Informasi lan Gambar Jenis Anjing Bassugg

Doget Breaking Basset Hound / Pug Campuran

Informasi lan Gambar

Guinness & Molson thebassugg nyelehake ing kursi

'Ketemu Guinness lan Molson, segawon Pug / Basset Hound sing urip ing Warren, MI. Guinness (sing nomer loro luwih gedhe) yaiku adhine lanang lan adhine Molson sing luwih disenengi tinimbang apa wae. 'Guinny,' nalika kita tresnani, dheweke tresna banget, cerdas lan alus banget. 'Molie' rada spunkier lan seneng nyolong apa wae sing diduwe adhine ... rawhide, gulung kertas toilet, kewan boneka, apa wae. Kita ora bisa njaluk loro asu sing luwih apik - kita pancen percaya yen iku salah sawijining campuran paling apik. Karep, gampang dilatih lan ora kepengin dadi luwih saka ing ngendi wae! Dheweke bayi lan aku tresna banget! '

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Pugglehound
  • Bassug
Katrangan

Bassugg dudu asu murni. Iki salib antarane Basset Hound lan ing Pug . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

Pangenalan
  • ACHC = Klub Hybrid Amerika Canine
  • DDKC = Desainer Dogs Kennel Club
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • IDCR = Pendaftar Canine Desainer Internasional®
Jeneng sing Dikenal:
  • Klub Hybrid Amerika Canine = Bassugg
  • Desainer Keturunan Desainer = Bassug
  • Desainer Dogs Kennel Club = Bassugg
  • Registri Canine Desainer Internasional®= Bassugg
Sadie the Bassugg lungguh ing kursi njaba

Sadie, Bassugg (Sato Basset / Pug) umur 5 wulan— 'Dheweke minangka asu sing cerdas banget. Sadie disenengi banget nanging uga mandhiri. '





Poster anak kirik Bassugg lagi mlumpat nganggo godhong ijo palsu ing latar mburi kanthi tembung kasebut

'Iki gambar kirik Bassugg (Pugglehound) sing dikembangake. Iki minangka pilihan mutlak kanggo sampah. Deleng kupinge. Jenengé Poster lan umure lagi umur 7 setengah minggu nalika foto iki dijupuk. Dheweke wis tuwuh dadi kekasih absolut 30 pon. Dheweke seneng banget karo wong liya, lan dadi pelawak, nanging bisa wangkal. ' —Foto duweni saka Amy ing Puggletown Puggles

Poster Bassugg sing dicekel wong

Poster Bassugg meh wis diwasa— 'Anak kirik kasebut lucu banget, dheweke nyeluk kita supaya dilebokake ing iklan TV. Ron Livingston minangka aktor sing melu wong lanang sing apikan banget. Dina sing nyenengake bisa nonton komersial sing ditembak. Ana loro anak kirik sing melu, Bassugg lan wong liya Puggle . Puggle ora sopan lan ora kepengin dadi apik, Bassugg mung nggawe tangan aktor kanthi cepet lan ngerti babagan apa sing dibutuhake. Nggawe awake dhewe bangga. ' —Foto duweni saka Amy ing Puggletown Puggles



Tutup sirah saka anak kirik Bassugg kanthi akut ing latar mburi

Kirik Bassugg umur papat minggu, foto kanthi duweni saka Puggletown Puggles

Poopsie kirik Bassugg ndhelik ing lengen kursi

'Poopsie minangka kirik campuran Pug / Basset Hound umur 3 wulan. Dheweke mikir yen dheweke minangka asu sing luwih gedhe tinimbang dheweke. Dheweke seneng ngrayu kucing lan dolanan karo segawonku sing mbarep. Saben main Poopsie kaya-kaya edan, dheweke gremeng-gremek lan nuduhake untu kirik cilik. Dheweke duwe kulit sing akeh banget kanggo kepenak dhewe nalika dheweke nempatake ing sirah sing pas, kabeh kulit ekstra dheweke tiba ing raine lan nggawe dheweke grundel. Mripat lan eyel sing lemot nggawe dheweke katon sedhih. '