Informasi lan Gambar Anjing Anjing São Miguel Fila

Informasi lan Gambar

Cao de fila de Sao Miguels jumeneng ing njaba, ana sawetara tanduran gedhe

Foto saka Vale da Palha

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Asu Sapi Azores
Pangucapan

-

Katrangan

Cão de Fila de São Miguel (Asu Sapi Azores) duwe ciri khas yaiku segawon ukuran sedheng, sing mbedakake karo segawon sapi liyane, amarga umume umume luwih gedhe. Iki minangka kewan kanthi pucuk persegi, kanthi rahang sing kuat banget, mata coklat peteng ekspresif lan otot sing gedhe ing awak lan perangan awak. Dheweke mlaku kanthi karakteristik khas wadding sing rada pinggiran ing wilayah anal lan bokong. Wernane kalebu kuning semu abang, garis-garis lan abu-abu, uga corak, ing tonalitas sing peteng uga cahya bisa uga ana tambalan putih ing wilayah ngarep, dagu, dada lan sikil. Buntut kudu dilabuh nganggo vertebra kaping 2 utawa 3. Kuping biasane dipotong bunder.





jerman angon malamute campur anak kirik
Temperamen

Cão de Fãila de São Miguel minangka kewan pedesaan lan dominan, sing bisa tetep ing njobo sajrone taun nglindhungi komplotan lan alat sing digunakake ing pertanian. Cerdas banget lan cepet sinau, nglakokake macem-macem perintah. Minangka asu sing digunakake kanggo nyopir sapi susu, biasane nyakot kurang supaya ora nglarani kelenjar susu sapi, luwih dhuwur nyakot sapi sing ilang. Iki minangka keunggulan anjing sing bisa digunakake, nanging uga minangka asu properti utawa segawon perlindungan. Iki bisa nduwe sipat sing tajem banget, nanging cocog karo bendarane. Cerdas banget kanthi kapasitas sinau sing apik. Kanggo pemilik sing bener, jenis iki nggawe asu penjaga lan segawon sing apik banget. Dheweke banget pertahanan wilayah kasebut. Dheweke kudu uga sosialisasi , luwih becik nalika isih enom karo asu lan wong, utamane karo bocah-bocah, amarga anane cenderung ngati-ati karo wong liya, sanajan dheweke grapyak banget karo wong sing dheweke kenal. Supaya bisa sukses njaga Cão de Fila de São Miguel, kulawarga kudu entuk status pimpinan paket . Minangka naluri alami yen asu duwe pesen ing bungkus . Nalika kita manungsa urip karo segawon , kita dadi bungkusane. Kabeh paket kerja sama miturut pimpinan tunggal. Garis wis ditetepake kanthi jelas lan aturan wis disetel. Amarga segawon ngandhani rasa ora senenge amarga tuwuh lan pungkasane nyakot, kabeh manungsa liya kudu luwih dhuwur tinimbang karo segawon. Manungsa kudu nggawe keputusan, dudu segawon. Iku mung cara hubungan sampeyan karo segawon bisa sukses kanthi lengkap.

Dhuwur, Bobot

Dhuwur: Lanang 19.5 - 24 inci (50 - 61 cm) Wanita 19 - 23 inci (48 - 58 cm)



Bobot: Lanang 55 - 90 pon (25 - 41 kg) Wanita 45 - 80 pon (21 - 36 kg)

Masalah Kesehatan

Ora ngerti masalah kesehatan

jack russell shih tzu adol kirik adol
Kahanan Urip

Cão de Fila de Sãao Miguel kudu manggon ing jejere pemilik. Anjing iki ora cocog kanggo urip ing apartemen. Kudu ana gawean.



Olahraga

Perlu olahraga saben dinane, sing kalebu a saben dina, mlaku dawa . Seneng mbukak, muter lan makarya.

Pangarep-arep Urip

Udakara 15 taun

Ukuran uwuh

Udakara 5 nganti 10 anak kirik

Ngresiki

Sikat jas kaping pirang-pirang seminggu

Asal Usul

Ing taun 1427 Kapuloan Azorean ditemokake. Dheweke ditutupi vegetasi subur sing angel ditembus, nanging ora ana mamalia. Para pelaut Pangeran Henry mbuwang sapi ing pinggir pulau-pulau kasebut. Ing taun 1439 ana akeh sapi ingon-ingon ing São Miguel. Ditambah bebas, sapi dadi gedhe. Mula, ana kebutuhan kanggo asu sapi, utawa segawon fila. Anjing sing paling penting yaiku Antrian Terceira (saiki wis punah) sing banjur dikembangke karo liyane tukang moloser kanggo nggawe Cão de Fila de São Miguel. Anjing iki dadi elemen sing penting banget kanggo ternak sapi, saliyane dadi penjaga harta benda lan kulawarga bendarane.

Klompok

FCI Group 1 - Divisi - Asu sapi kanthi tes sing digunakake

Pangenalan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amerika
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Continental
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • FSMA = Asosiasi Fila de São Miguel
  • NKC = Klub Kennel Nasional
Cao de fila de Sao Miguel lagi mlaku ing njaba kanthi cangkeme lan ilate

Foto saka Vale da Palha

kirik cur view gunung didol
Cao de fila de Sao Miguel lungguh ing njaba kebon ing sangisore wit-witan wit kanthi cangkeme lan ilate

Foto saka Vale da Palha

Ditembak sirah - Cao de fila de Sao Miguel lungguh ing njaba

Foto saka Vale da Palha

Waca conto liyane babagan Anjing Fila de São Miguel

  • Gambar Fila de São Miguel 1
  • Gambar Fila de São Miguel 2
  • Gambar Fila de São Miguel 3
  • Gambar Fila de São Miguel 4