Informasi lan Gambar Jenis Anjing Ayam Ayam Border

Anjing Breed Campuran / Cocker Spaniel Campuran

Informasi lan Gambar

Border Collie Cocker Bates putih lan putih lagi ndhelik ing suket, ngunyah balung lan katon ing sisih kiwa

'Chase yaiku Collie Perbatasan Australia nyebrang karo a Cocker Spaniel lan umure luwih saka setaun ing gambar kasebut. Dheweke pancen tumindak umure. Dheweke konyol banget lan asring katon mlayu ngubengi omah kanthi dolanan mewah ing cangkeme. Sejatine dheweke duwe kepribadian Cocker lan tampilan Collie Border cilik, kajaba kupinge sing mesthi kaya sing Labrador . Chase, sanajan umume ayem lan tenang, dheweke bisa ngalami babakan sing ora bisa dikendhaleni, lan cenderung ngrusak omah yen ora dijupuk kanggo paling ora siji mlaku ing dina. Dheweke asring dadi segawon aneh, dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake nalika ana segawon liyane, lan gampang wedi utawa bingung. Nanging kabeh, dheweke minangka asu sing apik banget, nanging mesthi dudu kewan sing paling pinter! '

Kirik pitbull umur 6 wulan
  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Spaniel Border
Katrangan

Border Collie Cocker dudu asu murni. Iki salib ing antarane Border Collie lan ing Cocker Spaniel . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa nggabungake salah sawijining ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Hibrida iki sengaja dikembangake kanggo olahraga ketangkasan lan bola sepak. Dheweke seneng banget banget, asu sibuk sing butuh akeh kegiyatan. Ora kanggo pamilik kewan pemula, dheweke butuh kegiyatan lan olahraga saben dinane. Ora kabeh asu hibrida desainer iki dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
Cedhak - Sisih kiwa Border Collie Cocker ireng lan putih sing lagi ndheprok ing karpet banjur katon.

Chase Cocker Border Collie ireng lan putih nalika umur 1 taun





Sisih kiwa ngarep Border Collie Cocker ireng lan putih sing ndeleng ing sudhut lawang.

Chase Cocker Border Collie ireng lan putih nalika umur 1 taun

  • Dhaptar Cocker Spaniel Mixed Dogs
  • Dhaptar Bocah Collie Campuran Anjing
  • Dhaptar Anjing Kewan
  • Informasi Asu Campuran Campuran
  • Ngerti Tumindake Asu