Gambar Jenis Anjing Chihuahua, 6

Kaca 6

Metokake kirik Chihuahua ana ing tangane wong lan ilate katon seneng banget

'Bear iku ireng ireng longhair kanthi tan Chihuahua lan umure udakara 10 minggu. Dheweke minangka anak kirik sing tenang banget… kadang-kadang. Lan biasane ora rame. Dheweke seneng karo kucing loro, sanajan ora minat karo dheweke. Dheweke asu apik. Dheweke pancen manis banget lan maha asih. Nanging dheweke cenderung nguyuh lan ngunyah kabeh sing ditemokake. Saiki kita lagi nindakake latihan trampil. Chihuahuas minangka segawon sing apik tenan. Lan aku tresna karo aku !! '

Close Up - Onyx the Chihuahua lungguh ing ndhuwur meja kanthi kemul kothak lan ndeleng mudhun

'Iki sing paling disenengi yaiku Onyx, lanang Chihuahua sing umur 12 minggu. Dheweke minangka manuk katresnan cilik. Dheweke dadi wong tuwa karo kita Jack Chi lan hubungan sing lucu banget. Beda karo umume Chihuahuas Onyx latihan pot lumaku kanthi tarif sing cukup apik. Onyx, kaya kirik apa wae sregep tenan seneng ngeruk, ngunyah lan mlumpat ing apa wae kalebu godhong lan bapake. Onyx wis apik sosialisasi karo segawon liyane ing taman asu angger bapake cedhak. Onyx minangka asu sing saben wong lunga 'oh deleng kirik kasebut yaiku a Dachshund 'Amarga warnane, nanging dheweke murni Chihuahua lan sing apik banget.'

Lady Gaga the Chihuahua lagi kemul ing kemul tan lan ndelok wadhah kamera

Lady Gaga sing ireng lan putih Chihuahua umur 1 1/2 taun— 'Lady Gaga minangka salah sawijining 5 anak kirik saka bapakku sing pungkasan uwuh saka Chihuahuas . Lady Gaga lan kirik liyane Adele sing dakpethik saka rereged diwenehi panganan panganan asu sing larang, larang . 3 anak kirik liyane saka sampah diwenehi panganan asu sing murah lan ora ngisi. My Lady Gaga lan Adele tetep regane 5 pon lan 3 asu liyane saka sampah luwih saka 12 kilogram. Lady Gaga tresnaku. Dheweke pancen Chihuahua aneh. Dheweke babakan, mesthine kaya Chihuahua liyane, nanging yen sampeyan ngrawat dheweke, dheweke tresna sampeyan nganti urip. Dheweke nyekel dolanane lan goyangake bokonge amarga kepengin main wiwit nalika semana. Dheweke apik banget karo bayi lan bocah cilik. Dheweke kanca konco, lan amben anget. '





Lady Gaga the Chihuahua lagi glethak ing amben asu samak. Lagi ndeleng lan ngintip sisih amben

Lady Gaga the Chihuahua umur 1 1/2 taun ing amben asu

Mabel kirik Chihuahua lagi glethak ing kranjang lan matane mung rada mbukak. Yaiku nganggo jaket kanthi embel-embel ing pinggir lan mripate mbleset

Mabel, kirik Chihuahua warna biru umure 9 minggu



Chloe Chanel Chihuahua sing wis dawa putih, ireng lan ireng wis lungguh ing njaba nalika nganggo rompi putih lan putih

'Iki Chloe Chanel, wanita Chihuahua sing murni rambut dawa. Ing gambar iki Chloe olahraga salah sawijining klambi, ing njaba dolanan. Dheweke umure 14 minggu, 1 pon, 14 ons. Chloe mesthi duwe kepribadian unik dhewe. Dheweke ora beda karo segawon liyane sing nate tak lakoni. Ora ana siji tembung kanggo nggambarake wateke Chloe. Kadhangkala kuatir utawa dhuwur, liyane uga santai lan ora peduli. Dheweke seneng nuduhke .... Dheweke seneng banget, seneng ngambung. Dheweke bisa dadi liar lan nyenengake… nanging manis lan maha. Dheweke mikir yen dheweke luwih gedhe tinimbang dheweke. Kapan wae wong liya teka ing omah kita, dheweke mesthi menehi peringatan supaya ora bisa metu babakan sing paling banter. Dheweke seneng ngoyak ibune lan bapake lan dolanan akeh dolanane. Chloe seneng pamitan lan ngapusi ibu lan bapakne, uga ngunyah panyorot bapake .... Dheweke ora seneng karo wong liya, panas lan gunting kuku. Kebiasaan ala Chloe yaiku mlaku saka ibu lan bapakku kanthi cepet ... lan nalika ana kacilakan ing omah .... Kebiasaan sing apik yaiku asu sing paling apik banget lan nyenengake! '

Moose samak putih lan Chihuahua ngadeg ing kemul lan ndeleng ing mburine

Moose the Chihuahua umur 2 taun - 'Dheweke 4 pon lan kebak energi. Sanajan dheweke pancen asring turu. '

Moose samak putih lan Chihuahua madhep ing kemul rajutan kanthi kembang crochet.

Moose the Chihuahua umur 2 ½ taun, bobote 4 kilogram



Moose the Chihuahua ngadeg ing jubin kayu atos lan ndeleng wadhah kamera

Moose the Chihuahua umur 2 ½ taun, bobote 4 kilogram

Molly lan Tucker Chihuahuas lungguh ing karpet ijo ing ngarep kursi kanthi cetakan kembang

Chihuahuas— 'Molly (sisih tengen) lan adhine' Tucker. Kanthi rega 6 pon, sampeyan bisa ndeleng sepira gedhene (dheweke) tinimbang Tucker nalika isih anyar. Saiki dheweke luwih gedhe. '

Molly Chihuahua ana ing tangane wanita. Molly duwe medali

'Molly at the Bangor, Maine' Paws on Parade 'nglumpukake dana kanggo Bangor Humane Society. Dheweke menang medali kanggo ANJING KECIL. '

Chico the Chihuahua lungguh ing meja. Chico nduwe Santa Hat sing duwe jenggot sing dipasang ing sisih mburi lan ing mburi ana pembuat kopi, wadhah minyak iwak lan sabun cair

Chico sing umur 6 pon, Chihuahua sing umur dawa urip karo wong loro Pit Bull Terriers (Nala lan Petey). Sing duwe ujar, 'Kaloro Pit-Bulls kita wedi banget yen dheweke nuduhake sifat sedhih. Dheweke mrentah roost! Dheweke mangan dhisik banjur ngidini Pit Bulls mangan. Lucu banget ditonton. '

Daisy the Chihuahua jumeneng ing kasur kembang lan nyawang wadhah kamera

Daisy the Chihuahua umur 2 taun

Kacang kirik Teacup Chihuahua lagi lungguh ing papan ireng lan ndeleng sisih kiwa kanthi suket lan omah ing mburine

Kacang cangkir teh wedok umur 12 minggu, siji pon, wedang teh Chihuahua— deleng kepiye Peanut jenenge .

Kacang kirik Teacup Chihuahua lagi dicekel ing udhara dening wong sing nganggo cincin intan gedhe. Anjing kasebut nyelehake irunge lan nganggo krah jambon panas

Kacang cangkir teh wedok umur 12 minggu, siji pon, wedang teh Chihuahua— deleng kepiye Peanut jenenge .

Kirik Chihuahua sing wungu enom ireng lan ireng lagi lungguh ing kemul abang lan nganggo kaos jambon

Lilly, kirik Chihuahua umur 10 minggu

Rufus tan Chihuahua lagi glethak ing kursi lan ana wong ing mburine

Rufus tan Chihuahua umur 1 taun

Close Up - Pepino, Chihuahua sing rambut dawa ireng lagi nyedhaki wadhah kamera

Pepino Chihuahua sing dawa ireng ireng

  • Dhaptar Chihuahua Campuran Anjing
  • Dhaptar Asu Mripat Biru
  • Anjing Cilik vs.
  • Ngerti Tumindake Asu
  • Anjing Chihuahua: Patung Antik sing Bisa Dikoleksi