Informasi lan Gambar Anjing Gembala Putih Amerika

Informasi lan Gambar

Anjing pangon siaga murni kanthi kuping gedhe sing bisa ngadeg ing suket kanthi ilat jambon sing katon

Boba Fett angon putih ing umur 1 taun

  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya
  • Pangon Putih Amerika-Kanada
  • Gembala Jerman Swiss Putih
  • Pangon Putih Swiss
  • Wedhus
  • Gembala Jerman Putih
  • Swiss Putih
  • Pangon putih
  • Asu Gembala Putih
  • GSD Putih
Pangucapan

uh-mer-i-kuh n wahyt shep-erd Sisih kiwa kirik American White Shepherd White sing lagi sumeleh ing gundukan godhong musim gugur lan katon ngarep-arep.

Browser sampeyan ora ndhukung label audio.
Katrangan

Gembala Putih Amerika katon meh padha karo a Pangon Jerman kajaba warna. Wis jas sing kaku, dawa, utawa dawa rambut. Jinis sing dawa rambut ora duwe jas ngisor. Werna mesthi putih.





Temperamen

Gembala Putih wani, ngengkel, waspada lan ora wedi. Dheweke seneng banget, manut lan sregep sinau. Gembala, manteb ing ati, serius lan pinter, Gembala Putih pancen setya lan wani. Dheweke ora bakal mikir kaping pindho babagan menehi nyawane kanggo bungkus manungsa. Dheweke duwe katrampilan sinau sing dhuwur. Gembala Putih seneng cedhak karo kulawargane, nanging bisa ngati-ati karo wong liya. Jenis iki butuh masarakat lan ora ditinggalake suwene suwene. Dheweke mung babakan nalika rumangsa perlu. Asring digunakake minangka segawon polisi, Shepherd Putih duwe naluri proteksi sing kuwat banget, lan setya banget marang pawange. Sosialisasi jenis iki uga diwiwiti wiwit kirik. Agresi lan serangan marang wong-wong amarga penanganan lan latihan sing kurang. Ana masalah yen ana sing ngidini asu percaya manawa ana pimpinan pimpinan liwat manungsa lan / utawa ora menehi asu kasebut olahraga mental lan fisik saben dina kudu stabil. Jenis iki butuh pamilik sing lumrahe kuoso liwat segawon kanthi tenang, nanging tegas, manteb ing ati lan konsisten. Anjing sing stabil, wis diatur kanthi apik lan trampil, umume umume apik karo kewan kewan liyane lan uga bocah-bocah ing kulawarga. Dheweke kudu trampil ngetrapake manut wiwit cilik. Gembala Putih sing duwe pasif lan / utawa insting sing ora bisa dipecat bisa dadi isinan, kurang ajar lan bisa uga wedi nresep masalah njaga . Dheweke kudu dilatih lan sosialisasi wiwit cilik. Gembala Putih ora bakal ngrungokake yen dheweke ngerteni yen dheweke luwih kuat tinimbang sing duwe, nanging uga ora bakal nanggapi disiplin sing angel. Pamilik kudu duwe hawa panguwasa alam kanggo tumindak. Aja nambani segawon iki kayane manungsa . Sinau naluri canine lan nambani asu kasebut. Gembala Putih minangka salah sawijining jinis paling cerdas lan paling gampang latihan. Kanthi asu kerja sing trampil banget iki bisa dadi tugas lan tugas ing urip lan pimpinan paket sing konsisten kanggo nuduhake pandhuan. Dheweke butuh ing endi wae kanggo nyalurake energi mental lan fisik. Iki dudu jenis sing bakal seneng yen mung ngubengi ruang tamu utawa ngunci ing kebon mburi omah. Keturunan kasebut cerdas banget lan sinau kanthi gampang, mula digunakake minangka asu wedhus, segawon pengawal, ing kantor polisi, minangka pandhuan kanggo wong wuta, kanggo nggoleki lan nylametake lan militer. Shepherd Putih uga unggul ing kegiyatan asu liyane kayata schutzhund, nglacak, manut, prigel, flyball lan olahraga dering. Irung sing apik bisa ngetokake obat-obatan lan penyusup , lan bisa menehi tandha supaya para pawang ngarsane tambang lemah ing wektu supaya ora diledhot, utawa bocor gas ing pipa sing dikubur 15 kaki ing jero lemah. Shepherd Putih uga minangka pertunjukan populer lan kanca kulawarga.

Dhuwur, Bobot

Dhuwur: Lanangan 24 - 26 inci (60 - 65 cm) Wanita 22 - 24 inci (55 - 60 cm)



Bobot: 77 - 85 pon (35 - 40 kg)

Masalah Kesehatan

Sawetara penyakit sing ditemokake ing jinis iki yaiku hip lan sikut dysplasia (manawa wong tuwa duwe sertifikasi pinggul minangka OFA sing apik) sindrom degeneratif sindrom malabsorbtion (kalebu osteochondritis) megaesophagus pannus lan penyakit mata liyane (ora umum katon ) kembung alergi (panganan, kutu utawa udhara) masalah kulit utawa jas liyane lan untu sing ilang. Sawetara garis kulit putih duwe masalah penyakit kayata Lupus lan / utawa penyakit autoimun liyane, uga Penyakit Spinal Bawaan. Ing wektu iki, masalah otoimun cukup langka ing jenis kasebut.

Kahanan Urip

Gembala Putih ora apa-apa ing apartemen yen cukup olahraga. Dheweke cukup ora aktif ing njero ruangan lan paling apik paling ora kanthi kebone wiyar.



Olahraga

Gembala Putih seneng banget karo kegiyatan sing angel, luwih becik dikombinasikake karo sawetara jinis, amarga segawon iki pancen cerdas lan kepengin tantangan sing apik. Dheweke kudu dijupuk saben dina, kanthi cepet, mlaku dawa , jogging utawa mlayu bareng karo sampeyan nalika muter. Nalika mlaku-mlaku, segawon kudu digawe tumit ing sandhinge utawa ing mburine wong sing nyekel timbal, kaya ing pikirane segawon pimpinan kasebut ngarahake, lan pimpinan kasebut kudu dadi manungsa. Umume Pangon seneng main bal utawa Frisbee. Sepuluh nganti limalas menit njupuk bebarengan karo mlaku-mlaku saben dina bakal ngilangi asu sampeyan kanthi apik lan uga menehi akal maksud. Apa wae nguber bal, nyekel Frisbee, latihan manut, melu klompok dolanan utawa mung mlaku-mlaku / jogging dawa, sampeyan kudu gelem nyedhiyakake latihan olahraga sing saben dina. Olahraga saben dinane kudu nyakup mlaku-mlaku / jogging saben dina kanggo ngrampungake naluri migrasi segawon. Yen kurang olahraga lan / utawa ora tantangan mental, jenis iki bisa dadi gelisah lan ngrusak . Paling cocog karo tugas sing kudu ditindakake.

Pangarep-arep Urip

Udakara 12 taun

Ukuran uwuh

Udakara 8 nganti 12 anak kirik

Ngresiki

Jenis iki ngeculake rambut terus-terusan lan minangka alat pengeringan musiman. Dheweke kudu disikat saben dina utawa sampeyan bakal duwe rambut ing omahmu kabeh. Mandi mung yen perlu amarga adus bisa nyebabake iritasi kulit amarga kekurangan minyak. Priksa kuping lan gunakake cakar kanthi rutin.

Asal Usul

Asal saka Amerika Serikat, Kanada lan Eropa. Iki keturunan langsung saka Asu Angon Jerman . Shepherd Putih durung bisa dicampur karo jinis segawon liyane wiwit diwiwiti karo Amerika Utara. Mesthi, durung ana jinis utawa keturunan sing ditambahake supaya putih. Gen sing ngontrol warna putih minangka komponen alami ing total tata genetik warna genetik Asu Gembala Jerman. Gembala Putih didaftar kanthi independen karo Asosiasi Gembala Putih Amerika ing Amerika Serikat.

Klompok

Angon

Pangenalan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • AWSA = Asosiasi Gembala Putih Amerika
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • WGSDCV = Klub Asu Gembala Jerman Putih ing Victoria
  • WSSDCA = Klub Asu Gembala Swiss Putih ing Australia

Shepherd Putih didaftarkan minangka Shepherd Putih karo American White Shepherd Association (AWSA) lan United Kennel Club (UKC). Fédération Cynologique Internationale (FCI) ngakoni minangka a Berger Blanc Swiss ing taun 2002, sing jeneng sing padha digunakake karo Swiss Dog Shepherd Dog Club of Australia (WSSDCA) (ing terjemahan). Swiss ngakoni GSD Putih minangka jenis sing kapisah, mula Swiss dianggep minangka negara asal lan jeneng jinis diganti kanggo nggambarake iki.

Umume klub liyane ndhaptar minangka Asu Angon Jerman (putih) ngarani warna putih minangka kesalahan sing ora cocog.

Loro Angon Putih Amerika sing glethak ing pekarangan ijo

Bebener kirik Angon Putih nalika umur 11 minggu

Litter saka enem anak kirik Angon Putih Amerika sing muter karo loro pangon diwasa ing lapangan

GSD putih Cindy lan Cindy

Litter saka pitung anak kirik Angon Putih Amerika kabeh diantrekake mangan ing bolongan asu dhewe

Dok, Cindy lan kulawarga anak kirik

Sisih tengen Gembala Putih Amerika sing ana ing pekarangan. cangkeme mbukak lan ilate wis kucel.

Chow wektu kanggo kirik!

Mandy angon Putih Amerika umur 8 wulan

Deleng conto liyane saka Pangon Putih Amerika

  • Gambar Gembala Putih Amerika 1
  • Gambar Gembala Putih Amerika 2
  • Gambar Gembala Putih Amerika 3