Dhaptar Keturunan Anjing Jinis Game

Loro segoro mburu, segawon ireng lan ireng lan segawon biru lagi mlumpat ing sisih wit kanggo njaluk rakun

Xerxes, a Bluetick Coonhound umur enem wulan karo Loki, a Campuran cur wit-witan a rakun

Iki minangka dhaptar jinis sing duwe garis sing dianggep minangka asu game, uga gamedog ejaan. Anjing sing dolanan (gameness) yaiku asu sing dipilih kanthi wiji lan kahanan wiwit cilik kanggo nggawe sipat semangat banget sanajan ana ancaman cilaka. Anjing game minangka asu sing bisa digunakake, biasane moro, angon, terrier utawa jinis premanisme sing bakal digunakake nganti tiba, ora bakal nyerah, sabar lan siyap lan gelem nuntut apa wae. Sampeyan ora kudu anakan sing nggawe segawon game, nanging garis lan pangembangane, tegese ora kabeh asu jenis minangka segawon game. Anjing game minangka asu sing dikembangke lan dilatih kanggo kerja keras. Penangan sing nggarap segawon game kudu ngerti watesan segawon luwih apik tinimbang segawon, amarga asu kasebut bakal bisa digunakake nganti kesel banget. Pejuang segawon nglatih segawon wiwit cilik supaya duwe sipat gamedog. Asu perang sing ora bisa nindakake digunakake dadi umpan. Akeh wong sing keliru nganggep yen asu sing dianggep asu game yaiku asu gelut. Iki ora bener. Malah Pitbull game bisa uga dikembangake kanggo game olahraga bobot bobot, moro, nelusuri, angon utawa macem-macem lapangan kerja asu layanan, uga kalebu kegiyatan liyane. Yen sampeyan ngerti jinis sing duwe garis segawon game lan ora kasebut ing kene ayo ngerti .

Kaki ukuran medium karo segawon putih katon luncat ing sacedhake babi sing luwih gedhe tinimbang segawon.

Brutus, a abang Lacy ing kompetisi teluk ing Bremond, TX. Foto duweni saka Julie Neumann, Asosiasi Anjing Lacy Nasional





Terrier Pit American Pit sing dipasang ing abah sing narik bobote gedhe. Ing bobot kasebut - Kejuaraan Aliansi Amerika Menarik

'Iki Stitch Martin, irung abang American Pit Bull Terrier . Dheweke wis narik 2 taun nalika foto iki dijupuk. Dheweke dijenengi asu ADBA taun 2007. '