Informasi lan Gambar Jenis Anjing Wolfhound Irlandia

Informasi lan Gambar

Wolfhound Irlandia sing ireng lan ireng lagi ngadeg ing njaba ngarep gerbang logam.

Wolfhounds Irlandia diwasa

Jeneng liya
  • Cao Faoil
Pangucapan

ahy-rish woo lf-hound Wolfhound Irlandia sing ireng lan ireng lagi ngadeg lan katon metu saka gerbang logam

Browser sampeyan ora ndhukung label audio.
Katrangan

Wolfhound Irlandia minangka asu berukuran raksasa, salah sawijining jinis paling dhuwur ing jagad iki, ukurane poni cilik. Sirah dawa lan tengkorak ora amba. Mucung dawa lan rada runcing. Kuping cilik digawa bali menyang endhas nalika asu kasebut santai lan ditusuk nalika asu kasebut bungah. Gulu dawa, kuwat lan lengkungan. Dodo amba lan jero. Buntut dawa dawa digantung lan rada mlengkung. Sikil dawa lan kuwat. Sikile bunder, kanthi driji sikil sing lengkung. Mantel sing alus lan shaggy atos nganti ora kena ing endhas, awak lan sikil lan luwih dawa ing mripat lan ing ngisor rahang. Werna jas kalebu abu-abu, brindle, abang, ireng, putih murni utawa coklat, kanthi warna abu-abu sing paling umum.





Temperamen

Wolfhounds Irlandia iku sopan, sabar, apik, wicaksana lan cerdas banget. Sipat sing apik banget bisa dipercaya karo bocah-bocah. Kersa lan kepengin banget, dheweke ora setya marang sing duwe lan kulawarga. Dheweke seneng menehi salam marang kabeh wong minangka kanca, mula aja nganti dianggep dadi pengawas, nanging bisa uga nyegah amarga ukurane. Jenis raksasa iki bisa uga kikuk lan alon ing awak lan pikiran alon-alon, udakara rong taun sadurunge diwasa. Nanging, tuwuh kanthi cepet lan panganan berkualitas tinggi iku penting. Nalika iku penting kanggo njupuk bocah sing tuwuh mlaku saben dina kanggo kesejahteraan mental, olahraga hard ora dipeksa lan bisa uga mbayar pajeg kanggo awak asu iki nalika isih enom. Ajar aja narik tali sadurunge dadi kuwat banget. Wolfhound Irlandia cukup gampang dilatih. Dheweke nanggapi kanthi apik kanggo tenan, nanging lembut, konsisten, kepemimpinan . Cara iki kanthi akeh pangerten anjing bakal lunga adoh amarga segawon iki cepet-cepet nangkep apa sing dienggo. Priksa manawa asu enom wis diwenehi kapercayan supaya bisa lan supaya sampeyan tetep selaras, mula bakal dadi segawon sing percaya diri. Anjing sing tenang iki cocog karo segawon liyane. Iki uga bener karo kewan liyane .

Dhuwur, Bobot

Dhuwur: 28 - 35 inci (71 - 90 cm)
Bobot: 90 - 150 pon (40 - 69 kg)



bagean c kanggo rega asu

Wolfhound Irlandia bisa nganti 7 kaki nalika ngadeg ing sikil mburi.

Masalah Kesehatan

Rawan kardiomiopati, balung kanker , kembung , PRA, Von Willebrands, lan displasia pinggul.

Kahanan Urip

Wolfhound Irlandia ora disaranake urip apartemen. Iki cukup ora aktif ing njero ruangan lan bakal paling apik paling ora sithik kebone kebon. Iki minangka jenis raksasa sing butuh sawetara papan. Sampeyan bisa uga ora cocog karo mobil cilik utawa kompak.



Sampeyan kudu dadi bagean saka kulawarga lan bakal seneng banget ing kennel. Minangka panampil, iku bakal ngoyak lan mbutuhake area sing aman lan aman kanggo olahraga.

Olahraga

Anjing raksasa kasebut mbutuhake akeh papan kanggo mlayu, nanging ora butuh olahraga maneh tinimbang jinis sing luwih cilik. Dheweke butuh saben dinane mlaku-mlaku ing endi asu digawe tumit ing sandhinge utawa ing mburine manungsa sing nyekel timbal. Aja ing ngarep. Kaya dene anakan raseksa liyane, penting dielingi manawa olahraga sing dipeksa lan kuat ora apik kanggo tuwuh lan pangembangan asu enom, mula nonton kirik kanggo ndeleng pratandha, nanging isih kudu mlaku-mlaku saben dina.

Pangarep-arep Urip

Udakara 6-8 taun

Ukuran uwuh

Beda banget udakara 2 nganti 12 anak kirik

yorkie pekingese mix for sale
Ngresiki

Jas sing atos lan dawa kasebut kudu dandan kanthi rutin lan lengkap kanthi sikat lan sikat. Iki supaya jas tetep apik. Udakara sepisan utawa kaping pindho saben taun metokake jas kanggo ngilangi rambut sing wis mati. Jenis iki minangka gudang rata-rata.

Asal Usul

Jeneng Wolfhound Irlandia asale saka yaiku nggunakake pemburu serigala, lan dudu saka penampilane. Iki minangka jinis lawas banget kanthi cathetan Romawi wiwit taun 391 Masehi. Dheweke digunakake ing perang, lan kanggo njaga ingon-ingon lan properti lan kanggo mburu elk, rusa, babi lan serigala Irlandia. Dheweke dianggep luhur banget nganti perang bisa diperang. Wolfhounds Irlandia asring diparingi hadiah kerajaan. Celeng lan serigala dadi punah ing Irlandia lan asile Wolfhound Irlandia mudhun populasi. Perwira tentara Inggris kanthi jeneng Kapten George Graham ngasilake dheweke ing paruh kaping loro ing abad kaping 19. Jenis kasebut dibalekake kanthi ngenalake Dane Gedhe lan Deerhound getih Klub Wolfhound Irlandia didegake ing taun 1885 lan diakoni dening AKC ing taun 1897. Ing taun 1902 hound pisanan diwenehake menyang Pengawal Irlandia minangka maskot. Iki diakoni dening Kennel Club minangka jenis olahraga ing taun 1925. Masyarakat Wolfhound Irlandia didegake ing taun 1981.

Klompok

Kidul, AKC Hound

Pangenalan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amerika
  • AKC = Klub Kennel Amerika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Continental
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • IWCA = Klub Wolfhound Irlandia ing Amerika
  • KCGB = Klub Kennel Inggris Raya
  • NAPR = Registry Purebred Amerika Utara, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Klub Kennel Selandia Baru
  • UKC = Klub Kennel Bersatu
Wolfhound Irlandia sing ireng lan ireng lagi ngadeg lan katon metu saka gerbang logam

Wolfhound Irlandia sing wis diwasa — Foto saka David Hancock

Sawetawis kanthi wulu Irlandia Wolfhound ngadeg ing salju kanthi wit salju ditutupi ing mburine.

Wolfhounds Irlandia diwasa

Sawetawis kanthi wulu Irlandia Wolfhound lagi glethak suket kanthi cangkeme lan ilate

Ivan Wolfhound Irlandia nalika umur 3 taun— 'Ivan udakara 200 lbs. lan pundhak 37 inci ing pundhak. Dheweke pancen bocah lanang sing alus lan kita rumangsa diberkahi amarga duwe ing omah. '

jack russell salib shih tzu
Tutup kepala sisih sisih ditembak - Bocah werno wulu Irlandia Wolfhound ngadeg ing teras lan ing ngarepe salju

Ivan Wolfhound Irlandia nalika umur 3 taun

Foto ireng lan putih Wolfhound Irlandia kanthi cangkeme pisah rada katon seneng.

Ivan Wolfhound Irlandia nalika umur 3 taun

Loro asu diwasa, Wolfhound Irlandia sing ireng, ireng lan werno abu-abu lagi plethok ing suketan lan ing sandhinge yaiku Wolfhound Irlandia sing isih ana.

Ivan Wolfhound Irlandia nalika umur 3 taun

Kuwarsa kanthi Wolfhound Irlandia ireng dikepung ing sikil mburi karo sikil ngarep ing pundak wong. Anjing kasebut luwih dhuwur tinimbang pria kasebut.

Foto duweni saka Tenderland Farms Texas

Kuwarsa kanthi Wolfhound Irlandia ireng dikepung ing sikil mburi, duwe sikil ngarep ing pundak wong. Wong sing lagi mesem karo Wolfhound lagi ngiwa ing sisih kiwa. Anjing iku duwur kaya wong lanang mau.

Brendan the Irish Wolfhound karo pemilik / peternak, Frank Winters, sing 6 '1' BTW !! Pancen nggawe ukuran trah dadi perspektif !! Brendan udakara 180 pon (82 kg).

Wolfhound Irlandia lagi lungguh ing godhong lan ndeleng praupan bocah. Ana wanita nganggo sweter biru ing mburi dheweke nggawa bayi.

Iki Grainne karo pemilik / peternak Frank Winters. Grainne minangka adhine / bocah cilik Brendan.

Siela the Wolfhound Irlandia, foto duweni Genevieve Simmons

Waca conto liyane saka Wolfhound Irlandia

  • Gambar Wolfhound Irlandia 1
  • Ngerti Tumindake Asu