Informasi lan Gambar Jenis Anjing Aussie Shiba

Asu Gembala Australia / Shiba Inu Campuran

Informasi lan Gambar

Anjing warna abu-abu, ireng, ireng lan putih sing ireng katon ireng karo kuping sing cucuk, irung ireng lan mripat peteng ndhelik ing permadani oriental tan

'Kami kulawarga 4, ibu lan bapak, putra lanang umur 13 taun lan putri umur 10 taun. Kita nggoleki kirik kanggo tuwuh karo kulawarga. Aku (ibu) maca iklan ing kertas lokal kanggo didol kirik, lan nemokake anak kirik campuran Shiba Inu / Shepherd Australia saiki! Gambar sing dikirim yaiku kirik (lanang) umur 4 wulan sing jenenge Riggs. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kita tresnani yaiku pancen lucu banget! Dheweke uga dadi salah sawijining asu paling cerdas sing wis ditemokake! '

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • -
Katrangan

Aussie Shiba dudu asu murni. Iki salib antarane Pangon Australia lan ing Shiba Inu . Cara paling apik kanggo nemtokake temperamen jinis campuran yaiku nggoleki kabeh jinis ing salib lan ngerti sampeyan bisa entuk kombinasi saka ciri sing ditemokake ing salah sawijining jinis. Ora kabeh asu hibrida desainer iki sing dikembangake 50% murni nganti 50% murni. Umume umume peternak berkembang biak salib multi-generasi .

asosiasi peternak kurungan black black american
Pangenalan
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
Tampilan sisih kirik cilik sing ana warna cilik karo kuping lan buntut sing nggulung ing ndhuwur punggung ngadeg ing karpet oriental tan

'Riggs malah ora tau ngintip utawa ngrusak omah kita wiwit dina kaping pisanan! Ing umur 9 minggu, kita nggawa dheweke ing njaba saben 3 nganti 4 jam go potty , game dheweke muji lan traktir metu, banjur iku! Dheweke saiki lungguh ing ngarep lawang lan merengut nalika kudu lunga! Kita maca babagan kualitas lan sipat kalorone, lan ketoke latihan omah gampang kanggo kalorone. Ing minggu kapisan dheweke bareng karo kita, dheweke wis sinau lungguh, turu, 'munggah' (nyelehake loro genggaman ing telapak tangan sing diangkat), teka ing kene, lan 'ora' kanggo apa-apa sing ora ditindakake. . Riggs bisa uga rada wangkal, dadi kudu nguatake status alpha , kajaba iku, dheweke manut banget. '





Kirik warna abu-abu, putih, samak lan ireng sing ireng katon lungguh ing kursi kulit ing ndhuwur sprei abu-abu lan putih

'Riggs pancen sregep lan seneng ana ing njaba, mula kita uga mlaku kaping pirang-pirang dina , lan biasane mlayu bareng dheweke nalika mulih. Dheweke seneng 'mburu' traktir nalika didhelikake ing omah. Kita dikandhani akeh wong supaya kreta peti dheweke, nanging durung nate weruh prelu. Dheweke turu ing kasur ing pojokan kamar kabeh wengi saiki, lan nggugah kita yen dheweke arep metu. Riggs seneng nunggang mobil, lan ngrengeh bocah-bocah nalika mlebu sekolah. Dheweke ngucapake salam marang kabeh wong ing ngarep lawang. Dheweke menehi ngerti manawa kita duwe perusahaan sadurunge malah tekan teras ngarep kanggo ngetuk! Dheweke seneng dolanan, maha, cuddly, setya, lan nglindhungi. Dheweke dadi tambahan apik kanggo kulawarga kita! '

jepang chin pomeranian mix kirik didol

'Sawetara sifat saka loro jinis sing wis diwaca iki katon banget ing bocah! Dheweke ora seneng reget, lan ngresiki awake lan urip sedina muput, meh kaya kucing. Dheweke ora seneng mlaku ing lendhut utawa puddles. Dheweke bakal ngerem nalika nyedhaki genangan, lan nuli ngubengi, utawa ngenteni salah sawijine kita yen dheweke adoh banget yen dheweke bisa mlumpat! Nalika mlaku ing lendhut, dheweke ngusap sikil ing suket! Anehe, dheweke ora seneng wektu adus! Go figure ... Dheweke bakal mlumpat metu saka bak sing disengaja, mula biasane kita loro kudu adus, siji kanggo nyekel dheweke, lan liyane kanggo ngumbah ... ora apik banget sifat sing diwenehake kabeh sipat sing apik sing duweni! '



Anak kirik cilik sing ana gayane karo buntut alus sing mlumpat kanggo njupuk suguhan sing ana wong sing nyekel ing njero ruang tamu kanthi wit Natal ing kadohan

'Bojoku lan aku wis nggolek web kanggo nemokake campuran Shiba lan Aussie kanggo mbandhingake dheweke lan durung bisa nemokake. Nggoleki situs web iki nuduhake manawa Riggs nduwe tampilan Shiba, kanthi warna Biru Merle ing Aussie. Nanging, kita uga ndeleng gambar ing Asu Sapi Australia , lan kita sakloron setuju yen kuping lan wulu Riggs ing endhas lan dodo uga padha. Petani sing kita tuku saka dheweke ujar yen 1/2 Shiba lan 1/2 Aussie, mula apa sing bakal kita lakoni. Dheweke pancen duwe wong tuwa Shiba ing kana - nanging ujar manawa Aussie duweke salah sawijining tangga teparo. Dadi, kita ora bisa ndeleng wong tuwa liyane. '

'Ing mbesuk yen diwenehi kesempatan, aku bakal entuk campuran sing padha maneh. Kita pancen wis begja ing saben pihak sing duwe asu. Kita entuk trening sing gampang dilatih, uga wis diatur kanthi cepet dadi bagean sing disenengi karo kulawarga! Lan dheweke pancen lucu !!! '