Informasi lan Gambar Jenis Anjing Dorgi

Dogs Campuran Dachshund / Corgi

Informasi lan Gambar

Close Up - Dorgi sing putih lan putih kupinge lagi lungguh ing karpet lan ana amben ing mburine

'Iki Kodi. Dheweke campuran Dachshund / Pembroke Welsh Corgi. Dheweke seneng ngoyak terwelu lan manuk lan setya lan tresna banget. Kuping dawa dawa nancep terus saka endhas lan duwe weteng putih kaya Corgi. '

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Dorgie
Katrangan

Dorgi dudu asu murni. Iki salib ing antarane Dachshund lan ing Corgi . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa nggabungake salah sawijining ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DBR = Desainer Keturunan Desainer
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
Jeneng sing Dikenal
  • Klub Hybrid Amerika Canine = Dorgi
  • Desainer Keturunan Desainer = Dachshund x Pembroke Welsh Corgi = Dorgi
  • Desainer Dogs Kennel Club = Dorgi
  • Registri Canine Desainer Internasional®= Dachshund x Pembroke Welsh Corgi = Dorgi
Dorzy ireng, coklat, abu-abu lan putih Dorgi lagi dicekel ing udhara dening wong

Ozzy the merle Dorgi umur 2 taun— 'Ozzy minangka Dorgi umur 2 taun utawa Dachshund / Cardigan Welsh Corgi nyampur Kita nylametake dheweke saka papan perlindungan kewan daerah sing aku dadi sukarelawan. Dheweke wis pirang-pirang wulan ing papan perlindungan lan nempuh 5 acara adopsi seluler kanthi ora ana kabegjan. Nalika kita lagi siyap ing pungkasan sing kaping 5, aku kandha yen yen aku ndeleng dheweke ing sabanjure, dheweke bakal mulih karo aku. Mesthine, ing kana dheweke ngenteni ing peti ing van papan perlindungan ing acara sabanjure lan dheweke mulih bareng aku! Ozzy minangka kekasih lan kekasih total. Dheweke tresna karo kabeh wong sing ditemoni lan sosial banget. Aku uga nglatih dheweke dadi asu layanan Post Strumatic Strorder Disorder (PTSD) lan dheweke lunga menyang endi wae. Aku ora bisa njaluk segawon sing luwih apik !! '





Close Up - Ozzy sing ireng, coklat, abu-abu lan putih sing ana ing ndhuwur kupinge Dorgi lagi glethak ing amben ing sandhing bantal belang

Ozzy the merle Dorgi umur 2 taun

Simson coklat kanthi tach ireng sing dawa rambut Dachshund lan Tembaga sing ireng lan Dorgi ireng lagi kemul. Tembung - Simson - ditumpangi ing Dachshund lan tembung - Tembaga - ditutup ing Dorgi

Ngiwa, Samson, sisih tengen Dachshund sing dawa rambut murni, Tembaga, campuran Dorgi



'Tembaga umur 6 wulan ing foto iki lan dheweke minangka Dorgi. Bapake murni Corgi lan ibune wis dawa rambut murni Mini Dachshund . Bobote 13 kilogram. Aku ora nyangka dheweke bakal tambah gedhe.

campuran segawon beagle lan weiner

'Sisih cilik ing foto kasebut yaiku Samson, Mini Doxie sing dawa rambut murni sing bakal turu utawa diwenehake menyang papan perlindungan, lan kita ora bisa duwe.

'Tembaga kebak energi, nanging ora bisa ngrusak, lan dheweke duwe sawetara sipat Dachshund amarga dheweke pancen bebas mikir. Dheweke duwe akeh 'akal sehat'. Dheweke ora pengin sampeyan nesu marang dheweke, nanging yen wis mikirake prekara sing angel, mula angel banget supaya dheweke bisa adoh saka dheweke. Dheweke pancen cenderung 'ngetutake irunge' mula kita ora bisa ngeculake tali.



'Dheweke seneng banget karo Simson lan aku kaget yen ora ana gelut nyata, utamane amarga ukurane. Tembaga bisa cocog karo kita 3 kucing , nanging dheweke ora mesthi ngerti sebabe dheweke ora gelem main karo dheweke. :)

'Kita duwe 2 hektar lan umume dina, dheweke ora ana peti lan plongo ngubengi kantor ing properti kasebut utawa metu ing kebon mburi omah. Sawise kesel, dheweke turu ing peti udakara 2-3 jam. Dheweke seneng dikrangking bebarengan, mula kita duwe peti gedhe sing bisa dilebokake lan diarani 'gelut kurungan', dheweke mung gelut lan dolanan lan nyandhang awake dhewe! Nanging yen wis sepi, dheweke diwenehi peti kanthi kapisah.

'Sawise nonton sawetara episode Dog Whisperer, aku nggunakake salah sawijining teknik, lan nemokake yen Tembaga pancen nanggapi kanthi apik. Ing ngendi Cesar asring nyelehake 2 driji ing gulu segawon kanggo 'fokus ing sampeyan,' aku nemokake Tembaga nanggapi iki lan aku bisa nglatih dheweke ngetutake 'jempol driji.' Dadi dheweke ngerti yen kita ana ing kantor, jempol driji tegese ing bantal sampeyan. Lan ing njaba tegese go ngenteni aku rampung njupuk jupuk kirik. Dheweke bakal lungguh kanthi tenang nalika aku lan Simson ngumbara babagan pekarangan. Aku kaget kanthi cara, nanging aku saiki ngerti yen Tembaga ngerti Aku boss , lan dheweke gelem dadi luwih manut. Aku kudu ujar, aku ora bakal nganggep aku minangka wong asu, nanging Dorgi iki campuran sing apik lan aku mikir wong bakal seneng! '

Daisy kirik ireng lan ireng Dorgi lagi kemul ing kemul putih. Ana kucing Beanie Baby sing mewah lan putih ing sandhinge Daisy

'Iki' Desainer Anjing ', Daisy. Ing gambar kasebut, dheweke umure wis 10 minggu. Ibune minangka Corgi sing kebak getih, lan bapake minangka Dachshund sing kebak getih. '

Kirik Daisy sing ireng lan ireng wis nyelehake ing ngarep kabinet kayu ing karpet ing ndhuwur kemul biru, jambon, ireng lan coklat lan ngunyah boneka mewah kucing jambon

Daisy the Dorgi (jenis campuran Corgi / Dachshund) kirik nalika umure 10 minggu ngunyah dolanane.

Tutup sirah lan awak ndhuwur ditembak - Dorgi sing coklat, ireng lan abu-abu lagi turu ing kasur

Merle Dachshund / Corgi campuran kirik (Dorgi)