambar bendungan sing nglairake sing pengin dituduhake, kirim wong-wong mau ing!

  • Sampeyan Pengin Nggawe Anjing Sampeyan
  • Keuntungan lan Kekurangan Anjing sing Muncul
  • Tahap Pangembangan Kirik
  • Nulung lan Ngundhuh Pucuk: Umur
  • Reproduksi: (Siklus Panas): Tandha Panas
  • Tie Breeding
  • Kalender Kehamilan Anjing
  • Pandhuan Kehamilan Perawatan Prenatal
  • Anjing meteng
  • Gambar Anjing X-Ray Asu
  • Plug Mucus Lengkap ing Anjing
  • Kirik Kirik
  • Ngewangi Kirik Kit
  • Tahap Karyawan Pertama lan Kaloro
  • Tahap Ketelu Buruh Anjing
  • Kadhangkala, prekara-prekara ora bisa direncanakake
  • Ibu Anjing Meh Mati Dina 6
  • Ngatasi Kirik Ngatasi Masalah
  • Malah Ibu sing Apik Nggawe Kesalahan
  • Kirik Ngaso: Kethokan Ijo
  • Banyu (Walrus) Kirik
  • C-Bagean ing Asu
  • C-Seksi Amarga Kirik Mati Gedhe
  • Bagean Cesarean Darurat Nylametake Urip Pups
  • Napa anak kirik sing mati ing utero asring mbutuhake bagean c
  • Kirik Whelping: Gambar C-bagean
  • Dina Anjing Kandhutan 62
  • Anjing PostPartum
  • Ngalahake lan Ngunggahake Kirik: Lair 3 minggu
  • Ngunggahake Kirik: Penjaga Puting Puppy
  • Pups 3 Minggu: Wektu kanggo miwiti latihan pot
  • Mundhak Kirik: Pups Minggu 4
  • Mundhak Kirik: Pups Minggu 5
  • Mundhak Kirik: Pups Minggu 6
  • Mundhak Kirik: Pups 6 nganti 7.5 Minggu
  • Mundhak Kirik: Pups 8 Minggu
  • Mundhak Kirik: Pups 8 nganti 12 Minggu
  • Nulung lan Ngundhakake Anjing Anjing Gedhe
  • Mastitis ing Asu
  • Mastitis ing Asu: Kasus Keturunan Dolanan
  • Napa Keturunan dolanan luwih angel dilatih?
  • Latihan Peti
  • Nuduhake, Genetika lan Breeding
  • Nyoba Ngirit Kirik Dachshund Pudar
  • Ngewangi lan Ngunggahake Crita Anak kirik: Telung Anak kirik Lair
  • Whelping lan Raising Puppies: Kabeh kirik ora mesthi slamet
  • Whelping lan Ngunggahake Kirik: Telpon Midwoof
  • Nulungi lan Ngunggahake Kirik Preemie Lengkap
  • Nulungi Cilik Kanggo Kirik Umur Gestasional
  • C-Bagéan Kanggo Anjing Amarga Inersia Rahim
  • Eclampsia Asring Ngidrasi Asu
  • Hypocalcemia (kurang kalsium) ing Asu
  • SubQ hydrating Puppy
  • Nulung lan Ngunggahake Pup Singleton
  • Uwuh kirik durung wayahe
  • Kirik durung wayahe
  • Kirik Prematur Liyane
  • Anjing Kandhutan Nyerep Fetus
  • Loro Pups Lair, Fetus Katelu Diserep
  • CPR Kudu Ngirit Siji Kirik
  • Bocah-Bocah Bocah-Bocah cacat
  • Kirik nganggo tali pusat dipasang ing sikil
  • Kirik lair karo usus ing njaba
  • Litter Lair karo Usus ing njaba Badan
  • Kirik lair karo weteng lan dodo growong ing njaba awak
  • Ilang, Vet Nggawe Samsaya Awon
  • Asu Ilang Litter lan Mulai Nresep Kirik
  • Kirik Ngaso: Pangiriman Awal sing Ora Duga
  • Anjing ngaso 5 dina luwih awal amarga ana bocah sing mati
  • Ilang 1 Kirik, Disimpen 3
  • Abses ing Kirik
  • Mbusak Dewclaw rampung salah
  • Nulung lan Ngunggahake Pups: Ati-ati Pad Panas
  • Nulung lan Ngundhakake Loro Anjing
  • Ngewangi lan Ngasuh Anjing Nalika Makarya
  • Ngalahake Litter Pups
  • Kaca-Gambar Gambar Whelping lan Raising Puppies
  • Cara Golek Peternak sing Apik
  • Keuntungan lan Kekurangan Penyusupan
  • Hernias ing Asu
  • Kirik Burung Belah
  • Nylametake Baby E, kirik Palate Celah
  • Nylametake Kirik: Panganan Tabung: Plate Palate
  • Genitalia ambigu ing Asu
  • Sanajan bagean iki adhedhasar whelping saka Inggris Mastiff , uga ngemot informasi umum babagan asu-asu gedhe. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan tautan ing ndhuwur. Link ing ngisor iki nyritakake Sassy, ​​sawijining Mastiff Inggris. Sassy nduweni sipat sing apik banget. Dheweke tresna marang manungsa lan seneng karo bocah. Nanging, Mastiff sing sopan santun, apik banget, Sassy, ​​dudu ibu sing paling apik kanggo anak kirik. Dheweke ora nolak dheweke, dheweke bakal menehi perawatan nalika ana wong menehi panganan, nanging dheweke ora bakal ngresiki bocah-bocah kasebut utawa menehi perhatian marang dheweke. Kayane dudu anake. Sampah iki entuk susu ibu kanthi interaksi utama manungsa, kanthi manual menehi saben bocah apa sing dibutuhake. Minangka baline, kirik bakal disosialisasekake banget lan bakal nggawe kewan ingon sing luar biasa, nanging pakaryan kasebut kagum. Perlu siji peternak khusus kanggo njaga kahanan iki sehat. Matur nuwun sanget sampah iki duwe. Waca link ing ngisor iki kanggo njaluk crita lengkap. Kaca-kaca ing jero kalebu akeh informasi sing bisa dihargai lan entuk manfaat saka kabeh wong.

  • C-Bagéan ing Anjing Anakan Gedhe
  • Kirik Lair ... Sing sampeyan butuhake
  • Ngalahake lan Ngunggahake Anak kirik Akeh: Umur 1 nganti 3 Dina
  • Ora mesthi kedadeyan kaya sing direncanakake (anforforate anus)
  • Litter of Pups Orphaned (ora rencana)
  • Ngunggahake Kirik 10 Dina Ditambah +
  • Mundhakaken Pucuk Kirik 3 Minggu
  • Ngunggahake Kirik 3 Minggu - wektu kanggo miwiti latihan pot
  • Mundhak Kirik umur 4 minggu
  • Mundhak Kirik umur 5 minggu
  • Mundhak Kirik umur 6 minggu
  • Mundhak Kirik umur 7 minggu
  • Sosialisasi Kirik
  • Mastitis ing Asu
  • Nulung lan Ngundhakake Anjing Anjing Gedhe
  • Whelping lan Raising Puppies, minangka rasa hormat sing anyar

Whelping: Kasus Buku sing cedhak

  • Grafik Kemajuan Kirik (.xls spreadsheet)
  • Kirik Mysti Kirik: Plug Mucus Term Lengkap - 1
  • Kirik Mysti Kirik: Crita Buruh 2
  • Kirik Mysti Kuba: Crita Buruh 3
  • Kirik Mysti Kuba: Anak kirik sedina 4
  • Pangiriman Gampang Dina utawa Kalor Tertunda