Informasi lan Gambar Jenis Anjing Labrador Retriever

Informasi lan Gambar

Tembakan awak ndhuwur telung asu lungguh ing saurutan, Lab ireng, Lab coklat lan Labrador Retriever kuning lagi lungguh ing garasi. Ing kana cangkeme mbukak lan ilate metu. Lagi nggoleki

'Othello (Lab ireng umur 19 wulan) lan Hamlet (Lab coklat umur 17 wulan) manggon ing kutha kasebut karo ibu, nanging dheweke seneng ngeterake menyang negara kasebut lan ngunjungi sedulure Jake (kuning umur 20 wulan Lab). Kabeh padha nglangi, nanging yen banyu ora kasedhiya, dheweke seneng beton sing adhem nalika musim panas. '

Jeneng liya
  • Labrador Ireng Retriever
  • Labrador Kuning Retriever
  • Coklat Labrador Retriever
  • Silver Labrador Retriever
  • Lab
Pangucapan

LAB-ruh-dor ree-TREE-vur Telung asu nyelehake ing beton, Lab ireng, lab coklat lan Labrador Retriever kuning lagi mlebu ing garasi. Ing kana cangkeme mbukak lan ilate metu.

Browser sampeyan ora ndhukung label audio.
Katrangan

Ana rong jinis Labradors, Labrador Inggris lan Labrador Amerika. Lab sing dikembangake ing Inggris asale saka saham Inggris. Tampilan umume beda karo Lab keturunan Amerika. Lab Inggris sing dikembangake ing Inggris luwih abot, luwih kenthel lan ngalangi. Lab dikembangake Amerika asalé saka saham Amerika, lan dawa lan lanky. Jas dobel alus lan ora duwe ombak. Werna jas duwe warna ireng ireng, kuning utawa coklat padhet. Uga diarani warna perak utawa abu-abu langka sing diarani AKC minangka warna coklat . Werna iki kontroversial lan sawetara pratelan minangka Weimaraner salib, nalika wong liya ujar manawa ana mutasi sing sejati. Kepala Labrador jembar kanthi mandeg moderat. Irunge kandel, ireng ing asu ireng lan kuning lan coklat ing segawon coklat. Werna irung asring luntur lan ora dianggep luput ing dering pertunjukan. Untu kudu dipasang ing gunting utawa gigitan level. Muncung cukup amba. Gulu kanthi proporsional jembar lan kuat. Awak rada dawa tinimbang dhuwure. Jas sing cekak lan hard iku gampang dirawat lan tahan banyu. Mripat ukuran medium wis adoh banget. Werna mripat kudu coklat ing segawon kuning lan ireng lan hazel utawa coklat ing segawon coklat. Sawetara Lab uga duwe mripat sing ijo utawa kuning ijo. Ing asu salaka warna mripat biasane abu-abu. Rim mripat ireng ing asu kuning lan ireng lan coklat ing segawon coklat. Kuping ukurane sedheng, nggantung lan bentuk liontin. Buntut otter kandel ing pangkal, mbaka sethithik lancip ing pucuke. Wis rampung ditutup nganggo rambut cekak, tanpa wulu. Sikil kuwat lan kompak karo sikil webbed sing mbantu asu kasebut nglangi.





Temperamen

Salah sawijining jinis sing paling populer ing AS, Labrador Retriever yaiku setya, maha, tresna lan sabar, nggawe asu kulawarga sing apik. Banget cerdas, budi pekerti, gelem lan seneng banget, kalebu ing antarane pilihan utama kanggo asu layanan. Laboratorium seneng main, utamane ing banyu, ora nate ngenteni kesempatan kanggo nglangi sing apik. Anjing-anjing sing urip iki duwe sipat sing apik banget, bisa ditrapake lan grapyak, apikan karo bocah lan padha karo segawon liyane. Dheweke kepengin banget kepemimpinan manungsa lan kudu rumangsa minangka bagean saka kulawarga. Laboratorium gampang dilatih . Sawetara bisa uga dilindhungi undhang-undhang karo wong liya kajaba sing apik banget sosialisasi , luwih becik nalika isih dadi anak kirik. Labs diwasa kuwat banget nglatih dheweke nalika isih ana anak kirik, lan ora samberan metu saka lawang lan gerbang sadurunge manungsa. Anjing-anjing iki minangka anjing pengawas, dudu segawon penjaga, sanajan ana sing ngerti njaga. Dheweke bisa dadi ngrusak yen manungsa ora 100% pimpinan pimpinan lan / utawa yen ora nampa cukup olahraga mental lan fisik , lan kiwa kakehan kanggo piranti dhewe-dhewe . Tampilake garis umume luwih abot lan luwih gampang dibandhingake karo garis lapangan. Garis lapangan cenderung energik banget lan bakal gampang dadi strung dhuwur tanpa olahraga sing cukup . Lab dikembangake saka garis Inggris (Lab Inggris) luwih tenang lan santai tinimbang Labradors dikembangake saka garis Amerika. Laboratorium Inggris diwasa luwih cepet tinimbang jinis Amerika.

Dhuwur, Bobot

Dhuwur: Lanang 22 - 24 inci (56 - 61cm) Wanita 21 - 23 inci (53 - 58 cm)
Bobot: Lanang 60 - 75 pon (27 - 34 kg) Wanita 55 - 70 pon (25 - 32 kg)



Sawetara pria bisa tuwuh nganti 45 kilogram utawa luwih.

Masalah Kesehatan

Rawan displasia pinggul lan sikut, PRA, tumors sel mast lan kelainan mripat.

Kahanan Urip

Labrador Retrievers ora apa-apa ing apartemen yen cukup olahraga. Dheweke umume aktif ing njero ruangan lan bakal paling apik paling ora kanthi ukuran rata-rata.



Olahraga

Labrador Retrievers minangka asu sing energik, seneng nyambut gawe lan muter tenan. Dheweke kudu dijupuk saben dina, kanthi cepet, mlaku dawa , jogging utawa mlayu bareng karo sampeyan nalika muter. Nalika mlaku-mlaku, segawon kudu digawe tumit ing sandhinge utawa ing mburine wong sing nyekel timbal, kaya ing pikirane segawon pimpinan kasebut ngarahake, lan pimpinan kasebut kudu dadi manungsa. Dheweke bakal dadi kaluhurane yen sampeyan menehi tugas. Entuk bobot kanthi gampang, aja kakehan panganan.

Pangarep-arep Urip

Udakara 10-12 taun

Ukuran uwuh

Udakara 5 nganti 10 anak kirik

Ngresiki

Jas sing alus, rambut cekak, dobel gampang diopeni. Sisir lan sikat kanthi rutin nganggo sikat sikat rambut, kanthi perhatian ing jaket ngisor. Siram utawa sampo garing yen perlu. Anjing-anjing iki minangka gudang biasa.

Asal Usul

Sawise dikenal minangka 'Anjing St John', Labrador Retriever minangka salah sawijining jinis sing paling populer ing Amerika Serikat. Lab kasebut asale saka Newfoundland, ing kana kerja bareng para nelayan sing nyekel iwak sing longgar saka garis lan latihan kanggo mlumpat menyang banyu sing es kanggo mbantu narik jaring. Spesimen digawa menyang Inggris ing taun 1800-an dening kapal Inggris sing teka saka Labrador. Trah iki disebrang karo setter, spaniel lan jinis-jinis retriever liyane kanggo nambah naluri minangka pamburu. Labrador pancen bisa dilatih lan ora mung misuwur minangka kanca kulawarga, nanging uga unggul ing: mburu, nglacak, njupuk, ngawasi, kerja polisi, ndeteksi narkotika, pandhuan kanggo wong wuta, asu layanan kanggo wong cacat, nggoleki lan nylametake, sliding carting, prigel, pesaing uji coba lapangan lan manut kompetitif.

Klompok

Dog Gun, Sporting AKC

Pangenalan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amerika
  • AKC = Klub Kennel Amerika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • CCR = Registrasi Canine Kanada
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Continental
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • KCGB = Klub Kennel Inggris Raya
  • NAPR = Registri Purebred Amerika Utara, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Klub Kennel Selandia Baru
  • UKC = Klub Kennel Bersatu
Labrador Retriever kuning lagi glethak ing karpet lan ana kursi ing sandhinge

Jake Lab kuning umur 20 wulan, Dukuh Lab coklat umur 17 wulan lan Lab Irhel sing umure 19 wulan

Tutup munggah saka ngarep kanthi titik fokus ing pasuryan- Labrador Retriever coklat ngadeg ing lantai kayu ing ngarepe wong sing ana ing ndhuwur kursi

Henry the Yellow English Labrador Retriever ing 1 taun 9 wulan, dikembangke dening Wintergate Labradors ( Waca liyane Henry )

Labrador Retriever ireng nyelehake ing permukaan logam ing njaba lan ngarep-arep

Bernie the coklat Labrador Retriever umur 6 taun— 'Bernie isih percaya ing atine manawa dheweke iku asu lap.'

Tutup awak ndhuwur dijupuk - Labrador Retriever coklat sing katon ayu lagi ndableg ing suket. Cangkeme mbukak lan ilate metu

Kaisar Labrador ireng ing umur 11 wulan— 'Love you Caesuuuu!'

Sawijining coklat Labrador Retriever nganggo kerah chain choke medali ing suket coklat lan ndeleng

Maggie Muga coklat Labrador Retriever umur 4 taun— 'Iki kirik Valentine, Maggie May. Dheweke lair ing taun 2010 tanggal 14 Februari, Dina Valentine, sing lucu amarga dheweke dadi labby coklat :) Aku entuk Maggie ing musim semi taun 2010. Dheweke umur 4 1/2 wulan. Lan pancen edan. Kanggo sawetara wulan kapisan aku duwe dheweke, aku duwe sesambetan angel-katresnan karo dheweke. Amarga dheweke pancen pancen wis ora bisa ngontrol, uga dheweke dadi banget dominasi kirik , Aku kudu priksa wiwit wiwitan dheweke ngerti yen aku iki pak bos . Nalika dheweke tambah tuwa, dheweke uga nuduhake sawetara pratandhane agresi kanggo segawon lan wong ing sanjabane pak (kulawarga) kita. Aku ora ngganggu serangane Banget, amarga wong ora nyangka Labs dadi agresif lan iku keamanan sing apik kanggo aku, nanging aku kudu nggawe manawa dheweke ngerti yen aku ujar 'Stop', 'Ora', utawa 'Pateni' , dheweke bakal langsung mandek babakan lan / utawa gremengan. Maggie melu latihan kaya pro. Dheweke seneng 'kerja', kaya sing dakkandhakake. Perhatian lan fokus dheweke marang aku, isih ana, ora ana ing jagad iki. Nalika dheweke main karo kanca-kanca doggie, aku bisa nyeluk dheweke lan dheweke prakteke bakal mabur menyang aku, kabeh lali karo segawon liyane lan luwih fokus marang aku. Fokus banget marang aku, mula dheweke wis bisa dipercaya meh kabeh kahanan 11 wulan. Saiki umure meh 5 taun, dheweke wis sampurna. Perlu segawon supaya cedhak karo kesempurnaan, lan Maggie cedhak karo asu miturut pendapatku. Maggie duwe 3 sadulur kanine: Gula, campuran Labrador / Golden Retriever umur 14 taun , yaiku kanca sing paling apik. Angus (jenis campuran umur 3 taun) lan Tippy (umur 1 taun Pit Bull / Corgi ) yaiku mitra kerja ing pidana. Aku nelpon Telung Hoods . '

Coklat Labrador Retriever nyelehake ing njaba pager ing jejere kirik Labrador Retriever

Maggie Muga coklat Labrador Retriever umur 4 taun

Labrador Retriever ireng ngadeg kanthi buntut nganti reged karo wong ing ngarepe nyekel bal tenis ing teken

'Mocha (90 lbs.), Lab coklat wanita umur 2 taun lan Gracie (23 lbs.), Lab perak wanita umur 4 wulan — Aku durung nate ndeleng loro asu sing padha, dheweke pancen kanca paling apik. Aku wis krungu wong ujar yen sampeyan duwe asu sing apik lan sampeyan bakal entuk anak kirik, sing luwih tuwa bakal duwe peran gedhe kanggo nglatih bocah anyar sing saiki ngerti. Dheweke minangka bagean gedhe saka kulawarga lan ora bisa mbayangake urip tanpa dheweke. '

Labrador Retriever kuning ngadeg ing parkiran kanthi cangkeme lan ilate. Ing mburi ana mobil jambon.

Iki Oscar, American Labrador Retriever, ireng ing umur 2 taun. Dheweke ngenteni bendarane mbuwang bal kasebut. Gatekna kepiye buntute munggah. Iki nuduhake manawa dheweke ana ing pikiran sing bungah. Oscar entuk olahraga olahraga fisik sing seneng banget. Jinis olahraga kasebut bisa ngilangi awak, nanging njaga pikiran kanthi mode kasenengan dhuwur. A paket mlaku uga dibutuhake kanggo olahraga lan nenangake pikiran .

Labrador Retriever coklat katon ing pojok dermaga menyang banyu ing werni tenis sing ana ing banyu. Srengenge lagi sumunar ing segawon.

Nylametake diwasa Labrador Retriever kuning

Anak kirik Labrador Retriever kuning lagi lungguh ing njero tas kanvas putih lan ijo sing duwe bal biru ing lantai jubin putih ing ngarepe.

Zeke coklat Labrador Retriever umur 13 taun— 'Kanca kanggo kabeh. Ora nate ketemu wong liyo. Bisa uga salah siji sing paling akeh asu kesah ing AS (utawa ing ndhuwur 1%). Kangen banget aku. '

Labrador Retriever coklat sing katon bobote, lagi ngadeg ing suketan. Cangkeme rada mbukak.

'Iki anak kirikku Bauer umur 3 wulan. Dheweke minangka Labrador Retriever kuning murni saka Heather Hollow Farm Labradors ing Hardwick, VT. Dheweke seneng turu akeh lan dolanan tug-of-war. Dheweke uga seneng nggali pekarangan sing ibu lan bapak ora seneng banget :-). Dheweke seneng mlaku-mlaku lan dolanan karo segawon liyane. Dheweke bocah sing pinter banget lan sinau cepet banget. Dheweke wis trampil kanthi trampil - kita nggunakake lonceng ing sistem lawang - lan turu nganti wengi. Dheweke tresna marang peti lan bakal mlebu dhewe nalika butuh wektu dhewe-dhewe. Dheweke uga seneng ngrangkul ing pangkumu, sing bisa nyebabake masalah nalika 80 lbs. sawijining dina :-) '

Labrador Retriever coklat cilik lagi ndhelik ing teras kayu sing diarep-arep. Ing sisih ndhuwur ana tali ijo.

Chocolate English Labrador Retriever - Foto saka Endless Mt. Labradors

Ditembak ing sisih ndhuwur - Labrador Retriever perak lungguh ing njaba ngarep pager kayu

'Molly Girl ing 2 wulan — Molly pancen duwe coklat Lab, nanging ora ana crita medeni sing dielingake! Dheweke ora energi banget, bisa uga amarga sawetara saka olahraga saben dinane Aku priksa manawa dheweke entuk. Dheweke sregep seneng lan setya banget. Dheweke ngucapake salam marang kabeh wong kanthi buntut lan seneng ditresnani! Kaya asu apa wae, konsistensi penting nalika latihan, lan matur nuwun, lan taman asu , Molly iku asu sing sampurna :) '

Labrador Retriever perak lagi lungguh ing suket ing sandhinge wong

Ripley the silver Labrador Retriever umur 11 wulan

Labrador Retriever coklat ngadeg ing suket kanthi teken dawa ing cangkeme

Silver Labrador Retriever, foto saka Crist Culo Kennels

Baris saka kirik turu sing diantrekake ing karpet abu-abu - kirik Labrador Retriever ireng, kirik Labrador Retriever kuning lan kirik Labrador Retriever kirik.

Tai Lab cokelat umur 1 taun kanthi cangkeme dawa ing cangkeme

Tembak sirah Close Up - Labrador Retriever ireng udan lagi nglangi ana banyu kanthi cangkeme dolanan oranye

Telung anak kirik sing apik banget nuduhake telung warna Labrador, ing ngarep utawa mburi, ireng, kuning lan coklat, foto saka Mirage Labrador Retrievers

pics of asu Pyrenees gedhe
Tembak sirahe Close - Labrador Retriever sing ireng matane lagi lungguh ana ngarep grumbul

'Iki Lab ireng sing nembe diadopsi sing jenenge Dozer. Dheweke umur siji setengah taun ing gambar iki lan kita njupuk dheweke saka pound. Kaya umume Lab, dheweke seneng banget karo banyu (kaya sing sampeyan deleng ing gambar), dheweke pancen seneng banget. Kita kudu kerja sama karo dheweke supaya ora kepengin banget banget ing banyu, nanging dheweke kepengin banget supaya ora angel banget. Kita njupuk dheweke loro mlaku sedina karo nggawa tas ransel doggy, siji mlaku telung mil kanthi paling ora setengah jam nglangi. Aku nonton Dog Whisperer terus-terusan, mula aku ngerti manawa ngetutake cara lan Dozer kepengin banget seneng yen ana masalah sing ana, kita bakal bisa nambah. '

Labrador Retriever kuning ngadeg ing kendaraan gaya lawas

Dozer the Labrador Retriever ireng umur 1 1/2 taun

'Cappy minangka Labrador Retriever sing umure 17 wulan. Cappy minangka kanca lan segawon sing nyenengake. Kegiatan sing disenengi yaiku kulo mobil, renang, njupuk, ketemu wong anyar lan dolanan karo mbakyune, Lab ireng. '

'Cappy nindakake apa sing disenengi ... ngunjungi toko kopi lokal lan dheweke njagong ing batang panas pamilik. Cappy seneng karo warung kopi, nanging aku mikir sebagean amarga dheweke entuk biskuit nalika dheweke menyang toko. '

Deleng conto liyane Labrador Retriever