Informasi lan Gambar Jenis Anjing Gembala Jerman

Informasi lan Gambar

Gembala Jerman sing ireng lan ireng lagi ndhelik ing suket ijo kanthi pager privasi kayu ing mburine

Anjing Gembala Jerman sing murni.

Jeneng liya
  • Alsatian
  • Asu angon Jerman
  • GSD
  • Pangon Jerman
Pangucapan

Ger-wedhus wedhus Anak kirik Angon Jerman sing ireng lan ireng lagi lungguh ing suketan

Browser sampeyan ora ndhukung label audio.
Katrangan

Asu Gembala Jerman proporsional lan kuat banget. GSD nduwe awak sing kuat, otot, rada memanjang kanthi struktur balung sing padhang lan padhet. Sirah kudu proporsional karo awake, lan bathuke rada dibunderake. Irung asring ireng, nanging biru utawa ati isih kedadeyan, nanging dianggep salah lan ora bisa ditampilake. Untu ketemu ing gigitan gunting sing kuwat. Mripat sing peteng wujude almond, lan ora nate menonjol. Kuping amba ing pangkal, runcing, mujur banjur maju. Kuping kirik ing sangisore nem wulan bisa mudhun sethithik. Buntut semak tekan ngisor hock lan nggantung nalika asu lagi ngaso. Sikil lan pundhak ngarep otot lan paha sing kenthel lan kuwat. Kaki sing bunder duwe tlapak sikil sing angel banget. Ana telung jinis Pangon Jerman: jas dobel, jas mewah lan jas dawa. Jaket paling asring nganggo warna ireng nganggo samak, sable utawa ireng, nanging uga bisa putih, biru lan ati, nanging warna kasebut dianggep salah miturut standar sing paling umum. Asu-asu GSD putih diakoni minangka jenis sing beda karo sawetara klub lan diarani Pangon Putih Amerika . Werna piebald uga ana ing garis keturunan GSD sing saiki diarani a Pangon Panda . Panda duwe 35% putih sisane warna ireng lan ireng, lan ora duwe Pangon Jerman putih saka turune.





Temperamen

Asring digunakake minangka asu sing kerja, angon Jerman wani, ngengkel, waspada lan ora wedi. Bungah, manut lan sregep sinau. Tranquil, percaya diri, serius lan pinter. GSD pancen setya, lan wani. Dheweke ora bakal mikir kaping pindho babagan menehi nyawane kanggo bungkus manungsa. Dheweke duwe katrampilan sinau sing dhuwur. Angon Jerman seneng cedhak karo kulawargane, nanging bisa ngati-ati karo wong liya. Jenis iki butuh bangsane lan ora ditinggalake suwene suwene. Dheweke mung babakan nalika rumangsa perlu. Asring digunakake minangka segawon polisi, Shepherd Jerman duwe naluri proteksi sing kuwat banget, lan setya banget marang pawange. Sosialisasi jenis iki uga diwiwiti wiwit kirik. Agresi lan serangan marang wong-wong amarga penanganan lan latihan sing kurang. Ana masalah nalika ana sing ngidini asu percaya manawa ana pimpinan pimpinan liwat manungsa lan / utawa ora menehi asu kasebut olahraga mental lan fisik saben dina kudu stabil. Jenis iki butuh pamilik sing lumrahe kuoso liwat segawon kanthi tenang, nanging tegas, manteb ing ati lan konsisten. Anjing sing stabil, wis diatur, lan trampil, umume umume apik karo kewan kewan liyane lan uga bocah-bocah ing kulawarga. Dheweke kudu trampil ngetrapake manut wiwit cilik. Gembala Jerman kanthi pamilik pasif lan / utawa insting sing ora bisa dipenuhi bisa dadi isinan, kurang ajar lan bisa uga wedi nresep lan tuwuh masalah njaga . Dheweke kudu dilatih lan sosialisasi wiwit cilik. Pangon Jerman ora bakal ngrungokake yen dheweke ngerteni yen dheweke luwih kuat tinimbang sing duwe, nanging dheweke uga ora bakal nanggapi disiplin sing angel. Pamilik kudu duwe hawa panguwasa alam kanggo tumindak. Aja nambani segawon iki kayane manungsa . Sinau naluri canine lan nambani asu kasebut. Gembala Jerman minangka salah sawijining jinis paling cerdas lan paling gampang latihan. Karo asu kerja sing trampil banget iki bisa dadi tugas lan tugas ing urip lan pimpinan paket sing konsisten kanggo nuduhake pandhuan. Dheweke butuh ing endi wae kanggo nyalurake energi mental lan fisik. Iki dudu jenis sing bakal seneng yen mung ngubengi ruang tamu utawa ngunci ing kebon mburi omah. Keturunan kasebut cerdas banget lan sinau kanthi gampang mula digunakake minangka asu wedhus, asu penjaga, ing kantor polisi, minangka pandhuan kanggo wong wuta, ing layanan telusuran lan penyelamat, lan militer. Shepherd Jerman uga unggul ing kegiyatan asu liyane kalebu Schutzhund, nglacak, manut, prigel, flyball lan olahraga dering. Irung sing apik bisa ngetokake obat-obatan lan penyusup , lan bisa menehi tandha supaya para pawang ngarsane tambang lemah ing wektu supaya ora diledhot, utawa bocor gas ing pipa sing dikubur 15 kaki ing jero lemah. Angon Jerman uga dadi pertunjukan lan kanca kulawarga sing populer.

shar pei bulldog nyampur masalah kesehatan
Dhuwur, Bobot

Dhuwur: Pria 24 - 26 inci (60 - 65 cm) Wanita 22 - 24 inci (55 - 60 cm)
Bobot: 77 - 85 pon (35 - 40 kg)



Masalah Kesehatan

Pemuliaan tanpa bias nyebabake penyakit keturunan kayata hipplasia lan sikut, kelainan getih, masalah pencernaan, kembung , epilepsi, eksim kronis, keratitis (peradangan kornea), kerdil lan alergi kutu. Uga rawan tumors splenic (tumors ing limpa), DM (myelitis degeneratif), EPI (insefisiensi pankreas eksokrin), lan fistula perianal lan penyakit Von Willebrand.

Kahanan Urip

Angon Jerman bakal nindakake apa-apa ing apartemen yen cukup olahraga. Dheweke cukup ora aktif ing njero ruangan lan paling apik paling ora kanthi kebone wiyar.

Olahraga

Dogs Shepherd Jerman seneng banget karo kegiyatan sing angel, luwih becik dikombinasikake karo sawetara jinis, amarga segawon iki pancen cerdas banget lan kepengin tantangan sing apik. Dheweke kudu dijupuk saben dina, kanthi cepet, mlaku dawa , jogging utawa mlayu bareng karo sampeyan nalika muter. Nalika mlaku-mlaku, segawon kudu digawe tumit ing sandhinge utawa ing mburine wong sing nyekel timbal, kaya ing pikirane segawon pimpinan kasebut ngarahake, lan pimpinan kasebut kudu manungsa. Umume pangon seneng main bal utawa Frisbee. Sepuluh nganti limalas menit njupuk bebarengan karo mlaku-mlaku saben dina bakal ngilangi asu sampeyan kanthi apik lan uga menehi akal maksud. Apa wae nguber bal, nyekel Frisbee, latihan manut, melu klompok playine utawa mung mlaku-mlaku / jogging dawa, sampeyan kudu gelem nyedhiyakake latihan olahraga sing saben dina. Olahraga saben dinane kudu nyakup mlaku-mlaku / jogging saben dina kanggo ngrampungake naluri migrasi segawon. Yen kurang olahraga lan / utawa tantangan mental, jenis iki bisa dadi gelisah lan ngrusak . Paling cocog karo tugas sing kudu ditindakake.



anak kirik weaning ing 3 minggu
Pangarep-arep Urip

Udakara 13 taun.

Ukuran uwuh

Udakara 6 nganti 10 anak kirik

Ngresiki

Jenis iki ngeculake rambut terus-terusan lan minangka alat pengeringan musiman. Dheweke kudu disikat saben dina utawa sampeyan bakal duwe rambut ing omahmu kabeh. Mandi mung yen perlu amarga adus bisa nyebabake iritasi kulit amarga kekurangan minyak. Priksa kuping lan gunakake cakar kanthi rutin.

collie campuran karo angon Jerman
Asal Usul

Ing Karlsruhe, Jerman, Captian Max von Stephanitz lan peternak liyane sing darmabakti ngasilake Pangon Jerman sing responsif, manut lan tampan nggunakake angon lokal lan rambut peternakan rambut lan rambut saka Wurtemberg, Thurginia lan Bavaria. Anjing-anjing kasebut disajikake ing Hanover ing taun 1882, lan macem-macem sing kurang dhisik diwiwiti ing Berlin ing taun 1889. Ing wulan April 1899, von Stephanitz ndhaptarake asu sing dijenengi Horan minangka Deutsche Schäferhunde sing pertama, sing artine 'Dog Shepherd Dog' ing basa Inggris. Nganti taun 1915, varietas rambut dawa lan rambut kawat ditampilake. Saiki, ing pirang-pirang negara, mung jas sing cendhak sing diakoni kanggo tujuan pamer. GSD pisanan ditampilake ing Amerika ing taun 1907 lan anakan iki diakoni dening AKC ing taun 1908. Anjing Angon Jerman sing digunakake ing film Rin-Tin-Tin lan Strongheart narik kawigatene jinis iki, dadi misuwur banget.

Klompok

Herding, AKC Herding

Pangenalan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amerika
  • AKC = Klub Kennel Amerika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Continental
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • GSDCA = Klub Asu Gembala Jerman ing Amerika
  • KCGB = Klub Kennel Inggris Raya
  • NAPR = Registry Purebred Amerika Utara, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Klub Kennel Selandia Baru
  • UKC = Klub Kennel Bersatu
Segawon anakan sing gedhe ditutupi, gedhe lan kuping gedhe lagi lungguh ing balkon sawetara lantai kanthi parkiran ing sangisore dheweke ndeleng kamera

Max angon Jerman minangka kirik nalika umur 3 wulan saka Pakistan— 'Aku njaluk dheweke saka kancaku nalika umure mung seminggu'

Close Up - Kepala Pangon Jerman sing ireng lan ireng ing alas. Cangkeme mbukak lan ilate metu

Titan kirik Angon Jerman umur 6 wulan.

Gembala Jerman ireng ngadeg ing lapangan ing ngarep pager rantai. Cangkeme mbukak lan ilate metu

'Iki Lewis, Anjing Pangon Jerman sing umur limang taun. Dheweke minangka asu sing paling setya lan maha sing sampeyan pengin. Dheweke seneng mlaku-mlaku dawa ing bukit-bukit sing kita urip ing Skotlandia, nanging yen ing omah pancen ora sopan. Yen ing omah dheweke bakal nonton kanthi minat, apa wae tugas sing ditindakake, yen ing kebon dheweke seneng banget ndeleng kita nggawe omah - nalika kadang-kadang diganggu karo martin lan ngulu warga, utawa tawon !! Nalika isih enom, dheweke ngalami masalah agresi gemeter lan kita disaranake supaya dirusak. Temenan, kita ora duwe niat kanggo kedadeyan kasebut lan tetep sabar karo latihane. Dheweke saiki bisa ditangani tanpa masalah nalika ana ing dokter hewan, nanging uga asu pengawal sing apik ing sekitar kebon lan omah kita. Kita bangga banget karo dheweke amarga kemajuane sing wis ditindakake kanthi watek lan amarga dheweke lanang sing nggantheng. Kita nggunakake macem-macem teknik latihan, nanging rumangsa entuk saran sing ora pati penting babagan tumindak segawon saka Cesar Millan. Matur suwun sanget saka wong loro, kita duwe asu sing apik lan seneng banget. '

Anjing cilik lan ireng, jinis gedhe abu-abu ing moncong, buntut dawa, moncong dawa, mripat peteng lan irung ireng ngadeg ing njaba ngarep kebon kembang

'Iki Blixem, Pendhita Jerman umurku 5 taun, 35 kg (77 pon) saka RSA KZN, asu polisi sing kerja. Dheweke dilatih manut lan nyerang digunakake kanggo nglacak tersangka sing mlaku kanthi mlaku. Dheweke dianugerahi asu paling apik sajrone latihan babagan manut, agresi lan pelacakan. Dheweke ramah lan seneng dipanjakan. Motivasine yaiku perhatian pribadi lan wektu sing dakparingake kanggo dheweke sing nyumbang kanggo ikatan sing raket. Pangerten babagan komunikasi kita apik tenan. '

Gembala Jerman sing ireng lan ireng lagi ngadeg ing mburi prau. Ana wong ing sandhinge

Akela angon Jerman umur 9 taun

Pangon Jerman sing ireng lan ireng lagi ngadeg ing pategalan. Cangkeme mbukak lan ilate metu. Ana wong sing nganggo celana abang ing mburi.

Nylametake nyambut gawe kanthi asu angon Jerman ing umur 1 taun

Pangon Jerman sing dawa rambut lagi ngadeg ing suket. Cangkeme dibukak lan ilate metu

Foto saka Vom Haus Drage Kennel & Pet Resort

kaya apa ing iwak emas
Ditembak aksi - Gembala Jerman sing ireng lan ireng lagi mlaku liwat pekarangan kanthi cakar saka lemah.

Lupo angon Jerman sing dawa rambut suwene 9 wulan— ndeleng Lupo lagi diwasa

Pangon Jerman sing ireng lan ireng lagi glethak ana ing sandhinge ireng lan samak kanthi Pangon Panda putih ing ngarep suket sing dhuwur. Ing kana ana bukaan mbukak lan ilat metu.

Prudy the Shepherd Jerman umure udakara 5 taun ing gambar iki lan, kaya biasane, nguber bal tenis.

Riza (kiwa) umur 1 taun lan 6 wulan lan Hitman (nengen) umur 6 wulan - Hitman diarani Pangon Panda . Iki minangka mutasi warna ing Anjing Gembala Jerman sing murni sing ana ing garis keturunan.

Deleng conto liyane babagan Pangon Jerman