Informasi lan Gambar Pembroke Cocker Corgi

Pembroke Welsh Corgi / American Cocker Spaniel Campuran Dogs

Informasi lan Gambar

Tampilan ngarep saka ndhuwur katon asu kasebut - Bocah coklat kanthi putih lan putih Pembroke Cocker Corgi lagi lungguh ing lantai kayu lan ana wong sing duwe sikil ing dhadhane. Anjing kasebut nduwur sirah lan ndeleng kiwa kanthi mripat.

Bob (The Dog) campuran Cocker Spaniel / Corgi umur 11 taun— 'Lair ing China (Chongqing), wis ngalami inokulasi wiwit dina 1, nanging jelas dibutuhake nalika digawa menyang Inggris. Bisa dadi bugger lawas sing wangkal. Kayane bapak, nanging kanca sing tresna banget lan nglindhungi. Aku dhewe urip lan makarya ing China pirang-pirang taun lan ora bisa ninggal dheweke nalika bali menyang Inggris. Dheweke bagean kulawarga !! '

campuran ireng lab lan jerman
  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya

-

Katrangan

Pembroke Cocker Corgi dudu asu murni. Iki salib antarane Pembroke Welsh Corgi lan ing American Cocker Spaniel . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .





Pangenalan
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
Tampilan sisih ngarep - Anjing abang kanthi asu Pembroke Cocker Corgi putih lagi mlaku-mlaku liwat pekarangan sing ditutupi salju. Asu kasebut duwe salju ing salmune. Rambut iki dawa luwih dawa ing kuping, buntut lan ing sangisore awak.

'Iki asu ku. Dheweke campuran antara Cocker Spaniel lan Pembroke Welsh Corgi. Wong nganggep dheweke apik banget amarga ukuran, fitur lan temperamen. Ing gambar dheweke umure 16 taun, nanging dheweke duwe praupan kaya kirik. Fiture biasane Corgi, nanging uga duwe buntut lan kuping sing luwih dawa. Dheweke sregep banget kaya Corgi, sanajan saiki kurang amarga umure, seneng main, mlaku kanthi cepet lan seneng ing njobo. Dheweke seneng narik perhatian lan nalika ing omah dheweke seneng ngaso lan turu. Wong sing cerdas, komunikatif lan seneng karo perusahaan. '

Ana segawon abu-abu, abang kanthi asu Pembroke Cocker Corgi putih lagi ndhelik ing kemul ijo lan putih sing ngarep ing ngarep tembok biru.

Campuran Cocker Spaniel / Pembroke Welsh Corgi umur 16 taun



Ana asu werno abu-abu, abang kanthi asu Pembroke Cocker Corgi putih lagi ndhelik ing kemul kotak-kotak ijo lan putih ing ngarep tembok biru sing katon maju. Mripate ditutup.

Campuran Cocker Spaniel / Pembroke Welsh Corgi umur 16 taun

Deleng saka ndhuwur katon ing segawon - Celana, tricolored, ireng ireng lan putih Pembroke Cocker Corgi lagi lungguh ing suketan karo ndeleng.

Eddie minangka campuran Cocker Spaniel / Pembrook Welch Corgi

Tutup sisih ngarep - Bocah-bocah ireng Penbroke Cocker Corgi putih lagi ndhelik ing karpet lan katon ngarep-arep.

Oreo the Pembroke Cocker Corgi minangka kirik nalika umur 4 wulan— 'Oreo (dijenengi tengah garis putih lan katon ireng ireng sing katon abang ing cahya srengenge) umure setaun. Lairé yaiku 'oopsie,' segawon tangga teparo kasebut ngeculke. Bapake minangka Cocker Spaniel Amerika sing murni lan ibune minangka Pembroke Welsh Corgi sing murni (sawetara seduluré nahan warna abang saka Corgi lan ing endi abang lan putih tinimbang ireng lan putih). Dheweke asu banget lan bakal main-main nganti pirang-pirang jam, sanajan wis suwene wektu turu. Dheweke dadi kanca sing setya kanthi otomatis teka nalika ditelpon, ora perlu latihan. Dheweke pancen balapan mlayu, apamaneh nalika ana bal tenis, kadang uga asu paling cepet. Nanging bal sing paling disenengi yaiku bal-balan bal-balan, dheweke dadi edan, kadang-kadang meremeh ing dhuwur banget sampeyan ora bakal mikir yen asu bisa nggawe. Oreo minangka sing paling lucu, narik perhatian kabeh wong sing dheweke kontak. Dheweke dadi jodohku lan aku bakal ilang karo dheweke, kombinasi sifat paling apik (penampilan, kualitas bulu, kesehatan, lan liya-liyane) lan kepribadian sing bisa dijaluk ing asu. '



Kirik ireng karo kirik Pembroke Cocker Corgi putih turu ing kursi weteng.

Oreo the Pembroke Cocker Corgi minangka kirik nalika umure 6 wulan