Informasi lan Gambar Jenis Anjing Chowpit

Anjing Campuran Chow Chow / Pit Bull Terrier

Informasi lan Gambar

Sawijining segawon wernane gedhe lan tuwa duwe daging abang lan kuping sing ndhelik ing ngarep, mripat coklat bunder, irung ireng amba lan ilat ireng mlaku ing jubin kayu atos ing jubin jubin ing omah sing katon seneng

'Iki campuran Pitbull / Chow Chow utawa aku kira sampeyan bisa ngarani Pitchow. Jenenge Grizzly lan umure wis 9 wulan. Dheweke seneng banget karo masstif. Dheweke duwe Chow's ilat biru lan buntute nggulung ing mburi. '

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Chow Pit
  • Pitchow
Katrangan

Chowpit dudu asu murni. Iki salib ing antarane Chow Chow lan ing Pit Bull Terrier . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa nggabungake salah sawijining ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
Anakan gedhe, segawon coklat otot kanthi sorotan ireng, mripat miring almond, endhas lan kuping gedhe sing dipasang maneh nalika lagi seneng lagi dolanan.

'Spook wis karo kita wiwit dheweke lagi kirik. Dheweke umur 3 taun ing gambar iki. Dhèwèké nduwèni warna coklat, nanging ing ireng ing punggung lan buntuté putih ing garis tengah weteng. Dheweke seneng mangan kabeh jinis panganan lan seneng banyu ! Dheweke seneng mlaku-mlaku lan muter-muter dolanan, mesthi muter bola. Dheweke duwe mata hazel cahya coklat kanthi moncong ireng lan coklat. Dheweke duwe jas sing mulus lan segawon ukurane cukup medium. Spook seneng karo manungsa sing luwih gedhe tinimbang dheweke, yen ora, dheweke tuwuh yen ora dikenalake. Dheweke tresna marang kabeh segawon, yen dheweke ndeleng aku karo asu dhisik. '





Brindle coklat gedhe, segawon awake kandel karo kuping sing mudhun ing sisih, irung ireng lan mripat peteng ngadeg ing njaba ing dek coklat ing ngarep omah tan kanthi trim ijo

'Kita nylametake Rufie saka pound lokal 5 taun kepungkur, mula umure udakara 6 taun saiki. Dheweke campuran Pit Bull / Chow Chow. Minangka kirik, dheweke pancen sregep banget lan kuat. Dheweke seneng ngunyah kayu, sing ngrusak sawetara banister, tangga, lan meja. Kita ngerti manawa jinis dolanan sing disenengi yaiku kethèk sing diiseni lan nemokake manawa kita tetep santai, dheweke bakal ngunyah. Dheweke saiki dadi segawon sing paling manis lan paling apik sing daksuweni (luwih-luwih amarga dheweke mandheg mandheg lan ora krasa kepengin terus ngunyah). Dheweke arang babakan lan tresna marang wong - utamane bocah. Sedulurku malah nyelehake dheweke. Dheweke seneng mlaku-mlaku ing pekarangan lan dolanan karo kirik Penny sing anyar. Nalika salju, dheweke nyampir salju nganggo moncong lan nyoba nyekel, sing nyenengake banget kanggo dideleng. Dheweke sampurna kanggo kulawarga amarga dheweke katon kaya pengawas, nanging sejatine mung bakal dilat penyusup lan gulung dadi ingon-ingon. '

Ditutupake pucuk segawon brindle coklat kanthi awak lan endhas gedhe, moncong abu-abu lan irung ireng nganggo kemeja biru sing dipasang ing karpet abu-abu lan kemul ijo

Campuran Rufie the Pit Bull / Chow Chow umur 6 taun



Anjing kenceng, otot kanthi awak kenthel lan buntut curl dawa sing mlaku mudhun ing segara kanthi samodra ing kadohan

Asu campuran Chow Chow / Pit Bull umure umur 9 wulan

Sawijining jinis gedhe, segawon kenthel kanthi endhas gedhe, kuping cilik bentuké v sing dilipat ing pucuké nganggo bandana ireng kanthi mripat ditutup lan cangkeme mbukak nuduhake ilat ireng / biru peteng ing njero omah

Asu campuran Chow Chow / Pit Bull umure umur 9 wulan

Anjing brindle ireng lan coklat gedhe duwe siji kuping sing ngadeg lan siji kuping dilipat ing pucuk lungguh ing kursi abu-abu kanthi lukisan srengenge lan rembulan ing tembok ing mburine

Asu campuran Saddie the Pit Bull / Chow Chow umur 11 wulan— 'Saddie menehi anak kirik umur 4 wulan. Dheweke wedi banget. Dheweke butuh 2 minggu kanggo anget lan saiki dheweke wis milih aku dadi manungsa lan nglindhungi kabeh kulawarga. Kanca sing paling apik yaiku Kepala, Pit Bull warna biru. '