Informasi lan Gambar Jenis Anjing Eskimo Chi

American Eskimo / Chihuahua Dogs Campuran

Informasi lan Gambar

Lumpkin, Eskimo Chi sing rambut dawa lan ireng katon ing meja piknik kayu.

Campuran Lumpkin the American Eskimo / Chihuahua (Eskimo Chi) umur 2 taun - 'Ibune Lumpkin minangka Eskimo Amerika lan bapake yaiku Chihuahua rambut ireng lan ireng. Sing duwe wong tuwa ujar manawa ngira tangga kalebu ing proses konsepsi! Sampah ngemot 3 kabeh anak kirik putih lan 3 anak kirik sing ditandhani kanthi peteng. Lumpkin minangka asu sing apik banget, lan dheweke pancen setya marang bojoku. Dheweke uga kanca paling apik karo kanca-kanca Shar Pe aku nyampur asu trah, pipi. Lumpkin pancen pinter. Sajrone kang pecah omah wektu, kaping pindho dheweke mlayu lan njupuk jaringan lan diselehake ing jejere kacilakan kotoran! '

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Eskie Chi
  • Chimo
Katrangan

Eskimo Chi dudu asu murni. Iki salib ing antarane Amerika Eskimo lan ing Chihuahua . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa nggabungake salah sawijining ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DBR = Desainer Keturunan Desainer
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®