Informasi lan Gambar Jenis Anjing Mastiff Inggris

Informasi lan Gambar

Tampilan sisih - Kincir kanthi Mastiff ireng ngadeg ing suket lan katon nduwur lan kiwa. Ana wong sing nyekel sirahe kanggo nuduhke ing tumpukan.

Sassy the Mastiff teka ing urutan kaping 3 ing Spesialisasi Mastiff Nasional kanthi 79 entri. Ch. SalidaDelSol MistyTrails Sassy R.O.M., foto saka MistyTrails Mastiff

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Dhaptar Dogs Breast Mix Inggris Mastiff
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Inggris Mastiff
  • Mastiff Inggris Kuno
Pangucapan

MAS-tif Bocah cilik karo kirik Mastiff ireng lagi ndhelik ing suket lan ndeleng maneh.

Browser sampeyan ora ndhukung label audio.
Katrangan

Mastiff Inggris Kuno minangka asu gedhe. Mastiff nduwe sirah sing amba, abot lan kothak kanthi mandheg ing antarane mripat. Muncung kudu separo dawa tengkorak. Mripat sing ukurane coklat nganti hazel peteng dipasang adoh karo masker ireng ing sakupenge. Irung warnane peteng. Kuping sing cilik lan bentuk V padha karo tengkorak lan wernane peteng. Untu kudu dipethok ing gigitan gunting nanging gigitan sing rada ngisor uga bisa ditampa ing dering pertunjukan sing menehi untu ora katon nalika cangkeme ditutup. Buntut kasebut disetel dhuwur kanthi dhasar sing amba, lancip nganti tekan titik lan tekan kantong kasebut. Werna jas kalebu fawn emas, fawn ringan, apricot, perak, macan utawa brindle.





Temperamen

Mastiff minangka asu sing gedhe banget, kuat lan otot. Tingkat dominasi beda-beda, sanajan ing sampah sing padha, nanging asring diarani raksasa alus. A asu penjaga lair , Mastiff jarang babakan, nanging sipate kudu mbela wilayah lan kulawarga, lan luwih minangka penjaga sing bisu tinimbang karo wong sing nyerang. Nalika sawijining penyusup kejiret, asu kasebut luwih cenderung nahan dheweke, kanthi nyekel ing pojokan utawa nemplek ing ndhuwur dheweke tinimbang nyerang kabeh. Sampeyan ora prelu nglatih Mastiff kanggo njaga. Ora preduli kekancan, yen ngrasakake bebaya, mula bakal dijaga dhewe kajaba sing duwe dheweke ora ngandhani. Asu tenan lan waspada, segawon iki sabar lan dianggep apik karo bocah-bocah. Cerdas, kalem, malah kasar lan alus, jinis iki gedhe banget lan abot. Dheweke nanggapi latihan sing sabar, nanging alus. Dheweke seneng nyenengake lan butuh akeh kepemimpinan manungsa. Nggawe sosialisasi kanthi apik kanggo nyegah supaya ora adoh karo wong liya. Pamilik kudu tegas, kalem, konsisten, percaya diri kanthi hawa panguwasa alami kanggo komunikasi karo Mastiff dominasi kasebut ora dikarepake. Yen sosialisasi karo kepemimpinan sing tepat, mula bakal bisa urip bareng karo segawon liyane. Mastiff cenderung drool , wheeze lan ngorok banter. Bisa uga angel dilatih . Tujuane kanggo nglatih asu iki yaiku entuk status pimpinan paket . Minangka naluri alami yen asu duwe pesen ing bungkus . Nalika kita manungsa urip karo segawon , kita dadi bungkusane. Paket kabeh kerja bareng ing pimpinan tunggal. Garis wis ditetepake kanthi jelas lan aturan wis disetel. Amarga a asu komunikasi dheweke ora seneng karo tuwuh lan pungkasane nyakot, kabeh manungsa liya kudu luwih dhuwur tinimbang karo segawon. Manungsa kudu nggawe keputusan, dudu segawon. Iku mung cara sampeyan hubungan karo asu sampeyan bisa sukses kanthi lengkap.

segawon banyu Portugis rambut bergelombang
Dhuwur, Bobot

Dhuwur: Lanang saka 30 inci (76 cm) Wanita saka 27 inci (69 cm)
Bobot: lanang udakara 160 pon (72 kg) Wanita udakara 150 pon (68 kg)
Salah sawijining jenis sing paling abot, Mastiff lanang bisa ngluwihi 200 kilogram.



Masalah Kesehatan

Ati-ati displasia pinggul. Kaya segawon kasebut rawan kembung , pakan loro utawa telu panganan cilik saben dina, tinimbang siji sing gedhe. Uga rawan CHD, torsi lambung, ectropion, PPM, hiperplasia bawok, displasia sikut lan PRA. Kadhangkala katon yaiku kardiomiopati.

Kahanan Urip

Mastiff bakal nindakake apa-apa ing apartemen yen cukup kanggo olahraga. Dheweke cukup ora aktif ing njero ruangan lan yard cilik bakal ditindakake.

Olahraga

Mastiff cenderung kesed nanging bakal tetep luwih bugar lan luwih seneng yen olahraga rutin. Kaya kabeh segawon, Mastiff Amerika kudu ditrapake mlaku rutin saben dina kanggo mbantu ngeculake energi mental lan fisik. Lumrahe asu yen mlaku-mlaku. Nalika mlaku-mlaku, segawon kudu digawe tumit ing sandhinge utawa ing mburine wong sing nyekel timbal, kaya ing pikirane segawon pimpinan kasebut ngarahake, lan pimpinan kasebut kudu dadi manungsa. Wong-wong mau mesthi dijodhokake ing ngarep umum.



Pangarep-arep Urip

Udakara 10-12 taun

Ukuran uwuh

Udakara 5 nganti 10 anak kirik

Ngresiki

Jas sing alus lan rambut cekak gampang diopeni. Sikat nganggo sikat rambut sing kuwat banjur usap nganggo andhuk utawa chamois kanggo ngrampungake. Siram utawa sampo garing yen prelu. Jenis iki minangka gudang rata-rata.

Asal Usul

Inggris Mastiff didegaké ing Inggris. Baka sing wis tuwa banget, digambarake ing monumen Mesir wiwit 3000 SM. Keturunan kasebut perang bebarengan karo tentara Inggris ing taun 55 SM. Kaisar nggawa sepotong Mastiff menyang Roma ing kono asu kasebut ditampilake minangka gladiator arena lan dipeksa gelut karo gladiator manungsa, singa, umpan bantheng, umpan beruang lan pertempuran anjing karo asu. Dheweke banjur dadi populer karo para petani ing Inggris sing digunakake dadi pengawal, pelindung serigala lan predator mbebayani liyane lan minangka asu kanca. Ing abad kaping wolulas Mastiff diterangake: 'Kaya singa kanggo kucing, mastiff uga dibandhingake karo segawon.' Dipercaya manawa ana wong Mastiff teka ing Amerika ing Mayflower. Mengko liyane diimpor. Kaya umume baka ing pungkasan Perang Dunia, trah meh kabeh punah ing Inggris. Anjing diimpor saka Amerika Serikat lan Kanada lan saiki wis mapan ing Inggris. Sawetara bakat Mastiff kalebu: pengawas, njaga, kerja polisi, kerja militer, telusuran lan nylametake, lan penarikan bobot.

Klompok

Mastiff, AKC Nggarap

Pangenalan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amerika
  • AKC = Klub Kennel Amerika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Continental
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • KCGB = Klub Kennel Inggris Raya
  • NAPR = Registri Purebred Amerika Utara, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Klub Kennel Selandia Baru
  • UKC = Klub Kennel Bersatu
Tampilan ngarep ditembak - Bocah sing duwe kirik Inggris Mastiff ireng lagi ndhelik ing suket lan kerikil lan nyawang sisih tengen.

Pup iki dikembangke dening MistyTrails Mastiff. Dheweke lara ing omah nggunakake Cara Misty . Ditampilake ing kene nalika umur 4 wulan. Ibune bocah kasebut yaiku Thumbelina sing saiki nuduhake ing Kanada minangka Mastiff nomer siji ing negara kasebut. Foto duweni MistyTrails Mastiff.

Tampilan ngarep - Kaki nganggo kirik Inggris Mastiff ireng ngadeg ing suket lan ngarep-arep.

Cora kirik Mastiff Inggris ing umur 4 wulan - foto saka MistyTrails Mastiff.

Bocah cilik kanthi kirik Mastiff ireng ireng lagi nyelehake ing lantai linoleum coklat kanthi cangkeme kaos putih ing cangkeme. Ing mburi ana dolanan mewah lan jambon lan bayi biru.

Cora kirik Mastiff Inggris ing umur 4 wulan - foto saka MistyTrails Mastiff.

tandha cokotan rakun ing kucing
Tan nganggo basa Inggris Mastiff ireng lagi glethak ing parkiran lan katon ing sisih tengen awake. Cangkeme mbukak lan ilate metu.

Cora kirik Mastiff Inggris umur 2,5 wulan - foto saka MistyTrails Mastiff.

Sawijining coklat karo segawon Inggris Mastiff ireng lagi ndhelik karo kucing calico sing digulung ing ngarepe.

Duvall Mastiff sing murni ing umur 2 taun— 'Duvall minangka asu penyelamat sing lagi pulih saka operasi pinggul. Dheweke tenang banget lan solah tingkah. '

Kucing calico lagi glethak ing sisih ngisor endhas lan pawan samak nganggo basa Inggris Inggris Mastiff ing karpet coklat ing ruang tamu.

'Iki gambar Mastiff Sadie Inggris Kuno karo kucing ku Jupe. Aku ngirim iki mung kanggo nuduhake kepiye asune asu iki. Kaloro iki konco. Sadie dituku saka peternak ing Columbus, Ohio, lan bobote udakara 170 lbs. nalika mriksa dokter kewan terakhir. Dheweke umure luwih saka 2 taun ing gambar kasebut. '

Bocah sing ireng ing Inggris Mastiff lagi glethak ing sisih suket karo susuh kewan gedhe sing lagi ngrawat.

'Kita nggunakake teknik' Bark Busters 'kanggo nglatih dheweke. Dheweke minangka segawon ing njero / njaba sing wis mlaku ing kebon kanthi pager lan krah sing ora katon. Dheweke dikancani saka kirik karo Labrador Retriever ireng sing lawas. Kaloro anak kucing kasebut dikenalake nalika dheweke udakara 1 setengah. Dheweke duwe watek banget lan lembut banget lan tresna marang kabeh anggota kulawarga (kalebu kucing). '

Bocah cilik karo kirik Inggris Mastiff ireng ngadeg ing pucuk ireng lan ngarep-arep.

Sassy Mastiff Inggris lan dheweke uwuh saka 11 anak kirik Mastiff sing apik banget ing umur 5 minggu, foto duweni MistyTrails Mastiff

A tan karo asu Mastiff Inggris ireng lagi nyelehake manungsa

Leo kirik Mastiff Inggris umur 8 minggu, bobote 14 kilogram

Tampilan sisih ngarep - Kincir nganggo mastiff basa Inggris ireng ngadeg ing suket lan ndeleng. Ana wit ing mburine.

Leo kirik Mastiff Inggris umure 6 wulan, bobote udakara 60 kilogram

Tampilan sisih - Kunyit, samak kanthi asu ireng Mastiff Inggris ngadeg ing suket lan katon ing sisih kiwa. Cangkeme mbukak lan ilate metu.

Iron Hills Mastiff lan Dogos Argentina, foto saka Phoebus

Kaki sing katon droopy sing amba kanthi basa Inggris ireng Mastiff lagi lungguh ing kerikil lan ana wong nganggo klambi abang sing nyekel bocah nganggo klambi abu-abu sing ndhingkluk ing mburine. Tutuk Mastiff mbukak lan ilat metu. Ana Land Rover abu-abu lan mobil abang diparkir ing mburine.

Tigger Inggris Mastiff

'Iki Amon, Mastiff Inggris Lawas umur 5 taun (lanang). Dheweke minangka asu paling apik sing aku imbang lan manut. Dheweke tresna marang kabeh wong ing kulawarga lan nresnani kabeh wong. Dheweke pancen cerdas banget lan aku percaya manawa dheweke makili trah iki kanthi trampil lan polah. Aku nylametake dheweke 2 taun kepungkur nalika tuku saka wong sing nyiksa dheweke. Dheweke bobote 55 kg (121 pon) lan saiki dheweke 95 kg (209 pon). Amon minangka asu sing seneng banget lan kita seneng duwe dheweke ing kulawarga, utamane anakku Kevin. '

Waca conto liyane saka Mastiff

  • Gambar Mastiff 1
  • Gambar Mastiff 2
  • Gambar Mastiff 3