Informasi lan Gambar Jenis Anjing Bulldog Emas

Anjing Kacampur Campuran Emas / Bulldog

Informasi lan Gambar

Tampilan ngarep segawon tan kanthi dhadha putih sing amba, moncong kothak, kuping mawar, mripat sing peteng lan irung ireng lungguh ing njero omah ing ngarep lawang

Bailey the English Bulldog / Golden Retriever nyampur asu nalika umur 1 taun

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Golden Bulldog Retriever
Katrangan

Bulldog Emas dudu asu murni. Iki salib ing antarane Golden Retriever lan ing Bulldog Inggris . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa nggabungake salah sawijining ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.