Gambaraka Anjing Bull Terrier Irlandia Staffordshire, 1

(Staff Irlandia) (Staffie Irlandia)

Kaca 1

Coklat kanthi Staffordshire Bull Terrier Irlandia putih ngadeg ing suket. Ing ngarepe pawane ana balung. Ing latar mburi ana kursi pekarangan sing tiba

Charley the Irish Staffordshire Bull Terrier umur udakara 1 taun

Close Up - Werna abu-abu kanthi Staffordshire Bull Terrier Irlandia putih nganggo kerah chain keselak ngadeg ing dalan

Biru ing Irlandia Staffordshire Bull Terrier umur 4 taun - pamilik Blue ujar, 'Anjingku sayang banget lan tresna marang bocah-bocah, nanging ing cathetan sing padha, aku kudu tegas karo dheweke amarga dheweke seneng banget. Aku uga duwe bocah umur 1 taun Rottweiler sing dakkenalake dadi bocah kirik lan saiki dheweke bakal tetep apik, yen Rottweiler ngerti yen Blue minangka bos, nanging yen dheweke ndeleng segawon lanang liyane, dheweke mesthi bakal gelut, mula aku kudu tetep dijaga. Dheweke uga duwe kecenderungan mlayu kaya angin ing arah sing ngelawan lengkap menyang papan sing sampeyan karepake nalika dheweke wis ora bisa dipimpin! '

Lab ireng hound campuran anak kirik
Kirik karo kirik putih Staffordshire Bull Terrier Irlandia putih lagi lungguh ing karpet.

Biru, kirik Staffordshire Bull Terrier biru Irlandia ing 13 minggu





Coklat kanthi Staffordshire Bull Terrier Irlandia sing putih katon ing manungsa biru cilik

Iki Chunky. Dheweke umur siji setengah taun ing foto iki lan kewan sing alus banget lan duwe kabiasaan mangan amben nalika ditinggal dhewe.

Tembak sirah Close - Ireng ireng Staffordshire Bull Terrier Irlandia putih ndhelikake ing sisih tengen

Iki Toes, sawijining staf Irlandia sing umur 15 wulan. Dheweke manis banget, apik karo kabeh wong lan kabeh wong sing ngerti yen dheweke tresna marang dheweke.



rat terrier jack russell terrier campuran
Ireng ireng Staffordshire Bull Terrier Irlandia putih lagi lungguh ing suketan kanthi werni tenis gedhe ing cangkeme

Driji sikil Staff Irlandia diwasa umur 15 wulan kanthi cangkeme werni

Sawijining warna putih kanthi staf Irlandia Bull Terrier Irlandia ngagem kerah kulit coklat sing ana ing geladak kayu.

Molly Staffie Irlandia suwene 15 wulan

Kirik putih karo kirik Staffordshire Bull Terrier Irlandia nganggo krah ireng sing lungguh ing jubin kayu atos

Staff Irlandia umur 5 wulan jenenge Bobby



Kirik putih karo kirik Staffordshire Bull Terrier Irlandia lagi lungguh ing jubin kayu atos lan ndeleng

Staff Irlandia umur 5 wulan jenenge Bobby

labradoodle sing katon kaya Lab
Ireng esem kanthi ireng Staffordshire Bull Terrier Irlandia putih ngadeg ing sandhinge sofa kulit ireng

Biru Staffy Irlandia sing putih lan putih ing umur 13 wulan

  • Ngerti Tumindake Asu
  • Dhaptar Anjing Penjaga