Informasi lan Gambar Jenis Anjing Chimation

Anjing Campuran Chihuahua / Dalmatian

Informasi lan Gambar

Tinker the Chimation lungguh ing sandhing amben kanthi kemul mercusuar

Campur campuran Chihuahua / Dalmatian (Chimation) umur 9 1/2 wulan— 'Tinker minangka boneka absolut. Dheweke pancen trampil, ditambah karo kepribadian, gampang dilatih lan kita seneng banget karo dheweke. Dheweke tresna banget lan setya, lan aku saiki pengin bisa entuk adhine kembar pangilon ing wektu sing padha. Kita seneng banget karo dheweke lan dheweke ditresnani kabeh wong ing kulawarga. '

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Chimatian
  • Chi-matian
Katrangan

Chimation dudu asu murni. Iki salib antarane Chihuahua lan ing Dalmatian . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
Tinker the Chimation nyelehake ing amben ing punggung ing boneka mewah wedhus gedhe lan ndeleng wadhah kamera

Tinker asu campuran Chihuahua / Dalmatian (Chimation) umur 9 1/2 wulan





Ana segawon putih cilik kanthi bintik-bintik ireng sing ndhelik ing sofa sing ndeleng kamera

Tinker asu campuran Chihuahua / Dalmatian (Chimation) umur 8 taun— 'Chimatian Tinker cilikku sing manis saiki umure udakara 8 taun lan wis ngalami pirang-pirang taun suwene. Ing gambar sing anyar, sampeyan bisa ngerteni yen dheweke wis tuwa klawu, utamane ing mripate. Kita tresna banget karo dheweke. Sawetara taun kepungkur, anakku nggawa dheweke mlaku-mlaku lan ana asu sing mlayu ing pekarangan dheweke liwat pager lan wedi banget, dheweke ditarik metu saka kerah lan tali lan mlayu. Kita nyoba nyekel dheweke lan dheweke terus mlaku munggah bukit / gunung gedhe banget. Nalika aku nyeluk jenenge, dheweke mandheg, ndeleng maneh aku lan banjur mlaku maneh. Kita kesed banget nalika ndeleng dheweke tekan ndhuwur lan ilang. Kita langsung menyang kabeh kutha nggoleki dheweke, nggawe luwih saka 100 poster sing ilang lan diselehake ing saindenging kutha. Aku mesthi nyopir ing saindenging kutha lan nggoleki dheweke. Nalika tengah musim panas, kita duwe suhu 100 ° F + luwih saka seminggu. Aku wedi banget yen ora bisa ndeleng dheweke maneh kanthi panas lan coyote. Aku dadi nandhang sungkowo. Seminggu kepungkur lan aku wis ndedonga lan ndedonga, nanging isih ora ana Tinker. Dina kaping 8 (yaiku ulang taunku), mlaku-mlaku ing wayah wengi jam 10:00 wengi utawa ing sandal jepit. Aku mlaku saka omahku tumuju kantor polisi (udakara 3 mil), ngundang jeneng Tinker kabeh. Aku mulih lan nyusup ing kasur karo nangis. Dina kaping 9, nalika aku turu, aku krungu bojoku ngobrol karo wong liya. Aku ndeleng jam, udakara jam 4:30 esuk. Dheweke bali menyang kamar turu lan ngandhani yen aku duwe tamu. Aku ora bisa mbayangake apa sing diomongake. Nanging Tinkerku !!! Dheweke tekan omah. Aku isih mikir nalika mlaku-mlaku liwat kutha, dheweke banjur mambu wangi banjur digawa mulih. Bojoku lagi siyap kerja. Dheweke lagi sarapan lan keprungu goresan ing ngarep lawang. Dheweke kaget nalika mara ing lawang kanggo ndeleng dheweke wiwit mlaku. Dheweke nyeluk jenenge lan dheweke mbalek maneh. Iki minangka ulang tahun paling apik sing tau! Dheweke kondhisi apik banget. Dheweke wis bobote, ngalami tikus siji lan infeksi kulit, nanging dheweke bali maneh lan seneng banget. Siji-sijine masalah sing ana ing dheweke yaiku doggy PTSD. Dheweke wedi kanthi harfiah kabeh lan ngipi elek. Raos atiku nalika ndeleng segawon iki sing tresna banget marang kabeh wong, mung percaya karo kulawarga. Dheweke wedi karo swara utawa prekara sing durung nate dingerteni sadurunge. Nanging kita duwe bocah wadon cilik bali lan aku ora bisa mbayangake urip tanpa dheweke. '

Ana segawon putih cilik kanthi bintik-bintik ireng ndhelik ing kursi kanthi paw ing kemul biru

Tinker asu campuran Chihuahua / Dalmatian (Chimation) umur 8 taun



Ana segawon putih putih kanthi bintik-bintik ireng ing kursi sing lagi turu turu ing ndhuwur kemul biru lan ijo

Tinker asu campuran Chihuahua / Dalmatian (Chimation) umur 8 taun

Ana segawon putih cilik kanthi bintik-bintik ireng nggulung ing sofa kothak-kothak

Tinker asu campuran Chihuahua / Dalmatian (Chimation) umur 8 taun

Pixie the Dalmatian nyelehake flor ubin putih kanthi sirahe ing Tinker the Chimation

Pixie, sawijining Dalmatian murni kanthi endhas ing Tinker the Chihuahua / Dalmatian dog breed (Chimation)



Tinker Chimation minangka anak kirik sing lagi lungguh ing jubin kayu atos ing ngarep karpet lan katon rada ing sisih kiwa

'Iki gambar kirik anyar kita. Namane, dakkira bakal dadi 'Tinker' (bocah durung positif). Dheweke minangka kekasih. Ibune ayu Dalmatian lan bapake ukurane luwih gedhe Chihuahua. Dheweke teka tanggal 3 uwuh saka wong tuwa sing padha lair ing wayah Natal. Sing duwe duwe lanang lan wadon. Dheweke mung sayang. Dheweke diiklanake dadi 'Mini Dalmatians' nanging aku kira sampeyan bisa ngarani Dallyhuahua. '

Trinity the Chimation dicekel ing tangan wong lan nyawang nengen

Trinity the Chimation (Chihuahua / Dalmatian campuran jenis) umur 3 taun

Trinity the Chimation lagi wae diunggahake ing udhara dening wong sing lagi ngguyu

Trinity the Chimation (Chihuahua / Dalmatian campuran jenis) umur 3 taun

Trinity the Chimation jumeneng ing karpet biru lan nggaru gulu nganggo punggung

Trinity the Chimation (Chihuahua / Dalmatian campuran jenis) ing umur 3 taun ngaru kuping

  • Dhaptar Anjing Kacampur Campuran Dalmatian
  • Dhaptar Chihuahua Campuran Anjing
  • Informasi Asu Campuran Campuran
  • Asu Cilik vs.
  • Ngerti Tumindake Asu