Informasi lan Gambar Jenis Anjing Chi-Poo

Anjing Chihuahua / Poodle Campuran

Informasi lan Gambar

Daisy krim Chi-Poo nganggo krah jambon panas lan lungguh ing sandhangan sofa

Daisy umur 2 taun - Daisy minangka Chipoo sing katon kaya Chihuahua lan kurang kaya Poodle.

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Chipoo
  • Sapa Poo
  • Chi-a-poo
  • Chiapoo
  • Chidoodle
  • Choodle
  • Chipoodle
  • Chihuahuadoodle
  • Chihuahuapoo
  • Poo pesta
  • Poochi
  • Poochie
  • Poo-Chi
  • Wapoo
Katrangan

Chi-Poo dudu asu murni. Iki salib antarane Chihuahua lan ing Poodle . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

sepira bisa huskies mlumpat
Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DBR = Desainer Keturunan Desainer
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
Jeneng sing Dikenal
  • Klub Hybrid Amerika Canine = Chi-poo
  • Registri Breed Desainer = Choodle utawa Wapoo
  • Desainer Dogs Kennel Club = Wapoo
  • Registri Canine Desainer Internasional®= Chi Poo
Zoe kirik Chi-Poo ireng lagi lungguh ing suketan lan nyawang wadhah kamera

Zoe umur 9 minggu - Zoe minangka Chipoo sing katon kaya Poodle lan kurang kaya Chihuahua.





Zoe kirik Chi-Poo ireng lagi nganggo band kembang ing simpul ndhuwur lan lungguh ing bantal lan ndeleng karo wadhah kamera

Zoe umur 4 wulan - Zoe minangka Chipoo sing katon kaya Poodle lan kurang kaya Chihuahua.

Zoe the Chi-Poo lagi glethak ing kasur. Dheweke duwe pita jambon ing rambut

Zoe nalika ulang taun kaping pisanan - Zoe minangka Chipoo sing katon kaya Poodle lan kurang kaya Chihuahua.



Madonna si Chi-poo putih nganggo krah jambon kanthi detak jantung lan ndhelik ing karpet abu-abu lan awake condong ing sisih kiwa

Iki umure Madonna umur 14 wulan. 'Dheweke campuran Chihuahua lan Poodle (Chipoo). Dheweke katon luwih Chihuahua. Dheweke duwe kepribadian sing kuat, seneng banget lan seneng main. '

brindle boxer lan pitbull campuran
Madonna si Chi-poo putih lungguh ing sisih mburi. Cakar ngarepe katon ing awang-awang kaya terwelu

Mangkene carane Madonna lungguh ing wektu. Dheweke umur 2 taun ing foto iki. Dheweke mikir yen dheweke manungsa!

Harley the Chi Chi-Poo Puppy lagi lungguh ing sisih ngisor undhak-undhakan karpet tan lan ndeleng wadhah kamera

Harley the Chi-Poo kirik (Chihuahua / Poodle mix dog) umur 6 wulan



Chloe the Chi-poo putih lagi glethak ing karpet lan ndeleng wadhah kamera

Chloe the Chi-poo (Asu jenis campuran Poodle / Chihuahua)

bisa asu lan coyotes berkembang biak

Waca conto liyane saka Chi-Poo