Gambar Jenis Anjing Boxer, 9

Kaca 9

Profil Kanan - Greta Boxer ngadeg ing njaba ing permukaan ndhuwur ireng.

Greta the fawn brindle American Boxer

Caesar Petinju ngadeg ing permukaan ndhuwur ireng ing ngarepe wong sing ndeleng wadhah kamera.

Kaisar American Fawn brindle American Boxer

Sisih mburi Kaisar Petinju. Wong ing mburine nyekel krah.

Kaisar American Fawn brindle American Boxer





Gypsy Rose the Boxer Puppy sing ana ing njaba ing blacktop godhong

Gypsy Rose, kirik American Boxer brindle mbalikke

Gypsy Rose the Boxer Puppy lagi lungguh ing njaba kanthi rereget lan ndeleng wadhah kamera.

Gypsy Rose, kirik American Boxer brindle mbalikke



kawat rambut terrier campuran pug
Rosie the Boxer Puppy miwiti dolanan kanthi mlumpat menyang Ajax kirik Boxer liyane

Rosie nyerang adhine Ajax (kirik Boxer). Kadhangkala dheweke tekan ing papan sing wis cukup lan dikeparengake.

Rosie the Boxer Puppy lagi glethak ing sadhuwure Sadie Boxer ing kursi

Rosie kirik Boxer turu ing Lik Sadie

Sekawan Petinju main ing njaba ing blacktop kanthi godhong warna ing sakiwa tengene

4 kanca sampah iki gabung maneh kanggo dolanan. Kabeh mau petinju Amerika.



setengah kirik chihuahua setengah yorkie
Papat Petinju muter ing njaba mobil kanthi godhong warna-warni ing lemah Tanduran anak kirik Boxer cilik sing lagi disusoni saka ibune sing durung diwasa. Telung anak kirik coklat peteng ireng.

Tanduran kirik Boxer umur 3 dina

Sekilas 3 coklat peteng cilik karo kirik Boxer ireng sing lagi disusoni saka ibune sing lagi dadi segawon Boxer. Salah sawijining anak kirik duwe gumpalan putih.

Tanduran kirik Boxer umur 3 dina

Tangan sing duwe tato nyekeli kirik Boxer sing cilik 3 dina sing duwe moncong ireng, irung jambon, pucuk ing pion lan kuping ireng cilik.

Kirik Boxer umur 3 dina

Tampilan sisih ngarep coklat cilik sing ana kirik ireng sing duwe dhadha putih lan pucuk putih ing pike dicekel tangan.

Kirik Boxer umur 3 dina