Informasi lan Gambar Jenis Anjing Cava-Corgi

Dogs Campuran Cavalier Charles Spaniel / Pembroke Welsh Corgi Campuran

Informasi lan Gambar

Jackson the Cava-Corgi ngadeg ing rereget lan ing ngarep pager rantai

Jackson the Cava-Corgi umur 4 taun

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Katrangan

Cava-Corgi dudu asu murni. Iki salib antarane Cavalier King Charles Spaniel lan ing Pembroke Welsh Corgi . Cara paling apik kanggo nemtokake ramalan jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
Jackson the Cava-Corgi ngadeg ing rereged lan ndeleng bangku kayu

Jackson the Cava-Corgi umur 4 taun





Jackson the Cava-Corgi ngadeg ing rereget lan ndeleng sisih kiwa

Jackson the Cava-Corgi umur 4 taun

Maya si Cava-Corgi lungguh ing amben kemul abang kanthi ilat lan ndeleng wadhah kamera kasebut

'Iki Maya. Dheweke Cava-Corgi umur 3 taun. Bobot 24 pon, lan bakal dianggep minangka segawon ukuran sedheng. Ibuné yaiku Raja Cavalier Charles Spaniel lan bapake dadi Pembroke Welsh Corgi. Nalika aku entuk dheweke, dheweke wedi kabeh, nanging dheweke wis nambah apik. Dheweke waspada karo wong liya, segawon lan bocah liyane, nanging dheweke bakal nampa perhatian saka dheweke. Dheweke sopan banget lan manis wedine ora nggawe dheweke agresif kanthi cara apa wae. Dheweke ora aktif banget, nuli turu ing kasur utawa amben. Dheweke seneng banget bisa ndeleng aku nalika mulih lan dheweke seneng ngetutake aku. Siji-sijine keluhan babagan dheweke yaiku yen dheweke ngeculake rambut ora mbutuhake ngethok nanging kudu disapu saben 1-2 dina. Dheweke uga gampang ngombe plake ing untune. Nanging umume dheweke minangka asu paling manis ing donya. ' Maya minangka seduluré Maggie, kapacak ing ngisor iki.



Maggie the Cava-Corgi lungguh ing jubin kayu atos lan ndeleng wadhah kamera

'Anak kirikku, Maggie minangka hibrida. Ibune minangka Pembroke Welsh Corgi lan bapake yaiku Raja Cavalier Charles Spaniel. Aku wis krungu babagan sing diarani Cava-Corgis lan Corgaliers. Kanca sing seneng nggabungake Spaniel lan Corgi dadi Sporgi! Aku lunga saka NH menyang Ohio kanggo njupuk kekasih cilik iki. Dheweke kayane wis njupuk kabeh kualitas paling apik ing saben jinis. Dheweke asu banget, kayata King Charles Spaniel, lan bakal langsung tenang nalika dijemput lan seneng lungguh karo sapa wae. Dheweke cerdik minangka pecut, kaya Corgi murni kita, sanajan dheweke uga cenderung babakan (kaya Corgi kita!). Fisik, dheweke duwe sikil cilik lan awak Corgi kanthi buntut sing dawa lan wulu entheng tanpa bisa mandheg lan pasuryan Spaniel sing manis kanthi mripat coklat gedhe lan kuping empuk. Aku mikir dheweke bakal luwih cilik tinimbang Corgi khas ing dhuwur lan bobote, lan bakal luwih mirip karo Spaniel sing dibingkai luwih cilik. Umume dheweke dadi segawon cilik sing apik tenan, waspada, lan grapyak. Dheweke seneng banget karo bocah cilik lan tumindak sing apik. Aku arep nglatih dheweke minangka asu terapi kanggo bocah ing rumah sakit. Maggie yuswa 9 wulan ing gambar iki. ' Maggie minangka sadulur kanggo Maya, sing dituduhake ing ndhuwur.

Close Up - Maggie the Cava-Corgi Puppy lungguh ing sofa kanthi sirahe miring ing sisih kiwa

Maggie the Cava-Corgi (Corgi / Cavalier mix dog) kirik umur 8 minggu

Close Up - Maggie the Cava-Corgi Puppy lagi mudhun ing kursi lan ndeleng wadhah kamera

Maggie the Cava-Corgi (Corgi / Cavalier mix dog) kirik umur 8 minggu