Informasi lan Gambar Jenis Anjing Bluetick Coonhound

Informasi lan Gambar

Close Up - Waylon the Bluetick Coonhound lungguh ing teras karo paw ing tangane wong

Waylon the Bluetick Coonhound umur 4 taun— 'Waylon dudu asu mburu aktif , nganti aku nglatih dheweke. Temenan mburu ing getih lan dheweke duwe drive sing luar biasa. Aku dadi dheweke minangka asu kanca nanging dheweke bisa dadi pemburu sing apik. Nalika aku milih dheweke metu, dheweke kalebu bocah cilik sing plump, mula nalika tekan wektu dheweke adoh saka ibune, dheweke lan rong pria liyane ing sampah wis entuk Parvo. Dheweke dadi kulit lan balung. Peternak njaluk dheweke lan bocah-bocah liyane menyang dokter hewan ing wektu sing tepat kanggo nembak nanging dheweke ujar ngerti yen aku ora pengin nganggo dheweke. Nanging aku pengin dheweke. Aku ngulungake dheweke meh rong wulan lan sehat maneh. Dheweke saiki bobote 86 pon lan aktif banget tanpa masalah amarga Parvo dadi bocah cilik. Dheweke duwe peternakan 175 hektar sing bisa digunakake saben dina lan aku yakin dheweke duwe diambungi saben inci persegi. '

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Dhaptar Bluetick Coonhound Mixed Dogs
  • Tes DNA Anjing
Jeneng Anjing Liyane
  • Blue Tick Coonhound
Pangucapan

bloo tik koon-hound

Katrangan

Bluetick Coonhound nduwe sirah amba kanthi tengkorak kubah. Muncung iku profilé dawa, dawa, jembar lan jero, kanthi mandheg. Mripat sing bunder coklat tuwa, bunder gedhe lan amba. Kupinge lancip lan sithik. Sikil lurus saka sikut menyang sikil. Buntut digawa dhuwur, lancip nganti entek. Sikil mburi dawa lan otot. Dewclaw umume dicopot. Sikile kompak nganggo driji sikil sing lengkung. Jas sing alus lan mengkilat cekak lan padhet lan krasa rada kasar. Werna jas biru tua, kanthi awak bermotot kenthel, katon ing macem-macem bintik-bintik ireng ing punggung, kuping lan jubah trisolor katon biru-spontan. Tandha sing abot banget kalebu rambut wernane ireng ing latar putih, nggawe efek biru. Endhas lan kuping biasane ireng. Asu kasebut bisa nggawa kanthi tanpa utawa tanpa tandha yen katon kudu katon ing mripat, ing pipi, dodo lan ngisor buntut, lan bakal ditandhani abang ing sikil lan sikil ngisor. Standar AKC luwih milih warna biru tinimbang ireng ing awak. Kudu ana ticking biru luwih akeh tinimbang sing putih.





Temperamen

Bluetick Coonhound minangka asu sing cerdas banget. Banget pengabdian kanggo kulawarga, nggawe asu kanca sing apik. Urip kanthi apik ing njero ruangan lan dadi wali sing apik kanggo kulawarga lan omah. Biasane paling apik karo bocah-bocah sing luwih gedhe, nanging uga bisa menehi hasil karo bocah sing luwih enom. Sawetara bisa dadi rada agresif yen sing duwe dudu pimpinan kuwat ngirim pesen menyang asu sing ora bisa ditampa. Pamilik kudu tegas segawon iki, yakin lan konsisten pimpinan pimpinan supaya bisa nggawa sing paling apik ing dheweke. Sosialisasi kanthi becik , luwih becik nalika isih enom, supaya ora dadi wong liya sing ora dikenal. Bluetick yaiku pamburu semangat lan ora kudu dipercaya karo kéwan sing ora nganggo kéwan. Jenis iki banget waspada, nggatekake, lan bisa ngupayakake medan angel ing cuaca sing ora apik. Aja nganti jinis iki ngeculake tali ing area sing ora aman, amarga bisa entuk aroma wangi sing apik. Dheweke duwe naluri kuwat kanggo kewan wit. Rakun ngenggoni kabeh negara bagian lan propinsi ing daratan AS lan Kanada, lan wis pirang-pirang abad dioyak para pemburu. Saben taun, atusan uji coba wengi sing dilisensi ditindakake. Saben uji coba suwene udakara telung jam lan kalebu telu nganti papat asu. Poin diwenehake miturut kemampuan segawon kanggo nemokake, dalan lan wit rakun . Poin ilang kanggo game main liyane kajaba rakun. Saben asu duwe 'swara' unik sing biasane bisa dingerteni para pamilik. Bluetick ora duwe kulit swara sing biasa, nanging tangis teluk sing meh keprungu kaya tangisan cekak. Blueticks kepengin weruh lan cenderung ngetutake irung. Yen dheweke entuk aroma, dheweke bisa ngumbara lan ora nate krungu sampeyan nelpon maneh, utawa ora preduli ngrungokake, amarga dheweke bakal sibuk nyoba golek critter ing ujung liyane. Ati-ati nalika ngeculake manawa sampeyan ana ing area sing aman. Bluetick bisa ndeleng apik banget, saengga bisa kerja ing wayah wengi. Bluetick Coonhound unggul ing uji coba kasebut. Uga bisa digunakake kanggo nglacak rubah utawa uga cougar. Bluetick nduwe pendekatan tanpa wedhi lan kaya prajurit kanggo mburu. Jenis iki bisa uga drol utawa slobber.

english springer spanielslika ireng lan putih
Dhuwur, Bobot

Dhuwur: 20 - 27 inci (51 - 69 cm)



Bobot: 45 - 80 pon (20 - 36 kg)

gambar ridgeback rhodesian
Masalah Kesehatan

Rawan displasia pinggul, katarak lan penyakit Krabbes.

Kahanan Urip

Bluetick ora dianjurake kanggo urip apartemen. Dheweke cukup ora aktif ing njero ruangan lan bakal paling apik paling ora sithik kebone wiyar. Aja nganti jenis iki bebas mandheg, kajaba ing wilayah sing aman lan aman. Coonhound duwe kecenderungan ngetutake irung, lan yen entuk aroma aroma, bisa uga ngumbara nganti pirang-pirang jam.



Olahraga

Dibutuhake olahraga sing kuat saben dina, kalebu kalebu, mlaku-mlaku saben dinane . Coonhounds sing ora cukup ngleksanani mental lan fisik bisa uga saya dhuwur lan uga ngrusak. Anjing sing kuwatir banget lan semangat iki dikembangake kanggo olahraga fisik sing parah. Coonhound lair minangka pamburu alam, mula duwe karep kanggo mlayu lan mburu yen ora dijaga kanthi apik nalika olahraga dhewe. Dheweke ora duwe akal babar pisan, mula kudu dijaga ing lingkungan sing aman.

Pangarep-arep Urip

Udakara 11-12 taun

Ukuran uwuh

Udakara 6 nganti 8 anak kirik

Ngresiki

Disikat kadang-kadang bakal ditindakake. Supaya telinga tetep resik lan bebas infeksi, kudu diwaspadai kanthi rutin.

ayam jago spaniel lan shih tzu
Asal Usul

Bluetick Coonhound minangka asu negara Tennessee, sing diarani asale. Pemuliaan selektif ing Louisiana saka Foxhounds , Kursus , Prancis Hounds lan Inggris Coonhounds ngasilake Bluetick Coonhound. Bluetick wiwitane diakoni dening UKC minangka rubah Inggris & Coonhound, sing kalebu Bluetick, Treeing Walker lan Inggris Coonhounds kabeh padha anakan. Keturunan kasebut banjur dipisahake dadi jinis dhewe. Ing taun 2008 Bluetick Coonhound diakoni dening AKC ing Kelas Miscellaneous.

Klompok

Hound

Pangenalan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amerika
  • AKC = Klub Kennel Amerika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = Registri Kewan Amerika, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Continental
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • NAPR = Registry Purebred Amerika Utara, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • UKC = Klub Kennel Bersatu
Close Up - Waylon the Bluetick Coonhound

Waylon the Bluetick Coonhound umur 4 taun

Arie Luyendyk the Bluetick Coonhound lungguh ing peti ing ndhuwur dolanan

Arie Luyendyk ing Bluetick Coonhound

Jade the Bluetick Coonhound lungguh ing kasur kembang karo ndeleng wadhah kamera, lan Ike the Bluetick Coonhound ndhelik ing sandhinge kanthi cangkeme katon katon dolanan

'Jade lan Ike, kirik Bluetick Coonhound - nalika aku motret, umure wis 3 wulan. Aku wis cedhak karo dheweke wiwit dina lair lan tresna karo kekarone. Gambar pertama sing lungguh ing ndhuwur amben kembang yaiku Jade. Dheweke paling gedhe saka uwuh saka 10 . Dheweke luwih agresif nalika main banjur adhine, Ike. Dheweke luwih keras kepala lan mung umume umume. Sing lanang jenenge Ike, dheweke ana ing gambar nomer loro. Dheweke minangka anak mbarep lan sampah ing sampah. Ike bakal dilatih kanggo Search and Rescue lan Jade uga, kita durung bisa mutusake. Dheweke minangka jenis penyayang sing nyenengake banget. Bapak lan ibune pancen gampang banget lan seneng dadi wong liya, mula kita ngerti yen dheweke bakal dadi anane kulawarga sing sampurna. Kita seneng nggawa dheweke mlaku-mlaku ing alas utawa ing lapangan lokal. Yaiku mlaku paling ora 5 mil saben dinane . Kita duwe lapangan hektar loro lan setengah sing dipasang kanggo muter lan muter. Dheweke isih durung ngerti apa sing kudu ditindakake karo telung kucing sing ana, dheweke isih mikir yen kucing bakal muter. Siji-sijine kebiasaan sing kurang apik yaiku pakulinan kirik sing kita bubar, kaya ngunyah perabotan lan wong liya. Dheweke pancen asu banget. Dheweke wiwit sinau babagan teluk lan swarane apik tenan. Muga-muga luwih akeh ing Amerika Serikat tinimbang sing ana, nanging iki dudu keturunan sing kondhang. Kita mesthi entuk komentar sing nyenengake nalika ana wong sing nyoba ngira-ngira, umume campuran antara Beagle lan an Asu Sapi Australia . Saiki dadi game kanggo kulawarga supaya ana wong sing ngira apa jinis segawon kasebut. Ike lan Jade disenengi banget karo kabeh wong sing kontak karo dheweke lan duwe papan khusus ing kulawarga iki. '

Profil Kiri - Bluetick Coonhound kecanthol ing rantai

Foto duweni Kenny Gladwell

kirik asu dicet Afrika didol
Lady Blue the Bluetick Coonhound mlumpat menyang wit sing salak ing wit

Lady Blue menehi wit, minangka foto saka Kenny Gladwell

Laisy Daisy the Bluetick Coonhound mlumpat menyang wit sing lagi nggrundul ing wit

'Iki Lazy Daisy Clary, sing misuwur dikenal ing omah minangka Daisy. Daisy minangka Bluetick Coonhound. Daisy minangka pangguna UKC / AKC. Dheweke dadi Juara Pertunjukan UKC lan Juara Nite. '

Deleng conto liyane babagan Bluetick Coonhound