Informasi lan Gambar jenis Dogd Terrier Golddust Yorkshire Terrier

Informasi lan Gambar

Kuwasa kanthi Golddust Yorkshire Terrier putih ngadeg ing meja. Tembung sing ditumpuk ing gambar sing diwaca - Golddust Quincy sing apik banget

Quincy the Golddust Yorkie, foto duweni Exquisite Biewer & Golddust

jack russell terrier campuran jinis
  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Debu Emas
  • Golddust Yorkie
Pangucapan

YORK-shur TAIR-ee-uhr

Katrangan

Golddust minangka segawon cilik, ukurane rambut gantung merata ¾ ing sisih segawon. Rambut rambut putih mengkilap alus, distribusi apa wae. Lambang wong diwasa kudu bebas saka rambut ireng. Kepala cilik kanthi moncong medium. Untu ketemu ing gunting kanggo level cokotan. Buntut wis rusak lan digawa munggah. Irung minangka bintik jambon sing peteng diidini.





Temperamen

Golddust Terriers kayane ora ngerteni ukurane sithik. Dheweke kepengin banget ngulandara. Anjing cilik iki pancen sregep, wani, setya lan pinter. Kanthi pamilik sing njupuk wektu kanggo ngerti cara ngobati segawon cilik , Golddust minangka kanca sing apik banget! Kewan sing seneng banget lan tresna, Golddust Terriers gampang dilatih, sanajan bisa uga wangkal yen sing duwe ora menehi segawon wates sing tepat . Golddust minangka pengawas sing apik banget. Nalika pamilik nampilake kepemimpinan paket menyang Golddust, manis banget lan tresna banget lan bisa dipercaya karo bocah-bocah. Masalahe mung muncul nalika para pemilik, amarga asu sing asile cilik, ngidini dheweke njupuk omah. Manungsa malah ora bakal sadhar. Iki minangka asu cilik sing manis banget sing butuh pamilik sing ngerti kepiye menehi kepemimpinan sing lembut.

Dhuwur, Bobot

Dhuwur: 8 - 10 inci (20 - 25 cm)
Bobot: nganti 11 pon (5 kg)



Masalah Kesehatan

Golddust duwe sistem pencernaan sing alus, nanging kanthi pola diet sing apik lan distribusi perawatan sing bisa ditindakake.

Kahanan Urip

Golddust minangka asu sing apik kanggo urip ing apartemen. Dheweke cukup aktif ing njero omah lan ora masalah karo utawa tanpa pekarangan.

Olahraga

Dolanan bakal ngati-ati akeh kebutuhan olahraga, nanging kaya kabeh jinis, ora bakal bisa digayuh naluri primal kanggo mlaku . Anjing sing ora bisa mlaku-mlaku saben dina biasane nuduhake masalah prilaku. Yen Golddust sampeyan nggegirisi omah kaya peluru sing nyepetake, iku minangka tandha yen dheweke kudu mlaku luwih dawa utawa luwih dawa ing sandhinge utawa ing mburine manungsa. Elinga, ing pikirane segawon, pimpinan kasebut menehi cara. Dheweke uga bakal kepenak nyengkuyung ing area sing aman lan mbukak sing ora kabuka, kayata pekarangan gedhe lan pager.



Pangarep-arep Urip

Udakara 12-15 taun.

Ukuran uwuh

Udakara 3 nganti 5 anak kirik

Ngresiki

Minangka kanca, sebilangane pamilik seneng duwe anakan iki kanthi 'potongan kirik terus-terusan'. Adus ing omah udakara saben loro nganti telung minggu bakal njaga jas sing sehat, yen disisir seminggu sepisan. Tampilake Lambang: Golddust bakal nggawe jas sing tekan lemah. Sawetara peternak mbungkus jas kasebut kanggo ngasilake jas lantai sing apik banget kanggo cincin pertunjukan. Sikat saben dina dibutuhake kanggo jas sing dawa. Kuping kudu ngadeg jejeg. Supaya ora bisa ngadeg, kudu dipotong saben sawetara minggu. Kanthi miwiti udakara 1/3 dalan mudhun saka ndhuwur kuping, snip utawa cukur rambut kanthi tliti, kanthi trimmerher trimmer, rambut saka permukaan kuping njero lan njaba.

Asal Usul

Golddust pisanan muncul sakcepete sawise Biewers tricolor pertama, lan wiwitane didaftar ing Jerman minangka 'Biewer White Gold' ing buku silsilah. Sanajan warna kasebut apik banget lan narik kawigaten, bisa dimangerteni, kaya dene Biewer dudu warna Yorkshire Terrier sing bener, yen Golddust dudu warna sing bener kanggo standar Biewer Yorkshire (á la Pom Pon) lan dheweke dibuwang.

Kirik petinju umur 6 wulan

Pirang-pirang taun, warna Golddust tetep katon. Kirsten Sanchez-Meyer, guru biologi genetika sing manggon ing Jerman, wis ndeleng 'Biewer White Gold' lan seneng banget karo dheweke. Dheweke seneng banget karo mutasi gen resesif lan pengin sinau kanggo ngerteni luwih akeh babagan mutasi warna Golddust. Werna Golddust diproduksi kanthi mutasi genetik ing kulit. Mutasi Golddust yaiku nalika Eumelanin (warna ireng / coklat) dibentuk ing kulit nanging ora katon. Phaemelanin pigmen (warna warna emas) katon ing kulit lan menehi warna emas ing kulit. Kanggo ngasilake kedadeyan warna iki, wong tuwa kalorone kudu Golddust (sing nuduhake gen), Biewer utawa Yorkshire Terrier sing nggawa gen resesif (nanging ora ditampilake kanthi pewarna non-pameran).

Biewer / Yorkshire Terrier bisa dadi operator gen lan ora ngasilake anak kirik kanthi warna Golddust yen ora bisa dipasangake karo operator gen Golddust liyane. Loro wong tuwa Golddust bakal ngasilake kirik Golddust.

Pak Biewer wiwitane nuduhake Biewer ing dering kasebut supaya ora kasebut warna Yorkshire Terrier standar lan ora bakal ditampa ing dering pertunjukan kasebut minangka Yorkshire Terrier. Ing taun 1989, Pak Biewer nulis lan mlebu standar kanggo jenis anyar Biewer Yorkshire á la Pom Pon. Sanajan wis didokumentasikake, Golddust katon ora suwe sawise Biewer pertama lan direkam ing buku silsilah minangka 'Biewer White Gold,' Kirsten Sanchez-Meyer ngerti yen dheweke kudu nindakake kaya Pak Biewer lan nggawe standar dhewe supaya nuduhake ing dering.

Kanthi komitmen Kirsten Sanchez-Meyer kanggo jenis iki, dheweke duwe anak kirik Golddust pisanan sing kadaptar lan diakoni ing Jerman. Bellini Butch Baron vom Klosterbach lan Sissi Prinzess vom Klosterbach ngasilake 2 anak kirik Golddust lair tanggal 14 Oktober 2007. 'Alicia Goldschatz vom Klosterbach' lan Anjalie Goldschatz vom Klosterbach 'minangka Golddust resmi pisanan sing didaftar ing Jerman tanggal 12 Desember 2007. Sawise Golddust klub sing wis dingerteni lan didaftar menehi kesempatan marang anggotane kanggo ngganti jeneng kasebut ing makalah registrasi saka Biewer White Gold dadi Golddust. Amarga alasan iki sampeyan bakal nemokake asu sing luwih tuwa tinimbang Alicia lan Anjalie kanthi kertas Golddust asli.

anak kirik campuran terry poodle
Klompok

Dolanan / Kanca

Pangenalan
  • IABCA = Asosiasi Canine Anakan Internasional
  • NAKC = Klub Kennel Amerika Utara (Rarities)
Sawo sing nganggo Golddust Yorkshire Terrier putih lagi ndhelik ing permadani kabur ing ngarep kembang. Tembung - Biewer Endah lan Golddust Quincy - dilapisi

Quincy the Golddust Yorkie, foto duweni Exquisite Biewer & Golddust

Putih karo coklat Golddust Yorkshire Terrier lungguh ing andhuk biru ing sandhing segawon liyane. Rambuté nganggo pita. Tembung - Tenangan Emas lan Golddust A Gold of Gold - ditutupi

A Heart of Gold the Golddust Yorkie, foto duweni saka Exquisite Biewer & Golddust

Sawijining putih kanthi Golddust Yorkie sing putih lagi ndhelik ing karpet sing kabur. Ana tanduran ing mburine. Wis rambut rol ing rambut. Tembung - Biewer sing apik banget lan Golddust Bambi - ditutupi

Bambi the Golddust Yorkie, foto duweni Exquisite Biewer & Golddust

ayam jago spaniel warna oranye roan
Close Up - Putih karo Golddust Yorkie sing putih katon lagi ana ing karpet sing kabur. Tembung - Biewer sing apik banget lan Golddust Bambi - ditutupi

Bambi the Golddust Yorkie, foto duweni Exquisite Biewer & Golddust

Ana loro kirik Golddust Yorkshire Terrier ing andhuk biru. Kalorone nganggo pita ing rambut

GW lan Musim Gugur ing Golddust Yorkies, foto duweni Exquisite Biewer & Golddust

Coklat kanthi Golddust Yorkie putih lagi dipasang ing karpet alus. Ana tanduran sing ana kembang kuning ing sandhinge. Tembung kasebut - Penampil sing Apik lan Golddust Nicki - ditutupi

Nicki the Golddust Yorkie, foto duweni Exquisite Biewer & Golddust

Coklat kanthi Golddust Yorkie putih lagi glethak ing karpet alus kanthi pita biru teal ing simpul ndhuwur karo tanduran sing ana kembang kuning ing mburine. Tembung-tembung - Pamirsa sing Apik banget lan Golddust Quincy - dilapisi

Quincy the Golddust Yorkie, foto duweni Exquisite Biewer & Golddust

  • Asu Cilik vs.
  • Ngerti Tumindake Asu