Informasi lan Gambar Jenis Anjing Fisik Gunung

Informasi lan Gambar

Profil Kanan - Putih lan putih sing ana pucuking Gunawan ngadeg ing watu gedhe lan ndeleng. Ing jejere ana wit cemeng

Gray's Trigger (tricolor male) Treeing (aka Mountain) asu Feist pangguna karo National Kennel Club (NKC) lan United Kennel Club (UKC) - 'Kita biasane mburu bajing karo segawon, nanging terwelu lan manuk game uga. ' Foto duweni Treeing (aka Mountain) Feist

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Wit Wit
  • American Treeing Feist
  • American Feist
  • Terrier Gunung
Pangucapan

manungsa-tn fahyst

Katrangan

Mantel Gulung Gunung cekak lan alus. Werna jas kalebu tricolor kanthi bintik-bintik, abang lan putih, abang, ireng, ireng lan coklat, biru lan putih, brindle abang, lan putih. Sirah duwe moncong dawa medium kanthi tengkorak sing rada dibunderaké. Mripat cilik lan warnane peteng. Kuping disetel kanthi apik ing sisih endhas, bentuke irisan lan didegeg utawa semi-erect. Moncong dawane sedheng lan lancip dadi siji titik. Irung ireng lan warno awake dhewe miturut jas. Nyokot iku gunting utawa level. Gulu dawa medium lan kuwat. Topline tingkat. Dodo cukup jero lan ribbed. Mburi lurus lan kuwat. Forelegs lurus lan kuwat. Sikil Hind duwe otot, kanthi paku sing ditekuk. Sikile cilik lan kompak, nganggo driji sikil lengkungan lan bantalan kandel. Buntut disetel dhuwur lan digawa munggah. Gerakan: Cepet lan cepet banget, kanthi gaya mlaku.





Temperamen

Semangat banget, nanging ditresnani banget. Peternak Amerika ngembangake telung macem-macem macem-macem jinis: Feist Mountain, Feist berkaki Bangku lan Feist Pensil-buntut. Kanggo mburu bajing, asu iki kalebu keunggulan. Anjing-anjing iki uga duwe terwelu, manuk lan game cilik apa wae. Priksa manawa sampeyan iki asu tenan, nanging kalem , manteb ing ati, pimpinan paket sing konsisten .

king charles spaniel maltese campuran
Dhuwur, Bobot

Dhuwur: 10 - 22 inci (26 - 56 cm)
Bobot: 10 - 30 pon (4,5 - 13,5 kg)



Masalah Kesehatan

-

Kahanan Urip

-

Olahraga

Jenis iki urip kanggo mburu. Ing dina ora bisa njupuk moro, kudu dijupuk a mlaku dawa utawa jogging. Yen asu kasebut dadi timbal, kudu digawe tumit ing sandhinge utawa ing mburine wong sing nyekel timbal, kaya ing pikirane segawon pimpinan kasebut ngarahake, lan pimpinan kasebut kudu dadi manungsa.



tapel wates collie kuning lab campuran
Pangarep-arep Urip

10 nganti 15 taun

Ukuran uwuh

Udakara 5 nganti 8 anak kirik

Ngresiki

Mountain Feist gampang dandan. Sekali-sekala nyikat lan nyikat rambut kanggo rambut sing wis mati kabeh dibutuhake.

Asal Usul

Asu Feist (uga ditulis ing macem-macem wilayah lan wektu 'fice' utawa 'fyce') ing kene wis puluhan taun yen ora ana abad sadurunge Tikus Terriers digawa menyang Amerika. Abraham Lincoln nulis geguritan sing nyebutake asu 'denda' sadurunge Perang Sipil. George Washington uga nyebutake asu kasebut ing buku harian.

Klompok

Terrier

Pangenalan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • ATFA = Asosiasi Gaya Pohon Amerika
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • UKC = Klub Kennel Bersatu
Ana asu putih kanthi pucuk Gunung ana ing alas, banjur mlumpat lan nyalak wit.

'Bear minangka Feist Amerika sing duwe garis keturunan juara. Dheweke minangka asu sing luar biasa kanthi masa depan sing luar biasa. Dheweke dadi asu sing dikepengini banget nalika isih enom. ' Foto duweni Kennel Anjing Bajing Feist Gunung Lembah

Anjing putih tricolor kanthi segawon Feist Mountain sing samak lan ireng banjur mlumpat ing permukaan ijo sing katon ing sisih tengen. Cangkeme mbukak lan ilate metu.

'Grommet minangka American Treeing Feist, wanita, ditampilake ing kene umur setaun. Dheweke duwe energi tanpa wates, lan dheweke seneng karo segawon lan wong. Dheweke seneng dolanan ngoyak, golek barang sing dioyak, nglangi, nggali wedhi, lan turu ing sangisore selimut. Dheweke kewan ingon sing apik banget, lan aku nyaranake jenis iki kanggo sapa wae sing golek segawon sing aktif, nyenengake, lan maha tresna. Dheweke mbutuhake olahraga lan wektu dolanan, luwih becik karo segawon liyane. '

german petinju campuran brindle
Bocah cilik karo segawon Pinggir Gunung sing gedhe-kuping putih ngadeg ing watu lan katon ngarep-arep. Ana ing mburi wit ana wit ijo.

Kentucky Jody (wadon coklat lan putih) asu Treeing (aka Mountain) Feist, pangguna ing National Kennel Club (NKC) lan United Kennel Club (UKC) - 'Kita biasane golek bajing karo segawon, nanging uga terwelu lan manuk dolanan.' Foto kanthi idin saka Doging Bajing Pohon (alias Gunung)

Kethok kanthi pucuk Gunung Putih lagi glethak ing mburi kursi coklat ing ngarep jendhela putih.

Jangkrik Crist minangka Smokey Mountain Feist sing didhaptar ing umur 6 taun.

Tampilan sisih ngisor ndeleng segawon kasebut - Bocah sing nganggo pucuk gunung putih lagi lungguh ing karpet abang lan madhep menyang kamera. Siji kupingé munggah lan sing siji dibungkus.

Kodi ing Gunungan Gunung

Sawijining samak kanthi asu Feist Mountain putih udakara 5 kaki saka lemah sing munggah ing wit kanggo cokotan godhong.

Kodi the Mountain Feist lagi munggah wit

Ditembak - Sawijining samak kanthi Feist Gunung putih mlaku ngubengi suket sing wiwit ditutupi salju.

Kodi the Mountain Feist lagi dolanan salju

silet pinggir irung abang
Bocah cilik kanthi kirik Mountain Mountain sing ireng lan ireng lagi lungguh ing andhuk biru. Ana ing mburi TV lan bal dolanan.

Sally Jo kirik Mountain Mountain

Deleng saka ngarep - Kirik putih kanthi warna ireng lan cemeng ngadeg ing lantai jubin ing jejere alat putih.

Sally Jo kirik Mountain Mountain

Tampilan sisih - Seekor asu Mountain Feist kanthi warna putih ireng ngagem krah ireng sing dipasang ing teras ing sisih ndhuwur tangga. Ing mburi ana undhak-undhakan logam.

'Pop-i minangka penyelamat. Dheweke minangka Pohon Wit Wit murni sing ora katon nalika ndeleng utawa mambu bajing. Sayange (untung aku) laporan bedhil medeni dheweke mula dheweke dibuwang. Wong cilik lan pacare, y2Katy Doodle Bug, manggon ing kennel utama ing peternakan terpencil ing pegunungan Tennessee Timur. Pop-i saiki wis wolung taun lan duwe level energi anak kirik. Dheweke sosial, atletik lan snuggler utama. Dheweke minangka pria sing kebiasaan sing mung bisa dipertanyakan yaiku kebiasaan ngresiki kuping pacare sawise ngombe banyu. Dheweke mbutuhake akeh olahraga , seneng dioyak liwat omah lan kecanthol lan mlaku sawise saben mangan. Dheweke kanca sing apik, tampan lan ngerti yen tampan. Ing wengi sing adhem, aku bakal tangi karo jubah sing alus lan alus sing nangkul karo aku. Sampeyan bakal mesem nalika mlebu kamar ... dheweke kalebu bocah cilik sing istimewa. '

Ditembak - Seekor asu putih lan pucuk Mountain Feist lagi mlumpat liwat gerbang bayi sing putih lan putih sing ngalangi lawang. Asu iku

Pop-i the Treeing Feist mlumpat liwat gerbang bayi

Waca conto liyane saka Feist Gunung

  • Gambar Gunungan Gunung 1
  • Asu Cilik vs.