Informasi lan Gambar Jenis Anjing Chiweenie

Chihuahua / Dachshund Dogs Campuran

Informasi lan Gambar

Dolly wong ireng kanthi tan Chiweenie lagi lungguh ing meja piknik kayu ing taman sing ndeleng langit lan mripate

Dolly the Chiweenie (campuran Chihuahua / Dachshund) umur 2 taun

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Chih-weenie
  • Chiwee
  • Chiweeni
  • Doxihuahua
  • Jeneng celuk: Hotdog Meksiko
Katrangan

Wong Chiweenie dudu asu murni. Iki salib antarane Chihuahua lan ing Dachshund . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa nggabungake salah sawijining ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
  • DBR = Desainer Keturunan Desainer
Jeneng sing Dikenal
  • Klub Hybrid Amerika Canine = Chiweenie
  • Desainer Dogs Kennel Club = Chiweenie
  • Registri Canine Desainer Internasional®= Chiweenie
  • Desainer Keturunan Desainer = Chiweeni
Anjing cilik samak kanthi segitiga coklat ing sisih ngarep monconge nyelehake wong

'Iki Gula. Dheweke wong Chiantaraie. Kita njupuk dheweke saka wanita sing ngirim foto dheweke liwat Facebook. Aku nuduhake fotone marang bojoku lan ujar yen ana asu lan seneng menehi. Dheweke setuju, mula kita ngubungi wanita sing ngeposake pariwara lan ujar manawa kita pengin nggunakake Gula. Aku nggawa putuku Triston lan aku njupuk dheweke. Wiwitane dheweke wedi lan wedi amarga ana wong sing njupuk dheweke lan mbalekake amarga ora bisa menehi perlindungan. Aku mikir manawa ana manungsa sing cukup bisa ndeleng dheweke lan ngerti manawa kahanane pancen beda karo segawon cilik. Oalah suwene 4 dina dhisik dheweke turu ing kamar turu ing amben ora obah. Kita dadi kuwatir karo kesehatane, mula bojoku nggunakake jarum suntik sing diisi banyu lan ngombe. Pungkasane, dheweke mulai mangan apa sing kita lebokake ing mangkuk lan kanthi rasa tresna lan perhatian, dheweke metu saka cangkang. Amarga mung aku lan bojoku ing omah, Sugar dadi perhatian 24 jam. Saiki dheweke wis akeh manja lan ngarepake perhatian nalika aku mulih saka kerja nganti turu. Kita menehi dheweke. Dheweke wis nggawa seneng banget ing urip kita. Luar biasa. '





Tampilan sisih segawon segawon abu-abu cilik kanthi tambalan ireng lan paws tan padhet lan moncong kanthi kuping gedhe lan mripat peteng sing bunder ngunyah balung rawhide ing kursi coklat. Ana sawetara tag asu sing digantung ing krah coklat.

Campuran Adipati Dachshund / Chihuahua (Chiweenie) umur 3 taun— 'Adipati minangka penyelamat umur 3 taun Chiweenie. Dheweke pancen trampil lan duwe sipat tresna. Seneng mbukak lan muter lan banget sosial karo segawon liyane . Dheweke nggawe asu banget yen sampeyan duwe apartemen cilik nanging dheweke uga seneng yard amba kanggo mbukak liar. Dheweke campuran a dapple Dachshund dibayangke kanthi tandha unik nanging wis jelas Chihuahua kuping gedhe sing runcing. '

Daphnee, Chiweenie coklat abang lagi lungguh ing karpet lan ndeleng wadhah kamera. Kupinge gedhe banget lan nemplek ing sisih.

Daphnee, campuran Miniatur Dachshund / Chihuahua (Chiweenie) 3 taun - 'Ibune yaiku Dachshund lan bapakne Chihuahua.'



Close Up - Frankie brindle ireng Chiweenie lagi ngglethak ing mburi kursi lan ndeleng wadhah kamera. Kupinge gedhe banget lan nancep lan metu ing sisih.

Frankie the Chiweenie umur 4 taun— 'Dheweke mung siji bayi kuping gedhe!'

Dane umur 4 wulan
Charlie kirik Chiweenie lagi ngadeg ing loro watu rata gedhe sing diubengi suket ing halaman

Charlie kirik Chiweenie umur 12 minggu— 'Charlie pancen maha lan ayu. Kita isih ngerti kabeh babagan dheweke. Lan kita isih nyoba sepur jamban dheweke. Arrghhh '

Tampilan sisih loro asu dawa sing dawa awake, cekak, kurang saka lemah kanthi segawon abang kanthi buntut dawa, irung ireng lan mripat sing katon almond peteng nganggo sandhangan jambon sing ngadeg ing watu ukuran watu ing njaba alas.

Frida & Kahlo the Chiantaraies umur 10 wulan— 'Frida lan Kahlo minangka sadulur wadon' 50% Chihuahua lan 50% Dachshund . Ibune yaiku Chihuahua sing duwe warna ireng lan ireng lan bapake jubah Gamelan warna abang Miniature Dachshund. Dheweke wis nggayuh ukuran diwasa, dawane 16 inci, dawane 12 inci lan gulu 10 inci kanthi bobot 9 pon. Kita rencana kanggo ngontrol panganan supaya tetep ramping, mula ora ngalami masalah punggung. Dheweke minangka pasangan sing nyenengake segawon puteran ! Nanging dheweke uga tresna mlaku dawa , munggah gunung, njobo lan plancongan nganggo mobil. Yaiku angel dilatih amarga wangkal, nanging pinter banget lan sabar lan trampil, dheweke bakal sinau aturan kanthi apik. Asu sing apik tenan lan dolanan. Dheweke sinau mlaku tanpa tali sawise mlaku suwene 10 wulan kanthi tali 5 kaki cendhak. Naluri mburu pancen misuwur. Dheweke babakan, nanging babar pisan ora agresif utawa ora nuduhake prilaku agresif. Kuku kudu dipotong utawa diajukake kanthi asring amarga asu ing njero ruangan lan kuku sing dawa bisa ngrusak bentuk sikile. Aku seneng campuran iki! '



Tampilan ngarep loro asu dawa sing dawa awake, cekak, endhek lemah abang kanthi irung ireng lan mripat sing wujud almond peteng nganggo kerah jambon panas sing lungguh ing karpet kain wungu ungu. Asu kasebut duwe kuping sing nemplek ing sisih. Loro-lorone asu duwe tambalan putih ing dodo lan gulu.

Frida & Kahlo the Chiweenies umure 10 wulan

Tampilan sisih ngarep loro asu dawa sing dawa awake, cekak, endhek lemah nganti abang kanthi irung ireng lan mripat sing katon almond peteng nganggo krah jambon sing cahya. Asu-asu katon seneng. Ilate lan untune bayi lagi katon. Siji asu duwe kuping sing digantung, lan liyane duwe kuping sing mudhun lan metu ing sisih. Kalorone duwe putih ing dodo.

Frida & Kahlo the Chiweenies minangka kirik cilik

Anjing coklat cahya cekak kanthi kuping gedhe sing ngadeg lan metu ing sisihane nganggo klambi pelaut sing glethak ing ndhuwur empuk ing kursi kain samubarang mobil.

'Negra iku sadulur kanggo Frida lan Kahlo. Ditampilake ing kene nalika umur 10 wulan. Dheweke kabeh 50% Chihuahua lan 50% Dachshund. Ibune yaiku Chihuahua sing duwe warna ireng lan ireng lan bapake jubah Gamelan warna abang Miniature Dachshund. Negra seneng main bal lan ngunyah balung. '

The Evil Dr Porkchops tan cilik karo Chiweenie putih nganggo krah jambon lan lagi lungguh ing amben lan ndeleng wadhah kamera. Salah sawijining kupinge tetep terus munggah lan sing liyane minggir ing sisih.

The Evil Dr Porkchops the Chiweenie (rambut dawa Chihuahua / campuran Dachshund) minangka kirik nalika umur 10 minggu— 'Temokake Porkchops Dr Evil. Iki jenenge apik banget amarga # 1 kita seneng karo Toy Story lan # 2 dheweke pancen manis banget lan sing paling adoh saka piala. Dheweke diwenehake, amarga uwuh iku meteng kaget lan dheweke ora pengin kabeh anak kirik. Dheweke manis banget! Dheweke wis tresna karo kita Bantheng pit . Pit kita ora duwe sampah lan dadi ibu Chops. Dheweke seneng banget lan apik banget. Latihan omah wis gampang amarga kita duwe loro asu liyane, mula kita nggawa dheweke saben lunga. Wis luwih sukses tinimbang sing diarepake. Ora entuk saluran Dog Whisperer sing urip. Aku wis krungu teknike wis bisa digunakake. Aku butuh dheweke nulungi aku Doberman . Dheweke bayi 75 pon lan dheweke wedi karo Dr Chops yen sampeyan bisa mbayangno. Matur nuwun kanggo kaca iki Pancen mbiyantu banget! '

Buster warna ireng kanthi tan Chiweenie lungguh ing njaba ing pekarangan lan sirahe miring ing sisih tengen. Ing mburi ana mobil abang. Dheweke duwe kuping gedhe.

'Iki Chi antarie Buster-ku. Dheweke umure udakara 8 wulan ing kene. Kupinge mesthi munggah lan dheweke ngerti banget apa sing kedadeyan kajaba yen wis kesel banjur kupinge loro banjur mripate lan mripate teles. Dheweke duwe kepribadian sing hebat banget, dheweke wis gedhe bisa kerja bareng karo aku lan kabeh kanca kerjane dibungkus, dheweke menyang siji, kanggo liyane kanggo weteng lan liyane kanggo cuddles. Nalika entuk dolanan anyar utawa traktir, dheweke kudu mlaku ing saben meja pamer! Dheweke tresna karo bocah-bocah, yen isih ana metu mlaku-mlaku dheweke kudu golek ingon-ingon saka kabeh. Nalika isih enom, aku bakal njupuk trima saka dheweke utawa nyelehake cangkeme nalika mangan, supaya nalika ana bocah lan dheweke ora bakal nyakot, lan bisa nalika kancaku 2- taun-lawas njupuk barang saka dheweke. Dheweke mung lungguh lan ngenteni dheweke bakal ilang minat banjur dheweke njupuk maneh. Aku seneng nonton Dog Whisperer lan aku wis nggunakake sawetara cara, kayata nggawe Buster ngenteni aku mlebu / metu saka omah sadurunge dheweke bisa mlebu. Nalika aku metu karo dheweke, yen aku ndeleng asu liyane utawa wong sing dakkandhakake 'Ora Ana Bark' lan dheweke bakal ngawasi kanthi tliti, nanging dheweke ora bakal ngganggu. Dheweke asu sing cerdas banget, aku entuk pujian babagan polah tingkah lakune. Aku ora nate nemoni masalah karo latihan, mula dheweke gampang ngrampungake omah lan dheweke sinau trik kanthi cepet. '

Dexter sing ireng lan putih Chiweenie madhep ing njaban salju kanthi tali. Dheweke duwe kuping dawa.

'Iki mini Chiwee Dexter kita. Dheweke umure 9 wulan ing gambar iki lan sengit marang salju. Dheweke duweke kulawarga liya lan ora dirawat kanthi bener, mula aku lan anak-anak njupuk dheweke. Kita Beagle asu sing wis 12 taun tilar donya lan Dexter urip kita ing wektu sing sampurna. Dheweke minangka asu sing apik lan 3 anakku menehi akeh katresnan. Duwe sawetara masalah latihan pot , nanging kanthi sabar lan rutinitas, kabeh kudu sukses. '

Chevy the Chweenie ngadeg ing kebon mburi rodha baja sing teyeng. Dheweke coklat nganggo ujung ireng lan kuping gedhe.

Chevy the Chiweenie nalika umur 3 taun

Close Up - Luigi Von Hunkledink Sabo, Chiweenie ireng ireng lagi ngglethak ing pangkone wong. Dheweke duwe kuping gedhe banget sing ngadeg terus.

'Iki Chiweenie umurku 1 taun sing jenenge Luigi Von Hunkledink Sabo. Ibune yaiku a Dachshund , bapak yaiku a Dolanan chihuahua . Dheweke wis diwasa, bobote mung 6 lbs. Dheweke setya lan manis banget. Dheweke nggawe swara paling rame lan rame nalika main. Dheweke pancen cerdas, wis ngerti kepiye lungguh, lenggah, ngomong, ngemis, ngadeg . Ngerti apa sing ana ing njaba, pamitan, lan mlaku-mlaku tegese! Aku bangga banget karo dheweke lan nresnani dheweke kanthi tulus! Dheweke pancen manis banget, lan dheweke seneng nangkep. Aku lali nyebutke kupinge !! Dheweke meh kabeh ukurane awake kabeh, lan dheweke seneng ngontrol. Dheweke bisa nggawe dheweke siyap, ing sisih (lan dheweke katon kaya batman) utawa langsung bali! Dheweke mesthi nggawe dheweke dadi salah sawijining jinis! '

Close Up - Daphnee the Chiweenie lagi glethak ing wong sing lagi lenggah ing kursi. Dheweke minangka kuping gedhe sing tetep.

Daphnee, campuran Dachshund / Chihuahua miniatur sing umur 3½ taun (Chiweenie)

Close Up - Jager kirik tan Chiweenie lagi ndhelik ing Ugg Boot sing abu-abu. Dheweke warno wernane nganggo kuping gulung

Bapake Jager minangka Dachshund miniatur murni (dheweke duwe pewarnaan sing tepat) lan ibune yaiku Chiweenie abang (setengah Dachshund mini / setengah Chihuahua).

'Jager saiki umure udakara 14 minggu. Dheweke minangka bocah cilik sing seneng banget lan kepengin banget. Dheweke seneng banget karo perhatian - kadang dheweke bakal nggrundel utawa ngrayu, sanajan dheweke ora nggatekake nalika nindakake iki. Dheweke entuk akeh 'bocah lanang sing apik lan' Jager sing apik 'nalika dheweke sepi lan tumindak. Dheweke sinau 'lenggah' lan 'mudhun,' sanajan aku ngerteni yen dheweke seneng banget, butuh wektu lan sabar kanggo dheweke tenang supaya bisa trik. Aku nggunakake latihan klik, lan dheweke kayane nanggapi kanthi apik. Dheweke seneng bal-dheweke wis bisa main njupuk! Dheweke nggayuh sing cukup cepet. Aku manggon ing kondo, mula aku nyoba nggawa paling ora rong 10-15 menit mlaku-mlaku saben dina, amarga aku ora duwe lapangan kanggo dheweke. Dheweke nderek ing tumitku dadi apik, dheweke biasane ora duwe pengaruh.

'Dheweke pewarnaan sing apik, lan cilik banget. Siji pasangan nganggep dheweke yaiku ferret pisanan, lan aku wis krungu dheweke katon kaya tikus utawa tikus luwih saka sapisan. Umume, aku duwe wong sing weruh lan ngerti yen dheweke minangka perkara paling lucu lan cilik sing wis dideleng. Dheweke ana ing sisih cilik —Aku meh kepengin ora tuwuh luwih akeh. '

Waca conto liyane saka Chiweenie