Informasi lan Gambar Jenis Anjing Border-Aussie

Anjing Breed Campuran Collie / Gembala Australia

Informasi lan Gambar

Sisih tengen ireng kanthi Border-Aussie putih sing madeg salju, katon ngarep lan cangkeme rada mbukak.

'Adipati salib saka Border Collie / Pangon Australia kita entuk nalika nyoba ngganti Gembala Australia sing getih lengkap. Adipati dudu pengganti, dheweke pancen mandheg ing kapribadene dhewe. Aku ora ngira kita cukup siyap kanggo bagean Border Collie. Kang energi tanpa wates lan penasaran terus aja nganti sampeyan lungguh karo segawon iki. Nanging ing ndhuwur, dheweke minangka asu sing paling cerdas lan responsif sing durung tau dakdeleng. Lali printah tangan, dheweke bakal nanggapi arah mripat. Iki Ferrari segawon. '

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Aussieollie
Katrangan

Border-Aussie dudu asu murni. Iki salib ing antarane Pangon Australia lan ing Border Collie . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa nggabungake salah sawijining ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
Tampilan ndhuwur putih kanthi abu-abu Border-Aussie sing lagi sumeleh ing teras kayu lan katon munggah.

Asu hibrida Lexi the Border-Aussie (Border Collie / campuran Shepherd Australia)





Pethak kanthi Border-Aussie abu-abu ngadeg ing karpet karpet kembang, ing sandhinge kursi, cangkeme mbukak lan ngarep-arep banget.

Asu hibrida Lexi the Border-Aussie (Border Collie / campuran Shepherd Australia)

lab ireng umur 1 taun
Sisih kiwa ngarep saka putih kanthi warna abu-abu Border-Aussie sing lagi lungguh ing karpet karpet kembang, lagi condong ing kursi, katon ing sisih kiwa lan cangkeme rada mbukak.

Asu hibrida Lexi the Border-Aussie (Border Collie / campuran Shepherd Australia)



Sisih kiwa ngarep Border-Aussie sing putih lan putih sing lagi lungguh ing teras karo sirah miring ing sisih tengen.

Border-Aussie bermata biru mateng (Asu campuran Campuran / wedhus campuran Australia)

Close Up - Sisih kiwa coklat karo kirik Border-Aussie putih sing lagi lungguh ing tangane Bocah

Kirik Border-Aussie bermata biru (Border Collie / Anjing campuran Campuran Australia)

Cedhak - Sisih sisih tengen tan kanthi kirik Border-Aussie putih sing dirangkul bocah wadon cilik

Puppy Border-Aussie (Border Collie / Anjing Sato Gembala Australia)



Sisih tengen sisih ngarep coklat karo kirik Border-Aussie putih sing isih ngadeg ing kursi lan ing pangkone bocah wadon sing lagi lungguh ing sandhinge.

Puppy Border-Aussie (Border Collie / Anjing Sato Gembala Australia)

Sisih kiwa Loro Border-Aussie Puppies sing ana ing njaba dolanan suket.

Puppy Border-Aussie (Border Collie / Anjing Sato Gembala Australia)

Sisih kiwa sisih kiwa ireng karo kirik Border-Aussie putih lan samar sing ngadeg ing jubin jubin lan katon ngarep-arep.

'Cully the Border-Aussie nalika umure meh 8 minggu - ibune yaiku Collie Border sing jenenge Blue, kanggo dheweke mripat biru . Bapak kasebut minangka Pangon Australia sing abang, Nash, mini dikembangke, nanging ukurane dawa banget. Aku pengin lanang ireng lan putih. Cully minangka tri, nanging aku ora bisa ngeculake proyek warna kanthi warna dhewe. '

Tampilan topdown saka ireng kanthi kirik Border-Aussie putih lan samak sing lagi turu ing pangkone wong, ing kendaraan.

'Kita duwe Border Collies nalika aku tuwuh ing peternakan sing asu lan kewan sing bisa digunakake. Dheweke minangka segawon sing unik, aneh, lucu lan pancen pinter. Aku tresna mau! Kaloro jinis ing salib iki duwe akeh kamiripan, aku ora yakin Cully bakal beda karo Koloni Border kanggo duwe Aussie ing dheweke. Aku ngerti yen dheweke ora bakal duwe proyek apa-apa kanggo hektar siji lan urip kaya asu omah sing diduweni karo segawon sing digunakake! Aku rencana kanggo latihan trampil karo dheweke lan muga-muga aku bisa nglatih dheweke supaya ora ngoyak jaran supaya dheweke bisa nunggang trek. Anjing-anjing iki butuh stimulasi lan Cully, sanajan wis umur 2 wulan, wis jelas banget! Wis dakdeleng a esuk mlaku bakal dadi luwih penting, nanging angel yen hawa anyep ing MN ing ngisor iki sithik! Aku pengin mulang jogging ing treadmill minangka cadangan kanggo dina cuaca sing ala. Dheweke duwe kabeh naluri kanggo angon lan alon-alon sinau supaya ora tumit tumit. Dheweke pancen mamah, nanging aku yakin bakal luwih apik, yen kita sregep menehi dheweke prekara liya! Bojoku mikir yen omah kita bisa uga cocog Basset Hound , nanging aku seneng banget karo segawon sing wis daksenengi pirang-pirang taun kepungkur! '

jepang chin maltese campur kirik didol
Close Up - Sisih tengen sisih ireng karo Border-Aussie putih sing lagi sumeleh ing kasur lan katon ngarep-arep.

'Nggawe campuran ireng lan putih Border Collie / campuran Shepherd Australia umur 10 wulan wis dadi asu sing apik banget. Dheweke pancen segawon sing cerdas, apik budine, lan setya. '

Kirik Border-Aussie ireng lan putih lagi lungguh ing sikile wong sing lagi lungguh ing kursi. Wis diarep-arep lan cangkeme bakal mbukak.

'Iki campuran Campuran Border Collie / Shepherd Australia Harlee. Aku njupuk gambar iki nalika dheweke lagi main karo ibune. Dheweke pancen bocah sing apik banget! Dheweke umure udakara 5 wulan ing gambar iki. Dheweke seneng gelut lan muter kasar banget! '

Tampilan ndhuwur kanggo kirik Border-Aussie ireng lan putih sing lagi ndhelik ing suketan kanthi cangkeme mbukak lan lagi nyawang.

'Harlee the Border Collie / campuran Shepherd Australia umur 3 wulan, ngaso ing suket sawise sore gelut karo asu kanca sing umure udakara 3 wulan.'

Cedhak - Kirik Border-Aussie ireng lan putih lagi nyelehake tumpukan kemul lan katon ngarep-arep.

'Harlee the Border Collie / campuran Shepherd Australia umur 9 minggu, kaping pisanan saka lelungan saka omah ing Tulsa, OK kanggo ngunjungi mertua ing Amarillo, TX'

Cedhak - Kirik Border-Aussie ireng lan putih lagi lungguh ing amben kanthi tangan ing tangane dada

'Harlee the Border Collie / campuran Shepherd Australia umur 7 minggu, ing wayah wengi dheweke entuk dheweke. Dheweke pancen kirik manis !!! '

Sisih kiwa Border-Aussie putih sing lungguh ing njaba njaba Kandang. Endhas ing tas panganan asu lawas

'Jade minangka campuran Shepherd / Border Collie Australia kanthi luwih energi tinimbang dheweke ngerti apa sing kudu ditindakake. Kita ngira wis ndhelikake tas panganan kucing, nanging kayane durung cukup. Kita teka ing omah lan sirahe nemplek ing kanthong kosong tanpa bukti panganan kucing ing endi wae. Kita ndhelikake tas panganan kucing ing potongan kayu lapis ing ndhuwur omah asu kasebut. Kucing bisa nyedhaki lan dheweke uga bisa. Dheweke cukup cilik, nanging dheweke mlumpat luwih dhuwur tinimbang sing dakdeleng. Dheweke nggawa bal tenis lan nyelehake ing tanganku saben kasempatan sing dipikolehi. Jade tresna karo kabeh wong lan seneng banget nalika ana wong sing guneman karo dheweke. Nalika dheweke bisa tenang dheweke seneng ngringkus lan nyelehake ing kasur. Dheweke pancen pinter lan ngerti akeh banget tembung. Tembung sing disenengi yaiku 'Ngarawat,' 'Mobil,' 'Kitty,' lan 'Run / Walk' (dheweke luwih seneng mlayu). Saiki dheweke ati-ati supaya ora nempelake sirahe ing tas, nanging dheweke isih seneng mangan. Dheweke bakal mangan panganan kaya sing diwenehake. '

Telung Border-Aussie Puppies lagi nemplek ing jubin

'Gambar kasebut kalebu anak kirik telu umur 9 minggu. Yaiku campuran Shepherd / Border Collie Australia. Ana bocah lanang loro (Taz lan Pooh Bear) lan bocah wadon (Bailey). Taz minangka wong ireng lan petualang. Pooh iku oranye lan dheweke mesthi sing paling manis. Bailey minangka warna campuran lan paling nyenengake. Kabeh wong ujar manawa aku edan yen entuk telung anak kirik sekaligus, nanging aku ora bisa seneng karo dheweke. Crita kasebut yaiku pacarku krungu babagan wong lanang sing menehi kirik ing dalan supaya kita bisa ndeleng dheweke supaya bisa entuk. Nalika tekan kana, dheweke isih kari telu lan kabeh padha mlaku marani kita kanthi lucu. Kita mutusake nggawa wong-wong mau mulih sawetara wektu kanggo ndeleng kepiye kahanane karo asu sing luwih tuwa sing kalebu campuran jenis. Nalika tekan omah, kita ngerti yen ora bisa nggawa maneh lan mula iku. 'Katresnan sepisan.' Nganti saiki dheweke dadi anak kirik sing hebat, tresna banget lan semangat. Dheweke seneng dolanan lan njaga perusahaan liyane. Sanajan kabeh crita beda nalika wayah nedha bengi. Siji bab gedhe sing aku weruh yaiku dheweke pengin apa sing liyane. '

Telung Border-Aussie Puppies lagi turu ing ngisor siji liyane.

Pooh Bear, Bailey lan Taz, Border Collie / Shepherd Australia anak kirik campuran umur 9 minggu (Border-Aussies)

Sisih tengen ngarep ireng karo kirik Border-Aussie putih lan samubarang sing lagi sumebar ing amben segawon lan cangkeme mbukak.

Sheela the Border-Aussie mixed breed dog (Border Collie / campuran Shepherd Australia) umur 6 wulan - 'Dheweke kebak energi, cerdas banget lan lucu banget!'

Close Up - Sisih kiwa ngarep ireng karo kirik Border-Aussie sing putih lan ireng sing lagi ngacak-acak ing baseboard lan katon munggah.

Sheela jenis tri-color Border-Aussie mix (Border Collie / campuran Shepherd Australia) kirik umur 3 wulan

Sisih kiwa ireng kanthi kirik Border-Aussie putih lan samseng sing lagi mlaku ing jubin kayu atis lan dolanan ing hotdog

Sheela the Border-Aussie mix dog dogs (Border Collie / campuran Shepherd Australia) kirik umur 3 wulan lagi mlayu karo dheweke dolanan hamburger .