Informasi lan Gambar Jenis Anjing Chizer

Anjing Chihuahua / Miniatur Schnauzer Campuran

Informasi lan Gambar

Kiki Chizer lungguh ing kursi ing jejere dompet lan ndeleng wadhah kamera kanthi cangkeme mbukak lan metu

Campuran Kiki the Chihuahua / Schnauzer umur 1 setengah taun— Kita nemokake Kiki ing pasar loak, lan nganggep dheweke hibrida sing biasa banget nanging lucu banget. Kita kanthi otomatis tresna karo dheweke. Dheweke umure udakara enem minggu nalika dheweke entuk. Dheweke duwe tandha kaya Rottweiler . Pungkasane nalika dheweke tuwuh, rambut dadi saya suwe saya gedhe Schnauzer klawu Dheweke meh 2 taun lan kita ora bisa mbayangake urip tanpa dheweke! Dheweke duwe kepribadian cilik sing paling apik. Dheweke nuduhake sipat Chihuahua lan Schnauzer. Protektif kaya a Chihuahua , lan duwe kulit kayu Schnauzer lan energi . Dheweke ngerti carane lungguh, nginep, ngomong, lay, 'lunga njaluk bubba' (dheweke Pug cak), ing antarane prentah liyane. Ora nate ngerti yen iki minangka hibrida sing populer, lan dheweke dianggep 'Chizers'! Kita sejatine pengin liyane! '

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Schnauchi
  • Schnauhuahua
  • Schnizer
Katrangan

Chizer dudu asu murni. Iki salib antarane Chihuahua lan ing Schnauzer Miniatur . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DBR = Desainer Keturunan Desainer
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
Jeneng sing Dikenal
  • Klub Hybrid Amerika Canine = Chizer
  • Desainer Keturunan Desainer = Schnauchi
  • Registri Canine Desainer Internasional®= Krupuk
Close Up - Mocha the Chizer ngadeg ing jejere mangkuk banyu lan ndeleng wadhah kamera kanthi kulkas ing mburi

Mocha the Chizer (Chihuahua / Miniatur Schnauzer campuran jenis) umur 1 setengah taun





Mocha the Chizer ngadeg ing lantai jubin putih lan samak banjur ndeleng wadhah kamera

Mocha the Chizer (Chihuahua / Miniatur Schnauzer campuran jenis) umur 1 setengah taun

Mocha the Chizer minangka kirik sing dicekel, weteng ing pangkone wong lan ndeleng wadhah kamera

Mocha the Chizer (jenis campuran Chihuahua / Miniatur Schnauzer) minangka kirik nalika umur 4 wulan



Coco Chizer ireng kanthi kuping sing gedhe banget ngadeg lan kuping liyane lagi lungguh ing pangkone wong sing ana ing buri lan ndeleng sisih tengen

Coco the Chizer (Chihuahua / Miniatur Schnauzer campuran jenis) umur 2 taun— 'Coco minangka asu sing alus lan manut. Dheweke seneng nonton TV lan dolanan bareng bocah-bocah ing omah. Dheweke bakal tetep ana ing sisihanku kapan aku turu lan apa maneh yen lagi lara. Coco seneng njupuk lan ngoyak bajing. Sikile sing cendhak nggawa dheweke adoh banget, percaya utawa ora. '

campuran pitbull american karo bulldog amerika
Honey Chizer lagi glethak ing kemul putih lan ijo ing sofa kulit ireng

'Iki madu Chizer nalika umur setaun. Dheweke Miniatur Schnauzer lan Chihuahua. Madu ukurane luwih gedhe tinimbang Chihuahua lan rambut dawa dawa dadi kasar. Madu tresna banget lan bakal nangkul nganti pirang-pirang jam yen sampeyan ngidini. Dheweke seneng ngoyak kucingku lan ngarep-arep bisa mburu ... dheweke nindakake lan dheweke seneng! Madu pancen apik banget karo bocah-bocah lan snuggles terus. Dheweke seneng main nyekel aku yen sampeyan bisa! Dheweke cepet banget. Mas yaiku protèktif lan ora gampang percaya karo wong liya . Dheweke butuh wektu kanggo ngetren karo wong anyar, nanging ora. Dheweke cerdas lan bakal lungguh, nginep, ngomong, teka lan turu. Aku ora bisa mbayangake urip tanpa Madu! '

Tampilan ngarep ditembak segawon rambut ayu lan rupane cilik kanthi kuping cilik sing lempitan menyang ngarep kanthi bentuk v. Irunge irung ireng, ilat jambon lan mripat sing peteng. Ana ing mburi asu coklat sing luwih gedhe. Dheweke ana ing njaba ngarep tembok stucco putih.

'Iki Lunyu Chick sing umur 3 wulan. Dheweke pancen grapyak lan seneng dolanan kucing . '



jack russell dolanan rubah campur anak kirik
Anjing cilik sing katon werno abu-abu lan werno enom karo kupinge ngagem abah jambon panas sing lungguh ing suketan karo ndeleng kamera. Anjing kasebut duwe mripat sing peteng, irung sing peteng lan buntut cilik lan katon kaya eseme.

'Iki Pennelope, Chihuahua / Miniatur Schnauzer umurku campuran karo rambut dawa. Dheweke, minangka asu sing paling apik sing durung nate daktingali. Game sing disenengi yaiku njupuk lan dheweke seneng banget karo apikan keju, utamane krupuk keju! Nanging, Pennelope cilik minangka asu sing cemburu. Yen dheweke nemokake segawon liyane ing cedhak aku, dheweke langsung nesu, nanging ora mesthi kejem. '

Anjing cilik nganggo jas sing dicukur cekak ing sisih mburi lan ndhuwur endhas lan rambut dawa ing sikil lan weteng lan rai. Kuping gedhe lan gedhe lagi sumeleh ing jubin kayu atos ngagem abah jambon panas. Irunge mripat peteng lan irung ireng.

Pennelope campuran Chihuahua / Miniatur Schnauzer umur 2 taun karo rambut sing dicukur cekak nganggo dheweke abah jambon panas .

Tampilan ngarep segawon katon asu kabotan kanthi kuping lan wulu abu-abu, coklat putih lan putih lagi lungguh ing rereget lan suket sing katon ing sisih kiwa. Asu kasebut duwe irung ireng, lambe ireng lan mripat ireng.

'Iki Chizer' Lucy 'kita. Dheweke umure 6 taun ing gambar iki lan grapyak banget. Dheweke bakal ngunjungi wong liyo nalika kita ana ing mlaku saben dina lan nggawe kanca cepet banget. Dheweke imbang banget lan seneng banget. '

Tampilan ngarep nutup gambar sirah segawon sing katon ayu lagi lungguh ing rereget lan suket sing ndeleng. Anjing kasebut duwe mripat sing peteng, irung ireng, kuping gedhe lan nganggo krah biru.

Lucy Chizer nalika umur 6 taun

Deleng conto liyane saka Chizer

  • Gambar Chizer 1
  • Dhaptar Miniatur Jenis Campuran Schnauzer Campuran
  • Dhaptar Anjing Sato Chihuahua
  • Dhaptar Anjing Sato Schnauzer
  • Informasi Asu Campuran Campuran
  • Asu Cilik vs.
  • Ngerti Tumindake Asu