Gambar Jenis Anjing Bulldog Amerika, 1

Kaca 1

Sisih kiwa kirik Amerika Bulldog brindle lan putih sing lagi glethak ing kothak karton

'Iki Bulldog Amerika aku Monte Carlo ing 6 minggu, dina sing dakwenehake. Saiki umure wis 9 wulan lan bobote udakara 80 lbs.! Hobi Monte kalebu nyakup kabeh, kothak karton, turu, lan mesthi mangan! Dheweke minangka bayanganku ing endi wae, aku kudu ngetutake. Sejatine asu sing setya lan maha tresna. '

campuran lab ireng lan lab kuning
Jeneng liya
  • AmBulldog
  • AM Bulldog
  • Bulldog Amerika
  • Bulldoggee Amerika
  • Bulldog Negara Tua
Tutup - Sisih tengen brindle karo kirik Bulldog Amerika putih sing lagi dipasang ing bantal

Monte Carlo kirik Bulldog Amerika ing 6 minggu

Cedhak - Brindle karo kirik Bulldog Amerika putih lagi lungguh ing jubin kayu atos lagi ndeleng, ana ing ngarepe wong kasebut.

Monte Carlo kirik Bulldog Amerika ing 6 minggu





Sisih kiwa Bulldog Amerika sing putih lan putih lagi lenggah ing kursi pekarangan ing omah sing ana ing omah.

'Marilyn minangka Bulldog Amerika umur 90 taun sing apik banget, lan emas. Dheweke asale saka jalur Johnson / hibrida. Dijenengi jeneng 'lintang wanita paling gedhe ing kabeh jaman' Marilyn Monroe, dheweke duweni kepribadian urip sing luwih cocog kanggo dheweke. Marilyn minangka kabeh sing sampeyan pengin saka Bulldog Amerika - sosialisasi, proteksi, manut, apik karo bocah-bocah lan kabeh kewan !!! '

Tutup - Sisih kiwa ngarep coklat karo kirik Bulldog Amerika putih sing lagi lungguh ing medan sing watu

'Iki Roxy. Dheweke minangka Bulldog Amerika umur 7 wulan sing udakara 45 lbs. Saka sing dakdeleng, dheweke katon saka 'Scott' utawa garis performa American Bulls. Dheweke lembut banget lan sinau kanthi cepet. Aku percaya tenan marang filosofi pimpinan Cesar Millan / lan Roxy nanggapi kanthi apik. Aku ora nate nguwuh-uwuh dheweke supaya dheweke manut utawa sinau apa wae sing pancen motivasi kanggo panganan lan pujian. Roxy seneng main lan mlayu ing njaba, nanging dheweke wis ora aktif lan cuddly nalika mlebu ing omah. Roxy minangka asu sing apik banget lan aku bisa uga duwe. Aku nyaranake jenis iki kanggo sapa wae sing bisa menehi olahraga lan lingkungan sing kabentuk kudu dadi sing paling apik. '



Tutup - Sisih tengen Bulldog Amerika putih sing lagi glethak ing amben asu ing jejere kucing alus putih.

Buckshot the American Bulldog umur 1 taun, bobote 130 kilogram, turu karo kanca kucinge - foto duweni Three Guns Kennel.

Bulldog Amerika kulit putih ditahan ing tangane wong, sing lungguh ing kursi ing teras.

'Bobby Bryant lan Ajax, Bulldog Amerika umur 11 wulan. Dheweke seneng tetep cedhak karo aku. Sosialisasi banget karo wong lan segawon liyane. Gampang banget kanggo nglatih dheweke nganggo pirang-pirang perintah. '

Tampilan ndhuwur kanggo putih kanthi Kirik Bulldog Amerika coklat lagi lungguh ing karpet lan ana amben ing mburine.

'Iki pisanan Bulldog Amerika , Aku lan Diesel pancen tresna tenan karo dheweke! Dheweke umur 9 minggu ing gambar iki lan bobote 25 lbs. !! Dheweke duwe watek banget. Dheweke wis njupuk Dobermans sing wis diwasa ing taman asu nalika perang! Dheweke ora aktif ing omah, nanging dolanan ing njaba lan sekitar asu liyane . Dheweke sengit karo vakum, lol. Dheweke pancen duwe latihan kira-kira 2 jam sedina (umur 10 minggu) nanging turu turu sewengi nututi. Dheweke tresna marang sedulur telu, a Dane Gedhe , Chihuahua , lan Poodle nyatane sing paling ditresnani yaiku bocah !! '



'Aku mikir Diesel minangka anjing sing imbang banget. Dheweke bisa seneng-seneng lan mlayu-mlayu nalika metu, nanging nalika ana omah, dheweke bisa santai lan santai lan mamah ing dolanan . Ing umur enom iki dheweke wis prentah sinau . Aku tresna marang Cesar Millan, lan sejatine aku duwe DVD. Aku tuku leashes , lsp. sing ditindakake Petco sing digawe. Tali kasebut pancen bisa njaga segawon mlaku kanthi bener . Aku nyoba panganan, lan aku nggawa banyu botol karo Cesar Millan menyang taman asu supaya dheweke ora ngombe banyu komunal. Aku mesthi nggunakake teknik, lan aku olahraga dhewe sadurunge asu !! '

Sisih tengen brindle karo Bulldog Amerika putih sing madeg suket lan katon ing sisih tengen.

'Kyra the American Bulldog ing 9 wulan - aku bisa uga rada kuwatir njaluk Bulldog Amerika, dheweke wedi banget, nanging wiwit dina dakkendhakake Kyra dheweke dadi kanca paling apik. Buntute bisa ngresiki meja kopi sajrone rong detik lan dheweke ngorok kaya sepur kargo paribasan, nanging tampilan katresnan katon jelas ing mripate sing mung bisa ngguyu. Aku mesthi duwe segawon cilik nganti medium, nanging aku ora mikir bakal duwe jenis liyane kanggo aku! '

Sisih kiwa brindle karo kirik Bulldog Amerika putih lagi mlaku nyebrang suket.

Kyra kirik Bulldog Amerika umure umur 9 minggu

Tutup - Sisih tengen sisih ngarep putih nganggo Bulldog Amerika ireng sing lagi lungguh ing suketan lan ana omah ing mburine.

'Artie the American Bulldog umur 3 taun - dheweke seneng karo wong, mlaku dawa, turu, puteranmu, drooling lan balung rasa ayam. Sing paling ora disenengi yaiku udan lan segawon cilik. Kaloro kanca sing paling apik yaiku Labs kuning sing jenenge Bruschi lan Molly. Kepiye sampeyan ora bisa tresna marang pasuryan kasebut ???? '

Sisih kiwa saka Bulldog Amerika sing coklat lan putih sing ana ing tali, yaiku ngadeg suket lan bakal katon ngarep-arep.

Tangki Boyd / Gercken, Pennhip 0.44 — poto saka Boyd's American Bulldogs

Sisih kiwa ngarep sing putih karo Bulldog Amerika sing coklat lagi glethak ing karpet lan nganggo tali.

Sophie Bulldog Amerika umur 15 wulan (Old Southern White / Scott) sing wis ndaftar NKC.

Buldog Amerika ireng karo ireng nyelehake ing sisih ndhuwur dolanan papan geser plastik bocah

Milly the American Bulldog, foto duweni saka D'la Perla Kennel, Miami, FL

Sisih kiwa samak kanthi Bulldog Amerika putih sing madhep salju lan katon ing sisih tengen.

Dion's AB Dido, udakara 7 wulan

Papillon asu ireng lan putih
Sisih kiwa ngarep samak kanthi Bulldog Amerika putih sing madeg nyebrang lapangan salju. Wis ngiwa ngiwa lan ana wong sing ngadeg ing mburine nyekel tali.

Dion's AB Dido, udakara 7 wulan

Sisih tengen samak kanthi Bulldog Amerika putih sing ana ing salju.

Dion's AB Dido, udakara 7 wulan

Loro Bulldog Amerika sing amba dada lungguh ing suketan ing ngarepe wong lanang.

P.S.I's Ziggy lan P.S.I. yaiku Johan

Bule putih lungguh kanthi warna coklat Amerika Bulldog ana ing suket ing ngarep wit

Hashko, Bulldog Amerika

Sisih kiwa brindle karo Bulldog Amerika putih mlaku ing pekarangan.

Hailey the American Bulldog minangka kirik nalika umur 8 minggu

Sisih kiwa kirik Bulldog Amerika putih sing nyelehake ing sisih prau ing jejere tali.

Iki Bud, kirik umur telung wulan.

Sisih kiwa Bulldog Amerika putih sing lagi mlaku mlaku menyang omah lan ana pager ing mburine.

Bulldog Amerika sing apik iki jenenge Roxy.

Close Up - Sisih kiwa Bulldog Amerika putih sing lagi lungguh ing salju.

Bulldog Amerika sing apik iki jenenge Roxy.

shar pei lan campuran bulldog amerika
  • Dhaptar Anjing Mripat Biru
  • Larangan jenis: ide ala
  • Bejo Labrador Retriever
  • Penganiayaan Gaya Ontario
  • Ngerti Tumindake Asu
  • Jinis Bulldogs