Dhaptar Dogs Breed Campuran Amérika Bulldog

Tampilan ngarep lan sisih ndhuwur ditembak asu gedhe sing endhas, kulit lan bully kanthi embun-embun dawa, irung lan kuping ireng gedhe sing dipasang ing sisih lan dodo sing amba kanthi mata almond coklat sing lungguh ing ruang tamu ndhuwur karpet tan. Anjing kasebut ngagem krah abang ing gulu sing kandel.

'Belle minangka Campuran Bulldog Amerika lan Campuran Bulldog Inggris. Ibu minangka Bulldog Amerika lan bapak minangka Bulldog Inggris. Dheweke asu banget lan ora sadhar yen dheweke duwe 95 lbs lan asring nganggep dheweke minangka anjing lap. Dheweke gampang dilatih ing omah lan pinter banget. '

  • American Bulldog x Akita mix = Bullkita
  • American Bulldog x American Pit Bull Terrier campuran = Bullypit
  • American Bulldog x American Staffordshire Terrier campuran = American Bull Staffy
  • American Bulldog x campuran Pangon Australia = American Bull-Aussie
  • American Bulldog x Campuran petinju = Bulloxer
  • American Bulldog x Bull Terrier campuran = BD Terrier
  • American Bulldog x Chihuahua campuran = American Bullhuahua
  • American Bulldog x Chow Chow mix = American Chow Bulldog
  • American Bulldog x Dogue De Bordeaux campuran = American Bull Dogue De Bordeaux
  • American Bulldog x Inggris Bulldog campuran = EngAm Bulldog x Olde Bulldog
  • American Bulldog x campuran Bulldog Prancis = Bulldog Prancis Prancis
  • American Bulldog x German Shepherd Dog mix = Pangon Bulldog Amerika
  • American Bulldog x campuran Great Dane = American Bull Dane
  • American Bulldog x Jack Russell campuran = American Bull-Jack
  • American Bulldog x Labrador Retriever mix = American Bullador
  • American Bulldog x Louisiana Catahoula Leopard Dog mix = Catahoula Bulldog
  • American Bulldog x campuran Mastiff = Bandogge Amerika
  • American Bulldog x campuran Mastiff = American Masti-Bull
  • American Bulldog x Neapolitan Mastiff campuran = American Neo Bull
  • American Bulldog x Campuran Pug = Pugabull Amerika
  • American Bulldog x Campuran Rottweiler = Bullweiler Amerika
  • American Bulldog x Staffordshire Bull Terrier campuran = American Bully Staffy Bull Terrier
Jeneng Kembang Asu Bulldog Amerika Liyane
  • AmBulldog
  • AM Bulldog
  • Bulldog Amerika
  • Bulldoggee Amerika
  • Bulldog Negara Tua