Informasi lan Gambar Jenis Anjing Mastiff Amérika

Informasi lan Gambar

Sisih kiwa Mastiff Amerika sing tan ana ing suket lan dalan gedhe. Ana mburi kasur kembang.

Adipati tuladha sing apik kanggo Mastiff Amerika lanang umur 18 wulan kanthi jas fawn.

jenis asu nganggo ilat biru
  • Dolanan Trivia Asu!
  • Tes DNA Anjing
Jeneng liya

AM Mastiff

Pangucapan

uh-MAIR-ih-kuhn MAS-tif Anakan gedhe, samak karo ireng, kulit ekstra, alus lan kulit kandel sing turu ing njero pethi asu





Browser sampeyan ora ndhukung label audio.
Katrangan

American Mastiff duwe cangkeme luwih garing tinimbang Mastiff liyane. Tutuk sing luwih garing amarga metu ing njaba Inggris Mastiff karo Anatolian Mastiff, sing kedadeyan ing awal pangembangan jenis kasebut. American Mastiff minangka asu gedhe, gedhe lan kuat. Sirahé amba, abot lan bentuké persegi dowo. Mripat warna kuning, luwih peteng. Kuping dibunderaké lan dipasang ing endhase. Mucung ukurane sedheng, lan proporsional apik ing endhas, sing nganggo topeng ireng. Irunge ireng. Nduwe gigitan gunting. Gulu kuat lan lengkungan. Dodo jero, jembar lan bunder kanthi apik, mudhun ing level sikut. Iga wis thukul-thukul lan thukul maneh. Sisih mburi lurus, otot lan kuat, dawane otot lan otot sing alus. Forelegs kuwat, lurus lan beda. Sikil mburi amba lan sejajar. Sikile gedhe, bentuke apik lan kompak nganggo driji sikil lengkungan. Buntut dawa, tekan kantong Anak kirik biasane lair peteng lan luwih entheng nalika saya gedhe, sawetara dadi coklat nalika umur siji, duwe rambut peteng. Werna minangka fawn, apricot lan brindle. Tandha putih bisa ditampa ing sikil, dodo lan dagu / irung. Temperamen: Martabat tinimbang ora tenang, tenang, tresna lan setya. Protektif, nanging ora agresif.

Temperamen

American Mastiff seneng karo bocah-bocah lan pancen setya marang kulawargane. Ora agresif kajaba kedadeyan kasebut nalika kulawargane, utamane bocah-bocah, diancam. Ing kedadeyan kasebut dadi bek sing wani. Mastiff Amerika iku wicaksana, apik lan alus, sabar lan ngerti, tresna banget karo bangsane, ora isin lan ora sopan. Setya lan setya. Amarga asu kasebut kalebu jinis Mastiff lan tuwuh dadi gedhe banget, anakan iki mesthine mung karo pemilik sing ngerti cara nampilake kepemimpinan sing kuat. Tujuane kanggo latihan asu iki kanggo entuk status pimpinan paket . Minangka naluri alami yen asu duwe pesen ing bungkus . Nalika manungsa urip bebarengan karo segawon, kita bakal dadi pak. Paket kabeh kerja sama ing sangisore garis pamimpin sing jelas lan aturane wis ditemtokake. Sampeyan lan kabeh wong liya kudu luwih dhuwur tinimbang karo segawon. Iku mung cara supaya hubungan sampeyan bisa sukses.



Dhuwur, Bobot

Dhuwur: 28 - 36 inci (65 - 91 cm)

Bobot: lanang 160 nganti luwih saka 200 pon (72 - 90 kg) Wanita 140 - 180 pon (63 - 81 kg)

Masalah Kesehatan

American Mastiff cenderung sehat, asu seneng kanthi kedadeyan sing kurang kacarita babagan akeh masalah kesehatan sing sampeyan tingali ing jinis gedhe liyane.



Kahanan Urip

American Mastiff pancen apik banget ing apartemen kanthi olahraga saben dina, utawa mlayu ing pekarangan sing dipageri. Yen wis tuwa, dheweke banjur rada males. Dheweke cukup ora aktif ing njero ruangan ('sofa kentang') lan yard cilik bakal ditindakake.

Olahraga

Mastiff cenderung kesed nanging bakal tetep luwih bugar lan luwih seneng yen olahraga rutin. Kaya kabeh segawon, Mastiff Amerika kudu ditrapake mlaku rutin saben dina kanggo mbantu ngeculake energi mental lan fisik. Lumrahe asu yen mlaku-mlaku. Wong-wong mau mesthi dijodhokake ing publik.

Pangarep-arep Urip

Udakara 10-12 taun

Ukuran uwuh

Udakara 2 nganti 5 anak kirik

Ngresiki

Jas sing alus lan cekak gampang diopeni. Sikat nganggo sikat rambut sing kuwat banjur usap nganggo andhuk utawa chamois kanggo ngrampungake. Siram utawa sampo garing yen prelu. Jenis iki minangka gudang rata-rata.

Asal Usul

Dikembangake dening Fredericka Wagner saka Piketon, OH, ing Flying W Farms kanthi nyebrang Inggris Mastiff karo Mastiff Anatolian. Anak kirik sing diasilake duwe garis lambe sing luwih kenceng, luwih kenceng lan ora ngeculake banyu ingon Mastiff kanthi rata-rata banjur njaga cangkeme luwih garing.

Klompok

Mastiff

Pangenalan
  • AMBC = Dewan Peternak Mastiff Amerika
  • BBC = Klub Bulldog Backwoods
  • CKC = Klub Kennel Continental
  • DRA = Registrasi Anjing Amerika, Inc.
Tampilan sisih ngarep kirik ireng ireng ireng tan cilik lan ilate jambon sing jambon

'Bean minangka Mastiff Amerika kita. Dheweke umure 14 minggu lan pinter banget. Dheweke gampang banget sepur pot . Mung butuh wektu seminggu dheweke ngerti. '

Anjing tan cilik kanthi endhas amba, pasuryane ireng lan kuping dawa dawa sing nggantung ing sisih turu turu ing kursi kulit ireng

'Bean main-seneng nalika kepengin dadi seneng, nanging luwih turu turu tinimbang apa wae, mula dheweke luwih seneng mangan luwih sithik. Olahragae kalebu mlaku munggah lan mudhun ing tangga sawise 2 asu liyane. '

Anak kirik cilik cilik kanthi awake sing ireng lan praupane ireng ndheprok ing karpet samak ing njero omah

'Bean nolak metu ing omah nalika ana salju ing lemah. Dheweke sinau 'lungguh' lan 'goyang' cepet banget, sanajan dheweke bakal sinau apa-apa kanggo perawatan sing apik. Dheweke tresna banget lan tresna banget. Dheweke kudu nyelehake ing pangku utawa ing jejere sampeyan nalika nindakake apa-apa saka dolanan karo segawon liyane utawa turu. Biyen 7 pon nanging sing katone kurang saka seminggu umure 15 pon. Kita ora bisa ngenteni dheweke dadi diwasa, nanging tresna marang dheweke dina kirik . '

Kacang minangka kirik enom

Waca conto liyane babagan Mastiff Amerika

  • Ngerti Tumindake Asu
  • Dhaptar Anjing Penjaga