Informasi lan Gambar Jenis Anjing Dorkie

Dogs Campuran Dachshund / Yorkie

Informasi lan Gambar

Anjing cilik sing ireng lan ireng kanthi mantel sing katon rambut dawa ing endhas lan rambut sing luwih cendhek ing awake lan kuping dawa sing dawa ing irunge, irung ireng gedhe, lambe ireng lan mripat sing peteng bunder njagong ing jubin nyawang.

Frank ing Dorkie

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Dorkie Terrier
Katrangan

Dorkie dudu asu murni. Iki salib antarane Dachshund lan ing Yorkshire Terrier . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DBR = Desainer Keturunan Desainer
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
Jeneng sing Dikenal
  • Klub Sato Amerika Canine = Dorkie
  • Desainer Keturunan Desainer = Dorkie
  • Desainer Dogs Kennel Club = Dorkie
  • Registri Canine Desainer Internasional®= Dorkie Terrier
Barney the black and tan Dorkie ngadeg ing njaba ing blacktop. Cangkeme mbukak lan ilate metu

Campuran Barney the Doxie / Yorkie — sadhar yen Barney wis berkembang Sindrom Anjing Cilik , kaya umume segawon cilik, pamilik wiwit ngupayakake njaluk Barney menyang tumit ing timbal nalika metu mlaku-mlaku. Nalika Barney ngerti manawa dheweke wis ora duwe tanggung jawab maneh, dheweke bisa santai. Anake banget yen asu cilik kudu mbukak kabeh bungkus manungsa ! Barney kabukten rada tundhuk yen dikomunikasikake, dheweke ora duwe tanggung jawab maneh. Dheweke gelem nyerahake jabatan kasebut lan para pemilik kudu tetep konsisten karo dheweke supaya bisa tetep adoh saka dheweke.





Barney the black and tan Dorkie lagi lungguh ing njaba dalan. Cangkeme mbukak lan ilate metu

Campuran Barney the Doxie / Yorkie

SissyGoof sing cilik lan werno abu-abu Dorkie ngadeg ing karpet lan ana kemul kanthi kursi ing kothak ing mburine

'Iki SissyGoof Cilik. Dheweke campuran Yorkie / Dachshund umur 2 taun. Dheweke mung anak kirik sing kalebu perak. Rambute ngganti warna gumantung cuaca. Nalika wiwit anget ing musim semi, rambute dadi pirang, nanging tetep akeh perak. Dheweke iku semangat banget lan seneng main. Dheweke duwe kanca dolanan yaiku Campuran Lab / Pangon Chloe ukurane wolung tikel luwih gedhe tinimbang Sissy lan nyenengake nalika nonton dheweke lagi dolanan bareng. Sissy seneng dolanan lan dolanan karo wong. '



Winston the black and tan Dorkie ngadeg ing njaba suket coklat. Kupinge gedhe banget lan metu ing sisih kaya Gremlin.

'Iki Winston, Dorkie cilikku sing apik. Aku njupuk gambar iki nalika main ing peternakan wong tuwa. Dheweke pancen bocah cilik sing pinter banget. Kita nggunakake akeh teknik latihan Cesar karo Winston, lan mesthi bisa digunakake. Aku saiki bisa njupuk dheweke mlaku dawa sing biasane bakal nyedhiyakake akeh gangguan tanpa nggunakake tali lan dheweke tetep ana ing jejere kula, ngenteni kabar babagan sabanjure (mesthine iki ing peternakan, ora ing tengah kutha kanthi mobil). Dheweke ngerti akeh printah dhasar kaya njagong, ngaso, muter, ngadeg, lan uga nyusup (dheweke nyusup ing sangisore weteng). Dheweke uga seneng main njupuk. Lan sing paling apik, dheweke yaiku ulang taun lanang. Dheweke bakal ganti taun 14 ing wulan Juni. '

Lana Mable, tan Dorkie lagi glethak ing sisih karpet

'Iki Lana Mable, dheweke campuran Yorkie / Dachshund umur 5 taun. Dheweke seneng ing njaba kanggo ngoyak manuk lan bajing, lan dheweke seneng main lan gelut karo asu liyane Fred ( Campuran Golden Retriever / Siberian Husky ). Dheweke pancen manut lan tresna banget! '

Dorkie Eli, ireng lan ireng lan putih katon ana ing jubin kayu atos lan ndeleng.

Eli the Dorkie (salib Dachshund / Yorkie)



Close Up - RENO SIR LONGFELLO kirik Dorkie ireng lan ireng lagi lungguh ing amben

'Reno Sir Longfello, kirik Dorkie umur 12 minggu - ibune abang Dachshund sing dawane 8 pon lan bapake yaiku Yorkie 7 pon. Ing sekitar kene 'keturunan' dheweke uga diarani Dach-Shire. Dolanan sing disenengi yaiku dolanan kucing ..... Woh favorit, pisang .... Lan kanca sing paling apik ing saindenging jagad yaiku 'sedulur lanang', Min Pin abang umur 3 taun sing jenenge Peluang. '

Deleng conto liyane saka Dorkie