Informasi lan Gambar Jenis Anjing Beagle

Informasi lan Gambar

Baylee si Beagle tricolor ngadeg ing njaba suket

Baylee the Beagle umur 8 wulan— 'Kita nggunakake Baylee nalika umur 3 wulan. Dheweke seneng banget bisa urip wiwit dina kaping pisanan. Dheweke nangis lan ndableg ing kucing sing ora ngerti yen dheweke mung pengin main! Dheweke seneng numpak mobil, ketemu wong anyar lan dolanan karo segawon liyane. '

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Dhaptar Anjing Kacampur Campuran Beagle
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Inggris Beagle
Pangucapan

tawon-guh Bayangan Beagle sing ana ing njaba suket

Browser sampeyan ora ndhukung label audio.
Katrangan

Beagle minangka segawon anjing cilik sing kuat lan kenceng sing katon kaya miniatur Foxhound . Awak kasebut dibangun kanthi saé, nanging tengkoraké cukup dawa lan rada kubah. Muncung kothak persegi dawa lan dawa. Mripat gedhe coklat utawa hazel lan wis adoh banget. Kuping liontin sing amba lan dawa kurang dawa lan dawa. Irung ireng amba karo irung sing kebak. Sikile bunder lan kukuh. Buntut disetel cukup dhuwur lan ora bisa digulung maneh. Mantel ukurane sedheng, cedhak, rekasa, ramping lan gampang dirawat. Pewarna jinis hound bisa ditampa kalebu lemon, tricolor, ireng lan coklat, abang lan putih, oranye lan putih utawa lemon lan putih, centhang biru lan centhang abang. Beagles duwe tangisan / teluk babakan nalika padha goleki.





Temperamen

Beagle iku maha, manis lan alus, seneng ndeleng kabeh wong, menehi ekor sing goyang. Iki grapyak banget, wani lan cerdas. Beagle pancen apik banget karo bocah-bocah lan umume apike karo segawon liyane, nanging amarga naluri mburu, mula ora kudu dipercaya karo kewan non-anjing, kajaba digandhengake karo kucing lan kewan liya nalika isih enom. Beagles duwe pikiran dhewe. Dheweke tekad lan waspada lan mbutuhake sabar, pelatihan sing mantep. Penting, sampeyan dadi pimpinan pak segawon iki lan nyedhiyakake olahraga mental lan fisik sing cukup, kalebu saben dinane pak mlaku , supaya ora pisah kuatir . Kanthi olahraga sing cukup, dheweke bakal tenang. Sampeyan uga bisa tuku aroma kewan lan main game pelacak karo Beagle kanggo mbantu naluri naluri. Beagle ora duwe kulit swara sing biasa, nanging tangis teluk sing meh keprungu kaya tangisan cekak. Beagles kepengin weruh lan cenderung ngetutake irung. Yen dheweke entuk aroma, dheweke bisa uga ngumbara lan ora nate krungu sampeyan ngundang maneh, utawa ora gelem ngrungokake, amarga dheweke bakal sibuk nyoba golek critter ing ujung liyane. Ati-ati nalika ngeculake manawa sampeyan ana ing area sing aman. Beagles sing diidini pimpinan pimpinan manungsa bisa tuwuh derajat sing beda-beda masalah prilaku , kalebu, nanging ora winates kanggo, njaga , babakan obsessive, snap, nresep lan tumindak sing ngrusak yen ditinggal dhewe . Iki dudu sipat Beagle, nanging luwih becik tumindak sing ora duwe kepemimpinan lan / utawa olahraga saka manungsa. Tingkah laku bisa dibenerake nalika naluri asu kasebut bisa ditemokake.

Dhuwur, Bobot

Dhuwur: Lanang 14 - 16 inci (36 - 41cm) Wanita 13 - 15 inci (33 - 38cm)



ngrantai asu ing njaba

Ana rong kelas dhuwur, 13 - 15 inci (33 - 38 cm) lan ngisor 13 inci (33 cm).

Bobot: Lanang 22 - 25 pon (10 - 11 kg) Wanita 20 - 23 pon (9 - 10 kg)

top 10 jinis asu sing nyokot
Masalah Kesehatan

Sawetara garis bisa rawan epilepsi, penyakit jantung, mripat lan punggung. Uga rawan chondroplasia aka dwarfisme (sikil ngarep sing cidra, kaya Basset). Waca conto saka chondroplasia ing segawon . Rawan kanggo tumors sel mast .



Kahanan Urip

Beagles ora apa-apa ing apartemen yen entuk akeh kesempatan ing njobo. Dheweke aktif banget ing njero ruangan lan kebon cilik bakal cukup.

Olahraga

Energik lan duwe stamina sing hebat, Beagle butuh olahraga sing akeh, kalebu sing cepet mlaku saben dina . Sampeyan kudu duwe yard pager kanthi ukuran sing cukup kanggo muter. Tansah nggunakake timbal nalika lumaku jinis iki utawa sampeyan bakal duwe resiko bisa ilang nalika golek game liar.

Pangarep-arep Urip

Udakara 12-15 taun

Ukuran uwuh

2 - 14 anak kirik, rata-rata 7

Ngresiki

Mantel cekak sing apik Beagle gampang dijaga. Sikat nganggo sikat rambut sing kuwat, lan adus mung nganggo sabun sing wis entheng yen prelu. Sampo garing kadang-kadang. Priksa manawa mriksa kuping kanthi tliti kanggo pratandha infeksi lan njaga kuku kanthi trima. Jenis iki minangka gudang rata-rata.

Asal Usul

Beagles pisanan diwiwiti taun 1500an. Pamburu Inggris bakal nggawa asu-asu kasebut menyang terwelu nelusuri terwelu , kelinci, pheasant, puyuh lan kewan cilik liyane. Jenis kasebut bisa uga asale silang ing antarane Harrier lan jinis hounds Inggris liyane. Anjing kasebut wiwit dadi salah sawijining jinis sing paling populer ing AS. Jenis kasebut bisa mburu dhewe, kanthi pasangan utawa rangkep. Jeneng 'Beagle' bisa uga asale saka istilah Prancis 'be'geule' sing artine 'tenggorokan,' nuduhake asu-asu swara. Jeneng kasebut bisa uga asale saka ukuran segawon, asale saka tembung Prancis 'beigh,' tembung Inggris Kuno 'begele,' utawa bisa uga tembung Celtic 'beag,' sing kabeh tegese 'cilik.' Dheweke uga dadi asu deteksi narkotika sing apik lan dadi kanca kulawarga sing apik. Dheweke pisanan diakoni dening AKC ing taun 1885.

Klompok

Hound, AKC Dhuwur

nuduhake gambar pitbulls
Pangenalan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amerika
  • AKC = Klub Kennel Amerika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Continental
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • KCGB = Klub Kennel Inggris Raya
  • NAPR = Registry Purebred Amerika Utara, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Klub Kennel Selandia Baru
  • UKC = Klub Kennel Bersatu
Loro Kirik Beagle ngadeg ing suket sing dhuwur ing ngarepe struktur parang

Bayangan kirik Beagle ireng lan ireng (Lucy sing dituduhake ing ndhuwur yaiku ibune)

Tampilan ngarep ditembak segawon Beagle ireng, ireng lan putih tricol kanthi irung ireng lan mata coklat sing katon almond. Asu iku

Bayangan kirik Beagle sing ireng lan ireng kanthi bocah cilik tricolor, ibune ireng lan ireng (Lucy, ditampilake ing ndhuwur) lan bapakne Beagle tricolor.

Anjing Beagle tricolor, asu Beagle putih, ireng lan ireng sing narik kawigaten nalika ngadeg ing beton kanthi buntute katon mudhun ing lemah

Ponco Beagle lanang umur 2 taun— 'Poncho minangka asu sing ditulungi, dheweke ditemokake ing banjir ing North Carolina, Oktober 2016. Klompok penyelamat saka Pennsylvania lunga menyang kono lan nggawa akeh segawon menyang PA kanggo golek omah. Aku njupuk dheweke ing Januari 2017. Dheweke manis lan wangkal. Dheweke seneng marani taman asu lan gelut karo kanca-kancane. Dheweke pegulat master !! Dheweke ditresnani banget lan kita seneng banget amarga dheweke bisa nemokake! '

Ditutup sirah - Anjing anjing oranye, putih lan ireng kanthi kuping dawa sing dipasang ing sisih lan irung sing ana ing jubin kayu atos.

Hobbs asu Beagle diwasa nalika umur 4 taun

jack russel rat terrier campuran
Buster Beagle lanang ngadeg ing njaba suket

Beagle diwasa

Kris the Beagle nyelehake ing geladak kayu

Buster Beagle lanang umur 2 taun

Close Up - Leo the Beagle sing nemplek ing njaba suket karo asu liyane sing nemplek ing peke

Kris the Beagle ireng lan putih nalika umur 1 taun

Emma the Beagle ngagem abah sing ngadeg ing blacktop

'Leo Beagle lemon murni - Mripate hazel, luwih cerah tinimbang gambar sing ditampilake, meh warna lemon, lan kukune putih padhet.'

chesapeake bay retriever lan lab mix
Keagan the Beagle lungguh ing permadani kanthi ngadhepi tembok kanthi sirahe menyang wadhah kamera

Emma the lemon lan Beagle putih umur 3 1/2 taun

Lucy the Beagle lungguh ing kursi

'Iki Keagan, Beagle abang lan putih kanthi sabar ngenteni ing ngarep lawang mlaku-mlaku . Keagan udakara udakara setaun setengah taun ing gambar iki. Dheweke seneng dolanan botol lan ngunyah rawhide! Dheweke asu mesthi lan seneng ngrangkul. Dheweke unik lan metu! Dheweke pengin ngucapake salam kanggo kabeh wong sing ndeleng. '

Lucy the Beagle ireng lan ireng umure sawetara taun luwih tuwa ing gambar iki lan wiwit werno abu-abu. Lucy nduweni pipi putih ing pipi lan sikil siji liyane isih ireng lan ireng.

Deleng conto liyane saka Beagle

  • Anjing Beagle: Patung Antik sing Bisa Dikoleksi