Informasi lan Gambar Jenis Anjing Staff Bullboxer

Anjing Peternakan Campuran Petinju / Amerika

Informasi lan Gambar

Sisih kiwa ireng kanthi Staff Bullboxer putih sing madeg suket, cangkeme mbukak, ilate metu lan ngarep-arep.

Brandon Staff Bullboxer (Campuran petinju / Staffie) umur 1 3/4 taun

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Katrangan

Staff Bullboxer dudu asu murni. Iki salib ing antarane Petinju lan ing American Staffordshire Terrier . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh trah ing salib lan ngerti sampeyan bisa nggabungake sembarang ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis hibrida. Ora kabeh asu hibrida desainer iki dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
Ana asu gedhe ireng lan putih mbentang ing kasur manungsa nalika ndeleng kamera maneh.

'Aku duwe Bullboxer sing aku bangga lan pengin nuduhake dheweke karo sampeyan. Jenenge Kali lan dheweke American Staffordshire Terrier lan American Boxer campuran. Bapake dadi Boxer dadi duwe gen Boxer sing kuat. Dheweke tresna banget lan tresna banget lan bakal ngrangkul sapa wae sing nangis lan nggawa dolanan. Dheweke pancen apik banget, sanajan diserang dening Pangon Jerman sing ora duwe tali, dheweke ora gelut, nanging mlayu ing antarane sikilku kanggo njaluk tulung. Dheweke lembut banget karo bocah-bocah lan kewan cilik , nuwuhake cara sing paling apik kanggo dheweke. Dheweke uga sedhih banget. Ora seneng suket udan utawa lendhut kajaba dheweke lagi swasana banjur bakal mlempem kaya babi. Dheweke seneng renang lan bakal metu ing kali utawa tlaga lan nglangi bunder pirang-pirang jam. Dheweke seneng teken lan kayu, dolanan sing mbengok, lan perang tarik. Dheweke mung ngombe banyu mili saka bak uga. Dheweke nolak banyu mangkuk. Dheweke seneng panganan panas kaya kari, cayenne utawa wasabi. Dheweke saliva, seneng ngorok, lan nari sing paling penting kanggo dheweke. '





Sisih tengen brindle karo Staff Bullboxer putih sing nganggo bandana lan lungguh ing kemul ing sanjabane toko.

'Olly Bear umure udakara patang taun. Dheweke cukup alus, lan seneng nangkep lan nongkrong karo wong sing disenengi. Dheweke low-key, pancen apik banget lan ngerti prentah dhasare. Olly Bear pancen motivasi kanggo ngrawat supaya kita bisa sinau babagan trik. Dheweke wis trampil latihan lan trampil. Olly Bear pancen misuwur karo kewan liya, saumpama dheweke ora nyoba ngunggahake dheweke lan nduwe dominasi. Olly Bear sok-sok masang asu liyane, nanging kanthi cepet 'mudhun' utawa 'ora' bakal mandheg. Saiki, dheweke dijaluk karo Schnauzer lan Poodle mini liyane. Dheweke pancen apik banget. Olly Bear grapyak karo wong, lan ngidini wong liya kewan kewan. Dheweke asring nggulung furnitur teras kanggo turu nalika nggawa dheweke menyang adopsi. Adegan sing lucu banget kanggo dideleng :). Dheweke dadi pesona. Dheweke duwe kepribadian sing sensitif dheweke bakal mbungkuk lan sujud nalika ngerti yen ana wong sing nesu utawa nesu. Mungkin iki kedadeyan saka jaman biyen nalika dheweke pancen ora digatekake, dirantai, lan ditinggal mati dhewe. Yayasan Hewan Peliharaan Fuzzy nylametake dheweke sawise dheweke dicekel saka pejabat asline dening petugas penegak hukum. '

Close Up - Sisih kiwa coklat karo kirik Staff Bullboxer putih sing turu ing njaba suket.

Kirik Staff Bullboxer umur 2,5 wulan lagi turu ing suket.



Close Up - Sisih tengen ngarep tan nganggo kirik Staff Bullboxer putih sing lagi lungguh ing njobo ing kursi ing sacedhake wong lan ngarep-arep banget.

'Iki gambar kirik Campella Terrier / Boxer sing umur 11 minggu, Bella. Dheweke tenang banget lan tresna marang bocah-bocah. Aku emban lan dheweke seneng kabeh umur. Dheweke seneng nangkep lan menehi ambungan. Dheweke ambegan kirik banget lan dipuji LOL. Dheweke bangga banget lan seneng main karo kucing loro. Dheweke seneng banget latihane. Dheweke mung seneng nduwe. Aku ngarep-arep urip bebarengan .... '

  • Gambar Staff Bullboxer 1