Informasi lan Gambar Jenis Anjing Cockapoo

Anjing Cocker Spaniel / Poodle Campuran

Informasi lan Gambar

Tampilan ngarep saka segawon ireng lan putih sing alus ditutupi kanthi alus lan kuping dawa dawa, irung ireng lan mripate peteng ndhelik menyang sisih njagong ing njaba ing meja sing nganggo kerah abang

Milo the Maxi Cockapoo (Cocker Spaniel / Standard Poodle mix dog). Dheweke minangka asu layanan sing dilatih.

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Dhaptar Dogs Breed Campuran Cockapoo
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Cockapoo Amerika
  • CAP
  • Cockadoodle
  • Kuliner
  • Cockerpoo
  • Jago-A-Poo
  • Jago Poo
  • Maxi Cockapoo
  • Mini Cockapoo
  • Cockapoo Miniatur
  • Spoodle
  • Cockapoo Standar
  • Dolanan Cockapoo
Katrangan

Cockapoo dudu asu murni. Iki salib antarane Cocker Spaniel lan ing Poodle . Paling asring dikembangke menyang a Toy Poodle utawa a Poodle Miniatur . Nalika Cocker Spaniel dikembangke menyang a Poodle Standar diarani Maxi Cockapoo. Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi . Cathetan: sawetara klub Cockapoo ngupayakake nggawe Cockapoo minangka asu murni kanthi nyebrang multi-generasi, dene peternak liyane tetep nganggo campuran Poodle / Cocker dhasar, sing pengin ngreksa efek heterosis ing campuran hibrida. Takon peternak sing ngubungi jinis Cockapoo sing lagi dikembangake.

Dhuwur, Bobot

Bobot: Dolanan Teacup - kurang saka 6 pon (3 kg.)
Dolanan - kurang saka 12 kilogram (5 kg.)
Miniatur / Mini - 13 nganti 18 pon (5,5 - 8 kg.)
Maxi - luwih saka 19 kilogram. (9 kg.)





Dhuwur: 14-15 inci (35-38 cm.)

asu campuran newfoundland lan poodle
Pangarep-arep Urip

Rata-rata 16 taun



Ukuran uwuh

Udakara 4 nganti 6 anak kirik

Pangenalan
  • ACC = Klub Cockapoo Amerika
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • CCA = Klub Cockapoo Amerika
  • CCGB = Klub Cockapoo GB
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
  • DBR = Desainer Keturunan Desainer
  • NACR = Registri Cockapoo Amerika Utara
Jeneng sing Dikenal
  • Klub Hybrid Amerika Canine = Jago-A-Poo
  • Registri Breed Desainer = Jago Poo
  • Desainer Dogs Kennel Club = Jago-A-Poo
  • Registri Canine Desainer Internasional®= Cockapoo
Matty the Cockapoo ngadeg ing jubin kayu atos ing njero toko. Matty nggoleki kamera lan katon kaya mesem

Matty the Cockapoo (campuran Cocker Spaniel / Poodle) umur 2 1/2 taun— 'Luwih akeh papan sing ngidini para asu mlebu lan nikmati dina sing padha karo sing duwe omah lan ora bisa nginep ing omah kabeh dina…. Matty seneng banget lan akeh belanja stimulasi mental ing Athleta. '

Ditembak sirah sing cedhak karo segawon kriting ireng, wavy ditutupi katon seneng banget yaiku untu putih nalika mesem.

'Iki Shadow, Cock-a-poo lanang ing umur 10 taun. Kita nggunakake Shadow saka papan perlindungan nalika umur 2 taun. Kita ngerti dheweke wis epilepsi 2 minggu sawise diadopsi. Kondisiane bisa diatasi kanthi medali saben dina sing murah lan dheweke dadi ANJING PALING LUPUR! Dheweke saiki umure 15 taun lan isih nendhang, sanajan alon. Dheweke pacangan lan segawon puteran . Kabeh wong sing wis ketemu Shadow pengin nggawa dheweke mulih. Yen sampeyan lagi golek kanca, banjur Cockapoo minangka pilihan sing tepat. Shadow minangka jago kaping 2ku. CAP kapisan umurku isih umur 16 taun. Dheweke uga asu apik banget, sanajan ora mbutuhake 'snuggle time' kaya Shadow. Bayangan cepet sepur (sinau lungguh, ngomong, muter lan tetep sawetara dina). Kita nglatih dheweke dhewe. Dheweke pancen apik karo anak-anakku nalika isih cilik lan nampa wong nalika mlebu omah (sawise mesthi babakan). Kualitas paling apik sing ditemokake ing kaloro CAP yaiku ora chewers gedhe lan ora nakal. Aku ora nate mulih golek sepatune sing rusak, furnitur mamah utawa sampah bisa diresiki. Ora nate. Loro-lorone CAPku nduwe omah lan ora ana sing diwenehi peti. '



asu paling ala kanggo nyokot
Mocha lan Scooby the Cockapoos lungguh ing jubin kayu atos ing ngarep tembok biru endhog

'Mocha, ditampilake ing kene 2 ½ taun yaiku Cockapoo wanita kanthi jas sing rada kenceng. Scooby, ditampilake ing kene umur 1 ½ taun yaiku lanang lanang sing rambut kriting. Dheweke padhang, sayang lan tresna marang wong liya. Loro-lorone bisa nylametake lan tuwuh dadi kewan sing apik, sosial lan ditresnani. '

Daisy sing ireng karo kirik Cockapoo sing ditandhani putih lan abu-abu lagi ngglethak ing amben kanthi tutup kembang lan bantal kothak ing mburine

Daisy kirik Cockapoo ireng lan putih nalika umur 6 minggu - ibune minangka Poodle lan bapakne yaiku Cocker Spaniel.

Bull kangal irung biru pitbull mix
Emily Cockapoo lagi lungguh ing njaba ing kebon suket ijo lan ndeleng maneh wadhah kamera kanthi cangkeme lan lathi katon seneng

'Iki Emily, Cockapooku nalika umur 3 taun. Dheweke pancen apikan, manut banget. Dheweke seneng kucing lan segawon liyane ing kulawarga, lan bocah-bocah, umur 9 lan 4 taun. Klambi rada kasar. Aku tetep cekak. Dheweke seneng mlaku-mlaku lan nitih mobil. Dheweke seneng nonton bocah-bocah dolanan ing taman dolanan ing sacedhake. Dheweke minangka pengawas sing apik lan menehi tandha yen ana swara sing ora dingerteni. Aku nonton Dog Whisperer, maca bukune lan wis ngetutake cara pamimpin paket kasebut. Wis bisa digunakake karo kabeh asu kalebu Mini Poodle lan Sheltie . Teknik paling apik sing aku pelajari yaiku ngaku duwe barang. Anjingku ora kepepet karo barang apa wae lan bakal ngeculake barang sing dakkarepake. Kucing iku crita liyane! Kita minangka rumah tangga 'tundhuk' sing tenang. '

Doodle putih karo kirik Cockapoo sing ditambal ireng lagi perang dolanan karo dolanan asu pacifier abang

Doodle kirik Cockapoo umur 5 wulan karo pacifier dolanan .

Chewy Cockapoo putih lagi masang manungsa

'Chewy minangka silang antarane American Cocker Spaniel lan a coklat Poodle Standar , diarani a Maxi Cockapoo . Umuré 5 ½ wulan lan dhuwure 20 inci (saka ndhuwur sirah nganti lantai) bobote udakara 25 kilogram. Dheweke wiwit putih, nanging nalika jas diwasa dheweke wiwit ngembangake warna aprikot iki. '

Bubba sing putih kriting karo Cockapoo kuping abu-abu lagi lungguh ing karpet samak ing sandhinge lemari kayu

'Iki Bubba, Cockapoo bermata biru, campuran Miniatur Poodle / American Cocker Spaniel umur 2 taun, lan asu kaping 5ku. Dheweke pancen makhluk sing apik banget, lan cerdas banget. Dheweke ngerti macem-macem trik lan sinau dhewe. Contone, dheweke wis ngerti cara mbukak lawang layar geser kanthi nyorong irung ing celah kasebut, lan bisa mbukak kabeh lawang ing njero omah yen ditinggalake rada kurang. Bubba pancen apik banget, nyenengake lan tresna karo kabeh wong. '

Waffles putih sing dawa ditutupi karo Cockapoo sing wungu njagong katon ing njaba ing trotoar. Cangkeme dibukak lan ilaté wis ora kuwat

'Waffles minangka asu sing apik banget. Dheweke campuran antara Cocker Spaniel lan Poodle. Dheweke ora ganggu (sing paling apik yen sampeyan manggon ing apartemen) lan dheweke mung ngeculake sithik. Kita ngarep-arep asu sing ora ngeculake, nanging dheweke duwe macem-macem kuwalitas liyane sing bakal kita gunakake ing kene. '

Phantom Cockapoo abu-abu nganggo bandana abang lan ngarep-arep. Rambute dirapi cekak.

Phantom the Cockapoo umur 11 taun pas potongan rambut anyar (potongan kirik)

campuran Lab Bull terrier ireng

Deleng conto liyane saka Cockapoo