Informasi lan Gambar Anjing Bull Jack Dog

Dogs Campuran Bulldog / Jack Russell Campuran

Informasi lan Gambar

Biskit the Bull Jack lagi mlumpat menyang wong kanthi cangkeme lan ilate

'Iki gambar kirik, Biskit, umur 8 wulan. Kita tuku dheweke nalika isih kirik umur 8 minggu. Dheweke duwe Bulldog Inggris lan Jack Russell tiyang ingkang remen ing rahipun. Dheweke kebak energi 90% wektu, nanging yen entek kukus, dheweke ambruk ing lantai utawa ing pekarangan lan mung nyelehake ing kana kaya wis mlaku 3 dina. Cara jinis iki kedadeyan ing kene yaiku Bulldog Inggris metu nggunakake kamar mandi lan Jack Russell metu saka omah sing ana ing mburine. Wong-wong sing dituku saka Bulldog Inggris lan Jack Russell. '

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Jack Bantheng Inggris
  • Inggris Bull Jack
Katrangan

Bull Jack dudu asu murni. Iki salib antarane Bulldog lan ing Jack Russell tiyang ingkang remen . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
Mugsy the Bull Jack lungguh ing klinik dokter hewan kanthi cangkeme lan ilate

Campuran Mugsy the English Bulldog / Jack Russell Terrier umur 5 taun- 'Mugsy minangka asu penyelamat. Kita wis duwe 2 1/2 taun. Bioologine ujar sing duwe asline ngasilake Jack Russels lan English Bulldogs, lan ana pesta ing sawijining wengi lan ing kene dheweke !! Umume tingkah lakune yaiku Bulldog, gampang banget. Dheweke ngeculake kaya Jack lan dadi pelari sing apik. Dheweke pancen pilih-pilih babagan apa sing dipangan, lan kadang-kadang tumindak ora peduli karo dheweke. (lan dheweke bocah lanang gedhe) Mugsy pancen apik karo kewan kewan liyane, lan seneng karo bocah-bocah. Dheweke seneng ngusap wetenge, sing wis dadi ritual. Dheweke uga seneng mriksa email. Sajrone 2 1/2 taun, kita wis nemoni Mugsy, dheweke ora nate nyedhaki sapa wae. Dheweke ora seneng nunggang mobil nanging bakal mlumpat ing mobil utawa truk nalika ngerti yen dheweke ora duwe pilihan. Dheweke ora edan adus, nanging bakal lungguh ing kana kaya wedhus nalika lagi golek. Kabeh iku pancen asu tenan, yen dheweke ora bisa ngeculake dheweke bakal sampurna. '





Mugsy Bull Jack nyelehake ing jubin

Campuran Mugsy the English Bulldog / Jack Russell Terrier umur 5 taun

Mugsy the Bull Jack nyelehake ing karpet, ing ngarep rak majalah

Campuran Mugsy the English Bulldog / Jack Russell Terrier umur 5 taun



Profil Kanan - Mugsy the Bull Jack lungguh ing karpet

Campuran Mugsy the English Bulldog / Jack Russell Terrier umur 5 taun