Informasi lan Gambar Jenis Anjing Bullmastiff

Informasi lan Gambar

Izzy the Bullmastiff lan Sonny the Bullmastiff kirik nyelehake ing sisih ndhuwur tangga bata ing ngarep lawang ngarep omah

'Iki minangka anak kirik Bullmastiff, Izzy umur 11 wulan lan Sonny 4 wulan. Dheweke katon angel nanging minangka perkara sing paling manis ing bumi! Dheweke seneng banget nonton Cesar Millan lan mangan apa wae! '

piteler lan campuran heeler biru
  • Dolanan Trivia Asu!
  • Dhaptar Dogs Breed Campuran Bullmastiff
  • Tes DNA Anjing
Pangucapan

bantheng-mas-tif Kirik, otot, amba dhadha, kirik cilik tumuju kepala kanthi moncong ireng lan kuping abu-abu lungguh ing njaba ing kayu ing ngarep omah

Browser sampeyan ora ndhukung label audio.
Katrangan

Bullmastiff akeh banget, dibangun kanthi kuat, nanging dudu segawon sing rumit. Tengkorak sing amba lan amba kriput lan moncongane amba, jero lan biasane warnane luwih peteng. Dahi warata lan mandheg sedheng. Irung ireng amba lan irunge amba. Untu bisa ditemokake ing level utawa cokotan ngisor. Mripat ukuran medium yaiku hazel peteng. Kuping sing bentuke V disetel dhuwur lan jembar, digawa cedhak pipi, menehi tengkorak kanthi tampilan persegi. Buntut sing kuwat disetel dhuwur, luwih kenthel ing oyot lan tapering lan uga lurus utawa sudhut mlengkung, lan tekan pucuk. Sisih mburi cekak, lurus lan rata ing antarane layu lan dhengkul. Lambang sing cekak, kandhel, rada atos nganggo brindle, fawn, utawa abang, asring nganggo tandha ireng ing endhas.





Temperamen

Bullmastiff minangka anjing penjaga sing waspada, waspada, kanthi sopan santun. Tertulis lan tresno, nanging ora wedi yen diprovokasi. Sanajan ora gampang nyerang, bakal entuk penyusup , jupuken dheweke terus. Sanalika, iku sabar karo bocah. Asu-ilu sing cerdas, malah nesu, tenang lan setya kepemimpinan manungsa . Bullmastiff kuat banget lan butuh master tenan sing manteb ing ati lan konsisten karo aturane disetel menyang asu. Dheweke kudu rampung manut dilatih , lan kudu diwulang supaya ora narik kawigaten. Nalika metu lan metu ing gapura utawa lawang, segawon kudu ngidini manungsa mlebu lan metu luwih dhisik amarga ora ngurmati pak, amarga ing pikirane segawon, pimpinan kasebut ndhisik. Asu kudu tumit ing sandhinge utawa ing mburine manungsa . Iki paling penting, amarga ora mung segawon duwe naluri migrasi lan kudu mlaku saben dina, nanging naluri ngandhani segawon pimpinan pimpinan ndhisiki. Priksa manawa sampeyan sosialisasi kanthi akeh karo wong liya lan segawon liyane nalika isih cilik. Dheweke bisa uga apa-apa kéwan ingon liyane , gumantung saka kepiye pamilik komunikasi karo segawon. Bullmastiff minangka jenis sing luwih dominan tinimbang Mastiff . Dheweke cenderung drool , slobber lan ngorok. Kirik bisa uga katon ora terkoordinasi. Anjing-anjing kasebut sensitif banget karo swarane sampeyan lan kudu ana wong sing bisa ngomong kanthi tegas, nanging ora keras. Iki dudu segawon sing angel, nanging butuh pawang sing bisa negesake panguwasane. Bullmastiff ora nate dibuwang menyang kennel. Pamilik sing alus utawa pasif bakal angel ngontrol segawon iki. Bakal katon sengaja, bisa uga agresif karo segawon liyane lan diwenehake karo wong liya yen ora duwe wektu kanggo pemilik sosialisasi , lan ngerti carane komunikasi kanthi bener apa sing diarepake kanthi cara sing migunani.

Dhuwur, Bobot

Dhuwur: Pria 25 - 27 inci (63 - 69 cm) Wanita 24 - 26 inci (61 - 66 cm)



Bobot: Lanang 110 - 133 pon (50 - 60 kg) Wanita 100 - 120 pon (45 - 54 kg)

Masalah Kesehatan

Rawan kanggo kanker , displasia pinggul, tumor, masalah kelopak mata, PRA lan godhok ing lambe. Uga rawan kembung . Luwih becik diwenehi panganan loro utawa telu panganan sedina wae tinimbang siji panganan gedhe. Entuk bobot kanthi gampang, aja kakehan panganan. Rawan kanggo tumors sel mast .

Kahanan Urip

Bullmastiff ora apa-apa ing apartemen yen cukup olahraga. Dheweke cukup ora aktif ing njero ruangan lan yard cilik bakal ditindakake. Dheweke ora bisa ngidinke suhu sing ekstrem.



Olahraga

Bullmastiff kudu dijupuk ing mlaku saben dina kanggo ngrampungake naluri kancan primal kanggo bermigrasi. Wong sing ora bisa ngatasi kabutuhane iki umume ngalami masalah prilaku . Nalika mlaku-mlaku, segawon kudu digawe tumit ing sandhinge utawa ing mburine wong sing nyekel timbal, kaya ing pikirane segawon pimpinan kasebut ngarahake, lan pimpinan kasebut kudu dadi manungsa. Ajari supaya mlebu lan metu kabeh lawang lan dalan sawise manungsa.

Pangarep-arep Urip

Ngisor 10 taun.

Ukuran uwuh

4 - 13 anak kirik, rata-rata 8

Ngresiki

Lambang sing cekak, rada atos gampang dirawat. Sisir lan sikat nganggo sikat rambut sing kuwat, lan sampo mung yen dibutuhake. Ora ana gudang sing langka. Priksa sikil kanthi rutin amarga nggawa bobot akeh, lan motong kuku.

Asal Usul

Bullmastiff dipikolehi kanthi nyebrang Mastiff 60% kanthi Bulldog 40% ing negara Inggris. Jinis Mastiff Bulldog bisa ditemokake ing cathetan wiwit taun 1795. Ing taun 1924 Bullmastiff wiwit diadili. Telung generasi ternak Bullmastiff diwajibake supaya Bullmastiff bisa kadaptar minangka murni. Bullmastiff digunakake minangka asu gamekeeper kanggo nglacak, ngatasi lan nyekel pemburu. Asu-asu kasebut galak lan ngancam, nanging dilatih supaya ora nyakot wong sing nyusup. Nalika kabutuhan segawon gamekeeper mudhun, segawon brindle peteng sing apik banget kanggo kamuflase ing wayah wengi dadi popularitas kanggo warna fawn sing luwih entheng. Iki wis dihargai minangka penjaga mburu, minangka pitulung kanggo tentara lan kerja polisi, lan digunakake minangka pengawas dening Diamond Society ing Afrika Kidul. Dina iki Bullmastiff minangka kanca kulawarga lan wali sing bisa dipercaya. Seneng urip bareng kulawarga, lan dheweke bakal kepenak urip bareng.

Klompok

Mastiff, AKC Nggarap

Pangenalan
  • CKC = Klub Kennel Continental
  • FCI = Federasi Cynologique Internationale
  • AKC = Klub Kennel Amerika
  • KCGB = Klub Kennel Inggris Raya
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Klub Kennel Selandia Baru
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amerika
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • NAPR = Registri Purebred Amerika Utara, Inc.
  • ACA = American Canine Association Inc.
Anak kirik kanthi wulu ireng kandel lan ireng, nganggo paws gedhe lan sirahe amba kanthi kerut ing bathuke ing kayu.

Odin kirik Bullmastiff umur 12 minggu bobote 35 pon .— 'Odin seneng sarapan, nedha awan lan nedha bengi, lan utamane seneng lelungan kanggo ndeleng bocah liyane ing kelas manut.'

Higgins Bullmastiff lungguh ing dek mburi ing sisih ndhuwur undhak-undhakan ndeleng wadhah kamera kanthi panggangan tertutup ing mburi

Odin kirik Bullmastiff umur 12 minggu bobote 35 kilogram.

Shirley Bullmastiff ngadeg ing rereged lan ndeleng wadhah kamera

Higgins Bullmastiff umur 7 wulan— 'Higgins umur 7 wulan lan 85 pon ing gambar iki. Dheweke asu alus lan pinter banget nanging rada mbandel. Kuat lan waspada, nanging isin karo wong liya. Aku wis maca lan ndeleng akeh bahan latihan kalebu Cesar Millan. Nalika latihan, aku dadi tenan amarga dheweke mbutuhake lan menehi akeh umpan balik positif . '

Brutus Bullmastiff lungguh ing lantai linoleum lan ndeleng ing ngarep lawang. Tembung

Shirley, Bullmastiff saka Circle J Bullmastiff, umure 1½ taun lan 105 kilogram.

Rambo Bullmastiff ngadeg ing njaba kanthi beton kanthi tali dipasang ing cagak ing mburine

Brutus the Bullmastiff udakara 2 taun— 'Brutus minangka Bullmastiff lanang. Dheweke wani banget, wani, lembut, apik lan setya. '

Rambo Bullmastiff lungguh ing njaba konkrit kanthi cangkeme mbukak lan tali dipasang ing cagak

Rambo the Bullmastiff umur 1 taun

Rambo the Bullmastiff mlumpat kanthi siji paw ing tembok bata ing ngarep omah lan garis klambi

Rambo the Bullmastiff umur 1 taun

Charlie the Bullmastiff ngadeg ing suket jejere voli kanthi kendaraan konstruksi kuning ing mburi

Rambo the Bullmastiff umur 1 taun

Lacee Bullmastiff ngadeg ing suket kanthi teken ing cangkeme. Lacee ngadeg ing ngarepe grumbul sing kandel

Charlie, bocah Bullmastiff umur 16 wulan

'Lacee minangka Bullmastiff umur sewelas minggu. Dheweke duwe sipat layanan kanthi seneng banget. Sanajan dina kirik utamane turu, dheweke duwe spunk sing cepet. '

gambar campuran pug boston terrier

Deleng conto liyane saka Bullmastiff