Gambar Kacang Asu Powder Puff Cina, 1

(Rambut tanpa wulu lan bubuk)

Kaca 1

Panjaluk Tiongkok tanpa rambut digawe ing meja asu pertunjukan biru lan ana wong ing mburine

Pameran Paling Apik / Pameran Paling Apik / 2012 Westminster Best of Breed / Grand Champion De Ja Vu Aku pengin Dhiskusi Babagan Aku 'Toby,' sing diprotes Cina tanpa rambut, foto saka Karla Matlock

Jeneng liya
  • Crested
  • Puff
  • Curtis
Rambut tanpa rambut saka Cina lagi mlaku ing pekarangan Rambut tanpa rambut Cina wis ngadeg ing suketan karo wong ing mburine

Foto duweni Judy Council, Unicorn Chinese Crested

Powder Cruff Chinese ngadeg ing sadhuwure meja lan ndeleng ana wong sing nyekel sirahe

Iki minangka bubuk, macem-macem gaya Cina sing wis dawa. Dheweke duwe kamiripan sing luar biasa. Foto kanthi idin saka Judy Council, Unicorn Chinese Crested





Powderpuff Cricated Tionghoa ngadeg ing ngarepe wong ing pertunjukan asu nganggo jaket jas abu-abu sing nempelake logo Purina.

Iki minangka bubuk, macem-macem gaya Cina sing wis dawa. Dheweke duwe kamiripan sing luar biasa. Foto kanthi idin saka Judy Council, Unicorn Chinese Crested

Cookie a Powerpuff Chinese Crested lan Bianca Tiongkok tanpa Rambut Ditabuh ing lan ing ngarep kursi anyaman coklat kanthi tirai renda ditutup

Cookie, bubuk bubuk Cina sing diprotes lan Bianca, wong Tiongkok tanpa rambut tanpa rambut



Tex, rambut tanpa rambut Cina wis lungguh ing karpet, nanging poni wis entek. Ilate uga ana ing sisih cangkeme

Rambut cilik sing seneng rambut iki jenenge Tex. Duweke Anne Penfield

bulldog Perancis putih lan ireng
Close Up - Yoda wong Cina sing wulu tanpa rambut wis dilat irunge nganggo ilat dawa sing ditekuk yoda, rambut tanpa rambut Cina wis lungguh ing ngarep wit Natal lan ana kothak ing mburine

Iki Yoda, umur 3 taun, asu Kucing tanpa rambut tanpa rambut.

Profil Kiri - Rambut tanpa rambut Cina lagi ngadeg ing suket

Foto Saka Cyndy M. Carroll, New Jersey Cina Crest Rescue



Rambut tanpa rambut saka China lagi glethak ing bantal biru mengkilat Rambut tanpa rambut saka China lagi ndhelik ing bantal biru sing mengkilap lan nyawang wadhah kamera

Foto duweni Judy Council, Unicorn Chinese Crested

Sammy the Chinese Crest Powderpuff lagi lungguh ing karpet lan ndeleng wadhah kamera

Sammy, bubuk bubuk Cina sing Dipenuhi

Sammy the Powderpuff Cricated Tiongkok ngadeg ing jubin jubin ing ngarep kabinet kayu

Sammy, bubuk bubuk Cina sing Dipenuhi

asu tan kanthi moncong ireng
Wilbur, Powder Cruff Cina mlaku ing sawah nalika nganggo sabuk lan tali

Wilbur bubuk bubuk Cina nalika umur 3 taun

Zena, Powderpuff tanpa rambut ing Cina ngadeg ing karpet lan ndeleng sisih tengen

Zena wong Tionghoa tanpa rambut tanpa rambut, foto duweni Kennel Tinggi Steppin '

  • Keturunan tanpa rambut
  • Anjing Hypoallergenic
  • Asu Cilik vs.
  • Ngerti Tumindake Asu